هدایت شده از تبیین؛ انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره
👈 روانبخش: چرا حالا يادشان افتاده در كشور پولشوئي داريم؟ // مي خواهند بگويند كساني كه مخالف fatf هستند به دنبال پولشوئي هستند!// قوه قضائيه ورود كند
🔹 به نظر من، فارغ از صدق و كذب اين ادعا، زمان بيان اين سخنان بسيار مهم است؛ سخنان آقاي ظريف در مورد پولشوئي گسترده در كشور دقيقا در زماني عنوان مي شود كه شوراي نگهبان cft را رد كرده است.
🔸 چرا آقاي ظريف اين سخنان را در مجلس وقتي قرار بود تصويب شود، بيان نكرد؟
🔹 ايشان بعد از نتيجه نگرفتن از فشار هايي كه بر شوراي نگهبان آوردند و حتي به قول خودشان براي توجيه شوراي نگهبان به شورا رفتند، اما شوراي نگهبان قانع نشده و بعد از اين كه با دلايل قانوني شوراي نگهبان اين لايحه را رد كرده است، چنين حرفي مي زنند تا به نوعي به حاكميت دوگانه در كشور دامن بزند.
🔸 چگونه است در اين 5 سال به ياد پولشوئي نيفتاده اند و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي كه آقاي جهانگيري مسئول آن بوده است، كاري نكرده است و الآن كه به طرف اروپايي قول پيوستن به FATF را داده اند و شوراي نگهبان با دلايل قانوني آن را رد كرده است، يادشان آمده است كه در كشور فساد و پولشوئي وجود دارد؟
🔹 آقاي ظريف مي خواهد با سخنان سياسي، روند قانوني را دور بزند و افكار عمومي را عليه شوراي نگهبان، تهييج كند و در واقع با فشار سياسي از شوراي نگهبان امتياز بگيرد؛ لذا جا دارد كه دستگاه قضايي از ايشان توضيح بخواهد.
🔸 اگر واقعا آقاي ظريف به دنبال مقابله با پولشوئي است، قانون داخلي مبارزه با پولشوئي كه در مجلس قبلي به تصويب رسيد را به درستي اجرا كنند
🔹 چرا بايد برون نگر باشيم و از آمريكا و كشورهاي اروپايي بخواهيم با تشخيص خودشان، جلوي پولشوئي در كشور ما را بگيرند!
🔸 آقايان به اروپا وعده داده اند و به هر طور ممكن مي خواهند FATF را تصويب كنند وحالا كه توانسته اند از مجلس عبور كرده و كارشان گير شوراي نگهبان افتاده است، مي خواهند با فشار سياسي از آن ها امتياز بگيرند و چنين وانمود كنند كه هر كسي و حتي شوراي نگهبان هم اگر با تصويب FATF مخالفت كرد، به خاطر اين است كه به دنبال پولشوئي است و تصويب اين لوايح منافع آن ها را به خطر انداخته است!
🔹 دستگاه قضايي بايد از وزير امور خارجه توضيح بخواهد كه اگر قضيه صحت دارد، چرا دولت پنج سال است كه قدمي در اين مسير بر نداشته است و حتي آن را گزارش نكرده است و با اين حجم از اين پولشوئي مقابله نكرده است؟ و اگر دروغ است چرا به برخي نهادهاي كشور تهمت زده و نسبت دروغ مي دهد؟
مشروح :
👇👇👇👇
http://tabyin.ir/node/84386
https://eitaa.com/tabyinir
https://sapp.ir/tabyinir
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
📩نامه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم پیرامون فضای مجازی به آیت الله آملی لاریجانی:
🔹اجرای فوری قانون مسدودسازی تلگرام، و جلوگیری از فعالیت فعالیت دو پوسته تلگرام طلایی و هاتگرام؛
🔹 فراهم کردن مقدمات مسدودسازی شبکههای خارجی مغایر با قوانین کشور
متن کامل خبر: hawzahnews.com/detail/News/468458
هدایت شده از اکبر ابدالی
💂 کانادا مرکز پولشویی آمریکای شمالی
🔻 وال استریت ژورنال مشهورترین و بانفوذترین روزنامه آمریکا و جهان، در گزارشی با عنوان «کانادا مرکز پولشویی در مجاورت آمریکا» اعلام کرد که #دو_سوم_بانکهای_کانادا قوانین ضدپولشویی را رعایت نمی کنند.
🔻 کانادا عضو FATF است!!!
👈 آقای #ظریف کسی مخالف مقابله با پولشویی نیست، قانونش تصویب شده اجرایش کنید. چرا نظام مالی و بانکی کشور را برای دشمن در قالب FATF شفاف کردید تا #تحریم_های_نقطه_زن را اجرا کند؟
#غیرت_ملی!!!
🆔 @mashgh626
هدایت شده از عـرفان و حـڪمت
🍎کسی که با خدا خلوتی ندارد و اُنس با او ندارد، این در دوستی اش صادق نیست،گناه روز نمیگذارد شب خلوت داشته باشی.
🍎شرح_اشارات/نمط هشتم/ علامه حسن زاده آملی
کانال عرفان و حکمت
@erfanvahekmat
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️خودروهای پولشو و آلودهسازی فضا برای فرار از نظارت بر سیاستهای کلی
🔹 پولشویی را اینگونه تعریف کردهاند: "تبدیل سود حاصل از خلافکاری و فساد به داراییهای به ظاهر مشروع. در فرایند پولشویی، پول حاصل از اقدامات غیرقانونی تبدیل به پول یا ثروتی میشود که در ظاهر از راههای قانونی بدست آمدهاست و به این طریق «پول شسته شده» وارد اقتصاد میشود".
🔹یک مثال برای پولشوئی، پولشوئی از طریق خودرو برای فعالیت انتخاباتی است که من نام "خودروهای پولشو" را برای این وسائط نقلیه انتخاب کردهام. فرض بفرمایید در یک کشور خیلی دور، یک جریان سیاسی تبهکار که دولت را در اختیار دارد، میخواهد برای دور دوم در انتخابات شرکت کند. این جریان خلافکار، طبیعتا مستقیما نمیتواند چک بکشد و از محل بودجه عمومی هزینههای تبلیغاتی خود را بردارد، اما میتواند این پول دزدی از بیتالمال را بشوید و مصرف کند. چگونه؟
🔹دولت به جز پول، قدرت تخصیص رانت هم دارد. یعنی میتواند امتیازات ویژهای به برخی افراد بدهد. یکی از راحتالحلقومترین رانتها، امتیاز واردات به ویژه واردات خودروهای لوکس است که سود نجومی دارد. این است که آن دولت مستقر میتواند به یک شرکت واردکننده اجازه واردات خودروی لوکس دهد، و آن شرکت در ازای محبت دولت، در راه دموکراسی و ارزشهای اعتدال، به ستاد انتخاباتی آن جریان سیاسی خاص کمک کند. مسئله حل میشود. آن شرکت خودرو وارد میکند، بخشی از سودش را بابت حقالزحمه برمیدارد، بخشی دیگر را در راه دموکراسی هزینه میکند و منابع مالی آن جریان برای انتخابات تامین میشود. اینجا در واقع آن جریان سیاسی از خودروهای پولشو برای تامین منابع مالی انتخاباتی خود استفاده کرده و پولشوئی اتفاق افتاده است.
🔹 درسهای فراوانی در مسئله خودروهای پولشو وجود دارد. اولین درس این است که هر گاه دیدید جریان لیبرال رقیبان سیاسی خود را به پولشوئی، استفاده از پول کثیف در انتخابات، یا شکستن قلمها و بستن دهان منتقدان متهم میکند، یقین بدانید در حال پولشوئی است و میخواهد از پولهای کثیف در انتخابات استفاده کند و وقتی خبرنگاری ماجرا را افشا کرد، قلمش را بشکند (یا حساب توئیترش را ببندد) و دهانش را ببندد.
🔹درس بعدی این است که یک نسبت میان خودروهای پولشو و تقابل جریان پولشو با سیاستهای کلی نظام وجود دارد. وقتی در بند چهارم سیاستهای کلی انتخابات دستگاهها ملزم به "تعیین حدود و نوع هزینهها و منابع مجاز و غیرمجاز انتخاباتی، شفافسازی منابع و هزینههای انتخاباتی داوطلبان و تشکلهای سیاسی و اعلام به مراجع ذیصلاح و اعمال نظارت دقیق بر آن و تعیین شیوه و چگونگی برخورد با تخلفات مالی" شدهاند، مشخص است که در صورت عمل به آن، دیگر نمیتوان از خودروهای پولشو یا سایر روشهای پولشوئی برای تامین منابع مالی انتخابات استفاده کرد. سیاستهای کلی هم تا زمانی که روی کاغذ است، هیچ مشکلی نیست. مشکل آنجا ظهور میکند که هیئت نظارت مجمع تشخیص بخواهد پیگیر اجرای این سیاستها شود. اینجاست که موتور خودروهای پولشو باید روشن شده و فضا را آلوده کنند تا مبادا نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی، جلوی این کثیفکاریهای انتخاباتی را بگیرد. کل مسئله لیبرالهای ایرانی با نظارت بر حسن اجرای کلی مانند همین مورد است؛ تردید نکنید!
@jebraily
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
🔹احمد مجتهد رئیس سابق پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی:
🔺متولیان اقتصادی کشور از ماهها پیش از آغاز تحریمها به خوبی میدانستند در صورت لغو برجام از سوی ترامپ، بار دیگر ایران مورد تحریم قرار میگیرد.
🔺به تعبیر دیگر تیم اقتصادی دولت با علم به بازگشت تحریمها، دست روی دست گذاشته و قدمی در جهت آماده سازی کشور برای مقابله با تحریمها برنداشت. این یک اشتباه مسلم بود که مسئولان کشور مرتکب شدند.
@Afsaran_ir
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
واکنش حاجی دلیگانی(عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس) به صحبت های دیروز ظریف
@Afsaran_ir
حوزه انقلابی
واکنش حاجی دلیگانی(عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس) به صحبت های دیروز ظریف @Afsaran_ir
باید ظریف محاکمه شود که چرا با اطلاع از پولشویی اسنادش را به دستگاه قضایی نداده ، با اینکه وظیفه شان بوده
طلاب و دانشجویان و تشکلهای انقلابی از ظریف شکایت کنند
@howzehenghelabi
حوزه انقلابی
آیا میدانید در تاریخ ۸۲/۹/۳ اولین بار احمد شیرزاد نماینده اصلاح طلب نظام را به داشتن بمب اتم متهم کر
آقای آملی لاریجانی
چرا اقدام نمیکنی
چرا محاکمه نمیکنی این خیانت ها را ؟!
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌تهمت به کشور، شگرد همیشگی غربزده ها
سال 1382،احمد شیرزاد نماینده اصلاح طلب، نظام را به داشتن بمب اتم متهم کرد و آغازگر تحریمها و ۱۵ سال فشار غرب علیه کشور شد؟!
❌حالا ظریف کشور را متهم به پولشویی بزرگ کرده و همانند آن نماینده خائن اصلاح طلب کشور را درگیر فشارهای بیشتر می کند.
چه کسی به جرایم چنین خائنانی باید رسیدگی کند؟
👈«استخر فرح در انتظارت» اسیب بیشتری برای کشور داشت یا سخنان ظریف؟
درس انقلاب
https://eitaa.com/darseenghelab