⭕️ صورتجلسه افزایش قیمت بنزین هم سه شنبه و هم چهارشنبه به رئیس جمهور داده شده است
👤 جمال عرف، معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور:
🔹(درباره اینکه آمار دقیق کشته شدگان اعتراضات به افزایش قیمت بنزین چقدر است) جمعبندی برای آمار کشته شدهها هنوز انجام نشده و آمار خارجیها هم معتبر نیست.
🔹دادستانی مسئول پیگیری موضوع است و اجساد کشته شدگان ابتدا به پرشکی قانونی میرود و بعد از آن آمارش به ما میرسد که هنوز قوه قضاییه آماری اعلام نکرده است.
🔹(درباره سخنان رئیس جمهور مبنی بر اینکه تا صبح جمعه از زمان افزایش قیمت بنزین خبر نداشته است) روز سه شنبه ساعت ۱۰ صبح شورای امنیت کشور برگزار شد و در همان جلسه زمان سهمیه بندی مطرح شد. بعد از جلسه صورتجلسه آن در اختیار رئیس جمهور قرار گرفت.
🔹روز چهارشنبه نیز وزیر کشور در دولت گزارش میدهد بنابراین تلقی من این است که رییس جمهور خواسته بگوید به وزیر کشور اعتماد دارم، اما شما خوشبین باشید./ رویداد24
@howzehenghelabi
هدایت شده از قیام
💠 روشنامه اجمالی ارائه ایده خام در قالب یک طرح
1️⃣ تشریح وضعیت موجود و اثبات وجود یک نیاز، کمبود و یا تهدید...
2️⃣ ترسیم وضعیت مطلوب و آن چیزی که با آن، نیاز مرتفع میشود
3️⃣ ضرورت برطرف کردن آن نیاز، کمبود و یا تهدید توسط من یا ما. . .
🔘 جواب گزینه 1 میشود؛ مبدأ و محل استقرار ما
🔘 جواب گزینه 2 میشود؛ مقصد و چشم انداز ما
🔘 جواب گزینه 3 میشود؛ شرایط و لوازم فعالیت
✔️ شرایط و لوازم فعالیت
1️⃣ نیروی انسانی لازم
2️⃣ منابع مالی و امکانات...
2️⃣ برنامه راهبردی یا عملیاتی
♦️ روشنامه تدوین برنامه در لینک زیر
🌐 eitaa.com/QYAMIR/42
✍️ توجه بفرمایید که این متن مختصر صرفا ارکان و سر فصلهای یک فرایند مدیریتی پیچیده میباشد که خلاصه شده است تا فتح بابی باشد جهت سامان بخشی به ایدههای شما . . .
#️⃣ #تشکل_طلبگی_قیام
🌐 @QYAMIR
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم | تحلیل حجت الاسلام پناهیان از پیام رهبر انقلاب درباره سهمیهبندی سوخت
🆔 @rasanewsagency
هاشمی، خاتمی و روحانی پیشگامان #تنش_زدایی در سیاست خارجی ایران هستند؛ با این استدلال که با این روش مشکلات حل میشود!
حالا نظر #کسینجر استراتژیست امریکایی دراین باره را بخوانید: «تنش زدایی توسط حریف نشانه ای از ضعف است که باید با تحمیل برتری نظامی از آن بهره برد»
نظم جهانی، ص 353
#امیرحسین_ثابتی
___
@howzehenghelabi
📜 برگی از تاریخ ناگفته و ناشنیده
✍ به بهانه سالروز تأسیس بانک ملّی/۹ آذر ۱۲۸۵ شمسی
✍ پس از استقرار مشروطیت هنگامی كه دولت از مجلس شورای ملی اجازه استقراض خارجی خواست، احساسات ملی كه از وامهای گذشته و رفتار بانکهای بیگانه (استقراضی روس و شاهنشاهی انگلیس) جریحه دار شده بود به هیجان آمد.این استقراض با مخالفت شدید مجتهد بزرگ پایتخت، مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) مواجه شد. به منظور قطع نفوذ سیاسی و اقتصادی بانکهای مذكور و در ترمیم وضع مالی خزانه، طرح تاسیس بانک ملّی مطرح و با تأیید و حمایت قاطع مرجع شهید نوری، در مجلس تصویب گردید، سهام عمومی اعلان و جمعی از بازرگانان متعهد به پشتیبانی شدند.
✍ به اعتراف دو تن از دشمنان فراماسون مرجع شهید (کسروی و ملکزاده) ایشان برای عملی شدن تأسیس بانک ملّی، مبلغ دویست تومان [آن زمان] سهام بانک را [نه برای منفعت شخصی، بلکه بنام مملکت و نفع ملی] خریداری کرد.
طرح تأسیس #بانک_ملّی اندیشه رهایی کشور از سلطه اقتصادی بیگانه را تعقیب می کرد و از این بابت بود که مورد تأیید شیخ فضل الله نوری(ره) واقع شد. بی گمان اگر همچون بسیاری از مسائل دیگر، در لابه لای غوغاگری های مشروطه چیان تندرو(حامی غرب) گم نمی شد، در همان اوایل مشروطه به سلطه اجنبی بر منابع اقتصادی و مالی پایان می داد.
سابقه مبارزه مرجع شهید با استعمار اقتصادی حتی از دوران نهضت تحریم تنباکو نیز فراتر می رود ...که نشان از حضور دیرین ایشان در سنگر دفاع از استقلال سیاسی، کفایت اقتصادی و کیان فرهنگی کشورمان است.
🔸مأخذ: کتاب تنهای شکیبا، استاد منذر، ص ۲۶۲، ۲۶۳/سامانه بانک ملی bmi
@ShahidRabe
هدایت شده از خبرگزاری فارس
✍️ یادداشت|حسین شریعتمداری
🔹بسمالله! یکیا حسین دیگر
fna.ir/dd4edq
@Farsna
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
👓 امام جمعه همدان، دفتر کار نوسازش را به «مرکز تخصصی تربیت کودک و خانواده» اختصاص داد!
🔻 واقعا روحانی داریم تا #روحانی!
چقدر در این شرایط به امثال حجت الاسلام شعبانی ها برای مسئول شدن نیازمندیم!
@howzehenghelabi
🔸 #تبیین_و_تحلیل | گفتوگوی تفصیلی با آیتالله مصباح یزدی پیرامون تبیینِ بیانیه #گام_دوم_انقلاب؛
👈 «آفتزُدایی از انقلاب» مأموریت جوانان در گام دوم
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در بیانیهی «گام دوم انقلاب» با مرور تجربهی ۴۰ سالهی انقلاب اسلامی اعلام کردند: انقلاب «وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است». گام دومی که باید در چارچوب «نظریهی نظام انقلابی» و با «تلاش و مجاهدت جوانان ایران اسلامی» بهسوی تحقق آرمانِ «ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه)» برداشته شود.
🔸 به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در سلسله مطالب جدیدی به تبیین و تحلیل مبانی، جهتگیریها و ابعاد گوناگون این بیانیه میپردازد. در گفتوگوی پیشرو، آیتالله آقای مصباح یزدی از چهرههای برجسته و باسابقهی انقلاب، عضو سابق مجلس خبرگان رهبری و استاد حوزه در گفتگویی تفصیلی به تحلیل کلانِ این بیانیه و ابعا مختلف آن پرداخته است.
🔹 موضوعاتی چون: تحلیل مسئلهی رهبری در انقلاب اسلامی، زمینهها و ضرورتهای صدور بیانیه در این مقطع زمانی، خصوصیات انقلاب اسلامی در مقایسه با سایر انقلابها، نسبت تبیینِ انقلاب در قالب دو گام با نظریهی فرآیند تحقق تمدن نوین اسلامی، اهمیت تربیتِ اسلامی نسل جوان و چگونگی آن، خطرِ افراط، مسئولیتپذیری و نقشآفرینی جوانان در گام دوم و اهمیت اطاعت از ولیفقیه از جملات موضوعات خواندنی مطرح شده در این گفتوگوی تفصیلی است.
🔍 متن کامل گفتگو و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43346
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از اندیشه مقاومت
- تصویر بالا حمله و به آتش کشیدن حوزه علمیه در شیراز است
- تصویر پایین حمله و به آتش کشیدن مدرسه امام محمد باقر (ع) در نجف است
سناریوی کاملا مشابه در عراق و ایران...
"امین اسدی Amin Asadi"/توتیتا
@feghvaenghelab
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨درخواست صریح مجری #ثریا از دادستان برای بازخواست زنگنه وزیر نفت در ماجرای حذف کارت سوخت و قاچاق چند هزار میلیاردی سوخت!
@howzehenghelabi
هدایت شده از تاملی دیگر
🔰 بررسی جریانهای مختلف #حوزه_علمیه_قم/ بخش ششم
🎙 #مصاحبه| برخی از بستر تقریب به سوی #پلورالیسم_دینی میروند
🔺#حجت_الاسلام_والمسلمین_غفاریفر:
🔹 بحث تقریب یک چیزی نیست که ما درآورده باشیم. شما هر چه نسبت به پدیده زشت سقیفه بگویید ما هم قبول داریم، ما خودمان هم مروّج آن هستیم و در این مورد محکم میایستیم، پدیده زشت سقیفه را افشاگری میکنیم.
🔹 اما همه ما قبول داریم امیرالمؤمنین شش ماه سکوت کرد؛ اعتراض داشت اما سکوت کرد؛ اهلبیت ما ادبیاتشان متفاوت بود؛ انتقادی بود، رویکرد انتقادی داشتند، خطبه شقشقیه انتقادیترین خطبه امیرالمؤمنین است؛ همین اخیراً داشتم همین نهجالبلاغه را که در محضرش هستم مطالعه میکردم، در همین خطبه شقشقیه تشکیک شدهاست.
🔹 یک بزرگواری که زحمت کشیده است و این کار را انجام داده است، مکتبه الروضة الحیدریه، گفته است که به خاطر اینکه این خطبه انتقادی است، بعضی منکر این خطبه شدهاند؛ ایشان زحمت کشیده است دهها سند معتبر حتی از اهل تسنن آورده است که وجود چنین خطبهای قطعی است.
🔹بعد سند آورده است که آنها آمدهاند و کلمات را تحلیل دیگری کردهاند، یعنی بعضی اساس خطبه را منکر شدهاند تا بتوانند انتقاد به خلفا را زیر سؤال ببرند، بعضی دیگر هم دیدهاند که نمیتوانند اصل خطبه را انکار کنند، آمدهاند کلمات را طوری تفسیر کردهاند که بتوانند به نفع خودشان در بیاورند.
🔹 پس رویکرد انتقادی را امیرالمؤمنین داشت؛ رویکرد انتقادی را حضرت زهرا(س) داشت، رویکرد انتقادی را اهلبیت(ع) داشتند، اما رویکرد انتقادی با چه ادبیاتی بود؟ اولاً اهلبیت بین نخبگان و بدنه اجتماعی تفکیک قائل میشدند؛ ما را همیشه به همراهی با بدنه اجتماعی عامه مسلمانان هدایت میکردند.
🔹 در ادبیات انتقادی هم ادبیات انتقادی بصیرت افزایی بود، نه تخریبی؛ پس اصل تقریب را نمیتوانیم انکار کنیم، آنها که منکر تقریب هستند بدانند که این مواردی که بیان کردم واقعیتهای این عرصه است؛ اما این آقایی که ذکرش شد از بستر تقریب به سوی تلورانس دینی بلکه به پلورالیسم دینی میرود؛ یعنی از تکثر نجات، به تکثر حق میرسد.
🔹 پس یکی از جریاناتی که شدیداً به حوزه آسیب میرساند این طرف است؛ یعنی کسانی که به نام تقریب بین ادیان و تقریب بین مذاهب، مسلّمات را نشانه رفتند، با آیه قرآن بازی میکنند و امامت را زیر سؤال میبرند تا بتوانند تقریب را تا این حد جلو ببرند.
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4539
🆔 @asbaat_ir