981214-Alidoosti 12 (Output 1).mp3
3.3M
📛 #روحانیت، کانون دیگر مورد حمله از سوی امواج ضلال (در جریان #کرونا)
🔻 مقابله با #شایعات_کرونایی (8)
🔹آیت الله علیدوست
#شبهات_کرونایی
#آیت_الله_علیدوست
✅ کانال دروس استاد علیدوست
📚 @alidost_fiqh
متن پیام تسلیت آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه به حجت الاسلام مداح روحانی جهادگر که در یکی از بیمارستان های قم مشغول خدمت رسانی به بیماران کرونایی بود و در همین بیمارستان همسر و فرزندش را ازدست داد، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
جناب مستطاب حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ محمد مداح دامت توفیقاته
سلام علیکم بماصبرتم
حقیقتا واژگان توان تصویر شکوه ایمان و اخلاص و فداکاری شما و طلاب عزیز جهادی در شرایط کرونایی را ندارد، شما و طلابی که مظلومانه، غریبانه و شجاعانه در کنار پرستاران و پزشکان عزیز صحنههای مثال زدنی خلق کردید و البته جناب عالی که قلههایی در ایثار و مجاهدت فتح کردید و ان شاء الله در پیشگاه خداوند متعال محفوظ و ماجور خواهید بود.
مصیبتهای وارده، حوزه علمیه، ایران و جهان را به غم و اندوه نشاند، صمیمانه تسلیت و تعزیت عرض میکنم و علو درجات آن فقیده سعیده و سلامت و شکیبایی و پاداش نیک الهی را برای جنابعالی و همه بازماندگان محترم از خداوند منان خواهانم.
اجرصابران و مجاهدان راه حق را برای شما مسالت مینمایم.
علی رضا اعرافی
مدیر حوزههای علمیه
وی در مورد این ویروس کرونا که امروز تقریباً کشورهای زیادی را مورد ابتلا قرار داده و کشور و مردم را دچار این گرفتاری بزرگ کرده است، ابراز داشت: قرآن کریم یک قاعده کلی را به بشر تذکر و مکرر این را موردتوجه قرار داده و این قاعده را در سوره مبارکه توبه آیه 50 بیان فرموده «قُلْ لَنْ یصِیبَنَا إِلَّا مَا کتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا وَعَلَی اللَّهِ فَلْیتَوَکلِ الْمُؤْمِنُونَ» این آیه شریفه دستوری است که خدای تبارکوتعالی به پیامبر اکرم داد، وقتی منافقین میدیدند اگر یک خوشی و موفقیتی یا با پیروزی درجنگی غنایمی نصیب پیامبر و یارانش میشد، به پیامبر اکرم (ص) خرده میگرفتند و یک جوری برخورد میکردند و یا اگرپیامبر و مسلمانها دچار سختی وگرفتاری میشدند به نحو دیگری برخورد میکردند إن تصبک حسنةٌ تسئه، اگر خوشی و خیری برای پیامبر و مسلمین بود منافقین ناراحت میشدند، اگر گرفتاری و مصیبتی سراغ پیامبر میآمد منافقین میگفتند یقولوا قد أخذنا امرنا من قبل، ما این مسئله را از قبل پیشبینی کرده بودیم و خوشحال بودند که اینها نیامده بودند به میدان تا گرفتار آن مصیبت ظاهری نشوند.
وی بیان داشت: خدای تبارکوتعالی به پیامبر دستور داد که «قُلْ لَنْ یصِیبَنَا إِلَّا مَا کتَبَ اللَّهُ لَنَا» گرچه این خطاب به پیامبر است ولی دستوری است برای همه افرای که حادثه و مصیبتی یا یک امر خیر و خوشی برایشان به وجود میآید، پیامبر فرمود به دستور خدا هیچ چیزی سراغ ما نمیآید مگر اینکه خدای تبارکوتعالی قبلاً برای ما مقدّر کرده و در لوح محفوظ برای ما ثبت کرده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: برادران و خواهران ایمانی ما در مشکلات و خوشیها هم باید این آیه را موردتوجه قرار بدهیم «لَنْ یصِیبَنَا إِلَّا مَا کتَبَ اللَّهُ لَنَا» هر چه که در زندگی برای هر انسانی چه پیامبر و چه غیر پیامبر، چه مؤمن و چه غیر مؤمن، برای او قرار میگیرد خدای تبارکوتعالی قبلاً او را در لوح محفوظ ثبت فرموده. ما باید در این حادثه و مشکل، ایمانمان به خدای تبارکوتعالی زیاد شود، این مولا را برخی از مفسرین به مالک معنا کردند و برخی هم به حافظ و ناصر معنا کردند، ما باید باورمان این باشد که ما ملک و مملوک خدائیم، خدا مالک ماست، این مالک! قبل از اینکه در این عالم ما را بیافریند برای ما این را نعمتها و خوشیها و حوادث راآفرید وهمه امور عالم را در لوح محفوظ برای ما ثبت کرده «هُوَ مَوْلَانَا وَعَلَی اللَّهِ فَلْیتَوَکلِ الْمُؤْمِنُونَ» پس این یک اصل کلی است.
وی تصریح کرد: اگر انسان یک کسالتی پیدا کرد، اگر مشکلی در جامعه به وجود آمد، اگر یک نعمت یا خوشیای به وجود آمد انسان همیشه بگوید «لَنْ یصِیبَنَا إِلَّا مَا کتَبَ اللَّهُ لَنَا» البته در جای خودش کاملاً بیان شده و تحقیق شده که این مستلزم جبر نیست، خدای تبارکوتعالی روی آن علمی که داشته و میدانسته که چه حوادث و شرایطی، چه موانعی برای جامعه، برای انسان به وجود میآید، تمام حوادثی که به وجود میآید قبلاً نوشته شده و این هیچ مستلزم جبر نیست، ما باید ایمان خودمان را به خدا قوی کنیم، این مرض گرچه در ظاهر یک مرض است و شرّ است اما در باطن میتواند انسان را به خدا معتقدتر کند، انسان را به خدا نزدیکتر کند.
آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی بابیان اینکه حادثهای که واقع میشود ما نباید نسبت به یک شخص وگروه تفسیر کنیم، تاکید کرد:
وی ادامه داد: یکی از دستوراتی که خدای تبارکوتعالی به پیامبر اکرم (ص) داده این است که هر حادثهای که برای انسان به وجود میآید، انسان بداند قبل از اینکه او خلق شود، قبل از اینکه این عالم به وجود بیاید، این در لوح محفوظ ثبت شده. در سوره مبارکه توبه آیه 50 خدا به پیامبر میفرماید در مقابل منافقین بگو «قُلْ لَنْ یصِیبَنَا إِلَّا مَا کتَبَ اللَّهُ لَنَا»
آیتالله فاضل لنکرانی ابراز داشت: مرحوم علامه طباطبائی رضوان الله تعالی علیه میفرماید خلاصه این آیه این است که ولایت امور ما إنما هی لله سبحانه فحسب، یعنی بشر بداند تنها موجودی که بر او ولایت دارد، ولایت تامه و کامه و مطلقه دارد و همه کاره انسان است خدای تبارکوتعالی است، بشرمالک خودش نیست، دیگری مالک انسان نیست، هیچ موجودی نمیتواند در عالم به بشر بگوید من تو را و زندگی تو را آنچنان تنظیم میکنم که تو بتوانی به آنچه که میخواهی برسی و ابداً هیچ چیزی نتواند این روند را تغییر بدهد، این آیه شریفه پیام بزرگی دارد، که نه انسان مالک و ولی خودش است و نه موجودات دیگر عالم، انسان یک مالک علی الاطلاق دارد و آن خدای تبارکوتعالی است. ما با این آیه باید توحید افعالی خودمان را قوی کنیم. توحید افعالی هر آنچه که در این عالم واقع میشود با اراده خدای تبارکوتعالی است، اگر خوشی و مرض است با اراده خدای تبارکوتعالی است، ما همه اینها را باید با این دیدگاه و با این نگاه بسنجیم، ایمان خودمان را ترقی بدهیم، هر بلایی که برای انسان به وجود میآید برای ارتقای درجه است. امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود «إِنَّ الْبَلَاءَ لِلظَّالِمِ أَدَبٌ وَ لِلْمُؤْمِنِ امْتِحَانٌ وَ لِلْأَنْبِیَاءِ دَرَجَةٌ وَ لِلْأَوْلِیَاءِ کَرَامَة»
وی افزود: باید به صورت کلان و کلی در مجموعه هستی آن را ملاحظه کنیم، یک بلایی که میآید نسبت به ظالم ادب است، نسبت به گناهکار عقوبت است، اما نسبت به انسان مؤمن صالح و عادل امتحان است. ببیند مقدار این امتحان چیست؟ آیا با یک بلا انسان همه اعتقادات خودش را کنار میگذارد؟ آیا در بلا باورش هست که اگر خدا بخواهد این بلا را برمیدارد و اگر نخواهد این بلا باقی میماند؟ ایمان خودمان را محک بزنیم، گرچه برای این مصیبتی که برای مردم عزیزمان ایجاد شده همه ما متأثریم امروز افراد زیادی در بیمارستانها هستند و همه ما امروز در غم مصیبت این عزیزان شریک هستیم اما بدانیم از یک نگاه سبب رفعت انسان میشود، سبب ارتقای درجه انسان میشود، برای خود انبیاء بلا درجه است، برای اولیاء مقام است، کرامت است، این قاعده «لَنْ یصِیبَنَا إِلَّا مَا کتَبَ اللَّهُ لَنَا» این دستوری است که ممکن است برای همگان حادثه و اتفاقی بیفتد، یک کسی مالی داشته باشد که از بین برود، کسب و کارش تعطیل شود، این روزها همه میدانید درس و دانشگاه تعطیل است، ما باید بگوئیم «لَنْ یصِیبَنَا إِلَّا مَا کتَبَ اللَّهُ لَنَا»
به گزارش سرویس بینالملل خبرگزاری حوزه آیت الله شیخ عیسی قاسم امروز در سخنانی کوتاه از علمای بحرین خواست تا امور تبلیغی و آموزشی را از طریق وسایل ارتباط جمعی با قوت ادامه دهند.
این سخنان که تحت عنوان "تذکیرٌ لذاکرین ١" منتشر شده است نخستین سری از توصیه های رهبر نهضت اسلامی بحرین در ایام تعطیلی تجمعات مذهبی و اجتماعی برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا است.
بنظر می رسد شیخ عیسی قاسم در روزهای آینده نیز بطور منظم توصیه هایی را تحت عنوان "تذکیرٌ لذاکرین" متناسب با وضعیت جامعه بحرین در شرایط جاری داشته باشد.
متن سخنان امروز بدین شرح است:
"توصیه ای به مبلغان ۱"
آنچه در اینجا یادآوری می نمایم، که تذکری بیدارکننده و مهم است و توجه هوشیارانه را می طلبد و اول از همه متوجه خود بنده می باشد:
به برادرانم یادآوری میکنم حال که این روزها امور تبلیغی در مساجد، حسینیه ها و مراکز آموزشی دینی به تعطیلی در آمده است، تبلیغ و آموزش دینی باید از طریق وسایل و برنامه های ارتباط جمعی آموزنده ادامه یافته و در حد بالا توسط علما و خطبای محترم و مخلص به جریان و فعالیت افتد.
خداوند شما را مانند گذشته پشتوانه ای برای دین و مومنین قرار دهد.
عیسی احمد قاسم
#اطلاعيه
طلاب گرامي جهت اطلاع از آخرين اخبار حوزه علميه استان مي توانند علاوه بر استفاده از اين كانال از سايت
alborz.ismc.ir نيز بازديد نموده از مطالب سايت نيز بهره مند شوند لازم به ذكر است سايت فوق در حال بروز رساني مطالب بوده و منتظر نظرات شما بزرگواران هستيم
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻📹 ضدعفونی معابر عمومی و سطح شهر کرج توسط طلاب جهادی استان البرز
اسفند 98