🔻 آیتالله اعرافی در پیامی شعار هفته پژوهش در حوزههای علمیه را اعلام کرد:
🌟«پژوهش و تمدن نوین اسلامی»
متن پیام به این شرح است:
🔰بسم الله الرحمن الرحیم
💠 امام علی علیه السلام: (لا سنة افضل من التحقیق) ، (معجم الفاظ غررالحکم، ص۲۴۹)
➖هیچ راه و روشی برتر از تحقیق و حقیقت جویی نیست.
▫️سپاس و ستایش خدای علیم و حکیم را که نعمت پژوهش و کشف حقایق را به ما ارزانی داشت تا همواره راه تعالی و پیشرفت علمی بسوی مان گشوده بماند. به لطف خداوند منان ، انقلاب اسلامی در گام دوم بر مبنای (نظریه یا نظام انقلابی)، حرکت خود را در مسیر خودسازی، جامعه پردازی، نظام سازی و ساخت تمدن نوین اسلامی با شتاب بیشتری ادامه خواهد داد . حرکت در این مسیر موجد نیازها، مسائل و مشکلاتی است که حل آنها، پژوهش های روشمند و عمیقی را مبتنی بر مبانی و آموزه ها و احکام اسلامی طلب می کند. در این مسیر تحول آفرین، نتیجه پژوهش های بنیادین دستمایه انجام پژوهش های راهبردی و کاربردی برای حل مشکلات و پاسخ به نیازها می شود.
➖خوانش یک هفته در سال، به نام هفته ی پژوهش، نشانگر اهمیت والای این مقوله ی گرانسنگ و نقش مهم و تاثیر گذار آن در همه ی عرصه های علمی و عملی است. هفته پژوهش فرصتی است مغتنم، برای بزرگداشت جایگاه رفیع پژوهش و پاسداشت منزلت علماء و پژوهشگران و معرفی دستاوردهای تحقیقاتی و گفتگو درباره آسیب ها، ظرفیت ها، فرصت ها و چالش های نظام پژوهش در حوزه و بازخوانی راهبردها، سیاست ها و برنامه ها و اقدامات.
➖گرچه از اسفند ماه سال گذشته دنیا میزبان میهمان ناخوانده ای بنام ویروس کرونا (کورید ۱۹) بوده و این امر باعث کندی و رخوت با تعطیلی در برخی از فعالیتها گردیده است و اکثر مراکز علمی دنیا برای نخستین بار در دوران حیات علمی خود، تعطیلات پیش بینی نشده ایام قرنطینه را تجربه می کنند، با این وجود چرخ های پژوهش در فضاهای مجازی از حرکت باز نایستاده و حتی در مواردی دامنه پژوهش به صورت مجازی و از راه دور، گسترشی چشمگیر نیز یافته است.
➖سزاست تا در این هفته، با توجه به اهداف گام دوم انقلاب اسلامی و نیز شرایط جدید بوجود آمده در اثر بحران کرونا، مدیران، سیاستگذاران برنامه ریزان و سایر دست اندرکاران مدیریت عرصه پژوهش با نگاهی نقادانه و رویکردی عالمانه، در مورد نهادینه سازی بیش از پیش فرهنگ پژوهش، به سازی نظام و سازمان پژوهش، راهبردها و سیاستها و برنامه های جدید در این عرصه به بحث و بررسی بپردازند و پژوهشگران و اندیشمندان درباره روش های پژوهش و ارتقاء دانش و گسترش مرزهای علوم مبنی بر مبانی و ارزش های اسلامی و به ویژه تولید علوم انسانی و اسلامی به تبادل نظر و گفتگو بپردازند.
➖شعار حوزه های علمیه در هفته پژوهش در سال ۹۶ با توجه به چشم اندازی که رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم ترسیم فرموده اند پژوهش و تمدن نوین اسلامی است. به یاری خداوند متعال، مرکز مدیریت حوزه های علمیه، همه توش و توان خویش را مصروف خواهد داشت تا در پرتو عنایت ویژه حضرت ولی عصر ارواحنا فداه، در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی و مراجع معظم تقلید دامت برکاتهم و استوارتر از قبل، گام های مستحکم و اثر گذار و تحول آفرین در عرصه پژوهش بردارد. رجاء واثق دارم که این گامها با قدرت و قوت همچنان پویا و پایا ادامه یابد و در آینده ای نه چندان دور، ثمرات این تلاش ها، در تولید آثار فاخر و راهگشا در عرصه ی علوم اسلامی و انسانی آشکار گردد.
➖این جانب به سهم خود فرارسیدن هفته پژوهش را به همه مدیران، برنامه ریزان، دست اندرکاران امر پژوهش، پژوهشگران و صاحب نظران ارجمند تبریک گفته و از خداوند منان برایشان جامه ی عزت و سلامت همراه با سعادت و سربلندی آرزومندم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
علیرضا اعرافی
مدیر حوزه های علمیه
💥کانال رسمی مرکزمدیریت حوزههای علمیه👇 https://eitaa.com/joinchat/329121809C959557bf6a
💠"دیپلماسی حوزوی در بحران کرونا" از چاپ خارج شد
🔸کتاب «دیپلماسی حوزوی در بحران کرونا» به فعالیتهای صورت گرفته در راستای توسعه دیپلماسی حوزوی، نامه نگاریهای متعدد با رهبران دینی جهان و شخصیتهای بین المللی اشاره نموده است.
👈این اثر در ۲۲۰ صفحه با قطع رقعی توسط مؤسسه انتشارات حوزههای علمیه با همکاری مؤسسه اشراق و عرفان به تازگی به چاپ رسیده است.
💥کانال رسمی مرکزمدیریت حوزههای علمیه👇 https://eitaa.com/joinchat/329121809C959557bf6a
🔻 باحضور آیت الله اعرافی و وزیر علوم:
✅ تفاهم علمی بزرگ بین حوزه علمیه و وزارت علوم در ۲۷ آذر منعقد میشود
🔹 مسئول دبیرخانه انجمن های علمی حوزه های علمیه از تفاهم نامه و رونمایی از آثار علمی فاخر حوزه در علوم انسانی با حضور آیت الله اعرافی و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خبرداد.
حجت الاسلام والمسلمین هاجری امروز درخبرگزاری حوزه:🔻
◻️ما در حال نظریه پردازی و گفتمان پردازی هستیم. ولی ما به اندازهای که در تولید اثر و عالم سرمایه گذاری میکنیم در #عرضه آنها سرمایه گذاری نمی کنیم.
مولف همیشه فکر می کند که با نوشتن یک کتاب کارش تمام می شود ولی تبلیغ و اطلاع رسانی بسیار مهمتر است.
➖ مشکل اول این است که آثاری که در حوزه تولید میشود تیراژ بسیار پایینی دارد.
➖ دومین مشکل این است که حوزه متهم میشود که به اینکه دانشی برای عرضه ندارد.
➖ سومین نتیجه آن است که گفتمان دین پس از چهار دهه هنوز گفتمان انقلاب نیست.
◻️ در طرح #گفتمانعلمیانقلاباسلامی تلاش میکنیم این خلا را پر کنیم.
در این طرح در ابتدا کتاب ها ومقالات فاخری که در حوزه علوم اسلامی و انسانی انجام شده است را شناسایی کردیم.
امروز به ۲۴ مرکز رسیدیم که آثار آنها را ارایه می نیم که همین تعداد به ۲ هزار اثر در ۱۷ رشته رسیده است.
تا کنون چهار هزار مقاله علمی و پژوهشی وارد سیستم ما شده است.
سامانه کتاب شناخت گفتمان انقلاب اسلامی در روز بیست و هفت آذر امسال رونمایی می شود که مجموعه آثارقبلی در این سامانه عرضه میشود و در این روز با حضور آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه و دکتر غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری رونمایی میشود.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
⭕️ ۱۰ هزار طلبه در قم اجارهنشین هستند
🔻آیت الله اعرافی امروز در جمع نمایندگان بیوت مراجع و رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلا:
◻️ طلاب و کسانی که در حال تدریس و تحصیل هستند دارای وضعیت معیشتی خوبی نیستند.
◻️ اگر طلبه ای منزل داشته باشد و سطح عالی شهریه هم را داشته باشد، قطعا با سختی می تواند زندگی کند.
◻️ ۱۰ هزار طلبه مستاجر در قم داریم که در بهترین حالت تمامی اماکن سکونتی حوزه به ۳هزار منزل هم نمیرسد.
◻️ سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ استاد از حوزه می روند و در مراکز دیگر فرهنگی مشغول به فعالیت می شوند.
https://hawzahnews.com/x9WCc
☘️☘️☘️
حوزه علمیه تراز در فضای تحقق حاکمیت اسلامی، میبایست با درک شرایط موجود، همراهی خویش با انقلاب را مدنظر قرار داده و با حفظ روحیه انقلابی، ضمن بدور بودن از تفکر سکولار، تبیین مبانی حداکثری نظام سیاسی در قالب تبیین رویکرد حکومتی به فقه و نظامسازی در عرصههای مختلف زندگی را مورد عنایت قرار دهد. بلکه ضمن بازنگری در علوم رایج حوزوی با نگاه به نیازهای حکومتی و در راستای تحکیم حاکمیت حداکثری دین در جامعه، گفتمانی متناسب با این نظام معرفتی در جامعه علمی، ایجاد و ترویج نماید.
«حوزه انقلابی» بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار جمهوری اسلامی ایران و در چند سال اخیر از سوی آیت الله العظمی خامنهای رهبر انقلاب اسلامی مورد استفاده و تأکید قرار گرفته و ادبیات این عرصه نیز به ایشان مستند است؛ لذا در این کتاب ضمن بازخوانی دیدگاه ایشان در خصوص رویکرد انقلابی حوزه علمیه، مواردی را که نمایانگر چیستی حوزه علمیه تراز انقلاب اسلامی است مورد عنایت و تحقیق قرار گرفته و تأکید دارد که اسلامیّت و انقلابیبودن نظام اسلامی در گرو انقلابیبودن و انقلابیماندن حوزه علمیه است.
منبع...
👇🏻👇🏻👇🏻
yun.ir/8qs0h4
🆔 @porseman_andisheh
🔹 کارگاه مجازی مهارت های پیش از ازدواج
🔹۱۰ جلسه
🎙 مدرس :حجت الاسلام بقایی
زمان: روزهای فرد از یکشنبه 7 دی ماه 1399 ساعت 13 تا 14
🗓 مهلت ثبت نام: 29 آذر ماه 1399تا 5 دی ماه 1399
🌐 لینک ثبت نام: https://survey.porsline.ir/s/3EvU2Oq/
📌لینک شرکت در کارگاه از طریق پیامک ارسال خواهد شد، لذا در وارد نمودن شماره تماس و فعال بودن پیامک تبلیغاتی شماره همراه خود دقت فرمایید.
معاونت فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه استان البرز برگزار می نماید
💞💞 کارگاه مجازی مهارتهای زندگی ویژه طلاب متاهل 💞💞
⬅️ زمان: سوم ، چهارم ، ششم و هفتم دی ماه ساعت 15 🖍مدرس: حجت الاسلام و المسلمین بقایی ⏱ مهلت ثبت نام : تا دوم دی ماه 🎖به نفرات برتر دوره هدیه نقدی تقدیم می گردد نحوه ثبت نام: ارسال نام و نام خانوادگی و کد مرکز خدمات به لینک https://eitaa.com/markazalborz کارگاه از طریق سامانه سخا گزینه وبینار کارگاه مجازی برگزار می گردد
📢کانال رسمی اطلاعرسانی و پاسخگویی مرکز خدمات حوزههای علمیه استان البرز
☎️ تلفن: 32235212-026
🌎 وب سایت: Go2l.ir/CSIS_24
✅لینک کانال: Go2l.ir/Ble_24
✅ ارتباط با مدیرکانال: @Public_alborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیزر نمایشگاه:
⬇️حوزه علمیه خراسان با مشارکت آستان قدس رضوی برگزار می نماید:
🔴ششمین نمایشگاه کتاب حوزه علمیه خراسان (به صورت مجازی)🔴
🔹 با ارائه بیش از 7000 عنوان کتاب از 140 ناشر مطرح کشوری در حوزه علوم و معارف اسلامی
✅ 20 درصد تخفیف ویژه نمایشگاه
✅ 35 درصد تخفیف ویژه طلاب حوزه علمیه خراسان (علاوه بر تخفیف 20 درصدی نمایشگاه)
✅ 50 درصد تخفیف ویژه اساتید حوزه علمیه خراسان (علاوه بر تخفیف 20 درصدی نمایشگاه)
📆 زمان: 26 آذر تا 3 دیماه 99 همزمان با هفته پژوهش
🌐 نشانی سایت نمایشگاه:
book.hozehkh.com
📚کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔗 @howzehpajohesh
🔹 کارگاه مجازی مهارت های پیش از ازدواج
🔹۱۰ جلسه
🎙 مدرس :حجت الاسلام بقایی
زمان: روزهای فرد از یکشنبه 7 دی ماه 1399 ساعت 13 تا 14
🗓 مهلت ثبت نام: 29 آذر ماه 1399تا 5 دی ماه 1399
🌐 لینک ثبت نام: https://survey.porsline.ir/s/3EvU2Oq/
📌لینک شرکت در کارگاه از طریق پیامک ارسال خواهد شد، لذا در وارد نمودن شماره تماس و فعال بودن پیامک تبلیغاتی شماره همراه خود دقت فرمایید.
هستی و نیستی نظام و مردم
رهبر فرزانه نظام ج.ا.ا چهار توصیه مهم به کارگزاران نظام فرمودند. هر یک ار این توصیه ها را رکن مهم در هستی و نیستی نظام ج.ا.ا. و مردم ایران تلقی می کنم:
🔹 به دشمن اعتماد نکنید؛ حافظه تاریخی مردم ایران و جهان اسلام و گاهی ملت های دیگر، با دو نظریه: " توطئه " و " توهم توطئه " نابود شده است. در القای فکر توطئه گفته شده که شما نبودید ، شما نیستید، شما را دیگران آورده اند و هر وقت خواستند، می برند.خطر القای این تفکر، آن است که شما هر گز به خودباوری و قبول " هستی" خودتان نائل نمی آئید. در القای توهم توطئه، نیر به ذهن مردم تلقین می کنند که دشمن کجا بود؟ عده ای دشمن تراشی می کنند تا ستم خود بر مردم و استبداد داخلی را سرپوش بگذارند. در ۴۲ سال حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ایران، این آفت، ضربات سنگین به نظام و مردم ایران وارد ساخته است. حتی گاهی در شناخت دشمن، در میان کارگزاران نظام، وحدت نظر وجود نبوده است. آیا آمریکا دشمن ایران است یا روسیه؟ چین دوست ماست یا دشمن؟ با کشورهای اسلامی تعامل دیپلماتیک داشته باشیم یا همگرایی اسلامی ؟ ارمنستان دشمن ماست یا آذربایجان ؟
سنّت مسلّم در کشورداری این است که باید دشمن تان را بشناسید و هرگز به دشمن اعتماد نکنید. اگر ازاین دو مسئله غفلت کنید، روزی از خواب بیدار می شوید که می بینید یا همه تان جاسوس پرورش یافته دشمنان نظام و مردم بوده اید یا دوست و دشمن تان را با عینک دشمنان تان تعیین کرده اید. آری! یقین بدانید هر نظام و ملتی ، دوستان و دشمنانی دارد.
🔹 تحریم های دشمن را خنثی کنید؛ بدون شک تحریم اقتصادی دشمن، در سطح راهبردی، تاکتیکی و تکنیکی؛ جنگ با نظام ج.ا.ا و مردم ایران است. از جنگ نظامی نیز سنگین تر و خطرناک تر است. کارگزاران نظام اگر خادم بودند، می بایستی در ۴۲ سال گذشته چنان اقتصاد مردم ایران را سامان می دادند که دشمن با مشاهده بازدارندگی توانایی اقتصادی مردم، به فکر تحریم و حمله و تجاوز اقتصادی نمی افتاد. اگر بنا به عللی از جمله غفلت و خیانت کارگزاران نظام، دشمن هوس آغاز جنگ اقتصادی علیه مردم ایران کرده است. شما حق ندارید با شرط رفع تحریم با دشمن مذاکره کنید. اگر آدم های عاقل بودید حداقل با عناوین دیگر مذاکره می کردید که آثار تحریم را تضعیف یا نابود می کرد. چندین سال است که منحرف شدید و طبق طرح عملیاتی دشمن بازی کردید، می توانید باز گردید.نمی توانید و یا نمی خواهید باز گردید، باید راه کاری باشد که نظام و یا مردم شما را کنار بزنند. چون اصل مهم، هستی و نیستی مردم و نظام و ارزش های مردم ایران است نه بودن فلان دولت و مجلس!
🔹 اتحاد ملی را حفظ کنید؛ ببینید " اتحاد و هویت ملی " مردم ایران ممکن است با هویت ملت در کشورهای دیگر متفاوت باشد. ضرورت مهم در اتحاد ملی کارگزاران نظام آن است که این کارگزاران عصاره واقعی " اتحاد مردم" باشند. تا بتوانند در راستای منافع مردم متحد شوند.
رهبر فرزانه انقلاب ، شخصیت ادبی برجسته ای است. ایشان به کارگزاران توصیه نمی کند که " اتحاد کارگزاران " را بدون ملاحظه منافع مردم،حفظ کنید.
این رکن اساسی وحدت کارگزاران در بقا و نابودی نظام ج.ا.ا خیلی مهم است.چون اگر به جای " اتحاد ملی" ، دچار نفاق و تفرقه در ارکان کارگزاران نظام بشوید. بدانید هم نظام را سرنگون می کنید و هم جامعه و مردم ایران را نابود می سازید. دشمنان ایران، بدرستی می دانند که انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ و نظام بر خاسته از آن، صبغه مردمی دارد. بنابراین، در طراحی عملیاتهای جنگی در عرصه سیاسی، فرهنگی ، اقتصادی و ... مردم ایران را دشمن اصلی خودشان تلقی کرده و طرح های مختلف را طراحی و اجرا می کنند. نظام ما سلسله شاهنشاهی و سلطنت خاندان خاصی نیست که با سرنگونی آن ، خاندان دیگر سرکار آید. این مردم ، همه هستی شان را اعم از دین و دنیای خویش را پای کار آورده و انقلاب را پیروز کردند و نظام مردم سالار را برای برقراری نظم اجتماعی را انتخاب کردند. در ۴۲ سال گذشته، الحق کارگزاران نظام شرمنده مردم ایران بوده اند. این اوج خیانت به مردم و نظام مردم است که مردم در هر چهارسال، کارگرازان خود در دولت و مجلس تعیین کنند و در پایان دوره خدمت آنان ، عده ای چنین القاء می کنند که این دولت و مجلس خائن ملت بودند. یک دوره چهارساله؟ دو دوره ؟ ده دوره ؟ تا کی ؟ این وضعیت توهین به شعور مردم ایران و بازی خطرناک با هستی نظام ج.ا.ا بوده و هست. در ایلات عشایر ما، برای چرای گوسفندان چوپان تعیین می کنند.اولا در عرف آنان شرایطی برای تعیین چوپان است. در ثانی، از همان روزهای نخستین، نظارت جدی بر اعمال چوپانان دارند. چون گوسفندان هستی حشم داران است، اگر غفلت و جهالت و خیانت ببینند. مدت شش ماه و یک سال قرارداد را صبر نمی کنند. با کمال ادب، خسارت قرارداد را پرداخت و چوپان را با خانواده اش به دیار خویش بر می گردان
ند. در فوتبال و سایر بازی های ورزشی هم چنین است. مربیان تیم، منافع باشگاه تیمی را اصل می دانند. حتی بهترین بازیکن نیز در میدان بازی باید منافع تیمی را رعایت کند. وگرنه، از گردونه بازی خارج می شود. خیلی توهین به شعور مردم ایران و ارزشهای انقلابی و نظام ج.ا.ا است که در ۴۲ سال گذشته، اتحاد ملی کارگزاران نظام به اندازه نظم و استحکام یک تیم ورزشی و یا یک خانواده حشم دار در ایران نبوده است. با ادامه این وضعیت، نیازی به حمله اقتصادی و نظامی دشمنان ایران نیست. هستی نظام و مردم در آستانه نیستی قرار می گیرد. دوست و دشمن ما را مسخره می کنند که در ۴۲ سال حاکمیت نظام ج.ا.ا، چندین دوره رئیس جمهور و رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه داشته اید. آیا نظام و مردم ایران امروز می توانند ۱۰۰٪، ۵۰٪ ، ۲۰٪ آنان را در یک محور عملیاتی جنگ با دشمن یک ساعت به نگهبانی بگمارند که همدیگر را هدف گلوله هایشان قرار ندهند؟
حفظ " اتحاد ملی" توسط کارگزاران نظام، با رویه ۴۲ سال گذشته نه ممکن است و نه مورد رضایت مردم! باید آهنگ دیگر نواخت تا مردم حفظ بشوند و مردم هم نظام را حفظ کنند.
🔹 در همه عرصه ها قوی شوید؛ در این خصوص عرض چندانی ندارم. چون اگر دو توصیه مهم رهبر فرزانه انقلاب، یعنی حفظ اتحاد ملی و عدم اعتماد به دشمن از سوی کارگزاران نظام محقق نشود، ممکن نیست کارگزاران در همه عرصه های مطابق با منافع ملت ایران قوی شوند، اما ممکن است در ضدیت با منافع ملی و ارزشهای نظام ج.ا.ا قوی شوند و آمار خیانت در نابودی ارزش پول ملی، استمرار قاچاق کالا و ارز، غارت زندگی مردم با ارز امریکایی، زمین خواری، کوه خواری و مردم خوری و نظام خوری را بالا ببرند!
🔹این برداشت من در خصوص توصیه های جدی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به کارگزاران نظام ج.ا.ا است. نقد منتقدین را هدیه گرانبها می دانم. باورم این است که دشمنان مردم و نظام ایران، این توصیه ها را تنها خبر رسانه ای تلقی نمی کنند. دوستان ارزشهای مردم و نظام ایران نیز چنین کنند تا بر دشمن فائق آیند.
میرنبی عزیززاده ۲۷/ ۹/ ۱۳۹۹
✅ دبیرخانه همکاری حوزهودانشگاه راهاندازی میشود
□ اساسنامه دبیرخانه همکاریهای حوزه و دانشگاه به امضای مدیر حوزه های علمیه کشور و وزیر علوم رسید.
□ به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، در حاشیه نشست مشترک مدیر حوزههای علمیه کشور با وزیر علوم، اساسنامه دبیرخانه همکاری های حوزه و دانشگاه به امضای آیت الله علیرضا اعرافی و دکتر منصور غلامی رسید.
□ در این نشست، حجت الاسلام والمسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونان مدیر حوزه های علمیه کشور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حضور داشتند.
□ رؤسای دانشگاه ها هم بصورت وبینار در این نشست شرکت کرده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ تغذیه و درمان
❓چرا با وجود پیشرفت فوق العاده علم تغذیه هنوز شاهد بیماریهای بسیاری در این رابطه هستیم؟
☑️ به منظور پاسخ به این سوال، #حکیم_حسین_خیراندیش به بررسی یک مقاله #علمی آمریکایی در رابطه با این موضوع می پردازند.
📣 کارگاه آموزش مهارتهای 🌹🌹2013 word🌹🌹
🔺 جمعه ۲۸ آذرماه ۹ صبح تا ۱۲
🌹به مناسبت هفته پژوهش🌹
🖥 به صورت پخش زنده:
https://www.skyroom.online/ch/aq2aq2/jalaseh
🔺 درصورتی که در ورود به برنامه مشکلی داشتید با شماره ۰۹۱۹۸۸۶۹۸۲۰ تماس حاصل فرمایید.
✅ کانال مرکز کلام اسلامی و تفسیر کرمانشاه
@kalamkermanshah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴"جورج گلووی" نماینده سابق پارلمان انگلیس:
▪️قتل [شهادت] قاسم سلیمانی یکی از بزرگترین اشتباهات و جرایم وحشتناکی بود که دولت آمریکا مرتکب شد.
▪️همان طور که دختر قاسم سلیمانی گفت درحالی که پدر او نابود کننده داعش بود، ما او را کشتیم!
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
👌پاسخ به بیش از هزار سوال کلیدی در زمینه مهدویت
✍کاری از واحد(مطالعات) تحقیق و پژوهش موسسه محکمات
✔️ «رئیس جدید مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی» منصوب شد
◻️رئیس مجلس شورای اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین #رجایینیا را به سمت ریاست مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی منصوب کرد.
◻️ تاکنون حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی ریاست مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی را برعهده داشت.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🔅 بررسی دیدگاههای شهید فخری زاده در حوزه فیزیک و فلسفه اسلامی
🔹 نشست تخصصی گفتگوی فلسفه اسلامی و فیزیک، ظرفیت ها و چالش ها امروز به همت مجمع عالی حکمت اسلامی به شکل مجازی برگزار شد.
🔻حجتالاسلاموالمسلمین خسروپناه:
◻️ شهید فخری زاده متوجه بود که اگر در برخی از آزمایشگاه ها و تستهای فیزیکی به نتیجه نمیرسیم و ابهاماتی در زمینه اندازه گیری الکترون داریم به مباحث #فلسفی بر می گردد و اول باید مباحث هستی شناسی و مباحث فلسفی فیزیک را حل کنیم.
◻️ سخن شهید فخری زاده این بود که چنانچه در گذشته، الهیات با طبیعیات و داروسازی و درمان پیوند داشته است، چرا بین #فیزیکوفلسفه اسلامی پیوند برقرار نکنیم؟
◻️ وجود مادی شامل ماده فیزیکی است ولی در فیزیک ماده ای به نام انرژی داریم که جزو مواد فیزیکی متعارف نیست. ویژگی های خاص خود را هم دارد. ذره و میدان هم همین گونه است. برخی از مفاهیم فیزیک برای حل مسایلش آنها را فرض می گیرد.
◻️ حوزه باید دوباره حکمت طبیعی را احیا کند و این حکمت متعالیه را با فیزیک مرتبط کند.
➖➖
🔻 ابراهیم اصولی از همکاران علمی شهید فخریزاده:
◻️ شهید فخری زاده بر احیای #فلسفهاسلامیوایرانباستان تاکید داشتند.
وی همیشه بر این نکته اظهار میکرد، برای اینکه تمدن اصیلی در آینده داشته باشیم باید از فلسفه اسلامی به خصوص حکمت متعالیه و افکار علمی ایران باستان و اشراق باید استفاده کنیم.
◻️ ایشان بارها تاکید میکرد که باید بر اساس تفکر و فلسفهای که داریم زمین و #قاعدهبازی را عوض کنیم، نه اینکه صرفا در زمین دشمن به خوبی بازی کنیم.
◻️ ایشان بیان میکرد که علم را نباید ابزار تولید فناوری بدانیم و باید #معرفت را به علم برگردانیم. ایشان در خصوص فلسفه فیزیک بیان می کرد که فیزیک از نظر معرفت شناختی به بن بست رسیده است.
بیشتر بخوانید:👇
hawzahnews.com/news/933442
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه