🔴نشست تخصصیِ
حامیِ ناصح
⭕️رسالت حوزه در تحقق دولت جوان حزب اللهی
💬امام خامنه ای: علمای اعلام و طلاب و فضلای حوزه علمیه همواره حامیِ ناصح نظام اسلامی خواهند بود. ۶ آبان ٨٩
سرفصل ها:
۱_بررسی امکان تحقق دولت جوان حزب اللهی در شرایط کنونی، موانع و معارضه ها
۲_رسالت حوزه در تحقق دولت جوان حزب اللهی
۳_نقش و مصادیق حمایتی حوزه در قبال دولت
۴_رسالت و سازوکار دولت در برابر مطالبات حوزه
۵_نقش حوزه در مهندسی و جهت دهی به فعالیت های فرهنگی قوه مجریه
🎙حجت الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم
عضو مجلس خبرگان رهبری
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
دبیر نهضت نهج البلاغه خوانی
🎙حجت الاسلام معظمی
محقق دیدگاه های امام خامنه ای
🎙حجت الاسلام نقدعلی
نماینده مجلس شورای اسلامی
🎙حجت الاسلام راجی
نویسنده و فعال اجتماعی
🕰زمان: پنج شنبه ۱۰ تیر ساعت ۱۱
🕌مکان: سالن همایش سازمان تبلیغات اسلامی قم مقدس
📌با رعایت پروتکل های بهداشتی
🆔@howzehenghelabi
توضیحات تکمیلی راجع به شبهات واکسن کرونا.m4a
11.59M
👆پاسخ به شایعات و توهمات امنیتی بودن مطالبه گری جریان واکسن کرونا
📣م.طالبی دارستانی
#سوال_داریم
#نشر_حداکثری
🆔@howzehenghelabi
جناب آقای #امیرآبادی
#دانشجوی_انقلابی در مطالبه گری با احدی تعارف ندارد.
عوض تهدید به شکایت و برچسب غیرانقلابی زدن، در محفل عمومی با حضور رسانه ها پاسخگو باشید.
ضمنا به چه حق به رسانه ها جهت حذف یک خبر فشار می آورید؟!
چرا رسانه های استان از شما ترس دارند؟!
این خوی انقلابی است؟؟!!
▪️انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه پیام نور قم
🆔@howzehenghelabi
🔴ادعای رئیس جمهور مبنی بر اینکه کار رفع تحریمها را به اتمام رسانده، بیاساس است.
🔸 ذوالنوری در واکنش به اظهارات اخیر رئیسجمهور مبنی بر اینکه بروکراسی پارلمانی باعث شده است که تحریمها رفع نشود، اظهار داشت: مردم خودشان میتوانند اعتبار صحبتهای رئیسجمهور را مورد ارزیابی قرار دهند و نیازی نیست که ما در این باره استدلال کنیم و بگوییم کدام یک از حرفهای وی درست و کدام یک نادرست است.
🔸رئیسجمهور در روزهای پایانی از عمر دولت میخواهد به افکار عمومی اینگونه القا کند که هر کاری برای احیای برجام انجام داده اما واقعیت ماجرا آن است که ۵۱۷ مورد تحریم باقی است و از سوی دیگر، نباید اختیار استفاده از مکانیسم ماشه به دشمن داده شود....
متن کامل مصاحبه در وب سایت https://zonnour.ir
🆔@howzehenghelabi
🔻به گزارش گروه سیاسی رجا نیوز:
با نزدیک شدن به پایان دولت حسن روحانی و فرا رسیدن زمان خداحافظی کابینه دوازدهم، جابجاییها و نقل و انتقالات مدیران دولتی سرعت و شتاب بیشتری به خود گرفته است.
🔹طی روزهای اخیر مقامات متعددی با جابجایی محل ماموریت خود سعی دارند تا جایگاه خود را در دولت بعدی هرچند در سطوح میانی و پستوهای مدیریتی حفظ کنند اما در دولت روحانی اتفاق جدیدی در حال وقوع است.
🔹خبرهای روزهای اخیر حاکی است که بخشی از اسناد خاص درون نهاد ریاست جمهوری و برخی بخشهای دیگر دولت، به طرز نامعلومی در حال نقل و انتقال به مکانهایی نامشخص است.
🔹این اتفاق که بسیار بعید است بدون اطلاع مسئولین دولتی در حال انجام باشد، در حالی صورت میگیرد که مقامات مرتبط که طبعا پس از افشای چنین خطای بزرگی باید پاسخگو باشند، یک به یک در حال بازنشستگی و جدا شدن از بدنه دولت در روزهای پایانی هستند.
🔹برخی از این افراد که سابقه طولانی در همراهی با بخش امنیتی دولت دارند، سابقه دستگیری بستگان درجه یک خود در خصوص مفاسد اقتصادی را نیز در کارنامه دارند!
🔹به نظر میرسد نهادهای نظارتی باید با دقت بیشتری روزهای پایانی دولت و خداحافظیهای مشکوک یاران قدیمی دولت را زیر نظر داشته باشند تا ماجرای پاک شدن رد برخی مفاسد امنیتی و اقتصادی که تجربیات قبلی آن وجود دارد، مجددا تکرار نشود.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
🌐 تحلیلی بر تحولات جدید افغانستان
🔰 آیا ایران به حکومت طالبان در افغانستان راضی شده؟!
✍طی روزهای اخیر با تصرف اکثر مناطق افغانستان توسط طالبان، موضوعات متعددی درباره ماهیت این گروه و همچنین نحوه مواجه فعلی ایران با آن در افکار عمومی دوباره زنده شده است. مواضع و تجربه ایران در بیست سال اخیر در مواجه با طالبان با فراز و نشیبهای روبه رو بوده و در این روزها به سوژه بسیاری از کاربران فضای مجازی تبدیل شده که از داعشی بودن طالبان تا رضایت ایران از آنها در آن سخن گفته شده است!
✔️برای درک موضع فعلی ایران در قبال طالبان فهم نکات مقدماتی ذیل بسیار راهگشا است:
1⃣ کشور افغانستان برای ایران با بیش از چهل سال تجربه نظامی این کشور در جنگ با شوروی و آمریکا و همچنین ظهور و بروز گروه های همچون القاعده و طالبان تا تجربه همکاری با مجاهدین افغان و گروههای جدیدی همچون فاطمیون آمیخته شده است. ایران نه تنها در حوزه نظامی و اطلاعاتی بلکه در فهم و تعامل با ساحت های قومی و مذهبی افغانستان از پشتون ها و تاجیک ها گرفته تا ازبک ها و هزاره ها نیز کشوری بسیار باتجربه و ورزیده و بانفوذ محسوب میشود.
2⃣ایران بیشک یکی از موفقترین تجربههای اطلاعاتی و نظامی خود را در افغانستان کسب کرده است. برای درک این موضوع کافیست بدانیم هم نطفه القاعده و هم نطفه طالبان در افغانستان در بستر سرویس های اطلاعاتی عربستان و آمریکا و با پیمانکاری افسران مرموز سرویس اطلاعاتی پاکستان بسته شده است. سالها قبل این گروههای بزرگ تندرو مذهبی قرار بود؛ اولین دولتی جهادی را در بیخ گوش ایران ایجاد کرده و جمهوری اسلامی را با بزرگترین خطر نظامی حتی بالاتر از دولت صدام در وسعتی بسیار بیشتر از مرزهای زمینی با عراق مواجه کنند.
3⃣اما دستگاه های امنیتی و نظامی ایران در سالهای اخیر از دل چنین طراحی بزرگ ضدامنیتی و نظامی آمریکایی در افغانستان، نه تنها توانسته روندهای ضدامنیتی در افغانستان را کنترل بلکه این روندها را به خود آمریکاییها برگرداند. ایران بی شک در کنترل رفتار القاعده و تطور نسبی طالبان نقش بسزا و بسیار پیچیده ای را ایفا کرده است. بد نیز نیست که بدانیم ایران در همین دو سال اخیر تلاش برای ایجاد تولد مجدد داعش اینبار در افغانستان را از طریق همین روندهای به ظاهر ضدامنیتی محدود کرده است.
4⃣ایران اولین بار نیست که تجربه تصرف اکثریت شهرهای افغانستان توسط طالبان و همچنین حتی حضور آنها را در مرزهای خود تجربه میکند. اما تحرکات اخیر طالبان در حالی اتفاق افتاده است، که ایران نه تنها بر اقدامات نظامی آنها اشراف اطلاعاتی نظامی و اطلاعاتی گسترده تری از هر زمان دیگری را دارد بلکه توانسته طالبان را در رعایت حفظ منافع ایران و همچنین رعایت جان و حقوق اقوام افغانستانی غیر پشتون و همچنین شیعیان افغانستان ملزم به برخی همکاریها بکند. موضع ایران در مواجه با طالبان جدید ترکیبی از مذاکره و هوشیاری و اشراف و آمادگی اجرای سناریوهای متعدد و گاه متضاد است. طالبان نیز پذیرفته اند که در برابر ایران نمیتوانند غیرمسئولانه برخورد کنند چون در غیر آن صورت ممکن است با هزینههای هنگفتی روبهرو شوند.
5⃣ موضع ایران در برابر کلیت افغانستان و آینده آن کاملا روشن است، ایران به دنبال دولتی در افغانستان با حضور همه اقوام و برخواسته از آرای مردم افغانستان و همچنین دولتی غیر وابسته به آمریکا و مسئول در برابر منافع همسایگان هست. این اصول برای ایران اهمیت دارد و هر گروه در افغانستان برای ایران با این اصول سنجیده خواهد شد.
6⃣آوردگاه افغانستان برای ایران فراتر از طالبان، در مواجه با طراحیهای آمریکا معنای راهبردیتری پیدا می کند. ایران هم اکنون تمام سناریوهای احتمالی دولت بایدن از بازگشت منجی گونه به صحنه نظامی افغانستان و یا ترک افغانستان با هدف ایجاد بی ثباتی نظامی و اختلافات گسترده قومی تا خلق یک صحنه ضدامنیتی و نظامی بزرگ علیه مرزهای شرقی ایران و یا ایجاد یک دولت دلخواهتر در افغانستان، زیرنظر دارد و جمهوری اسلامی در این صحنه پیچیده از بازی گرفتن هوشمندانه همه بازیگران افغانستانی منجمله طالبان به عنوان گروهی غیرقابل حذف و بخشی از آینده این کشور، در این شرایط غفلت نخواهد کرد.
▪️مهدی جهان تیغی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
🔴امام خامنه ای (مدظله)
🔹 اينكه ما روى مسأله ى فساد و فحشا و مبارزه و "نهى از منكر" و اين چيزها تكيه می كنيم، يك علّت عمدهاش اين است كه جامعه را تخدير می كند.
🔹همان مدينه اى كه اوّلين پايگاه تشكيل حكومت اسلامى بود، بعد از اندك مدّتى به مركز بهترين آوازخوانان و معروفترين رقّاصان تبديل شد؛ تا جايى كه وقتى در دربار شام می خواستند بهترين مغنّيان را خبر كنند، از مدينه آوازه خوان می آوردند!
🔹اين جسارت، پس از صد يا دويست سال بعد انجام نگرفت؛ بلكه در همان حول وحوش شهادت جگر گوشه ى فاطمه ى زهرا و نور چشم پيامبر و حتى قبل از آن، در زمان معاويه اتّفاق افتاد!
🔹بزرگان حكومت فاسد هم می دانستند چه كار بكنند و انگشت روى چه چيزى بگذارند و چه چيزى را ترويج كنند.یكى از مسائلى كه عامل اصلى چنين قضيه اى شد، اين بود كه(رواج دنياطلبى و فساد و فحشا)؛ غيرت دينى و حسّاسيتِ مسئوليت ايمانى را از مردم گرفت.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روزشمار نجات از دولت اشرافی حسن روحانی
امیرالمومنین علیه السلام در نامه ۴۵ خطاب به فرماندار بصره:
" آيا به همين رضايت دهم كه مرا امير المؤمنين عليه السلام خوانند و در تلخىهاى روزگار با مردم شريك نباشم؟ و در سختىهاى زندگى الگوى آنان نگردم؟
آفريده نشدهام كه غذاهاى لذيذ و پاكيزه مرا سرگرم سازد، چونان حيوان پروارى كه تمام همّت او علف، و يا چون حيوان رها شده كه شغلش چريدن و پر كردن شكم بوده، و از آيندۀ خود بى خبر است. آيا مرا بيهوده آفريدند؟ آيا مرا به بازى گرفتهاند؟ آيا ريسمان گمراهى در دست گيرم؟ و يا در راه سرگردانى قدم بگذارم."
#ظلم
#دولت_اشرافی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
⭕️۸۴۲۶۴ هزار نفر فوتی و کشته از بیماران کرونایی در ایران با پروتکلهای درمانی WHO و کمیته علمی ستاد کرونا
🔻 پروتکلهای درمانی وزرات بهداشت تا این لحظه نتوانسته موضوع کرونا را مهار نماید و متاسفانه هر روز بر آمار فوتی ها در کشور افزوده میشود
🔻 موضوع عدم مدیریت صحیح ویروس کرونا که مانند ویروس های دیگر نظیر آنفولانزا و... میباشد شرایط اقتصادی کشور را دچار مشکل نموده است و این شرایط کرونا هراسی در کشور، علی رغم بودن راهکارهای درست درمانی اصلا قابل قبول نیست
🔻 جای تعجب از وزیر و معاون درمان بهداشت و کمیته علمی ستاد کرونا که نسبت به پیگیری و مورد مداقه قرار دادن داروهای موثر گیاهی محققان ایرانی که خواسته رهبری بود، کوتاهی نمودند و اگر مطالعات بالینی گسترده این داروها انجام میگرفت خط اول درمانی کشور بیماران کرونایی همین داروهای بدون عارضه گیاهی بود ولی متأسفانه آقایان داروهای پر عارضه دیگر را بر این داروها تا الان ترجیح دادند و رهاورد این اقدامات اشتباه درمانی ۸۴۲۶۴ هزار فوتی میباشد
🔻 داروهای گیاهی مؤثر محققان ایرانی در مطالعات بالینی اولیه جلوی مرگ و میر و بستری بیماران کرونایی را گرفت و اگر این داروها از سوی وزرات بهداشت مورد توجه قرار گرفته بود امروز وضعیت مدیریت کرونا به بهترین شکل ممکن بود و شرایط کشور بدون واکسیناسیون عمومی به حالت عادی خود بر می گشت و ایران الگوی جهانی در مدیریت ویروس منحوس کرونا بود
#کوایران_امین۲۰۲۰
#آلرگارد
#داروی_امام_کاظم
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
⭕️ آقایان وزرات بهداشت، طب سنتی ایرانی برایشان اهمیت ندارد❗️
♨️تقلیل معاونت طبسنتی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دفتر در دوران دولت حسن روحانی❗️
🔻 در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۳۹۲ طی حکمی از سوی دکتر محمد حسن طریقت منفرد وزیر دولت دهم «دکتر محمود خدادوست» بهعنوان معاون طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.
« جناب آقای دکتر محمود خدادوست،
نخستین متخصص طب سنتی فارغالتحصیل دانشگاه شاهد و عضو انجمن علمی طبسنتی ایران است.
وی پیش از این، رئیس مرکز تحقیقات سازمان پزشکی قانونی بوده است»
🔻هم اکنون معاونت طبسنتی، از معاونت آموزشی تفکیک و به یک دفتر تقلیل پیدا کرد
در تاریخ ۱ تیر ۱۳۹۸ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی «دکتر محمد رضا شمس اردکانی» را به عنوان مشاور خود و مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت منصوب کرد.
🔻 در تاریخ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی «دکتر نفیسه حسینی یکتا» عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتشج.ا.ا را به عنوان سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب کرد.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
♨️ نگاهی به وزاری بهداشت چهل سال اخیر / مرندی رکورددار سالهای وزارت / چه کسی سکاندار وزارت بهداشت در دولت سیزدهم خواهد شد؟
🔹با نگاهی به چهار دهه اخیر و دولتهایی که پس از دولت موقت و حوادث سالهای اول انقلاب شکل گرفتند، با نام یازده نفر از وزرای بهداشت در قالب فهرست زیر مواجه میشویم:
▪️هادی منافی
سالهای وزارت: 4 سال (1359-1363)
تخصص: جراح عمومی
▪️سیدعلیرضا مرندی
سالهای وزارت: 9 سال (1363-1368) و (1372-1376)
تخصص: اطفال
▪️ایرج فاضل
سالهای وزارت: 1 سال (1368-1369)
تخصص: جراحی عروق
▪️رضا ملکزاده
سالهای وزارت: 3 سال (1369-1372)
تخصص: گوارش و کبد
▪️محمد فرهادی
سالهای وزارت: 4 سال (1376-1380)
تخصص: گوش، حلق و بینی
▪️مسعود پزشکیان
سالهای وزارت: 4 سال (1380-1384)
تخصص: جراح قلب
▪️کامران باقری لنکرانی
سالهای وزارت: 4 سال (1384-1388)
تخصص: گوارش
▪️مرضیه وحید دستجردی
سالهای وزارت: 3 سال (1388-1391)
تخصص: زنان و زایمان
▪️محمدحسن طریقت منفرد
سالهای وزارت: 1 سال (1391-1392)
تخصص: جراحی چشم
▪️سیدحسن قاضیزاده هاشمی
سالهای وزارت: 5 سال (1392-1397)
تخصص: جراحی چشم
▪️سعید نمکی
سالهای وزارت: 3 سال (1397-1400)
تخصص: داروسازی/ایمونولوژی
🔸وزرای بهداشت قبلی سلایق و رویکردهای متفاوتی داشتهاند. برخی به اصلاح ساختارها و انحصارزدایی کمک کردند و برخی به تداوم آن دامن زدند. برخی موافق سیاستهای کاهش جمعیت بودند و برخی مخالف آن. برخی مدافع طب ایرانی بودهاند و برخی مخالف آن. اما وجه مشترک همه آنها این بود که پزشک بودند.
🔹آیا وزیر بهداشت دولت بعدی نیز یک پزشک خواهد بود؟ آیا زمان تغییر رویکرد و اصلاح ساختارها فرا رسیدهاست یا هنوز باید برای آن صبر نمود؟ سیاست وزارت بهداشت دولت سیزدهم نسبت به ساختار نظام سلامت، عدالت در حوزه سلامت، مسئله جمعیت، طب ایرانی، کرونا و سایر حوزهها چگونه خواهدبود؟
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
🆔@howzehenghelabi
🔴سخن گفتن بر اساس «حق» یا «پسند مردم»
🔹علماي اسلام اگر در مقام ولايت، دنياطلبي كردند، اگر اخلاق آنها اخلاقي طاغوتي شد، اگر اينهايي كه تا قبل از ولايت فقيه با مردم متواضع بودند، حال براي مردم قيافه گرفتند... من اصلاً ميگويم اينها فقيه جامعالشرايط نيستند.
🔸واي به روزي كه علماي يك امت درصدد برآيند بر اساس پسند مردم حرف بزنند؛ خواه اين مردم، مرتجع كهنهپرست باشند، خواه مردم نوپرداز و نوپرست. وظيفه عالم، گفتن «حق» است؛ خواه حق با كهنه جور درآيد و خواه با نو.
🔹حق از آن كهنههايي است كه هرچه كهنهتر ميشود، قيمتش بيشتر است.
🔸نوپردازي به خاطر گرمي بازار، همانقدر زشت است كه كهنهگرايي.
🔹عالم بايد چراغ روشنگر باشد. بايد چهره حق را در پرتو علمش بشناسد و بشناساند.
👈منبع: کتاب رهيافت 5 (گزيده اي از ديدگاه هاي شهيد بهشتي)
https://b2n.ir/h51982
🌹هفته قوه قضائیه بر دلاورمردان عرصه قضا مبارک باد
🆔@howzehenghelabi