هدایت شده از کانال نه به جریان غربگرا
🔹 یکی از نکات کلیدی که رهبری معظم در دیدار با بسیجیان در ورزشگاه آزادی بیان نمودند، موضوع شبکه سازی بود.
🔹 ایجاد شبکه گفتمان انقلاب، شبکه لشکر مطالبه گر،شبکه روشنگري و شبکه مردمی نیروهای انقلاب در سراسر کشور از وظایف خطیر جریان انقلابی در این مقطع حساس از انقلاب است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
آقای صالحی! دور از انصاف بود
📝«حسین شریعتمداری» مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا: «بعد از خروج ما از برجام، مشکلات در ایران بالا گرفته است، مردم نمیتوانند نان بخرند، آنها مجبورند با ما مذاکره کنند»!
🔹مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا: «اگر ایران میخواهد مردمش غذا بخورند باید به حرف آمریکا گوش کند. اکنون ایران باید تصمیم بگیرد که آیا میخواهد مردمش غذا بخورند، یا نه»!
🔸حالا به اظهارات آقای دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان که روز گذشته با شبکه «یورونیوز» انجام شده است توجه کنید؛ ایشان در این مصاحبه میگوید:
🔹«فشارهای اقتصادی غوغا میکند. مثلا حقوق من تا یکسال پیش به عنوان یک استاد دانشگاه، حدود ۳۰۰۰ دلار در ماه بود، الان به ۷۰۰ دلار رسیده است. این واقعا فشار اقتصادی است. ببینید اقشار دیگر چقدر تحت فشار هستند»!
🔹حالا - با عرض پوزش- خودتان را جای مقامات آمریکایی بگذارید! و سپس درباره اظهارات آقای صالحی به عنوان یک مسئول بلندپایه ایرانی به قضاوت بنشینید! آمریکا از اظهارات ایشان چه پیامی دریافت میکند؟!
🔸آیا غیر از این است که نتیجه میگیرد، تحریمها توانسته است ایران اسلامی و مردم آن را از پای درآورد! و آیا اظهارات جناب صالحی برای آمریکاییها این پیام مشخص را ندارد که برای به تسلیم کشاندن کامل ایران بایستی بر شدت تحریمها بیفزایند ؟!
🔹اظهارات آقای صالحی بیآنکه بخواهند و یا احتمالا متوجه باشند! آب ریختن به آسیاب دشمن و تشویق حریف به افزایش فشارهاست! و این گناهی نابخشودنی است که انشاءالله ناشی از غفلت باشد!
🔹جناب آقای دکتر صالحی! کدامیک از موارد یاد شده ناشی از تحریمها بوده است؟! حقوق ماهیانه ۳ هزار دلاری جنابعالی را دولت محترم با بیتدبیری و رها کردن عرصه اقتصادی کشور به ۷۰۰ دلار تبدیل کرده است نه تحریمها؟! و همین بلا را به گونهای دیگر و البته به مراتب شدیدتر به مردم مظلوم این دیار تحمیل کرده است!
🔹آیا در این معادله! که بهتر است آن را «نامعادله» بنامیم، هیچ مجهولی میبینید؟! انصاف نیست که دشمن از اظهارات نسنجیده شما گرای افزایش فشار و تحریمها را دریافت کند! مخصوصا آنکه جنابعالی به نکاتی هم درباره اقتدار نظام و تسلیمناپذیری ملت ایران اشاره کردهاید که کاش سخن یاد شده در اظهاراتتان نبود.
fna.ir/bq69yo
@Farsna
یکی از نهادهای امنیتی کشور اخیرا با همکاری دستگاه قضائی تعدادی از فعالان حوزه جمعیت را که در پوشش فعالیتهای علمی در دستگاههای حاکمیتی نفوذ کرده و از طریق ارتباط و همکاری با موسسات برانداز، به مانعآفرینی در برابر اجرای صحیح سیاستهای کلی نظام در زمینه جمعیت اقدام میکردند، دستگیر کرده است.
در این خصوص دکتر م.ح پژوهشگر دوتابعیتی بازداشت و دکتر م.ع تاکنون چندین مرتبه احضار شده است.
م.ح که یک جمعیتشناس دوتابعیتی است، توسط یاران گمنام امام زمان عجا... تعالی فرجهالشریف در ادامه برخوردها با عناصر نفوذی دشمن، طی عملیاتی موفق، هنگام خروج از کشور دستگیر شده است. این فرد یکی از کارکنان سابق وزارت بهداشت بوده است که برای تحصیل در مقطع دکترای جمعیتشناسی، راهی استرالیا میشود و برای ادامه تحصیل مورد حمایت یک تراست انگلیسی قرار میگیرد. در مقاطع مختلف، اطلاعات حساسی را در ارتباط با سلامت و جمعیت، از کشور خارج میکند و به بهانه کار علمی در اختیار دشمنان کشور قرار میدهد. امری که در سالیان اخیر تحت عنوان «جاسوسی اجتماعی» محل توجه نهادهای امنیتی کشور قرار گرفته است.
در این پدیده، برخی نخبگان، اطلاعات فرهنگی، اجتماعی کشور و زوایا و ابعاد سبک زندگی مردم ایران را به منظور دریافت پول و یا امتیازات متعدد در اختیار دشمن قرار میدهند و دشمن نیز با بهرهگیری از این اطلاعات و تحلیلها، تهاجم فرهنگی- اجتماعی خود علیه مردم و نظام اسلامی را هدفمندتر صورت میدهد. در این راستا فرد مزبور با بنیادهای متعدد برانداز از قبیل فورد و راکفلر، همچنین بنیاد بیل و ملیندا گیتس و برخی دیگر از این دست، در ارتباط بوده است. م.ح در همکاری مشترکش با صندوق ضدجمعیت سازمان ملل و یک جمعیتشناس دیگر، از هیچگونه تلاشی برای انحراف سیاستهای جمعیتی کشور دریغ نکرده است.
وی تحت عنوان استاد دانشگاه با مراکز و نهادهای متعدد داخل کشور ارتباط گرفته و با سوءاستفاده از جایگاه علمی خود، به فریب افراد و نهادهای تصمیمساز کشور (Policy Maker) پرداخته است. به عنوان نمونه وی در جلسهای با نمایندگان مردم در محل مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلام، در ادعایی کذب و به منظور عادی نشان دادن وضعیت بحرانی جمعیت کشور، نرخ باروری کشور را بالای 2 عنوان میکند در حالی که آمارهای رسمی کشور نرخ باروری را بین 1/5 تا 1/75 نشان داده بود.
م.ح در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری نیز گفته بود: برخلاف برخی سخنان غیرمستند و غیرعلمی، در ایران بحران جمعیتی در بحث باروری نداریم و نرخ باروری در همان حد سطح جانشینی (2/1) است!
این فرد در مقاله مشترکش با دکتر محمدجلال عباسی شوازی- رئیس فعلی انجمن جمعیتشناسی ایران و موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور- با عنوان «تحولات باروری، تنظیم خانواده و سیاستهای جمعیتی در ایران»، تاثیر عوامل اقتصادی بر فرزندآوری خانوادهها را نفی کرده و نوشته بود: هرچند نگرش عمومی بر این است که کاهش باروری در سالهای اخیر ناشی از فشارهای اقتصادی بوده و پس از رفع مشکلات اقتصادی میتوان انتظار داشت که باروری دوباره افزایش یابد؛ ولی عوامل پیش گفته (کاهش تفاوتهای استانی، افزایش شهرنشینی، افزایش سن ازدواج و فرهنگ جهانی) به طور قطع موجب کاهش بیشتر باروری در دهه آینده خواهد شد و انتظار میرود چنانچه خانوادهها از وضعیت بهتر اقتصادی نیز بهرهمند شوند، بیشتر بر روی کیفیت فرزندان خود سرمایهگذاری کرده، به افزایش تعداد فرزند فکر نکنند.
همین فرد در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و در اظهاراتی کاملا متناقض، راهحل افزایش فرزندآوری خانوادهها را از جنس اقتصاد دانسته و میگوید: نا امنی اقتصادی حاکم بر جامعه منجر به برآورده نشدن آمال و آرزوهای اقتصادی خانوادهها گردیده و در نتیجه امکانات لازم برای دستیابی به تعداد بیشتر فرزند برای خانوادهها مقدور نیست.
همچنین مقاله مشترک این فرد و دوستش- عباسی شوازی- با عنوان «تحولات و سیاستهای اخیر جمعیتی در ایران: ضرورت تدوین سند جامع جمعیت» که در مجله «نامه انجمن جمعیتشناسی ایران» منتشر شده با استقبال گسترده رسانههای اپوزیسیون همراه شده، او در این مقاله سعی کرده بود با مغالطات متعدد، منطق تغییر سیاستهای جمعیتی کشور را زیر سؤال ببرد.
لابی نفوذیها در سازمان ملل برای آمارسازی غلط
از وضعیت جمعیتی ایران
همچنین حجتالاسلام نصرالله پژمانفر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص بازداشت عوامل نفوذی در موضوع سیاستهای جمعیتی کشور، بیان داشت: این افراد کسانی بودند که آمارهای دروغی را در خصوص سیاستهای جمعیتی مطرح میکردند، سالیان متمادی ما به لحاظ جمعیتی در وضعیت بحرانی بودیم و امروز هم در یک شرایط بسیار سختی قرار داریم و به همین خاطر باید اقدامات به موقع انجام شود، زیرا ما وارد مرحله بحرانی شدهایم؛ میتوانیم از مرحله بحرانی عبور کنیم، اما اگر بیتوجه به سیاستهای جمعیتی باشیم و به همین روال به پیش برویم، موضوع نرخ جایگزینی با توجه به کاهشی که داشته و دارد، کشور را دچار مشکلات عدیدهای خواهد کرد که قابل حل شدن نخواهد بود.
وی با بیان اینکه از همان زمان که سیاستهای جمعیتی اجرایی شد، عدهای در تلاش بودند تا سیاستهای جمعیتی را دستکاری کنند، گفت: در مقطعی قرار بود سیاستهای جمعیتی اعمال شود و بتواند نرخ جمعیتی را در روندی متعادل قرار دهد تا جامعه مسیر طبیعی خود را طی کند، اما با توجه به اینکه بخشی از موضوع تهاجم به کشور موضوعات جمعیتی است و کاهش جمعیت یک جنگ تمام عیار برای دشمن است؛ دشمن برای آن برنامهریزی و برای کاهش آن کار منسجمی را اجرا میکند؛ امروز وضعیتمان بهگونهای شده است که نرخ جایگزینی به عدد 1/6 تا 1/7 هم رسیده است. حجتالاسلام پژمانفر افزود: علیرغم این، متأسفانه برخی از افراد نفوذی برای مسئولان ما با یک مدل دیگری که در حقیقت دستکاری کردن در مدل اصلی کنترل جمعیت بوده، آمارها را به صورتی نمایش دادند تا نرخ جایگزینی بالای 2 درصد نشان داده شود. این موضوع در واقع بیخیالی و بیتفاوتی را در بین مسئولان ما تشدید کرد و بعضا با همین سیاست که ما باید سیاستهای کنترل جمعیتی را ادامه دهیم، وزارت بهداشت و درمان مسیر غلط خود را ادامه داد که گزارشهایی در خصوص این روند غلط وزارت بهداشت داشتیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وقتی به این مسئله توجه کردیم و دستگاههایی که در این زمینه تخصص کافی داشتند، به موضوع پرداختند مشاهده کردیم که در این آمارها تناقضاتی وجود دارد و ریشه این آمارها به مراکزی میرسد که به عنوان مراکز پژوهشی فعالیت میکنند و به این نتیجه رسیدیم که این مراکز آمارسازی میکردند. حتی سازمان ملل در موضوع سیاستهای جمعیتی کشورهای مختلف گزارشاتی را ارائه کرد و در این گزارشها وضعیت کشورمان را وضعیتی بحرانی اعلام کرد.
فعالیت افراد نفوذی در 5 سال اخیر
شدت یافته است
وی تصریح کرد: متاسفانه افراد فعال در این مراکز پژوهشی با لابیهایی که در سازمان ملل انجام دادند، تمامی گزارشات را از صفحههای گزارشی سازمان ملل پاک کردند و نگذاشتند انتشار این مسائل ادامه پیدا کند. موضوع این گزارش در خصوص وضعیت جمعیت در ایران و نگرانیهایی بود که در آینده متوجه کشور میشود.
حجتالاسلام پژمانفر با بیان اینکه فعالیت افراد نفوذی در چند سال گذشته خصوصا در 5 سال اخیر شدت یافته، گفت: این افراد در این مدت به شدت این آمارها را به صورت متمرکز تغییر دادند و با همکاری بعضی از افرادی که در بدنه دولت بودند، توانستند آمارهای غلط را حتی به شخصیتهای تراز اول نظام ارائه کنند.
درایت رهبر انقلاب
در برابر تقلای ضدجمعیتی دشمن
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه این افراد تلاششان این بود که بتوانند با این آمارهای غلط، موج نگرانی را در خصوص سیاستهای جمعیتی برطرف کنند که به لطف خدا و درایتی که از ناحیه مقام معظم رهبری وجود داشت، هشدارهایی که ایشان دادند و بررسیهایی که پس از آن انجام شد؛ این اقدام عوامل نفوذی آشکار و تحت کنترل قرار گرفت.
وی با بیان اینکه نهادهای امنیتی باید گزارش کاملی در خصوص فعالیت این افراد نفوذی ارائه کنند، خاطرنشان کرد: شواهد و مستنداتی در خصوص ارتباط این افراد با شبکههای جاسوسی غربی وجود دارد که دستگاههای امنیتی در موقعیت مناسب آنها را منتشر خواهند کرد.
نقدی بر سخنان آقای فاضل لنکرانی پیرامون نفی فقه نظامات
محمد لواسانی
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
♦️♦️ باید ایشان جواب دهند اینکه امام راحل فرمود: فقه تئوری اداره جامعه از گهواره تا گور است،
آیا صرفاً شعار بود یا حاصل عمری تلاش علمی؟
و ثانیاً: ایده "تئوری اداره جامعه" اگر نظام نیست، پس چیست؟!
♦️♦️ اینکه ایشان مدّعی است ما این مقدار که در فقه کار کردیم چیزی به نام نظام نداریم،
اوّلاً: انسان برداشت شخصی خود را تا در بوته نقد و نظر قرار ندهد، که نمیتواند حکم قانونی کلی بر آن پیاده نماید؛
و ثانیاً: آیا قواعد عمومی و سیّال اصولی در همه ی ابواب فقه، و همچنین قواعد عامّ فقهی مانند قاعده سوق و ید و امثال انها در سرتاسر ابواب فقه بیانگر نگرش نظام مندی فقه نیست؟!
ثالثاً: ادعای بی ارتباط بودن ابواب فقه و جزئی دانستن صرف احکام جز به جزیره ای بودن فقه نمی انجامد! که کسی معتقد به آن نیست!!
♦️♦️ قیاس نظام اقتصادی با فقه فردی، قیاس مع الفارق است؛ زیرا دامنه ی اقتصاد تنها بخشی از فقه معاملات ماست.
مضافاً بر آنکه ایشان بایستی به این پرسش هم پاسخ گویند که آیا مگر در اقتصاد هم نظرات مستقلّ و مخالف وجود ندارد که ایشان وجود آراء مختلف در فقه را دالّ بر فردی بودن آن دانسته اند؟!
آیا فتاوا و نظرات مختلف فقها کاملاً متباین از هم هستند، یا آنکه این نظرات و آراء ماهیّتاً تحت یک موضوع قرار دارند؟!
♦️♦️ بر خلاف نظر ایشان، باید بدانند شهید صدر (رحمة الله علیه) قائل به سیستم مرجعیّت واحد بود؛ چیزی که حوزه های شیعی نخواسته اند به آن بپردازند و اما دلیل آن چیست، در جای خود.
شهید صدر معتقد است به نگاه فعلی حاکم بر فقه، به همان چیزی میرسیم که جناب آقای فاضل لنکرانی به آن رسیده است!!
اما آن شهید معتقد بود اگر سیستم مرجعیت واحد با نگاه اجتماعی در حوزه های شیعه حاکم شود (چیزی شبیه امام و امّت)، پیامد چنین نگاهی شکل گیری نظام های جدید پولی و اقتصادی و بیمه و غیره بر پایه ی فقه خواهد بود.
آقایان محترم نمیخواهند از سر سفره پهن شده مرحوم شیخ اعظم (قدس الله سرّه) و آخوند خراسانی(قدس الله سرّه) تکانی بخورند، قهراً معتقد به حفظ وضع موجود و نفیِ نگاههای نو در فقه خواهند بود!!
♦️♦️ آری اختلاف نظر فقها قابل کتمان نیست، ولی سخن این است که آیا فقه هم مختلف است؟! آیا نظام سازی را از فقه طلب کنیم یا از فتاوای مختلف فقها؟!
آیا غیر از وضع موجود، احتمال نمیدهند ابتکار جدیدی بشود کرد که در فقه بتوان نظام تشکیل داد؟!
چرا نمونه ولایت فقیه حاکم که نوعی نظام سازی توسط امام راحل (ره) بود، و خودِ آقای فاضل لنکرانی هم قبول دارند را نمونه نظام سازی در سایر بسترهای زندگی اجتماعی قرار ندهیم؟!
♦️♦️ امام راحل تئوری اداره جامعه از گهواره تا گور را ارائه نمود، و تبیین این تئوری را به امثال جناب فاضل لنکرانی احاله نمود که ماشاءالله همچون ایشان هزاران طلبه فاضل و مجتهد در کمال امنیت و فراغ بر سر خان گسترده ی وجوهات حضرت حجّت ارواحنا لتراب مقدمه الفداء نشسته اند و مشغول بحثهای علمی و فقهی هستند!
روزنه؛ دریچه ای به تاریخ٬ سیاست و اندیشه دینی
@rozaneebefarda
هدایت شده از آخرین خبر
🔺لیلاز، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران: رذیلانه ترین دروغ این است که بگوییم تورم ۴۰ درصدی امروز حاصل تحریم است در حالی که چنین نیست.
@akharinkhabar
هدایت شده از آخرین خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺صالحی در گفتوگو با یورونیوز؛ حقوق من تا یکسال پیش به عنوان یک استاد دانشگاه، حدود ۳۰۰۰ دلار در ماه بود، الان به ۷۰۰ دلار رسیده است
@akharinkhabar
حوزه انقلابی
🔺صالحی در گفتوگو با یورونیوز؛ حقوق من تا یکسال پیش به عنوان یک استاد دانشگاه، حدود ۳۰۰۰ دلار در ما
صالحی میگوید:
"...اینقدر ملت ما هوشیار و هوشمند و آگاه است که میداند این اتفاقاتی که میافتد (فشارهای اقتصادی)، عمدتاً ناشی از فشارهای خارجی است.."
😶
👆وقتی اینان که در رئوس اجرائیات مملکتاند، سهم خودشان را در وخامت اقتصادی کنونی بسیار حقیر میشمارند و در عوض به تحریمها وزن بسیار بالایی میدهند و همچنین توهم دارند که غالب مردم هم مثل خودشان فکر میکنند و باور دارند،
وقتی چنین است، آیا اساساً امیدواری و انتظار برای اصلاح روند اجرائیات این مجریان دولتی، منطقی خواهد بود؟؟
.
ظاهراً هنوز دل نکندهاند از دیپلماسیهای بیاثر و ذلتبار و شاید درحال زمینهسازی برای مذاکراتی دیگر هستند!!
خدا به خیر کند..
هدایت شده از اسراء
نفوذ فرهنگی فقط این
بقیه ش سوسول بازیه
مصاحبه شبکه ملکه با کارشناس روس درباره تنشهای اکراین و روسیه
@Sorenae
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«جبرائیلی»، پژوهشگر اقتصاد سیاسی:
🔸از ابتدای انقلاب تا کنون ۴۵ معاهده خارجی داشتیم که ۳۲ تای آن در این دوره بود!
🔹خاموشیهای تابستان اخیر به این دلیل بود که به امید ورود سرمایه خارجی توسعه ظرفیت نیروگاههای کشور از محل سوخت فسیلی را ادامه ندادند.
@Farsna
هدایت شده از حاج محمود کریمی
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید ابطحی امام جمعه معزز شهرستان ایرانشهر حسابی طوفان به پا کرد با این روشنگری ......
کانال رسمی جوانان انقلابی👇
✅ @naslechaharome
هدایت شده از جنگ فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژان کلود ستاره سینمای هالیوود ازتوصیه های غذایی پیامبر تمجیدمی کند ودیگران رابه مطالعه تغذیه اسلامی دعوت میکند.
محمد در اوج هوش وذکاوت بود/او میدانست که چه چیزی برای آینده وبدن مفید است
══════🇮🇷═════
@JANGEFARHANG