1_844122308.pdf
685.2K
🌿🌺مسابقه خطبه متقین🌺🌿
۱۱۰ صفت از صفات برجسته پرهیزگاران
🔸ویژه عموم🔸
💠سوالات مسابقه به صورت سوالات تستی (کتاب باز)
💠منبع مسابقه pdf ارسالی 👆می باشد.
💠تاریخ بارگزاری سوالات:
چهارشنبه ۱۳ اسفند۱۳۹۹
💠مهلت شرکت در مسابقه:
تاساعت ۲۴، چهارشنبه ۲۰ اسفند۱۳۹۹
🆔 آی دی، جهت ارسال پاسخ نامه : @sabz22
🎁به نفرات برگزیده هدیه نقدی اهدا خواهدشد.
مدرسه علمیه حضرت معصومه سلام الله علیها جم
https://eitaa.com/howzeh1399
❀ 🌺 ❀ 🌺
بسم الله الرحمن الرحیم.pdf
502K
سوالات مسابقه خطبه متقین
✅لطفا به نکات مطرح شده انتهای پی دی اف توجه فرمایید.
https://eitaa.com/howzeh1399
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهی بی نظیر برای ارتباط با امام زمان عج
چه کنم تاعباداتم زودتر مقبول درگاه حق قرار گیرد؟
کاری از طلاب مدرسه علمیه حضرت معصومه سلامالله علیهاجم(بوشهر)
https://eitaa.com/howzeh1399
نکات ناب
حضرت آیت الله حق شناس رحمت الله علیه:
در این ماه ( #ماه_رجب) از خدا به غیر از هدایت چیزی نخواهید.
https://eitaa.com/howzeh1399
💠 آشپزخونه بهشتی
🌺جوشانده #بابونه:
#معتدل، #آرام_بخش،درمان میگرن،
تقویت معده و روده،افزایش شیر مادر،
اشتها آور،ادرار آور
#ضد:
تب و لرز، انگل، یبوست، سردرد، سنگ مثانه، بلغم و صفرا
https://eitaa.com/howzeh1399
🍮حلوا رنگینک قالبی؛
•قسمت خرمایی:
۱-خرما ← ۲۰۰ گرم(بدون هسته)
۲-کره ← ۵۰ گرم
۳-روغن مایع ← ۱ق غ
۴-دارچین ← ۱٫۵ ق م
🍮ر_____________
•قسمت آردی:
۱-آرد سفید ← ۱۰۰ گرم
۲-کره ← ۱۷۵ گرم
۳-مغز گردو ← ۵۰ گرم
۴- دارچین ← ۱ق چ
🍮ر_____________
🥣 طرز تهیه:
°ابتدا هسته خرما ها را میگیریم، سپس در تابه مقداری خیلی کم روغن مایع (۱قاشق غذاخوری) می ریزیم و خرما را اضافه کرده روی حرارت متوسط تا پخته و نرم شود و خوب با قاشق آن را یکدست می کنیم و در اواسط پخت دارچین و کره را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، (میشه کره را از همان ابتدا هم به همراه روغن اضافه کرد)و وقتی بصورت حلوایی در آمد و پخته شد آنرا از حرارت بر می داریم، از حرارت که افتاد درون قالب ها را تا نصفه یا کمی بیشتر پر می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا بر اثر کره ای که در آن هست، خودش را بگیرد.
✓ در این مدت قسمت آردی را آماده می سازیم:
°ابتدا آرد را در تابه ریخته با حرارت ملایم یا کمی به سمت متوسط بدون روغن تفت می دهیم تا بو بخورد، تا جایی که خیلی کم تغییر رنگ دهد و بوی خامی ندهد و عطر بو خورده دهد سپس روغن و کره و دارچین را اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا اینبار کمی تیره تر شود و در نهایت شعله را خاموش کرده و در همان حالت داغی گردو های خورد شده را اضافه می کنیم، قالب حلوا را از یخچال بیرون آورده و قسمت آردی را نیز روی آن ها می ریزیم تا سطح قالب پر شود، سپس مجددا در یخچال قرار داده و بعد از بسته شدن حلوا آن را از قالب در آورده و به دلخواه مثلا با پودر پسته تزیین میکنیم🍭
و سپس! نوش جان ☺️
-•✿•https://eitaa.com/howzeh139