485.3K
.
چگونه خود و اطرافیان
را با قرآن اُنس بدهیم؟🌱
#استاد_همیز
#صوت
📚 اشتباه در محاسبه مدت اقامت ده روزه
💠 سؤال: شخصی فکر میکرده که مدت اقامت او، ده روز است و پس از چند روز متوجه شد که نُه روز بوده و اشتباه محاسبه کرده است؛ تکلیف نمازهایی که تمام خوانده و نمازهای بقیه روزها چیست؟
✅ جواب: اگر قصد داشته فقط تا روز معینی مثلاً دوشنبه بماند و به تصور این که تا دوشنبه، ده روز می شود قصد ده روز کرده (در حالی که کمتر می شده)، در این صورت وظیفه، نمازِ شکسته است و باید نمازهایی که کامل خوانده، اگر در وقت متوجه شد، اعاده کند و اگر خارج وقت متوجه شد، بنابر احتیاط واجب قضا کند.
اما اگر قصد داشته واقعا ده روز بماند و چون به اشتباه تصور می کرده تا دوشنبه ده روز میشود، تصمیم گرفته که تا دوشنبه بماند (یعنی قصد او به گونهای بوده که اگر می دانست تا آن زمان، ده روز نمیشود، روزهای بعد را هم میماند تا ده روز کامل شود)، نمازش تمام بوده و نمازهای قبلی هم صحیح است.
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طیب الله
چه زیبا سلام داد به آقا جانِمون، رهبرفرزانه🌷🌷
#مطبخ
طرز تهیه گز آردی
#مواد لازم
شکر 150گرم
گلوگز180گرم
سفیده تخم مرغ 2عدد
گلاب 1/2پیمانه
آب 1/4 پیمانه
شکر را به همراه گلاب و آب داخل یک قابلمه بریزید و با شعله بسیار کم به آرامی شکر را داخل گلاب و آب حل کنید.
در مرحله دوم شکر به خوبی در آب حل شده است، گلوکز را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و تا حدی هم بزنید که مواد به صورت آبنباتی کش بیاید و بافت آن تغییر کند.
زیر شعله را بسیار کم کنید تا محلول گرم بماند.
در مرحله سوم با استفاده از یک همزن برقی به خوبی سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا به صورت فوم در بیاید و با برگرداندن ظرف بیرون نریزد
در مرحله چهارم در ابتدا مقداری از شهد را داخل سفیده بریزید و هم بزنید و سپس پس از مخلوط شدن کامل آن، سفیده را به قابلمه شهد اضافه کنید و شعله را ملایم کنید و با استفاده از یک لیسک به مدت 1 ساعت هم بزنید.
توجه کنید که نباید اجازه دهید که مخلوط شما ته بگیرد و باید تا زمانی که غلظت مخلوط به حد خوبی برسد این کار را انجام دهید.
در مرحله پنجم سفیده به حدی غلیظ شده است که هم زدن آن کمی سخت می شود، مغز پسته، گردو و یا بادام را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید
در مرحله ششم، ته قالب خود را به خوبی با آرد بپوشانید و مخلوط را داخل آن بریزید و روی آن را با استفاده از لیسک صاف و یکدست کنید. اجازه دهید تا به مدت چند دقیقه در همین حالت بماند و پس از آن که رویه بالایی گز شما دیگر چسبناک نبود، روی آن را هم با آرد بپوشانید و در قالب را ببندید و اجازه دهید تا به مدت 2 ساعت داخل یخچال بماند.
در مرحله هفتم گز را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از یک چاقو، لبه های آن از قالب را جدا کنید و سپس با استفاده از چاقو ان را به تیکه هایی که دوست دارید برش بزنید.
سپس روی آن آرد بپاشید و در صورتی که نمی خواهید آن را مصرف کنید، حتما آن را داخل یخچال نگه دارید.
🌸همراهان گرامی کانال فرهنگی حضرت معصومه سلام الله علیها🌸
🔹آیدی جهت ارسال سوالهای شرعی واحکام👇
https://eitaa.com/Mersad99
🔹آیدی جهت ارائه مشاوره
https://eitaa.com/CANCELER99
🔹ارسال پاسخ مسابقه به آیدی
@Shahid1377
🔹جهت تصحیح حمدوسوره نماز با این شماره ها تماس بگیرید..
☎️۰۷۷۳۷۶۳۵۳۱۳
و۰۷۶۳۷۶۳۵۳۱۲☎️
...همه روز به جز روزهای تعطیل در خدمت شما هستیم (ساعت ۱۰تا۱۳)
🔆 لینک کانال
https://eitaa.com/howzeh1399
🌼مهمان کانال مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها درایتا باشید🌼
مارا به دوستانتان معرفی کنید.🌷