هدایت شده از برهان انقلاب
🔻به این سه تصویر دقت کنید:
🔹تصویر 1: فرید مدرسی، خبرنگار اصلاحطلب فعال در زمینه حوزه و روحانیت، عضو سابق دفتر تحکیم و محکوم به بازداشت در جریان اعتراض به حکم هاشم آغاجری به جرم توهین به مرجعیت در کنار جناب حجة الاسلام والمسلمین شهرستانی.
🔸تصویر2: فرید مدرسی در کنار دوست قدیمی و صمیمی خود، محسن بیات زنجانی فرزند اسدالله بیات زنجانی.
🔹تصویر 3: جناب حجة الاسلام والمسلمین شهرستانی در دیدار مدعی مرجعیت، اسدالله بیات زنجانی.
✔️این تصویر و شواهد متعدد دیگر این احتمال را تقویت میکند که اصلاحطلبان فعال در حوزه، با جدیت به دنبال شکستن الگوهای سنتی مرجعیت و به کرسی نشاندن طیفهای نزدیک به خود در حوزه از طریق ارتباطگیری نزدیک با شخصیتهای ذینفوذ حوزوی و مشروعیتبخشی به آنها هستند و این هوشیاری هرچه بیشتر شخصیتهای حوزوی و طلاب ارجمند را میطلبد.
@motaleatehawzavi
🔴اختصاصی شارح ⬇️
⏪ پیرامون این حواشی و کشمکشها چند نکته خالی از لطف نیست:
♦️ این چه مدل مرجعیتی است که روزنامه های دست چندم دارن با زور چپونی و تیترسازی میسازنش؟
♦️ مرجعیت چند ساحت دارد : ساحت علمی ، ساحت مالی ، پایگاه اجتماعی و مردمی، و ....
من فکر میکنم اگر حضرات با حضور اساتید و مراجع فعلی فقط در ساحات علمی و اجتماعی ورود کنند حساسیت ها برطرف میشود.
♦️از اعضاء نشست دوره ای تنها آقای علوی بروجردی برای مرجع شدن دست به انتحار زده است ( البته فکر میکنم به شیوه برادر حاتم طائی) ، خیلیها بدشان نمیآید که ایشان به صورت نمونهی آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گیرد تا قدرت تحلیل و انتخاب رقبایشان (از برخی آقازادگان بگیرید تا هم پیمانان نشستی) در آینده افزایش یابد.
♦️ نکته آخر اینکه مرجعیت و نیابت امام عصر عج الله تعالی فرجه الشریف در طول دوران غیبت واقعا همچون میراث گرانبها بدست شیعه رسیده است ، علما گریزان بودند از اینکه بر مسندی تکیه بزنند که احتمال بدهند نتوانند حق صاحب آن را ادا کنند.
ای کاش جلو انظار دشمنان و عموم مردم حرمت بزرگان حوزه نگه داشته میشد و اینچنین رکن اصلی قوام شیعه (مرجعیت) توسط این اشخاص دستمایه عده ای متظاهر به دین داری قرار نمیگرفت.
♦️ در پایان یک مرحبا به تیم آقای بروجردی باید گفت که توانستند ثمره نشست با برخی خبرنگاران (متعهد به حرفه😉) رو زودتر از موعد بچینند.
#تومنوداشتهباشمندارمت
♦️ یک تشکر هم کنیم از طرف آقای علوی از آقایان:
غرویان
زائری
مرتضی جوادی آملی
#خوببودخوشمانآمد😊
┄┅═✧❁🌷شارح🌷❁✧═┅┄
♦️eitaa.com/sharehnews
حوزه انقلابی
🔴اختصاصی شارح ⬇️ ⏪ پیرامون این حواشی و کشمکشها چند نکته خالی از لطف نیست: ♦️ این چه مدل مرجعیتی
با دیدن تیتر روزنامه 19دی و معرفی آقای علوی بروجردی به عنوان مرجع، واقعا شوکه شدم. نه اینکه لشکرکشی اونها عجیب باشه، نه، از اینکه محافل دولتی به این آشکاری از سران جریانی که مدعی «استقلال حوزه» هستند حمایت میکند.
این روزی نامه، گرچه به نقل از یک بزرگوار، مرحعیت علوی بروجردی رو تیتر کرده تا نشون بده که «دولت» و «لاریجانی» بشدت حامی مرجعیت خودخوانده آقای بروجردی هستند.
فارغ از مباحث درون حوزوی ایشون و آقای یزدی، قطعا دولتی ، پولی، پروپاگاندایی و حتی زوری کردن مرجعیت، ضربه هولناکی به شیعه و حوزه خواهد زد.
@howzehenghelabi
حوزه انقلابی
با دیدن تیتر روزنامه 19دی و معرفی آقای علوی بروجردی به عنوان مرجع، واقعا شوکه شدم. نه اینکه لشکرکشی
نکته جالب تر اینه که همین تیتر روزنامه 19دی در سایت های مانند خبر آنلاین تبلیغ میشه
🔴 حجت الاسلام زائری بعد از اعتراضات گسترده نسبت به پست اخیر اینستاگرامش که به #آیت_الله_یزدی توهین و از #علوی_بروجردی حمایت نا به جا کرده بود، این پست را از اینستاگرام خود #حذف کرد.
🔥 @mahramaneh1
🔹به چه قیمتی جایگاه مرجعیت را پایین میآوردید!!!
🔹روزنامه 19 دی، اعتراضات گسترده مردم به دولت روحانی بابت وضع معیشتی و دهها وعده ای که از این دولت عمل نشد را با بازتاب گسترده سخنان آیت الله یزدی در محافل سیاسی کشور را اشتباه گرفته است.
🔹این روزنامه با افراط گری در حمایت از دولت روحانی باید پاسخگوی طرفداری از این دولت ناکارآمد را دهد.
🔹مرجعیت شیعه شان و منزلت والایی دارد که خبرگان حوزوی از جامعه مدرسین ملاک و طراز افراد در این شان را تشخیص و به مردم معرفی مینمایند نه اینکه یک روزنامه مرجعیت آینده را با مطلب کارشناس مذهبی معرفی نماید؛ که حتی این کارشناس هم مطلب در این موضوع را از صفحه اینستاگرامی خود حذف نمود.
🔹تبلیغات روزنامه ای و سایتی برای مرجع سازی خیالی برای عده ای چه نفعی دارد؟!!!
@howzehenghelabi
هدایت شده از روزنه
یک تله رسانهای خطرناک برای #آملی_لاریجانی
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸بعد از انتشار سخنان منتسب به آیتالله یزدی، موج جدید هجمه سازماندهی شده علیه ایشان آغاز شده و تلاش شد بخش فرعی سخنان ایشان که در نقد رییس سابق قوه قضاییه مطرح شده بود، برجسته سازی شود و تا علاوه بر اختلاف افکنی، پروژه #مرجع_سازی مصون از نقد باقی بماند!
پروژه جذب آقای آملی لاریجانی با تکیه بر تجربه آقای #هاشمی_رفسنجانی، فاز پنهان و خطرناک عملیات روانی اخیر اصلاحطلبان است.
آنان با انتشار مطالب جهت دار و #تحریک_آمیز، تلاش دارند آقای آملی را به موضعگیری حاد علیه #آیتالله_یزدی واردار سازند تا ضمن فشل کردن بدنه مدیریتی عالی نظام و تحت الشعاع قرار دادن #شورای_نگهبان و کشاندن منازعات حاد به درون این نهاد عالی، پروژه جذب آملی لاریجانی را نیز پیش ببرند.
میزان توفیق یا شکست این پروژه، مستقیما وابسته به میزان هوش سیاسی و درایت رسانهای آقای #آملی_لاریجانی است و چه بهتر که مشاوران ایشان بجای باز گذاردن رخنه های نفوذ برای ورود عناصر بدخواه و #فتنه_طلب، اندکی اندیشه کنند و نگذارند خناسان آینده سیاسی ایشان را از این بیشتر به مخاطره اندازند.
اگر اشتباه و خطایی هم در میان باشد، راه جبران آن هم وجود دارد. جریان انقلابی هم در صورت مشاهده تغییر محسوس راهبردها و رویکردها، همواره حامی و همراه خود خواهد بود.
هزینه فایده دنیوی و اخروی این رویکرد، با گرفتار آمدن در دام رسانهای و سیاسی شبکه های اختاپوسی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان قابل مقایسه نیست.
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
این #اصلاحاتچی_های_دروغگو!
تکذیب نظرات منتسب به آقای #مرتضی_مقتدایی در سایت رسمی #جامعه_مدرسین
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸در پی انتساب و انتشار اخباری به نقل از آقای مرتضی مقتدایی، قائم مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در فضای مجازی؛ ایشان در یادداشتی رسمی این خبر را تکذیب نمود.
🔹متن یادداشت ایشان بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در پی انتشار اخباری در فضای مجازی به نقل از اینجانب در مورد مسائل اخیر، بدین وسیله به اطلاع می رساند هرگونه خبر منتسب به این جانب در موارد مذکور تکذیب می گردد.
مرتضی مقتدایی
🔶حاشیه
خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی #ایرنا، نخستین بار مطالبی به نقل از آقای مقتدایی در نقد آیتالله یزدی و تأیید مطالب منتسب به ایشان منتشر نمود که بلافاصله سایر رسانههای زنجیرهای اصلاحطلبان و اعتدالگرایان به بازنشر آن پرداختند تا آنکه این مطالب از #بیبیسی سر درآورد.
مدت کوتاهی بعد از بازنشر انعکاس دیدگاه آقای مقتدایی در رسانه انگلیس خبیث، تکذیبیه ایشان در سایت جامعه مدرسین قرار گرفت.
این اقدام اگرچه قابل تقدیر است اما هم دیرهنگام بود و هم انفعالی!
اگر واقعا ایشان مطلبی به ایرنا نگفته اند، چطور این رسانه رسمی جرأت کرده چنین مطالبی را به وی نسبت دهد؟ چرا قبل تر و بلافاصله بعد از انتشار، موضع گیری نشد؟!
اکنون باید دید مقام دوم جامعه مدرسین، جهت انتشار مطالب خلاف واقع که موجب تشدید هجمه علیه جامعه مدرسین شده، شکایت قانونی و رسمی خواهد کرد یا خیر؟!
طبعا اگر پیگیری حقوقی در کار نباشد، دروغگونویس ها با جرأت و جسارت بیشتر مشغول به کار خواهند شد.
🔶پی افزود/۱
مطالب منسوب به آقای مقتدایی را در پیوند ذیل بخوانید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/1631
انعکاس مطالب آقای مقتدایی در بیبیسی را اینجا ببینید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/1660
🔶پی افزود/۲
مراد از دروغگو شامل همه اصلاحطلبان و اعتدالگرایان نیست اما اگر دروغ نویسی در این سطح را علاج نکنند یعنی این جریان سیاسی و آن خرده جریان تازه به دوران رسیده، هر دو به دروغ نویسی راضی اند!
@rozaneebefarda
فضا را غبار آلود نکنیم؛
درباره یک پرونده مهم و حواشی آن
✍️ دستگاه قضائی، اکبر طبری معاون دفتر رئیس پیشین قوه قضائیه را بازداشت کرده و در حال رسیدگی به اتهامات و تخلفات اوست.
🔹این نقطه قوت و اعتبار دستگاه قضائی است که از تخلف دانه درشت ها نمی گذرد؛ در معاونت دفتر رئیس پیشین این دستگاه باشد، یا جزو منصوبان و اطرافیان و نزدیکان فلان یا بهمان رئیس جمهور؛ خاتمی باشد یا هاشمی، احمدی نژاد باشد یا روحانی.
♦️اما شبکه فساد سیاسی- اقتصادی و شبکه نفوذ وابسته به دشمن که بارها از قوه قضائیه ضربه خورده، می کوشد همین نقطه قوت نظام را تبدیل به نقظه ضعف و بهانه انتقام جویی و درگیری داخلی کند.
🔹آنها در این مسیر، از حساسیت طیف های مختلف نیز برای برانگیختن فضای مجادله و مبادله ادبیات تند و نا امید کننده استفاده می کنند تا از این طریق بتوانند جریان بروکرات فاقد کارنامه خدمتگزاری (متهم به نفوذ زدگی، سازش در مقابل غرب، و ایجاد خسارت های بزرگ) را از کانون توجه و مطالبه عمومی خارج کنند.
♦️شبکه رسانه ای و سیاسی آلوده، اصرار دارد روی موج درگیری و مجادلات میان چهره های درون نظام سوار شود و ضمنا نسبت به همه طرفین این مجادلات، جدا جدا عقده گشایی کند (چنان که اخیرا درباره آقایان یزدی و آملی لاریجانی دیدیم).
🔹آنها همان قدر که از جبهه پایداری و سعید جلیلی و حزب اللهی های مطالبه گر کینه دارند و عقده گشایی کرده اند، نسبت به جمنا و قالیباف و حامیان سیاسی آنها نفرت پراکنی کرده اند؛ ولو با بهانه های متفاوت.
♦️همان قدر که علیه آیت الله مصباح بدگویی و ترور شخصیت کردند، مشابهش را به شگرد ها و ادبیات دیگر، در ترور شخصیت مرحوم مهدوی کنی روا داشتند؛
🔹و اگر مکررا علیه آیت الله یزدی ترور شخصیت و شانتاژ کرده اند، بارها (به خاطر مقابله با جریان فتنه سال 88) دست به عقده گشایی علیه آقای الله آملی زده اند؛ حالا هم که او رئیس "مجمع" هست و این مرکز مهم را باید بی ثبات یا نا معتبر کرد.
♦️شبکه آلوده به فساد و نفوذ، هر جا که درگیری و مجادله ای میان یکی از این طیف ها و شخصیت های درون نظام در فضای عمومی دیده، فارغ از این که حق با کدام طرف دعوا باشد، بلافاصله هیزم کش دعوا شده و بنزین بر آتش مجادله ریخته اند.
🔹آنچه دیروز و امروز به عنوان اظهارات آیت الله یزدی و پاسخ آقای آملی لاریجانی در فضای عمومی منتشر شد - و آمیخته با تایید و تکذیب ها و کم و زیاد هایی هم بود-، بلافاصله مورد موج سواری محافل هوچی (و مصمم به درگیر کردن نظام و مردم با مجادلات و حواشی غفلت آفرین نسبت به اولویت های کشور) قرار گرفت.
♦️این که یک معاون دفتر رئیس پیشین قوه قضائیه مرتکب تخلفات و زد و بند هایی شده باشد، اتفاق کوچکی نیست و باید با دقت و قاطعیت رسیدگی شود. کسی هم نمی تواند سد راه پیگرد قضایی شود.
🔹در عین حال، با وجود اهتمامی که الحمد لله در قوه قضائیه و مشی آیت الله رئیسی دیده می شود، نیاز ی به ملتهب کردن افکار عمومی و ایجاد حواشی غیر قضایی ندارد. و اتفاقا در فضای توام با آرامش و وقار و خویشتنداری، حق و عدالت و مصلحت بیشتر مراعات می شود.
♦️برخی نیروهای حزب اللهی، گلایه ها و آزردگی هایی از برخورد ناشایست برخی قضات و دادسراها در دوره ریاست آقای آملی داشته اند، همچنان که نسبت به برخی کوتاهی ها درباره مطالبه عدالت و مبارزه با مفسدان اقتصادی و سیاسی.
🔹اما اکنون زمان آن نیست که آن دلخوری ها -ی ولو بحق- بهانه ملتهب کردن فضای عمومی و ساختن موج هایی شود که بهره بردار نهایی آن دشمنان و بدخواهان هستند.
♦️چاره چیست؟ پرهیز از مبادله ادبیات و اتهامات تند و تمکین در برابر قانون. باید به دستگاه محترم قضایی به ویژه در دوره جدید که با شجاعت و اهتمام فراوان، درگیر پرونده های بزرگ و متعدد شده، مجال داد تا به نوع این پرونده ها و از حمله اتهامات اکبر طبری رسیدگی کند و حکم صادر نماید.
🔹این حکمت سرشار از مصلحت، نامه 66 امیر مومنان (ع) در نهج البلاغه، خطاب به ابن عباس است که با دعوت به پرهیز از هیجان فرمود: «فلا يكن أفضل ما نلت في نفسك من دنياك بلوغ لذة أو شفاء غيظ، ولكن إطفاء باطل أو إحياء حق. برترین چیز نزد تو نباید رسیدن به لذت (مراد دل) و یا خالی کردن خشم (خنک کردن دل)، بلکه باید خاموش کردن باطل و یا زنده کردن حق باشد». سیره امیر مومنان (ع) مالامال از عمل به این تکلیف بزرگ است.
محمد ایمانی
@IMANI_mohammad
هدایت شده از اندیشه مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به اسم #حق_الناس و هوشمند کردن مدارس کپری، دنبال اجرای #سند۲۰۳۰ در روستاهاست!!
#آذری_جهرمی
@feghvaenghelab