eitaa logo
مدرسه علمیه حضرت معصومه س جم
627 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
2.3هزار ویدیو
310 فایل
کانال فرهنگی بصیرتی حوزه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها جم لینک کانال: https://eitaa.com/howzeh1399 ✅راه های ارتباطی با خادمین خود درکانال @CANCELER99 https://eitaa.com/Tb3248 https://eitaa.com/gomnam66 @Mersad99
مشاهده در ایتا
دانلود
1_844122308.pdf
685.2K
🌿🌺مسابقه خطبه متقین🌺🌿 ۱۱۰ صفت از صفات برجسته پرهیزگاران 🔸ویژه عموم🔸 💠سوالات مسابقه به صورت سوالات تستی (کتاب باز) 💠منبع مسابقه pdf ارسالی 👆می باشد. 💠تاریخ بارگزاری سوالات: چهارشنبه ۱۳ اسفند۱۳۹۹ 💠مهلت شرکت در مسابقه: تاساعت ۲۴، چهارشنبه ۲۰ اسفند۱۳۹۹ 🆔 آی دی، جهت ارسال پاسخ نامه : @sabz22 🎁به نفرات برگزیده هدیه نقدی اهدا خواهدشد. مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها جم https://eitaa.com/howzeh1399 ❀ 🌺 ❀ 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم.pdf
502K
سوالات مسابقه خطبه متقین ✅لطفا به نکات مطرح شده انتهای پی دی اف توجه فرمایید. https://eitaa.com/howzeh1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهی بی نظیر برای ارتباط با امام زمان عج چه کنم تاعباداتم زودتر مقبول درگاه حق قرار گیرد؟ کاری از طلاب مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام‌الله علیهاجم(بوشهر) https://eitaa.com/howzeh1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات ناب ‍ حضرت آیت الله حق شناس رحمت الله علیه: در این ماه ( ) از خدا به غیر از هدایت چیزی نخواهید. https://eitaa.com/howzeh1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 آشپزخونه بهشتی 🌺جوشانده : ، ،درمان میگرن، تقویت معده و روده،افزایش شیر مادر، اشتها آور،ادرار آور : تب و لرز، انگل، یبوست، سردرد، سنگ مثانه، بلغم و صفرا https://eitaa.com/howzeh1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮حلوا رنگینک قالبی؛ •قسمت خرمایی: ۱-خرما ← ۲۰۰ گرم(بدون هسته) ۲-کره ← ۵۰ گرم ۳-روغن مایع ← ۱ق غ ۴-دارچین ← ۱٫۵ ق م 🍮ر_____________ •قسمت آردی: ۱-آرد سفید ← ۱۰۰ گرم ۲-کره ← ۱۷۵ گرم ۳-مغز گردو ← ۵۰ گرم ۴- دارچین ← ۱ق چ 🍮ر_____________ 🥣 طرز تهیه: °ابتدا هسته خرما ها را میگیریم، سپس در تابه مقداری خیلی کم روغن مایع (۱قاشق غذاخوری) می ریزیم و خرما را اضافه کرده روی حرارت متوسط تا پخته و نرم شود و خوب با قاشق آن را یکدست می کنیم و در اواسط پخت دارچین و کره را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، (میشه کره را از همان ابتدا هم به همراه روغن اضافه کرد)و وقتی بصورت حلوایی در آمد و پخته شد آنرا از حرارت بر می داریم، از حرارت که افتاد درون قالب ها را تا نصفه یا کمی بیشتر پر می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا بر اثر کره ای که در آن هست، خودش را بگیرد. ✓ در این مدت قسمت آردی را آماده می سازیم: °ابتدا آرد را در تابه ریخته با حرارت ملایم یا کمی به سمت متوسط بدون روغن تفت می دهیم تا بو بخورد، تا جایی که خیلی کم تغییر رنگ دهد و بوی خامی ندهد و عطر بو خورده دهد سپس روغن و کره و دارچین را اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا اینبار کمی تیره تر شود و در نهایت شعله را خاموش کرده و در همان حالت داغی گردو های خورد شده را اضافه می کنیم، قالب حلوا را از یخچال بیرون آورده و قسمت آردی را نیز روی آن ها می ریزیم تا سطح قالب پر شود، سپس مجددا در یخچال قرار داده و بعد از بسته شدن حلوا آن را از قالب در آورده و به دلخواه مثلا با پودر پسته تزیین میکنیم🍭 و سپس! نوش جان ☺️ -•✿•https://eitaa.com/howzeh139
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا