🔴 اشک های ماه 🌙 رجب
🔴 اعدام مرجع شیعیان، در روز میلاد اول امام شیعیان؟‼️
🔹انسان نماهایی که با فرهنگ غرب آمیختند
🔹نقشههای شوم، بهر دین ستیزی ریختند
🔹شیخ فضلالله را از بغضِ با دین نبی(ص)
🔹روز میلاد علی (ع) بر دارِ کین آویختند
⁉️ ... زمانیکه برای اعدام مجتهد بزرگ شهر انتخاب شد روز ۱۳رجب، سالروز تولد امیرمؤمنان(ع) و مکان آن نیز میدان توپخانه واقع در تهران بود. رسم است که اعدامها در ساعات آغازین روز، سپیده دم یا طلوع آفتاب صورت می گیرد، ولی عناصر تندرو[جریان انگلیسی مشروطه]... شیخ را شتابزده در نزدیکیهای غروب روز ۱۳رجب به دار آویختند. حتی ... نگذاشتند نماز عصرش را بخواند... گویی تعمد و شتاب داشتند که این کار، حتماً در روز تولد پیشوای شیعیان صورت پذیرد! مجری اعدام نیز یپرم ارمنی داشناک عیاش بود و چنانکه نوشتهاند او حتی به مبانی مسیحیت نیز باور نداشت.[او بعد از اعدام با خوشحالی گفت: پاپ مسلمانان را کشتیم]/ کتاب "خانه بر دامنه آتشفشان"، استاد علی ابوالحسنی(منذر)
🔴 امام خمینی(ره) شاگردی از شاگردان و از رهروان #مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) برای خنثی کردن این حرکت خباثت آلود (انتخاب ۱۳ رجب برای اعدام) دستور دادند، تاریخ شهادت ایشان به هجری شمسی محاسبه (۱۱ مرداد ماه ۱۲۸۸ش)و در تقویم ها ثبت گردد [متأسفانه چند سالی است که توسط عناصر غربگرای حاکم بر فرهنگ مملکت، تاریخ شهادت ایشان (۱۱مرداد) از اکثر تقویم ها حذف گردیده است]
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
♨️ سخنان صریح حجتالاسلام و المسلمین سید حمید روحانی :
💢 امروز #رئیس_جمهور به جنگ با اسلام و مردم
و انقلاب آمده است.
💢امروز مردم #قدرت_خرید مایحتاج روزانه را ندارند ، قیمتها تا ۱۰۰درصد ، ۲۰۰ درصد و حتی ۳۰۰درصد شده ، #گرانی کمر مردم را خم کرده و مشکلات اقتصادی کارد را به استخوان رسانده و بنظر می رسد این وضعیت برنامه ریزی شده است .
💢 #توطئه_جدید با انتشار کتاب «الف لام خمینی» و تجلیل رئیس جمهور از آن:
نویسنده در این کتاب سعی دارد امام را بند و بستچی ، سیاست باز و اهل معامله پشت پرده معرفی کند.
پیوند مطالعه:
https://b2n.ir/24834
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در جدیدترین برنامه اینترنتی آمدنیوز (بیان) نیما زم با بیژن فرهودی ، مجری برنامه که همیشه مزخرفات زم را چشم بسته تایید میکرد، درگیری لفظی پیدا می کند و این نشان میدهند که مستند ایستگاه پایانی دروغ بدجوری این جماعت کودن را سوزانده 😂
زم خطاب به فرهودی : شما نمیدونستی پایگاه بسیج تو مسجده آقای فرهودی!
ببینید زم چطوری گندکاریهاشو رو ماله میشکه ، خودشم نمیفهمه چی داره بلغور میکنه :)
@BisimchiMedia
هدایت شده از اندیشه مقاومت
📌دیپلماسی منفعل
ظریف: گفتوگو با ترامپ مفید نخواهد بود
وزیر امور خارجه کشورمان در گفتوگو با شبکه الفرات عراق:
🔹هدف من از اقدام به استعفا حفظ شأن وزارت امور خارجه بود و اصلا به موضوع سفر رئیسجمهور سوریه ربطی نداشت.
🔸ارتباطات بسیار خوبی با مسئولان سوری دارم و در آینده نزدیک نیز به سوریه سفر میکنم.
🔹سفر روحانی را یک نقطه آغاز جدیدی برای روابطمان با عراق میبینیم.
🔸حتما اقداماتی که در این سفر صورت خواهد گرفت اقداماتی تاریخی خواهد بود.
🔹سفر به نجف در برنامه است و انشاالله دیدارهایی را نیز در نجف خواهند داشت.
🔸ما همواره عراق را یک ستون مهم امنیت منطقه میدانیم و معتقدیم بدون عراق این منطقه امنیت نخواهد داشت.
🔹ما دنبال قطع ارتباط عراق با کشور دیگری نیستیم، متاسفانه این آمریکاییها هستند که به عراق فشار میآورند تا روابط همسایگی با ایران نداشته باشد.
🔸من همواره آمادگی گفتوگو با همسایگان را داشتم، متاسفانه همسایگان ما در عربستان سعودی علاقهای به گفتوگو ندارند.
🔹من آمادگی داشتم زمانیکه به منطقه سفر کردم به عربستان هم سفر کنم و این در ابتدای دوران وزارت من بود.
🔸پیام های متعددی برای مسئولان سعودی فرستادم که ما آمادگی داریم با هم همکاری کنیم.
🔸آنها پیام دادند که منطقه ربطی به شما ندارد و الان معلوم است که منطقه به ما ربطی دارد یا ندارد. هر وقت آنها آمادگی داشته باشند، ایران را آماده در میدان خواهند دید.
🔹آقای ترامپ اگر فکر میکند به توافقی بهتر از برجام میتواند برسد کاملا اشتباه میکند.
🔸خیلی گفتوگو با ترامپ را مفید نمیدانم. من همیشه گفتوگو را مفید میدانم ولی باید یک مبنایی داشته باشد.
🔹من عضو هیچ دسته بندی سیاسی در ایران نیستم و حتما در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نخواهم کرد.
@feghvaenghelab
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ هشت نکته درباره انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: در آخرین روزهای سال ۹۷ یکی از خبرهای خوبی که با استقبال گسترده ای در جامعه همراه شد، تغییر و تحول در مدیریت قوه قضائیه و جاری شدن خون تازه در آن با انتصاب آیت الله ابراهیم رئیسی است. این سخن طعنه بر مدیریت هشت سال و نیمی آیت الله آملی لاریجانی بر دستگاه قضا نیست.
بدیهی است که جاری شدن خون تازه در رگ های قوه قضائیه می تواند همراه با برکات و نتایج خوشایندی برای انقلاب اسلامی باشد. به ویژه که رئیس جدید قوه قضائیه، یکی از سالم ترین مدیران با تجربه در حوزه اجرائی و قضایی جمهوری اسلامی است.
اکنون با توجه به ریاست آیت الله رئیسی بر قوه قضائیه کشور بجاست تا ضمن تبریک به ایشان و آرزوی موفقیت در این جایگاه حساس، نکاتی را یادآور شویم:
🔸 اهمیت پشتوانه آرای ۱۶ میلیونی
یکم - ابراهیم رئیسی در حالی بر صندلی ریاست قوه قضائیه تکیه می زند که علاوه بر علم و دانش کافی و لازم برای این مقام و تجربه قضایی و مدیریتی مرتبط با آن، از پشتوانه رأی ۱۶ میلیونی مردم در انتخابات سال ۹۶ برخوردار است.
رئیسی هر چند در برابر حسن روحانی نتوانست اعتماد اکثریت رأی دهندگان را به دست آورد اما نشان داد که برای رسیدن به قدرت، حاضر به ذبح اخلاق نیست. او در کارزار انتخاباتی چهره ای مردمی و انقلابی از خود به نمایش گذاشت و این ۱۶ میلیون نفر به دلیل پافشاری او بر این اصول، علی رغم تبلیغات دروغ طرف مقابل، او را انتخاب کردند.
برای کسی که در رأس دستگاه مجری عدالت قرار می گیرد، این سرمایه کمی نیست. رئیس قوه قضائیه با این حداقل پشتوانه اعتماد مردمی، اگر در جایگاه ریاست عدلیه به درستی عمل کند، می تواند این سرمایه اجتماعی را به چند برابر افزایش دهد و از آن در راستای تحقق عدالت قضایی و اعتماد مردم به نظام اسلامی بهره ببرد و اگر خدای ناکرده، خود را اسیر روزمرگی ها، حاشیه ها، توصیه ها، رفتارهای حزبی و جناحی کند، نه تنها بر این سرمایه نخواهد افزود، بلکه همین سرمایه را نیز از دست خواهد داد.
🔸 مبارزه با فساد زیر عمامه یا کت و شلوار
دوم - اکنون کمترین توقع ۱۶ میلیون ایرانی که به رئیسی اعتماد کردند و حتی ۲۵ میلیون ایرانی دیگر که به کاندیدایی غیر از او ـ از جمله کاندیدای پیروز ـ رای دادند، این است که ابراهیم رئیسی چقدر به شعارهایی که در انتخابات ۹۶ داده است، پایبند خواهد بود.
شاه بیت جملات آقای رئیسی در رقابتهای انتخاباتی، آنجا بود که از مبارزه با فساد اینگونه سخن گفت: «فساد چه در زیر عمامه من و آقای روحانی باشد و چه زیر کت و شلوار آقای جهانگیری و قالیباف مخفی شده باشد، باید نسبت به آن حساسیت داشته باشیم.» این جمله دیروز آقای رئیسی، عبارتی دیگر از همان تعبیر رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب ایشان است که «در برخورد قضائی، ملاحظه این و آن را نکنید.»
ابراهیم رئیسی همانطور که در انتخابات ریاست جمهوری گفت، سینه اش پر از اسرار است، بهتر از هر کس با کانونهای فساد آشنایی دارد و می داند که فساد در هر دو جریان سیاسی کشور ریشه دوانده است.
رئیسی می داند کانون های مفسده خیز، هم از اصلاح طلبان یارگیری کرده اند، هم از اصولگرایان. هرچند جریان اصولگرایی به دلیل مبانی فکری و اعتقادی و لزوم تبعیت از ولایت مطلقه فقیه که آن را ممیزه خود از دیگر جریانات می داند، از این آسیب کمتر برخوردار است اما قطعا مبرّی از فساد نیست و اتفاقا اصولگرایان فاسد، بیش از اصلاح طلبان فاسد به حرکت انقلاب و خط ولایت فقیه ضربه می زنند؛ بنابر این شایسته است رییس جدید دستگاه قضا بدون تعارف با مفسدین در هر دو جریان برخورد کند.
ادامه در 👇👇👇
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ هشت نکته درباره انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه
🔹 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: در آخرین روزهای سال ۹۸ یکی از خبرهای خوبی...
🔸 تحول تدریجی یا سریع و معقول
سوم - ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری و بعد از آن در تولیت آستان قدس رضوی، پنجره ای از مدیریت مردمی ـ انقلابی را در برابر مردم باز کرد. اکنون همه منتظرند تا در کسوت ریاست دستگاه قضا او را به مثابه یک قاضی القضات عادلِ انقلابی ببینند. در حکم انتصاب امام خامنه ای نیز تاکید شده است که رئیس جدید دستگاه قضا «در همه فصول تحول، مردمی بودن و انقلابی بودن و ضد فساد بودن را رعایت کند.»
اکنون با توجه به سابقه مدیریتی آقای رئیسی، دو تجربه گران سنگ در برابر اوست. یکی تغییر و تحول سریع اما با برنامه در آستان قدس رضوی و دیگری تغییر و تحول تدریجی و آهسته در دادگاه ویژه روحانیت.
مروری بر نتایج این دو شیوه از مدیریت، قطعاً میتواند بهترین مشاوره برای ایشان در نحوه اجرایی کردن توصیه مهم رهبری انقلاب مبنی بر استفاده از جوانان انقلابی و قضات پاکدامن در دستگاه قضا باشد.
رهبر انقلاب در حکم خود فرموده اند: «عنصر نیروی انسانی صالح را در رأس عوامل تحول و پیشرفت قوه بدانید. سلامت قضات و پاکیِ دامن آنان از هرگونه فساد، شرط لازم و اوّل برای همه توفیقات شما است. در ریشهکنی فساد از درون قوه که مایه مباهات شما و سرافرازی اکثریت قضات دادگاهها و دادسراها است، هیچ تردید و درنگ نکنید.»
رئیس دستگاه عدالت، برای تحقق این مطالبه رهبری باید به این نکته توجه کند که جراحی به موقع، می تواند وضعیت ناامیدی حاکم بر جامعه را به کلی متلاشی و انگیزه دفاع از انقلاب را در میان خواص و توده های عمومی جامعه دو چندان کند. بدیهی است که مدیریت زمان، یکی از رموز موفقیت مدیران است.
🔸لزوم مدیریت زمان
چهارم - یک مدیر، زمانی می تواند موفق باشد که به زمان اعتماد نکند. در مدیریت پنج ساله ریاست دستگاه قضا این شش ماه نخست است که باید آن را زمان طلایی مدیر نامید، خصوصا برای کسی که به امور قوه قضائیه مسلط است و با آن بیگانه نیست.
رهبر معظم انقلاب نیز در حکم انتصاب ایشان به درستی بر این اصل تاکید نموده اند که «برای همه فصول سند تحول قوه قضائیه، زمان تعیین کنید و خود و همکارانتان را بر پایبندی به سرآمد برنامه الزام نمائید. در زمانبندی ها نه عجله و نه مماطله نباید راه داده شود.»
🔸 جریان انحرافی در کمین عدالت
پنجم - یکی از بندهای مورد تاکید در حکم امام خامنه ای این است که «گسترش عدل و احیاء حقوق عامه و آزادی های مشروع و نظارت بر اِعمال قانون که در شمار هدفهای قوه قضائیه در قانون اساسی است، در رأس برنامهها قرار گیرد.»
از نگاه رهبر انقلاب، این رفتار موجب اعتماد مردم و دلگرمی آنان به قوه قضائیه در حوادث و منازعات سیاسی و اجتماعی خواهد شد. خصوصا توجه به این نکته لازم است که اگر رئیس جدید قوه قضائیه در اجرای عدالت، حقوق عامه و آزادی های مشروع، نتواند اعتماد مردم را جلب کند، طبعا جریانات منحرفی که علی رغم سابقه خوب و همراهی شان با انقلاب و ولایت، امروز با شعار عدالت طلبی در برابر ولایت قرار گرفته اند، در بدنه جامعه نفوذ خواهند کرد و ریشه خواهند زد.
ادامه در 👇👇👇
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ هشت نکته درباره انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه
🔹 قسمت سوم
🔰 حمید رسایی: در آخرین روزهای سال ۹۸ یکی از خبرهای خوبی...
🔸 شرح صدر و استقبال از نقد
ششم - یکی از مهمترین بندهای مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب آقای رییسی، توجه به آزادیهای مشروع و تقویت آن بود. متاسفانه یکی از اشکالات وارد بر ریاست قبلی قوه قضائیه، نقدناپذیری وی و بالطبع زیر مجموعه ایشان بود.
متاسفانه در دوره آملی لاریجانی، تشکیلات قضایی در مرکز و استانها و بویژه در حوزه رسانه، به جایگاهی برای اعمال فشار بر منتقدان یک خانواده خاص تبدیل شده بود.
اگر کسی در یکی از استانها نقد و اعتراضی به اعضای این خانواده داشت یا اگر رسانه ای حتی در حد یک وبلاگ و کانال کم بازدید، نکته ای در باره رئیس قوه قضائیه سابق یا یکی از برادران وی خصوصاً رئیس مجلس می نوشت، در اولین فرصت احضار و پرونده قضایی او ثبت می شد.
متاسفانه عملکرد رئیس سابق قوه قضائیه از این جهت، هزینه های زیادی را متوجه نظام اسلامی کرد. لذا رئیس دستگاه قضا باید از شرح صدر زیادی در مواجه با منتقدان برخوردار باشد.
🔸سابقه ای متفاوت از روسای قبلی قوه قضائیه
هفتم - روسای قبلی قوه قضائیه هیچ یک تجربه و سابقه ابراهیم رئیسی را نداشته اند. همه آنها به اقتضای شرایط از روی کرسی های علمی و تدریس بر روی کرسی ریاست دستگاه قضایی قرار گرفته بودند و به همین دلیل، مدت زیادی از دوره مدیریت خود را به معارفه و تسلط بر این دستگاه عریض و طویل اختصاص دادند.
رئیسی اما با سوابق قضایی و اجرایی که در کارنامه دارد، حداقل دو سال جلوتر از آنهاست. سابقه طولانی وی در این دستگاه، طبعا باید برای وی شناخت جامعی از نیروهای انقلابی، سالم و صادق را به ارمغان آورده باشد.
این ویژگی به وی کمک خواهد کرد تا در اجرای بند ششم حکم انتصاب رهبری مبنی بر لزوم استفاده از جوانان صالح و انقلابی و فاضل در مسؤولیتهای قوه، تعلل نکند.
🔸 رئیسی سال ۹۷، مکمل رئیسی سال ۶۷
هشتم - حمایت تجدید نظرطلبان از آقای رئیسی به عنوان رئیس دستگاه قضا در شرایطی که همین رسانه ها و افراد در انتخابات سال ۹۶ از ایراد هیچ اتهامی به نظام اسلامی و کاندیدایی به نام ابراهیم رئیسی دریغ نمیکردند، قطعا حکایت از تلاش منافقانه آنها برای کند کردن شمشیر عدالت طلبی رییس جدید قوه قضائیه دارد.
عمل منافقانانه این جماعت به حدی زننده است که بی بی سی هم ادعا می کند دلیل این تغییر موضع اصلاح طلبان نسبت به رییسی را نمیداند و می پرسد: علت این تجدیدنظر و برخورد دو گانه با ابراهیم رئیسی چیست؟ آیا اصلاحطلبان در حال حاضر به مصلحت آینده میاندیشند؟ یا پیش کشیدن نقض حقوق بشر در گذشته صرفاً کاربرد انتخاباتی و تبلیغاتی داشت؟
رئیس جدید دستگاه قضا در اجرای عدالت در حوزه مسائل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... باید قاطع باشد. قطعا منظور از قاطعیت، نه افتادن در دام رفتارهای احساسی، هیجانی، غیرقانونی و غیرشرعی است و نه رفتارهای معتدلانه همراه با محافظه کاری.
معاندین باید تردید نکنند که رئیسی سال ۹۷ نه تنها از عملکرد رئیسی سال ۶۷ نادم و پشیمان نیست بلکه با پشتوانه مردمی و انقلابی بودن و با رویکرد ضد فساد بودن و نداشتن رودربایستی به این و آن، آمده است تا راه نیمه رئیسی سال ۶۷ را تکمیل کند.
🔸 جلب اعتماد با رسیدگی سریع به پرونده های خاص
نهم - لازم است در شش ماه تا یک سال ابتدایی، به برخی پرونده های مهم و ضروری و حساس رسیدگی شود. پرونده هایی که رسیدگی به آنها اعتماد مردم به نظام اسلامی را دو چندان خواهد کرد. مانند پرونده برادر رئیس جمهور یا برادر معاون اول و حتی پرونده برادر علی و صادق لاریجانی.
همچنین اقدامات لازم و ضروری دیگری نیز هستند که اعتماد عمومی را تقویت کند از جمله نظارت عمومی بر دادگاه ها و قضات، راه های ارائه شکایت از قضات متخلف، برخورد با کارچاق کن ها و قضات متخلف، رسیدگی به وضعیت قضاتی که امروز در جایگاه وکیل مفسدین عمل می کنند و ...
امید که نکات مندرج در حکم انتصاب رهبر معظم انقلاب و توصیه های دیگر دلسوزان انقلاب اسلامی، مورد توجه رئیس جدید قوه قضائیه قرار گیرد تا در گام دوم انقلاب، شاهد جهش چشمگیری در زمینه عدالت، رفع تبعیض و مبارزه با فساد باشیم.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ افشاگری استاد حسن عباسی از فتنه ۹۸
فتنه ی سال آینده به بهانه تغییر در قانون اساسی و اختیارات رهبریست ، درست همان چیزی که فوکویاما گفته است
#فوری
#پخش_حداکثری
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️ مدارک لازم برای دریافت گوشت!
اینا میخواستن عزت رو به پاسپورت ایرانی برگردونن😐
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از جدال احسن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 #اثر_لقمه_حرام
🔸کاری از کانال جدال احسن با سخنرانی روشنگرانه استاد حسن عباسی
▫️استاد حسن عباسی - تهران-حوزه هنری 96/07/18
#محمد_علی_زم
#روح_الله_زم
#آمدنیوز
📡 @jdale_ahsan
جدال احسن در اينستاگرام
👉 instagram.com/jdale_ahsan
✳️ #گام_دوم_انقلاب
با
✳️ #انقلاب_قضایی
✳️ #فرار_روحانی
آغاز شد
در اولین #نشست نه، بلکه قیام #خبری #رییسی خادم عادل ملت در #قوه_قضاییه در جلسه تودیع و معارفه
مطرح شد :
اولویت مبارزه با #ساختارهای_فسادزا
انشاالله وقت با ارزش رئیس قوه قضائیه صرف زدن و نابودی شبکه رانت در کشور شود.
🔹امروز خواسته اصلی مردم مبارزه جدی با فساد و تبعیض است.
🔹در این نشست آقای رییسی در جایگاه ننشست بلکه ایستاده سخن گفت تا نشان دهد
#اهل_قیام است نه #قعود و #نشست
در این جلسه برخلاف متعارف رییس جمهور به بهانه سفر به عراق غایب شد و سخنرانی او و رییس مجلس را نداشتیم!!!
✳️روحانی هنوز تبریک نگفته و لاریجانی هم تبریکش با۳ روز تأخیر بود
#برخورد_ریشه_ای_با_فساد
#فرار_روحانی
سالی که نکوست از بهارش پیداست به امید مجازات همه أجنبی پرستان
✳️ آینده از آنِ #حزب اللهی هاست
@howzehenghelabi
هدایت شده از عموفیدل / سعیدیسم 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فیلم/ عباس آخوندی، وزیر سابق راه و شهرسازی: اگر به FATF ملحق نشویم دلالان و واسطهگران سالانه 24 میلیارد دلار سود میکنند!/ میگویند وای اسلام فلان شد، چه ربطی دارد؟!/ دخالت هیات نظارت (مجمع تشخیص مصلحت نظام) در تصویب FATF، عدم قطعیت را در سیاستگذاریهای کشور به ارمغان میآورد!
دانلود با کیفیت بالا در کانال آپارات عموفیدل👇
www.aparat.com/amoofidel_2
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
🔴 عزتی که روحانی به ویزای ایران داد!!
⏪ شعار دکتر روحانی در انتخابات بازگرداندن عزت به پاسپورت ایران بود اما نه تنها عزت به پاسپورت ایران نداد بلکه باعث شد ویزای ایران نیز بی عزت شود.
♦️کنسولگری ایران در اربیل از توقف درج ویزا در پاسپورت متقاضیان سفر به ایران خبر داد.
♦️ مرتضی آبادی، کنسول ایران در اربیل عراق با اعلام این خبر گفت: از این پس ویزای ورود به ایران به صورت چاپی در اختیار گردشگران قرار میگیرد و بدین ترتیب پس از توقف ثبت ورود و خروج مسافران خارجی، درج ویزا نیز در پاسپورت متوقف میشود.
♦️پیشبینی میشود این اقدام در پی تشدید تحریمهای آمریکا علیه ایران و اعمال سختگیری این کشور در مورد افرادی که به ایران سفر کردهاند، مانع از کاهش ورود شمار گردشگران خارجی یا فعالان اقتصادی به ایران شود.
✅ eitaa.com/sharehnews
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸تقدیر #آیت_الله_مقتدایی از طلاب جوان برای برگزاری تجمع فیضیه
🔹جمعی از طلاب و فضلای جوان حوزه علمیه قم امروز با آیت الله مقتدایی عضو شورای عالی حوزه های علمیه دیدار و بابت تجمع اخیر فیضیه برای لبیک به گام دوم انقلاب اسلامی تقدیر کردند.
🔹آیت الله مقتدایی: تجمع روز یک شنبه فیضیه شبه معجزه ای بود که با هماهنگی طلاب جوان انقلابی با بزرگان حوزه انجام شد و این تجمع فیضیه تجربه خوبی برای برنامه های بعدی شد.
🔹تشکر می کنم از برادران و طلاب جوان عزیز که با صداقت، در حوزه فعالیت می کنند و شما طلاب جوان عزیز ما هستید و ما شما را به منزله فرزندان خود دوست داریم.
🌐 rasanews.ir/002WEt
🆔 @rasanews_agency
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻 آیت الله مقتدایی:
✳️ تجمع روز یک شنبه فیضیه شبه معجزه بود
🔹 به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله #مقتدایی در دیدار صمیمی با تعدادی از طلاب و اساتید جوان حوزه که جهت تشکر، بابت برگزاری تجمع اخیر فیضیه با ایشان در جامعه مدرسین ملاقات کردند ابراز داشت: تجمع روز یک شنبه فیضیه شبه معجزه ای بود که با هماهنگی طلاب جوان انقلابی با بزرگان حوزه انجام شد.
🔹 وی افزود: این#تجمع_فیضیه تجربه خوبی برای برنامه های بعدی شد.
🔹 آیت الله مقتدایی گفت:از برادران و #طلاب_جوان عزیز که با صداقت، در حوزه فعالیت می کنند،تشکر می کنم.
🔹 عضو خبرگان رهبری بیان داشت: ما شما طلاب جوان را دوست داریم و عزیز ما هستید و شما را به منزله فرزندان خود دوست داریم.
http://hawzahnews.com/detail/News/484344
هدایت شده از اندیشه مقاومت
⭕️ پدیده «دموکراتیزاسیون فساد» و «ترامپیسم ایرانی» را باید جدی بگیریم/
👤ناصر فکوهی، انسان شناس سیاسی
🔹گسترش فساد در سطح جامعه خطرناکتر از وجود فساد در حلقه مرکزی است.
🔹بزرگترین خطری که کشور ما را تهدید میکند، پدیدهای است که من آن را «دموکراتیزاسیون فساد» مینامم و همچنین بیتفاوت شدن نسبت به قُبخ اخلاقی فساد.
🔹 آنچه ما بسیار بیشتر از فساد از آن رنج میبریم، نبود مدنیّت هم در اقشار پایین جامعه و هم به ویژه در نخبگان، روشنفکران و دانشگاهیانمان است که سبب میشود هیچ کسی به هیچ کسی اعتماد نکند.
🔹معلمان، اساتید دانشگاه، پزشکان و فرهنگیان و بسیاری دیگر از گروههای اجتماعی تا چند دهه پیش سرمایه اجتماعی بسیار بالایی داشتند، اما رویکردهای نولیبرالی و پولپرستی و اشرافیگری همه اینها را از میان بردند و اعتماد حتی نسبت به این گروهها را هم امروز به حداقل ممکن در جامعه رساندهاند.
🔹 اینکه دزدها بدون دغدغه دزدیشان را بکنند و کسانی هم که باید عقل و شعور انتقاد داشه باشند، به جای این کار با ادبیات جاهلان و لومپنهای «میدان اعدام» سابق به جان هم بیافتند. موضوع پوپولیسم جاهلمنش، موضوع اشرافیگرایی تازه به دوران رسیده و آنچه را «ترامپیسم ایرانی» مینامم را باید جدی بگیریم.
🔹قبل از هر چیز باید به سوی عقلانی کردن نظم اقتصادی و کاهش فساد رفت. سپس باید سبکهای زندگی را به سوی سادهتر شدن و فاصله گرفتن از اشرافیگری سوق داد.
#فساد_اقتصادی
@feghvaenghelab
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
❤️دوستداشتنی ترین جمله رهبرانقلاب
رسم است آخر هر سال، قهرمان سال و یا موثرترین جمله از رهبری یا برترین ها در هر امری را معرفی می کنند. من هم از خاص ترین جمله ای که امسال از رهبری شنیدم می نویسم؛ هرچند این جمله برای سالها پیش است.
ماه ها پیش تعبیری از رهبری انقلاب دیدم که سخت تامل برانگیز و حیرت افزا بود. عبارتی که در عین سادگی، بسیار عمیق و تصویری به غایت متفاوت از عرصه سیاست ورزی در انقلاب اسلامی ارائه می داد.
ایدئولوژی سیاسی و سبک زندگی امام و رهبری را باید با این تعبیر شناخت: «امروز بهترین چیزی که ممکن است ما بتوانیم برای تصحیح اخلاق و رفتار و منش خودمان یعنی مسئولین کشور، ملاک قرار دهیم مردم سالاری دینی است.»
عجیب نیست؟ بین "مردم سالاری دینی" و "اخلاق فردی" چه رابطه ایست؟ چطور مردم سالاری دینی می تواند اخلاق فردی را اصلاح کند؟
«صبر کنید». «یک شبهه مرتبط!»
چرا رهبری انقلاب آنچه را می داند راسا اجرا نمی کند؟ سوال را صریحتر با رسم شکل نشان دهم؟ مثلا چرا رهبری خودشان بهترین رئیس جمهور را انتخاب نمی کنند تا مشکلات کشور حل شود؟ این سوال روشن شود احتمالا سوالاتی ازین دست که "چرا رهبری در شرایط موجود راسا ورود نمی کنند" هم حل می شود.
پاسخ ساده است. چون مهمتر از حل مساله، روش حل آنست. وقتی مردم، سالار باشند خودشان باید بخواهند وانتخاب کنند. اینجاست که رهبری امت بجای "انتخاب درست" برای مردم، باید کمک کنند تا مردم "درست انتخاب" کنند. اینجاست که صبر و تلاش و هدایت معنی می یابد. اینجاست که معنی حقیقی "امام" و "ولی" شکل می گیرد. او باید درین راه عمر و آبرویش را خرج کند تا من و مائی رشد کنیم و به حق اراده کنیم و تصمیم بحق بگیریم.
همه رهبری درین نقطه خلاصه می شود. اینجاست که امام به نقل از استاد عرفان خود آیت الله شاه آبادی می فرمایند اینکه رسول خدا فرمود سوره هود مرا پیر کرد به جهت این جمله "من تاب معک است". یعنی هم خودت استقامت کن و هم کسانی که با تو هستند. چه آنکه در آخرت، هم از اعمال خودت سوال می کنند و هم امت ات.
رهبر انقلاب هم درباره این آیه می فرماید:علت پیر شدن پیامبر این بود که دستور گرفت مومنین را در مسیر حق هدایت و نگه دارد.
حالا عمیق تر "مردم سالاری دینی" را فهم کنیم. مردم سالاری دینی، فقط شرکت دادن مردم در انتخابات نیست. بلکه این امام امت است که با سالار دانستن مردم، باری سنگین را تا قیامت بر دوش خود احساس می کند. رشد اخلاقی وفردی نیز در همین مسئولیتی است که بر خود می بیند؛ در دستگیری از امت.
تا حالا «مردمسالاری» را از منظر «دستگیری امت» دیده بودید؟ درین باره باید بیشتر خواند و نوشت.
حال اگر دقیقتر شویم هرکدام از مسئولین و من و ما، شانی ازین ولایت امام و رهبری داریم. رشد اخلاقی ما نیز در سالار دانستن مردم بر سرنوشت مان است. این مردم سالاری است که برای جوان انقلابی، اخلاق و سبک زندگی دینی می سازد.
در نهایت 2 خاطره رهبری از امام شنیدنی است. مشهوراست که امام جز در مجلس سیدالشهدا گریه نمی کردند. حتا در شهادت آقامصطفی نیز احدی اشک و غمناکی از امام ندید. اما رهبری دو خاطره شنیدنی از اشک امام در غیر مجلس روضه دارند که شاید نشانی بر شادی روحی امامست؛ آنجا که ثمره هدایت و زیبایی های استقامت مردم را می بیند.
رهبری می فرماید وقتی امام روی تخت بیمارستان بودند از تلویزیون قلک های اهدایی بچه ها به جبهه را دیدند و همان جا چشمانش پر از اشک شد و با هیجان پرسیدند:"دیدی این بچه ها چه کردند؟"
می فرماید یکجا هم وقتی بود که سخن مادرشهیدی را برای امام نقل کردم: "از قول من به امام بگویید بچهام اسیر دست دشمن بود و اخیراً مطلع شدم که او را شهید کردهاند. به امام بگویید فدای سرتان، شما زنده باشید؛ من حاضرم بچههای دیگرم نیز در راه شما شهید شوند."
@mahdian_mohsen
هدایت شده از توییتگرام
جناب لاهوتی عضو کمیسیون بودجه مجلس افاضه فرمودهاند که: عدم عضویت در FATF "بابک زنجانیها" را به وجود میآورد.
یک بیسوادِ دلواپس نیست که به ایشان عرض کند بزرگترین پولشویی تاریخ همین چند ماه پیش در دانسکبانک دانمارک به مبلغ ۲۲۷میلیارد دلار صورت گرفته که عضو اصلی FATF نیز هست!؟
*احمد جانجان*
@OfficialTwitTelegram
هدایت شده از جنگ فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز جهانی #زن را به زنانی بایدتبریک گفت که چنین عاشقانی به جامعه تحویل میدن .
═════🇮🇷════
@JANGEFARHANG
هدایت شده از •
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️سوالات دانشجویان #اسرائیل در رابطه با #حوزه علمیه قم!!! (قسمت1از2)
❇️از فلسفه ارسطو تا ملاصدرا، از شهریه تا خدمت سربازی طلبهها!
✅رابرت گلیو پاسخ میدهد!
✳️ پروفسور رابرت گلیو (Robert Gleave) دارای مدرک پروفسوری مطالعات عربی از دانشگاه اکستر
🔹وی محقق اسلامی و فقه شیعه 12 امامی است که مهمان بسیاری از نشستهای تخصصی دینی در ایران است!!!
🔸*مشاهده این سخنرانی برای همه فعالان حوزه دین و فرهنگ توصیه میشود.*
📽 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillofPeace
هدایت شده از •
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️سوالات دانشجویان #اسرائیل در رابطه با #حوزه علمیه قم!!! (قسمت2از2)
❇️ از چاه جمکران و کمک ده میلیون دلاری احمدینژاد به جمکران تا دعوای علما بر سر فلسفه!
✅رابرت گلیو پاسخ میدهد!
✳️ پروفسور #رابرت_گلیو (Robert Gleave) دارای مدرک پروفسوری مطالعات عربی از دانشگاه اکستر
🔹وی محقق اسلامی و فقه شیعه 12 امامی است که مهمان بسیاری از نشستهای تخصصی دینی در ایران است!!!
🔸*مشاهده این سخنرانی برای همه فعالان حوزه دین و فرهنگ توصیه میشود.*
📽 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillofPeace
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 اگر انقلاب خمینی نبود در تاریکی و ظلمات بودیم
حسن دلیل در خانوادهای سنی مذهب متولد شد در دانشگاه ملک سعود شهر ریاض #عربستان تحصیل کرد اما در نهایت به مکتب #اهل_بیت علیهمالسلام گروید وی با حضور در خبرگزاری حوزه به تفصیل ماجرای زندگیاش را تعریف کرد...
▶️ @HawzahNews
هدایت شده از شناخت رهبری
✔️نشست تخصصی تبیین بیانیه #گام_دوم
📆 ۳شنبه ساعت ۱۳ خبرگزاری #فارس
♦️الزامات راهبردی و عملیاتی تحقق گام دوم انقلاب اسلامی
♦️راهکارهای امید اجتماعی و شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن
♦️تحلیل متن و تئوری های بیانیه راهبردی امام خامنه ای
♨️به #شناخت_رهبری بپیوندید👇
✅ @shenakhte_rahbari