☑️ نامه شورای هماهنگی گروههای فرهنگی حوزه علميه قم به رييس قوهقضائيه در مورد ادعای کذب جهانگیری
🔸ادعای كذب جهانگيری درباره FATF، حكايت از برنامهای مدون جهت هنجارشكنی و نقض قوانين كشور دارد، با نسبت دهندگان دروغ به رهبرانقلاب و همچنين عوامل اجراي غيرقانوني لوايح استعماری FATF در كشور برخورد كنيد.
🔸متن كامل نامه در لینک زیر مشاهده کنید:
fna.ir/dd2w26
☑️بزرگترین کانال خبری استان قم👇
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
🔴 فوری
👈 #محاکمه_جهانگيری کليد خورد
🔹در حالی رئیس جمهور و معاون اولش اسحاق جهانگیری به دروغ از موافقت رهبر معظم انقلاب با لوایح #fatf و CFT سخن گفته اند که رهبر انقلاب در دیدار عمومی با نمایندگان مجلس گفته اند: «این معاهدات ابتدا در اتاقهای فکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پخت و پز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنباله رو یا مرعوب، شکلِ به ظاهر بینالمللی میگیرد
🔹همانگونه که درباره «برخی کنوانسیونهای بینالمللیِ اخیراً مطرح شده در مجلس» گفتیم، مجلس شورای اسلامی که رشید و بالغ و عاقل است، باید مستقلاً در موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی قانونگذاری کند»
🔹همچنین روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام طی بیانیه ای اظهارات رئیس جمهور و معاون اول را خلاف واقع دانسته و اعلام داشته: «رهبر معظم انقلاب، معظم له هیچگونه اظهار نظر یا مکتوبی دال بر موافقت با تصویب و اجرای لوایح fatf و cft نداشته اند. لذا انتظار می رود مسئولین دولتی در نقل قول از مقام معظم رهبری جانب امانتداری را رعایت کنند».
🔹این مطالبه عمومی از دستگاه قضایی وجود دارد که انتساب یک دروغ آشکار به رهبر معظم انقلاب توسط برخی مسئولین را در اسرع وقت پیگیری کرده و بدون ملاحظه جایگاه اشخاص برخورد قانونی صورت بگیرد.
✅ لینک حمایت از پویش #محاکمه_جهانگيری 👇
https://my.farsnews.com/c/12832
🔵 @sedayehmardom
چرا ولی فقیه مسئولان ناشایست را عزل نمی کنند؟
1⃣ از 2⃣
اصل شبهه به صورت واضح و صریح:
چرا ولی فقیه مسئولانی را که عزل و نصب شان به صورت مستقیم در اختیار ایشان است، در صورت انحراف از خط اسلام، از ابتدای مسئولیت و قبل از آنکه باعث مشکلات بزرگ شوند، از کار برکنار نمی کنند؟
🔺 در ابتدا باید دید آنچه به عنوان مشکل، نقطه ضعف و یا انحراف و... نسبت به یک مدیر مطرح می گردد اگر با معیارات اسلامی هم، مورد ارزیابی قرار گیرد؛ باز هم همین عناوین منفی بر آن، منطبق است؟
یعنی آیا اصل انتقاد به مدیر مذکور از نگاه اسلام نیز به او وارد است؟
که البته به دلیل بنای بر اختصار به جواب این موضوع نمی پردازیم.
♦️دوم آنکه دستور اسلام برای حاکم اسلامی در این باره چیست؟
🔸 آنچه از موازین اسلام برای هر پیگیر و دنبال کننده ی بی غرضی فهم می شود این است که فلسفه اصلی حکومت اسلامی، ایجاد زمینه لازم، جهت سعادت دنیوی و اخروی بشر از طریق آگاهی بخشی و ایجاد تحول درونی در اوست و این هدف، زمانی ارزشمند است که عنصر اختیار در این روند، اخذ شود.
یعنی عامل اصلی هدایت انسان که اراده خود اوست نقش اصلی را در این مسیر ایفا کند؛ و حکومت اسلامی فقط دست طغیان و طواغیت را از او دور کند نه اینکه حکومت اسلامی وظیفه مسلمین را نیز انجام دهد!
و این دستاورد مهم منحصرا با رشد فکری و روحی انسان ها حاصل خواهد شد، نه با نگاه آمرانه رهبریت و نگاه بی تفاوت جامعه.
🔺🔺 در این نگاه، مردم واقعا در سرنوشت خود، دخیل هستند؛ چرا که فکر می کنند، تحقیق می کنند، مبارزه می کنند و به نتیجه می رسند و چون رسیدن به نتیجه مطلوب، با هزینه های زیاد، حاصل شده لذا با فداکاری از آن دفاع می کنند.
همچنین در این نگاه، علاوه بر عموم، ورزیدگان فکری و تأثیرگذاران و نخبگان، به عنوان عصاره فضای واقعی جامعه و به عنوان کسانی که مردم از این ها می شنوند نیز در سرنوشت فرد و جامعه دخیل خواهند شد؛ و نمیتوانند به بهانه وجود یک حاکم اسلامی از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند.
(البته زبدگان فکری در جامعه ی مسلمان که تحت زعامت و امامت حاکم اسلامی است، خود به دو دسته تقسیم می شوند؛
دسته ای که ولایت حاکم اسلامی را پذیرفته اند
و کسانی که این ولایت را قبول ندارند)
و بنا بر دیدگاه اسلامی که تغییرات را به تنهایی وظیفه رهبر ندانسته و جامعه را نیز در این باره، مکلف می داند هر دو دسته مذکور، در معرض انتقاد و نظارت عموم قرار خواهند گرفت و مجبور خواهند بود به وظیفه خود در قبال جامعه عمل کنند.
حال با این توضیح؛ یک تفکر در جامعه مقابل این تفکر، وجود دارد و و قائلین به این نظریه، تمام کارها را وظیفه رهبری و حاکمیت میداند
💢یعنی نقطه مقابل این نگاه اسلامی(که مردم و نخبگان را نیز مکلّف می داند) نظریات ضد اسلامی یا غیر دینی نیست بلکه نقطه مقابل نظریه اسلامی، یک نظریه، شبیه به دیدگاه اسلام بوده و به دلیل نزدیک و شبیه بودن این نظریه، به نظریه اسلامی، تنها این تفکر، می تواند در مقام عمل با نظریه اسلامی، معارضه کند.
این نظریه، نظریه منتسب به افلاطون است که برای صلاح جامعه، وجود یک رهبر صالح را لازم و کافی می داند.
🔰 ولی نظریه اسلامی اگرچه وجود رهبر صالح را برای هدایت و سعادت جامعه لازم دانسته و حتی شرط اصلی قلمداد می کند اما این شرط را شرط کافی نمی داند و علاوه بر لزوم و ضرورت وجود پیشوای صالح، سعادت انسان ها را مستلزم اقدامات و تکالیفی از جانب عموم مردم می کند.
🔸 اگر با این معیار به اداره جامعه، نگاه کنیم، به طور قطع، وجود زعیم صالح را برای تعالی جامعه کافی نخواهیم دانست ، چه اگر وجود یک انسانِ دارای کمالات نفسانیِ خاص، برای سعادت جامعه کافی بود، انبیای عظام، مشکلات و فشارهای گوناگونی را که در منابع موثق آمده، متحمّل نمی شدند.
🖌به قلم:
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
💠 اصحاب انقلاب:
@a_enghelab
چرا ولی فقیه مسئولان ناشایست را عزل نمی کنند؟
2⃣ از 2⃣
⭕️ اگر صِرفِ حضور رهبری شایسته برای اداره جامعه، کافی بود در دوران حکومت سلسله ها که در طور تاریخ بسیار معدود است و به خصوص در حکومت نبوی وعلوی، کار در همان زمان به سرانجام قطعی خود می رسید در حالی که حتّی وجود انسان کامل و شخص نبیّ مکرّم اسلام صلی الله علیه و آله و سلّم هم برای به سعادت رساندن معاصران ایشان نیز کافی نبود.
🔶 لذا به نظر می رسد از جمله دلایل اینکه ولی فقیه، مدیران ناصالح یا ضعیف را با تعجیل، عزل نمی کنند و این کار را مشروط و معلّق به اقداماتی میکند، لزوم بیداری آحاد مردم است.
البته نظریه اسلامی در تکمیل لزوم زعیم صالح برای اداره جامعه، بحث دستگاه رهبری و نظام اسلامی را مطرح میکند که در تعریف این دو بین فقها تفاوتهایی در بیان وجود دارد؛ و در واقع رهبر صالح، دستگاه رهبری، نظام اسلامی، مردم ، به خصوص تاثیر گذاران و نخبگان، با هم دیگر شرط کافی تحقق جامعه اسلامی می باشند.
یکی از طرق یا حتّی شروط رسیدن به نتیجه در تحقیقات، بازخوانی و بازتعریف شبهات است به نظر نگارنده اگر شبهه را موقف ندانیم و به آن به عنوان یک معبر نگاه کنیم و حقیقتا به دنبال نتیجه گیری باشیم باید شبهه را به شکلی مطرح کنیم که حکایت از واقع کند و مشکل واقعی را بیان کند نه انچه به نظر ما مشکل است.
❓با این نگاه، شبهه مذکور را اینگونه باید مطرح کرد: چرا مردم یا جامعه، مقدمات عزل ناصالحان و حضور شایستگان را در مسئولیت ها فراهم نمی کنند؟
و حتی با توجّه به میزان تأثیر گذاری نخبگان بر عموم مردم می توان پرسش را اینگونه مطرح کرد:
❓چرا کسانی که شرایط آگاه کردن مردم را در این زمینه آن هم با نگره دینی دارند، این رسالت را انجام نمی دهند؟
(که گروه مزبور، در جامعه ما عبارتند از علما و به تعبیر فراگیر، روحانیت).
و چکیده شبهه می شود:
❓چرا جامعه روحانیت با تربیت صالحان و مطالبه از ناصالحان و وارد میدان کردن مردم، زمینه کنار رفتن نااهلان و نامحرمان را فراهم نمی کنند؟
🔸 در این نگاه اجتماعی، اصلاحات اجتماعی و تحول جوامع، هم از مردم عبور می کند هم بر دوش مردم است و در این نگاه، جایگاه دستگاه رهبری نیز نمایان و برجسته شده و از تسری قصورات و تقصیرات خواص، به امامت جامعه نیز جلوگیری می شود.
در واقع کسانی که انتظار دارند رهبری در حکومت اسلامی افراد را با سرعت، برکنار کند، خواسته یا ناخواسته، عملا به یک نظریه غیر اسلامی معتقدند یا اینکه این نظریه را مطالبه می کنند.
و نتیجه عملی این نگاه رفع قلم تکلیف از خواص است یعنی بیشترین سود از این نگاه نصیب خواص و نخبگان میشود.
در نتیجه مردم نسبت به اموری مهم، غفلت داشته و موجب اغفال دیگران نیز می شوند; اموری مانند:
وظیفه مردم در قبال جامعه، حکومت، حاکم اسلامی و حتّی در قبال خود و اطرافیان،
یا امری مانند وظیفه سازمان و تشکیلات علمی و روحانی که باید زبدگان شان دستگاه هدایت و رهبری باشند،
یا امر مهمی چون عنصر اختیار و انتخاب گری برای مردم ، نخبگان و حتی خود مدیران و مسئولان غیر صالح.
🌀 مطلب مهم دیگر آنکه در این نگاه اسلامی (یعنی مشروط و مرتبط بودن فرآیند تعیین و تغییر مسئولان از جانب ولی فقیه، با آگاهی و عمل جامعه) امر به معروف و نهی از منکر، معنا و عینیت و موضوعیت پیدا می کند والا اینکه یک مدیر در یک جامعه بخواهد بدون رشد فکری و روحی جامعه و بدون حضور و حتی اطلاع آحاد مردم و بدون مبارزه، فقط عزل و نصب کند، اقامه فریضتین و پیگیری ها و اقدامات مختلف از سوی مردم برای حل این معضل، معنا نخواهد داشت.
یعنی مسیر اصلاح ساختار و تغییر افراد عبارت است از اقامه امر به معروف و نهی از منکر توسط آحاد جامعه و تبدیل عدالتخواهی به فرهنگ عمومی
📌 بنابراین اصل این شبهه و پرسش نباید خطاب به ولی فقیه باشد و مخاطب این پرسش مردم ، خواص و به خصوص حوزویان هستند.
دلیل اینکه برخی مطالب به صورت ناقص مطرح شد، رعایت حوصله مخاطب بود.
🖌به قلم:
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
💠 اصحاب انقلاب:
@a_enghelab
هدایت شده از پیرو
💠 بسم الله الرحمن الرحیم
🔘 بیانیه مجمع حوزویان رسانهای
در محکومیت اظهارات خلاف واقع معاون اول رئیس جمهور جناب آقای اسحاق جهانگیری
⚫️ متاسفانه در سالیان اخیر برخی از مسئولین در بیان مطالب خلاف واقع و انتساب نظرات خلاف واقع به دیگران به گونهای پیش رفته اند که حتی از انتساب مطالب خلاف واقع به رهبر معظم انقلاب هم ابایی ندارند.
🔵 در روز های اخیر صحبتی از آقای جهانگیری در رسانه ها منتشر شد با این مضمون که «با توجه به تصویب لوایح پالرمو و CFT در جلسه سران سه قوه و تایید مقام معظم رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام هر چه سریعتر این لوایح را تصویب کند.»
⚪️ پس از انتشار این سخنان آقای جهانگیری، هم مرکز رسانهای قوه قضاییه طرح و تصویب لوایح پالرمو و CFT را در جلسه سران قوا پس از انتصاب رئیس جدید قوه قضاییه تکذیب کرد و هم روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در اطلاعیهای اظهارات آقای جهانگیری را درباره تایید پالرمو و CFT از جانب رهبر معظم انقلاب مردود اعلام کرد.
🔴 با توجه به نکات پیش گفته ما جمعی از فعالان رسانهای حوزوی ضمن محکوم کردن این مواضع و اقدامات خلاف شرع، قانون و اخلاق اسلامی از ریاست محترم قوه قضاییه و مدعی العموم میخواهیم برای جلوگیری از رویه نادرست انتساب نظرات خلاف واقع به مسئولین ارشد نظام به ویژه رهبر معظم انقلاب، نسبت به این رفتار خلاف شرع و اخلاق اقدام قضایی نموده و بدون لحاظ جایگاه و مقام معاون اول رئیس جمهور آقای اسحاق جهانگیری برای اظهارات خلاف واقع به ویژه انتساب دروغین تایید پارلمو و CFT به رهبر معظم انقلاب، محاکمه شوند.
وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ
مجمع حوزویان رسانهای
3 آبان ماه 1398
🌐 @Peirovir
هدایت شده از اندیشه مقاومت
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ دیدگاه #شهید_بهشتی درباره حجاب و استخر مختلط
🔰 مدتی است فیلمی از شهید بهشتی توسط برخی رسانههای معاند در فضای مجازی بازنشر میشود که در آن، این یار امام امت، درباره لزوم آزادی زنان، حجاب اختیاری و حتی استخرهای مختلط سخن میگوید!
هر کس که این شهید مظلوم را بشناسد، در اینکه فیلم مذکور تقطیع و تحریف شده شکی نمیکند. شهید بهشتی بعد از بیان نظر کسانی که به چنین موضوعی اعتقاد دارند، در چند ثانیه پایانی فیلم، این نگاه را رد میکند.
تقطیع فقط چند ثانیه، تحریف اشکالی را به وجود آورده است. دقیقا شبیه این اقدام توسط برخی رسانههای همسو با دولت و خبرگزاری ایلنا در روزهای اخیر هم در خصوص مصاحبه حمید رسایی درباره اعتقاد #هاشمی_رفسنجانی بر #کاهش_مشارکت و مهندسی انتخابات صورت گرفته است.
تقطیع و تحریف، شیوه جریان نفاق برای رسیدن به اهدافش بوده و خواهد بود.
#حجاب_اجباری
#حجاب_اختیاری
@feghvaenghelab
⚠️📝 شکایت از جهانگیری و درخواست پیگیری قضایی
🔵 شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه علمیه قم پیرامون ادعای اسحاق جهانگیری به رئیس قوه قضائیه نامه نوشت. متن نامه این شورا به نقل از خبرگزاری فارس به شرح زیر است:
«قوهی قضائیه به دو عامل نیاز دارد تا بتواند موفق باشد: یکی قدرت و اقتدار - که باید قوی باشد - دوم، اعتماد؛ یعنی مردم باید به او اعتماد داشته باشند.» (بیانات رهبری در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه 1390)
🔹حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی (دام عزه)
ریاست محترم قوه قضائیه
سلام علیکم؛
🔹احتراماً با توجه به نص صریح اصل یکصد و بیست و پنجم و نیز اصل هفتاد و هفتم قانون اساسی، مبنی بر تصویب کلیه عهدنامههای بینالمللی توسط مجلسشورایاسلامی، به استحضار میرساند؛ کنوانسیون FATF و لوایح مرتبط، که به دلیل طرح اشکالات فراوان و وجود مغایرت با سیاستهای کلی نظام در شورای نگهبان و هیئتعالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، رد شده، در روزهای اخیر بار دیگر مورد توجه برخی مسئولین دولتی( از جمله وزیر کشور، جناب آقای رحمانی فضلی)، قرار گرفته و آنها با اصرار بر مسیر غیر قانونی، در حرکتی تعجب برانگیز از تصویب آیین نامه اجرایی آن، مقدم بر تصویب اصل آن! خبر میدهند البته با این وصف که هفته پیش؛ گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در اجلاس خود در پاریس، دو دسته اقدام جدید مقابلهای علیه کشورمان وضع کرد که با توجه به تصویب یک اقدام مقابلهای دیگر در خرداد ماه گذشته، مجموعا سه اقدام علیه ایران وضع کردهاند.
🔹خط دادن وزیر کشور به دشمنان نظام و دین، مبنی بر اجرایی نمودن آن ظرف چهار ماه آینده، و نیز ادعای کذب معاون اول رئیس جمهور( جناب آقای اسحاق جهانگیری) مبنی برموافقت رهبری با این کنوانسیون، حکایت از برنامهای مدون جهت هنجارشکنی و نقض قوانین کشور و نادیده گرفتن تاکیدات رهبری معظم انقلاب اسلامی مد ظله العالی دارد.
🔹به نظر میرسد عدهای از مسئولان با طرح موضوع فوق و طرح رفراندوم؛ قصد دو قطبی سازی جامعه در دوران نزدیک به انتخابات را دارند. از آنجایی که قانون اساسی میثاق ملی و عمل به آن تکلیف آحاد ملت علی الخصوص مسئولین ارشد کشوری است و تعهد به آن قولاً و عملاً از شرایط صلاحیت ایشان است و این مهم در سوگند و حکم تنفیذ آمده است و عدم التزام و رعایت آن دهنکجی به قانون اساسی و آحاد ملت تلقی میگردد، لذا بر اساس بندهای 2 و 5 اصل 156 قانون اساسی تکلیف قوه قضائیه در احیای حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم، تقاضا دارد:
🔹1. نظر به اهمیت موضوع و تأکید مکرر رهبری معظم انقلاب بر عدم موافقت با ایندست لوایح استعماری، با نسبت دهندگان دروغین به رهبر معظم انقلاب بر اساس مجاری قانون برخورد قاطع صورت گرفته و به اطلاع عموم برسد.
🔹2. با عوامل اجرایی این رویه غیر قانونی برخورد لازم صورت گیرد، تا هم از موارد مشابه جلوگیری به عمل آمده و هم تمسک به راه غیر قانونی و بر خلاف قانون اساسی، ریشه کن شود.
🔹3. کلیه مصوبات و آیین نامههای ادعایی مربوطه متوقف و ابطال گردد.
🔹4. میزان خسارتی که این رویه غیر قانونی برحیثیت کشور و نظام وارد نموده، در بعد داخلی و بینالمللی، برآورد و از طریق مجاری قانونی مطالبه گردد.
🔹5. نظر به خطرات و خساراتی که ایندست لوایح استعماری برای کشور ایجاد نموده و بیش از شش سال کشور را از پیشرفت واقعی متوقف کرده و موجب جرأت دادن بیش از پیش به دشمنان اسلام و کشور شده و آنها را به فشار بیشتر به کشور امیدوار نموده است؛ ضرورت دارد قوه قضاییه، مقتدرانه؛ بررسی انگیزه و علل اصرار و پنهان کاری و کتمان واقعیت عوامل اجرایی اینگونه معاهدات خسارت بار را در دستور کار قرار داده و نتیجه را به اطلاع ملت شریف ایران برساند.
🔹در ضمن یادآور می شود شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه علمیه قم در دوره گذشته قوه قضائیه، از آقای طیب نیا وزیر وقت اقتصاد، بابت امضاء بدون اجازه Action Plan در موضوع FATF با ارائه مستندات شکایت نمود که متاسفانه بی نتیجه ماند.
🔹موفقیت و توفیق حضرت عالی و همهی مسئولین انقلابی را خواستاریم.
والسلام علیکم و رحمت الله وبرکاته
شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه علمیه قم
نشرحداکثری
🔸متن نامه در لینک خبرگزاری فارس
fna.ir/dd2w26
به کانال حوزه انقلابی بپیوندید👇👇
@howzehenghelabi
🔹مطالبه نخبگان حوزه و دانشگاه از ریاست محترم قوه قضائیه برای برخورد قاطع با ادعای کذب جهانگیری در مورد تایید FATF توسط رهبری و نشر اکاذیب در جامعه و انحراف افکار عمومی
🔹این موضوع در قوه قضاییه باید سریعا بررسی شود و نتایج آن به ملت شریف ایران بازگو شود.
🔹 هرگز داشتن مسئولیت معاون اولی ریاست جمهور، مصونیت قضایی ایجاد نخواهد کرد.
نشرحداکتری
@howzehenghelabi
موج حمایت جامعه ورزشکاران از شعار مهدی ترابی این بار در میان اقشار مختلف ورزشکاران در شهرستان بروجرد
✍حوزه انقلابی
@howzehenghelabi
💰به چه دلیل نظام پزشکی ما از نظام های پزشکی کشورهای سرمایه داری حریص تر است؟
۱. در اغلب کشورهای صنعتی وزیر بهداشت از پزشکان انتخاب نمی شود تا تعارض منافع پیش نیاید ولی در کشور ما وزرای بهداشت حتما باید پزشک باشند و اغلب نیز از وارد کنندگان انحصاری دارو و تجهیزات پزشکی و سهام دارن بیمارستان ها می باشند!
۲. تفاوت حداقل و حداکثر دستمزد در بیمارستان های کشورهای صنعتی هفت برابر است و در بیمارستان های ایران حقوق پزشکان نسبت به پرستاران ۱۰۰ برابر است!
۳. در کشورهای صنعتی بیمار داری حق انتخاب و دموکراسی در درمان است یعنی می تواند ساختار درمان را اعم از پزشکی مدرن، طب سنتی و طب های مکمل را خود انتخاب کند و همه این ساختارها مورد تایید بیمه بوده و برای آنها بودجه در نظر گرفته می شود ولی در ایران طب سنتی و مکمل ممنوع است و شامل هیچ نوع حمایتی نمی شود! به حدی که اگر خود ابن سینا سر از قبر بیرون بیاورد به او اجازه طبابت داده نخواهد شد!
۴. در کشورهای صنعتی حقوق بیماران تعریف شده است و هر ساله آمار خطای پزشکی اعلام می شود ولی در بیمارستان های ایران قبل از عمل جراحی از بیمار یا بستگان درجه یک او تعهد گرفته می شود که هر بلایی سر بیمار آمد حقش بوده است و حق شکایت ندارید! و هرگز آمار دقیقی در مورد تعداد خطاهای پزشکی ارائه نمی شد.
👌البته نمی توان به این نکته اشاره نکرد که در نظام درمان کشورهای غربی، مردم و پزشکان تحت سلطه بیمه ها می باشند و بیمه ها تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا بیمار نتواند خرج روی دست آنها بگذارد، بنابراین انجام یک آزمایش ساده مثل ام آر آی و مانند آن در کشورهایی مثل سوئد، استرالیا، انگلیس و غیره حدود ۱۸ هفته زمان نیاز دارد!! ولی در ایران مردم سالانه دو میلیارد بار آزمایش می دهند!
@dianatteb
هدایت شده از تاملی دیگر
📣📣📣📣فوری فوری
سلام علیکم
قابل توجه همه بزرگوارنی که قصد حمایت از شکوائیه (شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه علمیه قم) از جهانگیری و... را، دارند، با ورود به سایت خبری فارس نیوز، سمت چپ سایت، این خبر ، بصورت فعال در حال نمایش است، با ورود به این خبر،حمایت خود از این خبر و شکوائیه را اعلان فرمایند.
👆آخرین نفر نباشید، این خبر تقضای اعلان حمایت را، تکثیر کنید.
تکثیر جهت تنبیه کسانی که بیش از شش سال کشور را به لبه پرتگاه بردند و حالا که در حال غرق شدن هستند، قصد دارند همه را، ازجمله مقام معظم رهبری را با خود ببرند.
ضمنا جهانگیری در اطلاعیه اصلاحیه، انتساب دروغ به مقام معظم رهبری را اصلاح نکردند.