🔹ریاست محترم قوه قضائیه، قانون نظارت بر رفتار افراد مشهور را مثل کشورهای دیگر در دستور کار قرار دهد.
🔹متاسفانه، عده ای از افراد که به برکت انقلاب و نظام مشهور شده اند، رفتار غیراسلامی و ایرانی از خود نشان داده و صفحات اينستاگرام آنان، این رفتار هنجارشکنانه را تایید می کند.
🔹 عده ای از جوانان میهن اسلامی ما از افراد مشهوری الگو گرفته اند که هیچ نظارتی بر آنان نیست.
نشر حداکثری
@howzehenghelabi
هدایت شده از روزنه
رپرتاژ یکطرفه شبکه سه برای دکتر شریعتی؛ خطای راهبردی با اغراض عملگرایانه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
قسمت نهم برنامه خوش ساخت و پرمخاطب #میدان_انقلاب به موضوع دکتر شریعتی اختصاص داشت.
مورخه شنبه ۱ تیر ۹۸، #شبکه_۳_سیما میزبان جناب آقای #روحالله_حسینیان
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی بود. با موضوع:
«شریعتی؛ روشنفکر دینی یا مسلمان دغدغه مند؟»
🔹روح الله حسینیان که از جمله دوستداران دکتر شریعتی است، در سخنان خود تلاش کرد روایتی کاملا جانبدارانه از ماجرای شریعتی ارائه دهد که خلاصه اش بدین شرح است؛
شریعتی دو دوره داشت؛
1. تخریب و حمله به روحانیت.
2. میانه روی و نسبتا انصاف.
او درد دین داشت و
روشنفکر دیندار بود.
آرمانهایش همان آرمانهای امام بود!
ما شریعتی را از خود میرانیم و در نتیجه دیگرانی که سنخیتی با او ندارند مدعی او میشوند.
شریعتی اصلا اهل همکاری و گزارش دادن به ساواک درباره انقلابیون و رفتارهای تخریبی اینگونه نبود.
هدفش از همکاری صوری با ساواک، فرصت یافتن و ازادی عمل برای فعالیت های سیاسی و اجتماعی خود بود.
ساواک نیز تصریح دارد که او سرما کلاه گذاشت و همکاری نمیکند.
🔶حاشیه
مثبت اندیشی و مراعات انصاف در قضاوت دیگران، ذاتا امر مطلوبی است اما نباید از یاد برد که هرگز نمی توان با ذبح حقیقت، داعیه مراعات انصاف داشت؛ چه اینکه پنهان کاری یا وارونه نمایی، خود بزرگترین بی انصافی نسبت به مخاطب پرسشگر ایرانی است.
خوب بود جناب حسینیان نمونه هایی از میانه روی و برخورد منصفانه شریعتی با روحانیت ارائه می دادند تا مخاطب بتواند کدهای تاریخی ایشان را قضاوت کند.
اینکه آقای شریعتی درد دین داشته شاید چندان قابل خدشه نباشد اما مسأله این است که صرف دغدغه مندی دینی نمی تواند توجیه گر مرجعیت دینی و مصحح تولیدات التقاطی وی باشد. اگر همین حد وسط ملاک قضاوت باشد، جناب حسینیان و مجموعه تحت مدیریت شان نباید در نقد فرزندان معنوی دکتر شریعتی(از فرقانی ها تا اعضای حلقه کیان) اینهمه کتاب و سند منتشر سازند؛ زیرا اینان نیز بعضا خود را مصداق روشنفکر دیندار و امتداد دکتر شریعتی می دانسته اند.
یکی دانستن آرمان های امام و شریعتی اوج ظلم به امام بود و القای آن از جانب مجری و کارشناس برنامه، بعید به نظر می رسید. خوب است این عزیزان به صورت تطبیقی و مصداقی بفرمایند کدام آرمان امام و شریعتی یکی بوده اند؟!!
راندن شریعتی یا خواندن او، برای اینکه دیگران مصادره اش نکنند، یک رویکرد کاملا عملگرایانه است که در قاموس فقهی و کلامی شیعه، چندان موجه نیست؛ اینکه یک روشنفکر مسلمان با تولیدات التقاطی، صرفا به دلیل پیشگیری از سوء استفاده دیگران، مورد تجلیل قرار گیرد، یک خطای راهبردی است که موجب گم شدن خط در جبهه حزبالله خواهد شد.
در مورد همکاری با ساواک نیز، با توجه به اسناد موجود و از جمله چند نامه مفصلی که شریعی در زمان آزادی(که طبعا فشار و اجباری در میان نبوده) نگاشته، تحلیل آقای حسینیان مبنی بر همکاری صوری چندان قابل دفاع نیست؛ او مبارزه با روحانیت و پروتستانتیسم اسلامی را به عنوان استراتژی فکری و تبلیغی خود معرفی کرده و در موارد متعددی بر ایده های مشترک خود با دستگاه شاه تصریح و تاکید نموده است.
آخرین سخن آنکه؛ در بازکاوی پدیده های مناقشه برانگیز چون شریعتی، نمی توان و نباید یکطرفه به قاضی رفت؛ بهتر بود جناب یامین پور به جای سناریوچینی برای القای یکسویه ایده مدنظر خود، زمینه را برای یک بحث جدی با حضور مدافعان و منتقدان دکتر شریعتی فراهم می کرد. طبعا در وضعیت فعلی، عواقب احیای آثار و افکار التقاطی شریعتی، متوجه همه کسانی است که هرچند با انگیزه خیرخواهانه، به رپرتاژ یک جانبه به نفع دکتر شریعتی دست می زنند. حق آن بود که اسناد مخالفت بزرگانی چون علامه طباطبایی با آثار شریعتی، مورد بحث و در اختیار مخاطب قرار می گرفت...
@rozaneebefarda
هدایت شده از تاملی دیگر
☝️تکلیف دادستانی است☝️
👈از حقوق اکثریت مردم 👉
🤛قاطعانه دفاع کند🤜
همه می دانند یک خیلی کوچکتر از نود و نه است. چنانچه یک درصد خیلی کوچکتر از نود و نه درصد است.
شاید یک درصد و حتی شاید هم، خیلی کمتر از یک درصدِ در ایران هرزه پوش، وِلگرد، سگ باز، بی فرهنگ، دور ازجوامع انسانی و علاقه مند به زیست در میان حیوانات، می باشند. اماعجیب این است، اقلیت محض خودشان را اکثریت جلوه می دهند.
اکثریت مطلق مردم شریف ایران از هر تبار، قوم، مذهب و حتی غیر مسلمان، انسانهای نجیب، مودب، فاخر پوش، با فرهنگ هستند. ضمن اینکه به حقوق سایر موجودات زنده احترام قائلند اما از قدیم در نزد این مردم، جای حیوانات در طویله و محل خوراکشان آغول بود نه سر سفره ی انسانی، حتی برای سگان در گوشه ای از حیات، قضا می گذاشتند، نه وسط اطاق زیست انسانی و برای گربه در گوشه از رواق، قضا قرار می دادند نه وسط اطاق انسانها.
پس علاقمندان به زندگی در مکان زیست حیوانات، لباس بدن نما، یا مثل پوست تن حیوانت چسبیده بر تن، که شاید این قماش به یک درصد هم نرسند اکثریت نیستند .
از این رو این موجودات دور از حیات اجتماعی انسانی، حق ندارند در وسط جمعیت اکثریت مطلق انسانها، زندگی کنند.
بر دادستان واجب و لازم هست که برای حفظ حقوق اکثریت مطلق با متجاوزین به حقوق و متجاهیرن به رفتار خلاف فرهنگ عمومی و ارزشهای دینی، برخورد شدید کند.
دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در زمینه پیشرفت ایران.pptx
15.45M
#پاورپوینت
#دستاوردهای انقلاب اسلامی
🆔 @darseenghelab
کتاب حکیمانه ترین حکومت.pdf
2.7M
📗 #کتاب
🌹 حکیمانه ترین حکومت
🖋 اثر آیت الله #مصباح_یزدی
💠 متن کتاب از سایت آیت الله مصباح نیز قابل دریافت است👌
🚥اندیشه سیاسی👇👇
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از کانال بصائر
تجمع در اعتراض به اقدام خبیثانه امارات در همکاری با رذالت آمریکا و جاسوسی توسط پهپاد گلوبال ؛
امروز یکشنبه ساعت ۱۸
مقابل سفارت امارات
#امارات_خبیثات
May 11
هدایت شده از خونه گلی_معماری اسلامی ایرانی _
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
همراهان گرامی لطفا به نکات زیر توجه فرمایید:
👈 خونه گلی شخصی بوده و وابسته به هیچ ارگان یا سازمانی نیست
👈 هدف ما در خونه گلی به نمایش گذاشتن یک فضای روستایی ساده و خالی از تجملات میباشد
👈 از پذیرش خانمهای بدحجاب جدا معذوریم
👈 همراه آوردن حیوانات اکیدا ممنوع است
👈 مهمانان گرامی موظفند از زمان ورود به روستا آرامش و سکوت را رعایت نمایند
👈 به لحاظ قدمت ۱۲۰ساله بنا حفظ و حراست آن لازم است ،پس در حفظ آن کوشا باشیم.
👈 تمام امکانات در روستا از قبیل فروشگاه مواد غذایی و داروخانه ،پزشک عمومی ،درمانگاه شبانه روزی و. ..موجود هست
👈 خونه گلی پارکینگ ندارد،لذا مهمانان گرامی میتوانند در کوچه های اطراف که کاملا با امنیت است نسبت به پارک خودرو خود اقدام نمایند
🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸
😄 به امید دیدار شما 😄
http://eitaa.com/joinchat/2225668100C9c7b65f25e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیچیدن نسخه ترامپ توسط این بانوی ایرانی در شبکه ماهواره ای☝️
🔺 یک بانوی ایرانی در ارتباط تلفنی با یکی از شبکههای فارسی زبان خارج از کشور پاسخهای جالبی به ادعاهای این روزهای مقامات امریکایی درباره احتمال مذاکره با ایران داد.
هدایت شده از اکبر ابدالی
🎯 رابطه رونق تولید با تقویت ارزش پول ملی (2)
🔹 کاهش ارزش پول ملی دلایل مختلفی دارد که یکی از این دلایل افزایش #تورم است. عوامل زیادی در تورم اثر گذارند که یکی از این عوامل، افزایش قیمت کالا و خدمات به دلیل افزایش هزینههای تولید است. بخشی از این هزینه ها توسط دولت به واحدهای تولیدی تحمیل می شود هزینه هایی مثل اخذ مجوز و طولانی بودن آن، سود بانکی، مالیات، بیمه، زمین و ... . بالا بودن هزینه های تولید که از آن به قیمت تمام شده بالا یاد می شود باعث افزایش قیمت نهایی کالاها و خدمات خواهد شد.
🔹 سهولت فضای کسب و کار نقش مهمی در کاهش هزینه های تولیدی دارد. بانک جهانی هر ساله کشورها را بر مبنای شاخص سهولت فضای کسب و کار رتبه بندی می کند . رتبه ایران در بین 198 کشور، 123 است که نشان از سختی کسب و کارهای تولیدی در ایران دارد. همین عاملِ سختی فضای کسب و کار باعث افزایش هزینه های تولید و درنتیجه بالا رفتن قیمت کالا و خدمات می شود.
🔹 با افزایش قیمت کالاها طبیعی است که تورم هم افزایش یابد در نتیجه در طی زمان، ارزش پول ملی و به تبع آن قدرت خرید مردم کاهش می یابد.
🔹 از الزامات رونق تولید، جهاد همگانی برای تسهیل فضای کسب و کار و سهولت تولید در کشور است. اگر این اتفاق بیافتد هزینه فعالیتهای تولیدی کشور کاهش میابد. این کاهش هزینه خود را در تثبیت یا کاهش قیمت محصولات نهایی نشان خواهد داد و این به معنای کنترل تورم و حفظ ارزش پول ملی است.
#رونق_تولید
#ارزش_پول_ملی
✍ #اکبر_ابدالی
🆔 @mashgh626
هدایت شده از تیمورا
19.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥فوری فوری
🚨شکایت دو هزار نفری مردم استان چهارمحال و بختیاری از #وزیر_ارتباطات به همت استاد پورآقایی
🔴هفت دلیل فیلتر کردن تلگرام و اینستاگرام
📽سخنرانی روشنگری استاد از تریبون نماز جمعه در مورد #مفاسد_وحشتناک تلگرام و اینستاگرام و فیس بوک
✅نشر حداکثری
@saeer_ir
✖️جمله عجیب یک استاد امریکایی به شاگرد ایرانی خود!
🌀✍️ کانال تلگرامی یک حقوقی در نیویورک نوشت:
🔹یادت میآید که اوباما گفت اسد “باید” برود! فعلاً که هشت سال است از جنگشان گذشته و دولتهای ما و همهی متحدانمان و البته اوباما رفتهاند ولی اسد مانده.
🔹از آن طرف، بعد از سیزده سال تحریم ونزوئلا و از رو نرفتنشان، دستور میدهیم که از امروز دیگر مادورو رئیس جمهور نیست و گوایدو هست! پنجاه کشور دیگر هم حرف ما را تکرار میکنند و بعد هم چند ده هزار نفر میریزند در خیابان و بعد هم همه معترضان و آرزوهایشان در کمتر از یک هفته نقش بر آب میشود و رو سیاهی برای سیاست خارجه مان تکرار میشود.
🔹الان باید بروی ونزوئلا را ببینی، کوچکترین اثری نه از جنبش است و نه ذرهای امید در مردم سابقا مترصد به انقلاب.
🔹در مورد شما هم وضع همین است. یک روز میگوییم رژیمتان را عوض میکنیم، فردایش تحریم فلج کننده میگذاریم، پس فردایش که میبینیم “اثر شدیدترین تحریمهای تاریخ دنیا بر کشورتان برخلاف پیش بینی متخصصین تحریم در وزارت خزانه داری، کمتر از عادیترین تحریمها بر کشورهای مشابه بود”، بازهم به شناخت اقلی مان از ایران معترف نمیشویم و احتمالاً با خطایی دیگر حکومتتان را مستحکمتر میکنیم.
پروفسور گلرزت، دانشکده حقوق فوردهام