وقتی نظام عدالت اسلامی تئوریزه و نهادینه نشود یعنی جامعه اسلامی توسط نهادهای علمی اش حوزه و دانشگاه هنوز نه فهم شده و نه به رسمیت شناخته شده است. ظاهرا نرم افزار اداره نظام اسلامی هم مانند هرکالایی قابل وارد کردن است تا خلسه روحانی و چرت روشنفکری ارباب فکر پاره نشود.
اعلام توقف سند 2030 و اجرای بیسروصدای برخی بندهای آن
سند ضدفرهنگی موسوم به 2030 متوقف شده یا در حال اجراست؟!
روزنامه رسالت ضمن طرح این سؤال و با انتشار چند جدول آموزشی دستگاههای دولتی مینویسد: نسخه پیچیده شده فرهنگ منحط غرب برای استحاله و نابودی فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی، آموزش و پرورش و تربیت و تعلیم ما که قرار بود لیبرالیسم را در همه ابعاد اخلاقی و آموزشی و پرورشی ما حاکم کند و دولت در پذیرش آن غفلت و در امضاء آن خبط و خطای بزرگی را مرتکب شده بود با نهیب مقام معظم رهبری متوقف اعلام شد. آیا این سند در عمل به گونهای دیگر در حال اجراست؟ توجه و تدقیق در مراتب فاصله بین حرف و عمل دولت را در این رابطه به داوری و قضاوت مخاطب خواهد نشانید.
هیئت وزیران به پیشنهاد معاونت رئیسجمهور در امور زنان و خانواده به استناد اصل 138 و در اجرای ماده 3 آییننامه تشکیل ستاد ملی زن و خانواده موضوع مصوبه به مورخ 90/6/21 شورای عالی انقلاب فرهنگی طی 4 بند و 2 تبصره داشته است.
جدول مورد اشاره در مصوبه آموزشهای خانواده حین ازدواج و پس از ازدواج را هم شامل میشد که حاوی نکاتی نه تنها مورد ایراد بلکه مورد تایید عامه هم میتواند باشد اما آن چه که در این مقال مورد ایراد است مربوط به آموزشهای قبل از ازدواج، گروه هدف جوانان دانشجو و غیردانشجو میباشد.
علاوه بر مصوبه فوق دولت طی مصوبهای دیگر به همان استناد و تاکید بر مصوبه مورخ 90/6/21 شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبهای را در سه بند تصویب و تکالیفی را برای وزارت ورزش و جوانان- وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور مقرر کرده است.
در لابهلای این برنامهها بحث حضور زنان در ورزشگاهها به عنوان تماشاگر که در مورد برخی از ورزشها مثل فوتبال و کشتی مورد مخالفت مراجع و اندیشمندان قرار گرفته، گنجانیده شده است. اما مصوبه سوم بحث عدالت جنسیتی در 4 بند در اجرای مصوبه شماره 90/7056 مورخ 90/6/21 شورای انقلاب فرهنگی اصدار یافته است.
سخن این است که آیا شورای عالی انقلاب فرهنگی که دولت به ماهو معاونت امور زنان آن بانی صدور این گونه مصوبات شده در مورد حضور زنان در ورزشگاهها یا موضوعی به نام تفکیک امور جنسیتی تصمیمی اتخاذ کرده که مصوبه با استناد به آن چنین تصمیماتی را با چالش اصل 138 اتخاذ نموده است؟
آیا در شرایطی که کاهش پول ملی و نرخ برابری ریال در برابر دلار از مرز 10 هزار تومان هم گذشته و قوتلایموت و معیشت مردم را برهم زده و امنیت غذایی میلیونها کودک و زن و بچه مردم را تهدید میکند، مشکل مردم بحث تفکیک جنسیتی است؟
پسران و دختران آماده به ازدواج چه کسانی هستند و کدام گروه هدف را تشکیل میدهند؟ که در برنامه آموزش خانواده حین ازدواج در لابهلای جدول مصوبه شماره 84440 گنجانیده شدهاند، دانشجو یا دانشآموز کدامیک یا هر دو؟
با رجوع به مصوبه مورخ سال 90 شورای عالی انقلاب فرهنگی مشاهده میشود که اولا مصوبات دیگری داشته که باید به آن استناد شود ثانیا ستاد ملی زن و خانواده ستادی متشکل از هیئت وزیران نیست بلکه این ستاد اعضاء دیگری دارد که عضو دولت نیستند که باید بر تصمیمات متخذه در این سه مصوبه مهر تایید بزنند. ثالثا وظایف این ستاد در 5 مورد احصاء شده که اولین آن تنظیم سیاستهای اجرایی و آییننامه اجرایی به منظور تحقق سیاستها، دستورات و اوامر مقام معظم رهبری است آیا برنامههای تدوین شده در این سه مصوبه در راستای دستورات و اوامر مقام معظم رهبری است؟
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 طیبی نژاد رییس ستاد روحانی در قم به اتهام زمین خواری بازداشت شد.
هدایت شده از گرجی همدانی
#خاطرات_رهبر_انقلاب۳۱
هوش و فهم فوقالعاده
بنده همراه آقایان، محقق داماد، مومن، تقدیری و وافی در درس آیتالله مرتضی حائری شرکت میکردیم. ایشان گاهی بیست دقیقه تا نیم ساعت دیرتر به درس میآمدند. برای ما مبهم بود که چرا آقا دیر به درس میآیند. بعدها روشن گردید که آقای حائری در منزل خود یک بحث دیگری دارند و آن درس نیز تنها برای یک نفر است. کسانی که به استاد نزدیکتر بودند؛ با تفحص فهمیدند که آن شخص آیتالله خامنهای هستند.
آقای حائری در منزل به معظمله درس خارج میگفتند. آقای تقدیری به من گفت: روزی به استاد گفتم: شما برای یک نفر، جمعی را معطل نگه میدارید. آقای حائری به من گفت: سید، بسیار خوش فهم است!
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد تقی محصل همدانی.
پرتوی از خورشید. صفحه۴۵
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
💐💐💐
شنبه هفته اینده ۱۷ اذر
به مناسبت روز 🍃دانشجو(۱۶ آذر)🍃
و در آستانه ۲۷ آذر
روز🌿 وحدت حوزه و دانشگاه🌿 ،
از شورای مرکزی بسیج دانشجویی های دانشگاه های استان تهران دعوت به عمل می آید تا با حضور در مدرسه 🌹فیضیه🌹 بعد از نماز مغرب و عشاء به سخنرانی و هم اندیشی با طلاب بپردازند
و جلسه شبکه سازی نیز در ضمن آن و بعد از آن برگزار میگردد.
لطفا جلسه فوق را تبلیغ بفرمایید
💚💚
معاونت تحلیل و بررسی ✅بسیج مدرسه فیضیه✅
@howzehenghelabi
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴درود خدا بر این امام جمعه ولایتمدار و شجاع؛ ای کاش همه ائمه جمعه همینقدر مطالبات رهبری رو از تریبون های نماز جمعه فریاد میزدن
♦️ ببینید، صحبتهای انقلابیِ حجت الاسلام سید ابطحی امام جمعه معزز شهرستان ایرانشهر : اون کسی که بینی امریکارابخاک میمالد تو ودولت تونیست. به این روشنگری توجه ......
عالیه👌
#نشرحداکثری
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
قابل توجه ستادهای ازدواج سنتی و صنعتی! و ایضا خواستگاران جویای نیمه گمشده. بنظر می اید این طرح وساطت در ازدواج بتواند به شما کمک کند. https://www.farsnews.com/news/13970912001017/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF
هدایت شده از آمادگان
گردشگر آمریکایی دو هفته آمده ایران و این ویدئو رو از تجربه سفر خودش منتشر کرده! می گوید:" حقیقت محض را می گویم"
"زهرا کشوری"
هدایت شده از آمادگان
📈 گزارش بانک مرکزی نشان میدهد متوسط هزینه ناخالص سالانه هر خانوار ایرانی در ۵ سال دولت حسن روحانی، دو برابر شده و از سالانه حدود ۲۱٫۶ میلیون تومان و ماهانه حدود ۱.۸ میلیون تومان در سال ۹۱ به سالانه ۴۲.۱ میلیون تومان و ماهانه ۳.۵ میلیون تومان رسیده است.
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از آمادگان
⚔ اگر ما جنگ ندیده بودیم خدا با ما راحت تر برخورد می کرد...
⚠️ یک دوره ای فرماندهانی داشتیم که چون آسمانی بودند، حتی یک امتیاز به دشمن ندادند. حالا اگر امروز فرماندهان بخواهند امتیاز بدهند...
#حجت_الاسلام_قاسمیان
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از آمادگان
🔺رتبه ایران در #تولید_علوم مختلف در جهان👌
▪️رتبه جهانی ایران در سرعت رشد تولید علم: چهارم
▪️رتبه جهانی ایران در تولید علم: پانزدهم
#پیشرفت
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از آمادگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رادیو فرانسه: آشوب پاریس شکل و شمایل انقلاب دارد
ارگان رسمی دولت فرانسه تصریح کرد: پاریس، روزهای سیاهی را میگذراند و امانوئل ماکرون، با بزرگترین بحران دوران ریاستجمهوری خود مواجه شده است.
وبسایت رادیو فرانسه در گزارشی نوشت: امانوئل ماکرون که برای کنترل اوضاع آشفته ناشی از تظاهرات در پاریس و دیگر شهرهای فرانسه با عجله آرژانتین را به مقصد پاریس فرانسه ترک کرد، در یک جلسه اضطراری در کاخ الیزه که نخستوزیر، وزیرکشور و دیگر مقامات امنیتی فرانسه حضور داشتند شرکت کرد.
ماکرون گفت: از دیدن ابعاد تخریب و غارت بنای «طاق پیروزی» که یکی از بناهای نمادین فرانسه است بسیار شوکه شده است. رئیسجمهور فرانسه که با بزرگترین بحران سیاسی دوران ریاست جمهوریاش مواجه شده، قصد ندارد در اینباره با رسانههای کشور گفتوگو کند.
به گزارش رادیو فرانسه، «بنجامین گریوو» سخنگوی دولت، تظاهرات خشن پاریس را بدترین تظاهرات دهه اخیر این کشور ارزیابی کرده است.
سخنان بنجامین گریوو درباره بررسی اعلام وضعیت فوقالعاده از سوی کاخ الیزه تکذیب شد. کاخ الیزه اعلام کرد، رئیسجمهور تاکید کرده است که تمامی اعمال خرابکارانه و حمله به نیروهای پلیس در دیروز باید با برخورد شدید قضایی روبهرو شود.
رادیو فرانسه تصریح کرد: رهبران احزاب اپوزیسیون فرانسه به امانوئل ماکرون هشدار دادهاند در برابر این شرایط که بسیاری آن را چون «شرایط انقلابی» توصیف کردهاند، به پاخاسته و واکنش مناسب نشان دهد.
در همین حال روزنامه لیبراسیون فرانسه در گزارشی خاطرنشان کرد: شاید بتوان جنبش «جلیقهزردها» را قیامی غیرمسلحانه خواند که از حمایت بیشتر از 80 درصد ملت فرانسه برخوردار است. قیام یا جنبشی بدون رهبر که خواستار برقراری دموکراسی بیواسطه و از میان رفتن سیستم سلسله مراتبی است به نحوی که تمام صداها به یکسان شنیده شوند. جلیقهزردها «اشرافسالاری سیاسی و دولتی» را پَست میشمارند، به آن ناسزا میگویند و خود را نادیده و تحقیر شده میانگارند. به نوشته لیبراسیون، امانوئل ماکرون، رئیسجمهوری فرانسه، هم در این میان در نتیجه ناشیگریهای پیاپیش نه در «کسوت لوئی شانزدهم» که در «کسوت ماری آنتوانت» ظاهر شده است اما این بار این مردم پاریس نیستند که بپا خاستهاند بلکه ساکنان روستاها و دیگر شهرها هستند.
به نوشته لیبراسیون، در این جنبش تازه مشارکت هر یک از شهروندان در اینترنت و شکوهنامههای سرگشاده در فیسبوک همانقدر دارای اهمیت است که ایجاد راهبندان در میدانها گردانندگان صفحات فیسبوک در فقدان رهبر، این نقش را ایفا و بدون کمترین ابهامی تحت نظارت و دید منتقدانه همنوعان خود فعالیت میکنند.
بهزاد نبوی: دولت وضع خوبی در افکار عمومی ندارد
عضو سازمان منحله مجاهدین (انقلاب) گفت دولت وضعیت خوبی در بین افکار عمومی ندارد.
بهزاد نبوی در گفتوگو با روزنامه سازندگی ادعا کرد: متأسفانه بعضی اقدامات و تندرویها از طرف ما و پس از آن، روی کار آمدن شخصی مانند دونالد ترامپ، مانع از بهرهمندی از نتایج برجام شد. این مسائل جمعاً سبب شد در این مرحله دولت روحانی دستاورد مهم و ملموسی نداشته باشد و طیف اصلاحطلب هم احساس کند که با حمایت از آقای روحانی عملاً مغبون واقع شده است. قیمت ارز و اجناس بالا رفته، فشار خارجی روی کشور زیاد شده، برجام هم نتوانسته است سبب ایجاد زمینه سرمایهگذاری خارجی شود. طبیعی است در این شرایط دولت روحانی وضعیت خوبی در بین افکار عمومی و جامعه نداشته باشد.
وی میافزاید: متأسفانه دوستان اصلاحطلب تصور میکنند اگر در این شرایط لبه تیز حملاتشان را متوجه دولت کنند، میتوانند خرجشان را از آقای روحانی و دولت جدا کنند و در افکار عمومی تصویر مثبتی از خودشان برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری آینده نشان دهند. در حالی که به اعتقاد من این اشتباه است و اعتماد مردم را نسبت به اصلاحطلبها بیشتر سلب میکند. مردم میگویند شما که ما را به حمایت از آقای روحانی تشویق و هدایت کردید و خودتان ظرف یک سال و نیم مواضعتان را این چنین تغییر میدهید، از کجا معلوم اگر خواستید در مورد فرد دیگری مثل روحانی به جامعه جهت دهید، بتوان به آن جهتدهی اطمینان کرد. ما برای اینکه کمکم در خصوص جدا کردن خرج خود موفق شویم، تمام اشکالات کشور را ناشی از دولت و روحانی و تیمش میدانیم. نمیگویم دولت آقای روحانی اشکال ندارد، اما اگر اشکالات کشور 100 مورد باشد، پنج مورد مربوط به دولت و آقای روحانی است. ما از تندروهای اصولگرا در حمله به دولت جلوتر افتادهایم تا بتوانیم افکار عمومی و رأی مردم را به سمت خودمان جلب کنیم.
نبوی همچنین درباره این نظر خبرنگار که شاید همان سخن همیشگی که دولتها در ایران بیشتر از 10 درصد اختیار ندارند، درستتر باشد.»، میگوید: این حرف را من در مصاحبه با روزنامه سلام در سال 76 بعد از انتخاب آقای خاتمی برای اولین بار مطرح کردم. در آن مصاحبه گفتم، دولت چنانچه قوا و نهادهای دیگر حاکمیت در مقابلش قرار نگیرند، حداکثر 15 درصد قدرت را در کشور در دست دارد.
به طور کلی شاکله قانون اساسی ما به گونهای است که دولت و مجلس با هم حدود 30 درصد اختیار اداره کشور را دارند.
این سیاستباز بیصداقت البته توضیح نداده که اگر واقعاً او و همطیفانش مدعی بودهاند دولت 15 درصد بیشتر اختیار ندارد، برای چه با وجود تجربه دولت اصلاحات، وعدههای قلنبه سلنبه در دولت اعتدال دادند و حتی مدعی شدند «ما تضمین وعدههای دولت هستیم»؟!
تأمین هزینههای جاری دولت از محل گران کردن ارز غلط است
یک کارشناس اقتصادی تصریح کرد نرخ دلار در بودجه سال آینده نه 8 هزار تومان بلکه باید با نرخ 4200 تومان بسته شود تا موجب صرفهجویی در هزینه دستگاهها شود. وحید شقاقی شهری در روزنامه آرمان نوشت: وقتی نرخ دلار در بودجه سالیانه هشت هزار تومان پیشبینی میشود نشانگر تمایل دولت به این امر است و علامتی به همه بازارهاست که دلار کمتر از این رقم نخواهد شد. مهمترین هدفی هم که با دلار هشت هزار تومانی دنبال میشود این است که دولت میخواهد با افزایش قیمت دلار در بودجه 98 هزینههای جاریاش را پوشش دهد. تلاش آمریکاییها این خواهد بود که میزان صادرات نفت ما را کاهش دهند. برآورد من این است که میزان صادرات نفت خام ایران در سال آینده حداکثر یک میلیون و 300 هزار بشکه خواهد بود از طرفی دیگر، طی یک ماهه اخیر متاسفانه قیمت نفت حدود 25 دلار در هر بشکه کاهش پیدا کرده است. بررسی اقتصاد جهانی نیز از تشدید رکود اقتصادی حکایت دارد بنابراین، این دو عامل دست به دست هم دادهاند و قیمت نفت از 80 دلار به حدود 55 دلار رسیده است که نشان از یک سقوط بیسابقه در بهای نفت دارد. برای سال آتی هم میزان صادرات و هم قیمت نفت با ابهام مواجه است و احتمالا ما در حوزه درآمدهای ارزی حاصل از صادرات نفت خام با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.
اما از طرف دیگر دولت درصدد است هزینههای جاری خودش را افزایش بدهد. برای مثال شنیدهها حکایت از این دارد که دولت میخواهد دستمزد و حقوق کارمندان را 15 الی 20 درصد افزایش دهد وقتی بودجه به شکل انبساطی بسته میشود دولت مجبور خواهد شد هم به انتشار اوراق بدهی اقدام کند و هم به افزایش قیمت دلار. دو برابر کردن قیمت دلار در بودجه سالیانه یک خطای راهبردی است. اینکه ما قیمت دلار را بالا ببریم تا از این محل هزینههای جاری را پوشش دهیم، یک استراتژی نادرست است. چرا که ماحصل آن تورم و تشدید خط فقر برای اقتصاد ایران خواهد بود در واقع کل اقتصاد ما با این نوع بودجهریزی متضرر میشود و این بدترین نوع سیاستی است که دولت عملا در حال اجرایی کردن آن است.
اما راهکار این مسئله چیست؟ به عنوان مثال اگر دولت نرخ دلار را در بودجه سال آینده 4200 تومان پیشبینی میکرد، با فرض اینکه نرخ دلار در سامانه نیما 9 هزار تومان میشد، میتوانست تفاوت این دو نرخ را در یک حساب ویژهای واریز کند تا در نهایت این درآمد صرف حمایت از تولید، اقشار ضعیف و کمدرآمد و پرداخت بدهیها شود. چنین سیاستی باید جایگزین دلار هشت هزار تومانی شود. تا اتلاف منابع نیز رخ ندهد. بودجه بر مبنای دلار 4200 تومانی سبب این میشود که دستگاههای اجرایی در اعتبارات هزینهای خودشان صرفهجویی کنند.
شوک ارزی پیشبینی شد اما شما تدبیر نکردید آقای روحانی!
سخنان اخیر آقای روحانی قبل از هرچیز مؤاخذه خود وی براساس اظهارات قبلی درباره سوءمدیریت است.
روزنامه جوان در یادداشتی نوشت: هنوز بعد از گذشت چند روز برای آن دسته از کسانی که اقتصاد میخوانند و یا خواندهاند، مزاح رئیسجمهوری با علم اقتصاد و فرمولهای اقتصادی نوعی توهین به شمار میرود، زیرا بیش و پیش از آنکه فرمولهای اقتصادی در حوزه عمل اجرایی شود، در نهایت این تصمیمات سیاسی است که مانع تحقق نگاه اقتصادی در کشور شده است. امری که در پنج سال اخیر بارها از زبان خود رئیسجمهور به عناوین مختلف بیان شده بود، اما اکنون رئیسجمهور سخنان پیشین خود را هم به سخره گرفته است!
روحانی گفته بود: «بزرگترین مشکلی که ما در روز اول داشتیم عدم استفاده و بهرهبرداری از نظرات کارشناسی بود و این مهمترین معضل در بحث اقتصاد بود.»
و یا در جایی دیگر گفته بود: «در کشور ما سالها و دهههاست که اقتصاد به سیاست خارجی و داخلی یارانه میدهد، اقتصاد ما تا کی باید به سیاست یارانه بدهد؟ باید یک دهه امتحان کنیم و از سیاست داخلی و خارجی به اقتصاد یارانه بدهیم تا ببینیم زندگی، معیشت و اشتغال جوانان مردم چگونه خواهد شد.»
سؤالات اصلی این است که کجای کار و فرمولهای بانک مرکزی غلط بود، اجازه ندادن واردات طلا؟ و از چه زمانی رئیسجمهور محترم متوجه فرمولهای غلط اقتصادی در بانک مرکزی شد؟ چرا به هشدارهای اقتصاددانان بیطرف و منتقد درباره سیاستگذاریهای ناشی از نگاه سیاسی در حوزه نقدینگی و بانکها توجه نشد؟
آیا فقط در زمان حاضر نیازمند بازنگری فرمول اقتصادی هستیم یا ریشه بازنگری به فرمول سیاسی- اقتصادیمان به شعارهای انتخاباتی در زمان رأیگیری از مردم بازمیگردد، آنجایی که کنترل تورم را به عنوان مهمترین و تنها دستاورد دولت نشان دادیم؟ مگر مشکل اقتصاد و بازار ارز با واردات طلا برای طلاسازان حل میشود؟ و آیا این فرمول اقتصادی است؟ چگونه به خود اجازه میدهیم که مشکلات موجود در حوزه بازار پولی و خروج بیش از 60 میلیارد دلار سرمایه را در 2/5 سال اخیر از کشور و نرخ رشد بیش از 20 درصد در این سالها را با تصمیم به واردات طلا حل کرد؟
آقای رئیسجمهور! به هر میزان که فرمولهای اقتصادی دانشگاهها نیازمند تغییر و بازنگری باشند، این نسخه همراه با مزاح شما برای بازگرداندن ارزش پول ملی در سال جاری نمیتواند راهگشا باشد و فرمولهای اقتصادی را زیر سؤال ببرد، بلکه نشانی واضح از اراده سیاسی است که قبلا نیز قدرت این اراده را در صحن مجلس نشان داده بودید. از آنجایی که در هنگام نسخه مزاحآلود شما، دکتر همتی به عنوان یک اقتصاددان در حال خنده است، لازم است یادآوری کنیم که مشکل مزمن بانک مرکزی در ایجاد رابطه با بدنه اقتصادی و بیتوجهی دولت به نگاه کارشناسی آن بانک است. شما و آقای همتی را به مصاحبه دکتر سیف ارجاع میدهیم که مخالفت صریح خود را با قیمت 4200 تومانی نرخ ارز در آخر فروردین اعلام کرده و گفته بود: «شوک ارزی پیشبینی شد، ولی تدبیر نشد... توصیف و نامگذاری سیاست ارزی 21 فروردین 97 به بعد (نرخ 4200)، در حقیقت سیاست ارزی دولت و نتیجه مذاکرات در ستاد اقتصادی بود.» آنچه از زمان تصویب دلار 4200 به بعد گذشت را نباید به پای سیاست ارزی بانک مرکزی گذاشت او در این مورد میگوید: «در حقیقت بانک مرکزی از آن زمان صرفا مجری مصوبات دولت بود و سیاستگذاری مستقلی از مصوبات دولت، نمیتوانست داشته باشد.» بد نیست یادآوری مجددی را برای جنابعالی داشته باشیم که ریشه فرمولهای اقتصادی اشتباه کجا است؟ فرض کنیم که در حوزه اقتصاد کارنامهای موفق نداشتهایم در حالی که در هر دو دوره انتخاباتی براساس شعارهای اقتصادی پیروز شدهایم. اما امروز حتی حامیان اقتصادی دولت از جمله سعید لیلاز هم این تورم را نه نتیجه تحریم بلکه مشکلات داخلی عنوان کردهاند در چنین شرایطی که حامیان دیروز هم انتقادات تندی میکنند، چه مقصری بهتر از کتاب و فرمولها که صدایشان هم درنخواهد آمد؟
هدایت شده از موسسه میقات جوانان انقلاب اسلامی
🔸يک نکته ديگر هم در باب #تبليغ مطرح مي کنم که قبلاً آن را به فضلا و زبدگان قم نيز عرض کرده ام. عزيزان من! امروز دوران حاکميت اسلام است و اگر يک جاي کارمان لنگ باشد، هيچ عذري از ما پذيرفته نيست. در زمان طاغوت و حاکميت کفر، مي گفتيم وسايل و ابزار در اختيار ما نيست؛ ولي امروز علماي دين و روحانيون، نمي توانند اين حرف را بزنند. امروز، اگر جامعه علمي و ديني - يعني همين جامعه روحانيت و علماي دين - به آنچه که نياز زمان و کشور و جامعه و جهانِ اسلام است، کما هو حَقّه عمل نکنند، عذري پيش خداي متعال و تاريخ ندارند. در ذهن آيندگان، سؤال جدّي خواهد بود. به همين خاطر به اين چيزها بايد توجّه کنيم و اقدام لازم را انجام دهيم. البته، شايد هر فردي از افراد، قادر بر اقدام نباشد؛ اما وقتي مجموعه و همه آحاد بخواهند، مي شود اقدام کرد و ممکن نيست انجام نگيرد. عمده اين است که همه بخواهند اين طور شود.
✅ امام خامنه ای - 📆 ۱۳۷۴/۱۰/۲۷
@miqat_ir
موسسه تبلیغی جهادی میقات جوانان انقلاب اسلامی
#کلام_راهبر
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
🔴 اوج تقوا
مقام معظم رهبری : اشکال شما این بود که سر بنده داد میکشیدید!!!
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری منتشر کرد:
⏪ دیروز یکی از آقایان بعد از درس تشریف آوردند جلو ــ بعد از درس که میبینید همینطور یُسرعونِ إلینا(۱) ــ و با اوقات تلخی تمام گفتند که این بازنشستههایی که طبق قانون باید برکنار بشوند، اینها را برمیگردانند و این را به پای شما مینویسند، یعنی به پای من. [البته] این محبت است، این نشان دهندهی این است که این برادرمان نسبت به اینکه یک چیزی را به ما نسبت میدهند که ایشان نمیپسندد، ناراحت است. منتها اشکالش این بود که سر من داد میکشید.(۲) من هم به ایشان یک قدری تند گفتم آقا! چرا داد میکشید؟! به هر حال ما خواستیم از ایشان هم معذرتخواهی کنیم.
طلبه: من معذرت میخواهم. ببخشید.
معظم له: خیلی خب، ما هم از شما معذرت میخواهیم.
این قانون بازنشستگان، یک قانون بسیار خوبی است. این از آن قوانینی است که ما به آن احتیاج داشتیم، جایش هم خالی بود. این قانون در واقع حلقهی بستهی مدیریتی را که گاهی اوقات در بعضی از جاها سالهای سال طول میکشد، این حلقهی مدیریتی بسته را باز میکند، میشکند، راه را برای جوانها میگشاید که بتوانند خودشان را برسانند به مراکز مدیریتی. بنابراین اصل قانون، قانون خوبی است منتها اطلاق قانون، اطلاق درستی نیست یعنی اینکه هر بازنشستهای باید به کار گرفته نشود، این اطلاق درست نیست. چون بعضی از افراد هستند بله، مثلاً سی سال هم خدمت کردهاند، بازنشسته هم شدهاند، فرض کنید که بیست ساله بوده، هجده ساله بوده استخدام شده، حالا هم یک مردی چهل و هشت ساله، پنجاه ساله است، وقت کارش است و تجربهی خوبی هم پیدا کرده، جایگزین هم ندارد؛ این است دیگر؛ قانون این را هم شامل میشود، اما شمول قانون نسبت به این جور آدمهائی که کم و بیش پیدا میشوند، ممکن است زیاد هم نباشند، درست نیست. خب حالا [آن] مسئول، آن مدیر چه کار کند برخلاف قانون؟ اینجا به فکر ولایت فقیه میافتند که بالاخره ولیفقیه اجازه بدهد. میآیند از ما سؤال میکنند، ما هم مواردی را، بنده اینهایی را که [نسبت به آنها] میآیند سؤال میکنند که نمیشناسم، مگر بعضی معدودشان را؛ ممکن است دو نفر، سه نفرشان را بشناسیم؛ معدودی از آنها را میشناسیم، آنهایی را هم که نمیشناسیم، اگر به آن مدیر اعتماد داشته باشیم قبول میکنیم. مسئله این است و الّا اصل این قانون، قانون خوبی است، باید هم اجرا بشود و بهترش هم همین است که خود نمایندگان محترم مجلس قانون را جوری ترتیب بدهند و اصلاح کنند که دیگر این اشکالات پیش نیاید، مجبور نشوند که به اجازهی رهبری متوسل شوند.
هدایت شده از اندیشه مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻صبح امروز در ابتدای جلسهی درس خارج فقه ایراد شد؛
📹 بیانات رهبرانقلاب درباره قانون منع بهکارگیری بازنشستگان
آیتاللهالعظمی خامنهای، صبح امروز در ابتدای درس خارج فقه با اشاره به سؤال روز گذشتهی یکی از طلاب از ایشان دربارهی قانون منع بهکارگیری بازنشستگان و انتساب بازگرداندن بعضی بازنشستگان به اجازهی رهبر انقلاب، توضیحاتی درخصوص این قانون و همچنین بعضی اجازههای صادرشده برای بهکارگیری این افراد بازنشسته در بعضی مشاغل ایراد کردند.
هدایت شده از اندیشه مقاومت
🚩 اختصاصی:نظر لاریجانی درباره اظهارات "بیّنالغی" ظریف، افت شدید کارآمدی دولت روحانی و نقش ترامپ در قتل خاشقجی
محمدجواد لاریجانی در گفتگو با تسنیم:
🔹 ترامپ احتمالا دور دوم نیز رای خواهد داشت که این موضوع به واقع به معنی فروپاشی آمریکا است.
🔹فروپاشی آمریکا که بسیار خونین و بسیار پرخسارت خواهد بود، به موضوعی تبدیل شده که راجع به آن فراوان بحث میشود و بحثی از دموکراسی آمریکایی دیگر به صورت قبل به عنوان مدل موفق دموکراسی سکولار-لیبرال مطرح نیست.
🔹وضعیت اقتصادی امروز کشور یک فتنه است. فنته اقتصادی شبیه فتنه 88، که بر افت شدید کارآمدی دولت سوار شده
🔹امروز نیز دوست دارند مردم را به خیابان بیاورند و به جای اینکه مردم بگویند "رای ما کجاست؟" بگویند "پول و نان ما کجاست؟"
🔹کسانی که در فتنه 88 بودند، در فتنه اقتصادی هم میداندار هستند.
🔻در موضعگیریهایشان راجع به تحریمها میگویند "ای آمریکایی که ما را تحریم کردی، حالا مریضها دارو و بچهها خوراک ندارند." این ادبیات در واقع ضد امپریالیسم نیست بلکه لنگ انداختن جلوی امپریالیسم است.
🔹دولت نباید از اینکه بعد از شش سال نیروهای زیرنظرش نتوانستند خوب کار کنند، خجالت بکشد. بلکه در این زمینه باید مصالح و منافع ملی و حتی مصالح سیاسی دولت مورد نظر قرار گیرد.
🔹هیچ کدام از دوستان اصلاحات دلشان با رئیس جمهور و دولت نیست و از کلام آنها به راحتی میتوان به این واقعیت رسید. آنها دنبال تطهیر خود از خیانت برملا شده در فتنه 88 هستند.
🔹بنابراین رئیسجمهور باید بین همه گرایشهای سیاسی نیروهای جهادی و پاکباخته را به کار گیرد.
🔹دولت نباید از اینکه بعد از شش سال نیروهای زیرنظرش نتوانستند خوب کار کنند، خجالت بکشد. بلکه در این زمینه باید مصالح و منافع ملی و حتی مصالح سیاسی دولت مورد نظر قرار گیرد.
🔻مقام معظم رهبری دو شاخصه یعنی "تضمین فروش نفت" و "تسریع و روان شدن روابط پولی و بانکی ایران با دیگر کشورها" را شرط مذاکرات هستهای قرار دادند که ما در هر دو ناموفق بودیم.
🔹اظهار نگرانیهای اروپاییان کاملاً شبیه به ترامپ است، در مسائل اصلی هم با ما کنار نمیآیند. از SPV هم نمیگذارند چیز خاصی برای ایران به دست بیاید. اروپاییها از ایران دفاع نمیکنند بلکه میگویند برجام معاهده خوبی است. این دو خیلی فرق میکند
🔹مطلبی که به وزیر محترم خارجه نسبت دادند به فرض اینکه هرکس این اظهارات را بیان کند، این سخنان قطعاً "قول سدید" نیست. یعنی اولاً این حرف درست نیست. ثانیا این حرف برای ایران جمهوری اسلامی و برای اسلام منافع بسیار کمتری نسبت به ضررش دارد.
🔹خاشقچی اطلاعات مهمی در اختیار داشت که برای آمریکا بسیار بد بود. یکی از این مسائل رابطه اقتصادی ترامپ و خانواده او با محمد بن سلمان بود. از زمانی که شروع به طرح روابط نزدیک کوشنر داماد ترامپ با بن سلمان کرد، شرایط تغییر کرد./تسنیم
@feghvaenghelab
هدایت شده از اندیشه مقاومت
🔴 کارکرد مسجد را به فرهنگسرا و خانه محله بردند!
حاج حسین یکتا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»:🔻
🔹 به اعتقاد من آن جمله امام خمینی (ره) که فرمود «مسجد سنگر است، سنگرها را حفظ کنید»، حکمتی داشت و این حکمت در حال حاضر خود را نشان میدهد؛ یعنی اینکه الان حضرت آقا میفرماید «به سال 60 رجوع کنید که مسجد پایگاه بود، محل تربیت، رفع مشکلات مردم و اعزام نیرو بود، اکنون هم باید اینگونه باشد».
🔹اگر به مسجد و پایگاه رسول خدا (ص) بازگردیم، تمام مسائل و مشکلات حل خواهد شد، از زمانی که کارکردهای مسجد را به فرهنگسراها و خانه های محله بردند، حوزه تأثیر آن کم شد و همین مسئله سبب شد که بهمرور مسجد حذف شود.
🔹باید به مسجد و این خانه خدا بازگردیم. مسجد باید محل حل تمام مشکلات و غم و غصه مردم و محل مشاوره و شور و مشورت باشد، مسجد باید قرضالحسنه داشته باشد و دفتر ازدواج باید مسجد باشد و روحانی هم محور محله و مسجد باشد.
🔹اگر قرار باشد که انقلابی باشیم قرارگاهمان هم باید در مسجد باشد، همهچیز از مساجد به نهادها، ادارات، سازمانها و ساختارها منتقل شد؛ بنابراین نقش روحانیت در مسجد، نقش بچههای حزباللهی و بسیجی در مسجد و نقش مسجد در محله کم شد.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab