🔆 شاخص های #نماینده_تراز در سیره شهید مدرس
شهید رجایی، الگوی تمام عیار قوه مجریه و شهید بهشتی نیز الگوی قوه قضائیه است. در قوه مقننه نیز می توان از شهید مدرس به عنوان الگو نام برد.
💠 شاخص های اصلی #شهید_مدرس در قامت نمایندگی مجلس عبارتند از:
1.ساده زیستی
2.پاکدستی
3.مبارزه با فساد
4.حمایت از تولید ملی
5.تقوای فردی و سیاسی
6.پایبند به مردمسالاری
7.اهمیت کار کارشناسی
8.شجاعت و استقلال شخصیتی
9. مردمی
10.پاسدار استقلال و آزادی کشور
🖋 توضیحات هریک از شاخص ها را در قالب داستان هایی از زندگی شهید مدرس، اینجا ببینید👇
حوزه انقلابی
@howzehenghelabi
🔆 شاخص های #نماینده_تراز؛ ساده زیست
#اختصاصی
💠 هفت حکایت ناب از ساده زیستی #شهید_مدرس
🚨 دوستان گلم، هیچ آرم و نشانی از کانال روی اینفوگرافی ها کار نشده تا شما بتونید با آرم خودتون در خدمت شهید مدرس باشید. فایل اصلی این اینفوگرافی ها برای چاپ، موجود است.
حوزه انقلابی
@howzehenghelabi
🔆 شاخص های #نماینده_تراز؛ پاکدست
#اختصاصی
💠 سه حکایت طلایی از پاکدستی #شهید_مدرس
🚨 دوستان گرامی، هیچ آرم و نشانی از کانال روی اینفوگرافی ها کار نشده تا شما بتونید با آرم خودتون در خدمت شهید مدرس باشید🙏
حوزه انقلابی
@howzehenghelabi
🔆 شاخص های #نماینده_تراز
👈پاسداری از استقلال و آزادی کشور
💠 پنج حکایت طلایی درباره پاسداری از استقلال و آزادی کشور توسط #شهید_مدرس
🎙 مدرس: اختلاف من با رضاخان بر سر کلاه و عمامه نیست. من با سیاست انگلیس مخالفم👌
حوزه انقلابی
@howzehenghelabi
🔸نظر اسلام در مورد #آموزش_جنسی
🔸اگر مانند جوامع غربی به بچّهها آموزش بدهیم چه میشود؟
استاد #تراشیون:
🔹در جوامع غربی از سنّ پایین در مهدهای کودک به بچّهها آموزش میدهند و مثلاً به بچّه میگویند: «این عضو خصوصی توست» یا «اگر کسی به سمتت آمد جیغ بزن» آیا اینها واقعاً میتواند برای یک کودک پاسخگو باشد و او را مصون نگه دارد؟ در جوامع غربی پاسخگویی ایجاد نشد و نتوانستند از این آموزشها پاسخ بگیرند و شما میبینید در کشورهایی غربی کودکآزاری به شکل وسیعی اتّفاق میافتد. متأسفانه کار به جایی کشیده شده که حتّی به دخترهای 10-12 ساله راهکارهای پیشگیری را یاد میدهند که دچار بیماریهایی مثل HIV نشوند یا در دوران نوجوانی باردار نشوند. ببینید این آموزشها جواب نداد، فقط در کشور آمریکا بر اساس آماری که وجود دارد یعنی آماری که خودشان میدهند90 درصد دانشآموزان تا قبل از فارغالتحصیل شدن روابط غیراخلاقی را تجربه میکنند. مگر اینها آموزش نمیدادند پس چرا اینگونه شد؟
🔹نکاتی وجود دارد که اسلام به آنها بسیار توجّه کرده است:
1️⃣ آستانهی تحمّل و کنترل بچّهها پایین است. من از کسانی که این موضوع را به بچّههایشان آموزش دادهاند میپرسم "آیا بچّهها نسبت به این موضوع کنجاوی نمیکنند یا اینکه بیشتر کنجکاوی میکنند؟" این طور نیست که وقتی به یک بچّه آموزش بدهیم این عضو خصوصی توست دیگر تمام شود و بزرگتر ها بگویند: «این بچّه بلد است و ما دیگر به او آزاری نمیرسانیم.»
2️⃣ در روایتی از وجود پیامبر اکرم (ص) آمده که: با مخاطب خود به اندازهی درک و فهم او سخن بگویید. بنابراین طبق این فرموده قطعاً کودک زیر 7-8 سال درک درستی از مسائل جنسی ندارد و اگر او را وارد این فضاها کنیم بچه دچار آسیب و بلوغ زودرس خواهد شد. بلوغ جسمی و جنسی باید همزمان با بلوغ عقلی باشد، مثلاً انسانهای بالغ و کامل و زن و شوهرهایی که ازدواج کردهاند با خصوصیترین مسائل آشنا هستند، امّا آن را هیچجا جار نمیزنند و مطرح نمیکنند چون عقلانیّت و رشدِ عقلیشان، این اطّلاعات را کنترل میکند.
🔸اسلام چه توصیهای دارد؟
🔹آنچه که اسلام میگوید بحث "مراقبت و پیشگیری" است. در اینجا پیشگیری بسیار مهمتر از درمان است و پیشگیری یعنی سعی کنیم که بچّهها -مخصوصاً در 7 سال اوّل- در معرض سؤال قرار نگیرند. اسلام 3 نوع مراقبت را در این زمینه توصیه میکند:
1️⃣ کنترل محیطی: محیط پاکی را برای بچّهها فراهم کنیم. مثلاً در روایتی آمده که "وقتی بچّهها به سنّی رسیدند که توانستند موضوعی را توصیف کنند دیگر نباید در اتاق پدر و مادرشان بخوابند که اگر پدر و مادر حواسشان نبود بچّه بیدار است و رابطهای از پدر و مادر را دید اگر زناکار شد غیر از خودتان را مزمّت نکنید." حتّی در روایت دیگری آمده است "اگر بچّهها صدای نفسزدن پدر و مادر را بشنوند و از لحاظ اخلاقی آسیبی دیدند باید خودتان را مزّمت کنید یا در آیهای از قرآن کریم آمده که "بچّهها باید یاد بگیرند که در سه نوبت وقتی وارد اتاق پدر و مادر میشوند با اذن و اجازه وارد شوند" معلوم است که اینها مراقبت است.
2️⃣ کنترل کلامی: نباید صحبتهای مربوط به این مسائل در حضور بچّهها انجام شود، مثلاً خانمها در حضور بچّهها از مسائل مربوط به زایمان و ... سخن نگویند زیرا همین موجب ایجاد سؤال در ذهن بچّه میشود که ـزایمان یعنی چه؟» و ما او را با صحبتی که میکردهایم در معرض سؤال قرار دادهایم و یکی از هوشمندیها و دقّت والدین این است که محیط تربیتی را –حتّی کلامی را که رد و بدل میشود- کنترل کنند.
3️⃣ کنترل خود بچّهها: بچّهها واقعاً تا 7-8 سالگی میل جنسی ندارند، امّا کنجکاوی و کشف جنسیّت وجود دارد. خیلی باید دقّت کنیم بنابراین کودکان نباید در محیطی باشند که ما حضور نداریم. هرجا آنها هستند ما هم باید باشیم و نظارت داشته باشیم حالا نظارت به صورت مستقیم یا غیرمستقیم و کنترلشده. یک موقع ما بچّهمان را به مهدی میبریم که میدانیم روی او نظارت دارند یا مثلاً بچّه به خانهی همسایه میرود و ما میدانیم آنها هم نظارت دارند.
🌐 rasanews.ir
🆔 @rasanewsagency
🗳 رهبر انقلاب با اشاره به فرارسیدن زمان ثبتنام انتخابات مجلس تاکید کردند:
👈 اگر توان مدیریتی ندارید، مسئولیت نپذیرید
🔻 حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز، پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه ضمن شرح حدیثی درباره شرط پذیرش مسئولیّت:
🔹 پیامبر (ص) به ابیذر فرمودند: من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم. من جنابعالی را در #مدیریت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی اما حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی و تولیت مال یتیم را قبول نکنی.
🔹 این، درس برای ماها است. بعضی از به مجرّد اینکه یک مسندی یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم به آنجا! خب اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی.
🔹 حالا بحث #اسمنویسی برای #انتخابات_مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون #محابا میروند! این مطلبی که عرض میکنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است و آن کسانی که مسئولیّتی دارند هم همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر تواناییای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است.
🔹 علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران میآیند دستدرازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، #تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی.
🔺 برجستگیهای نظام اسلامی و نظام ارزشهای اسلامی اینها است؛ یعنی در درجهی اوّل، من و شما خودمان مسئولیم که ببینیم این کار را میتوانیم قبول کنیم یا نه؟ این بسیار مسئلهی مهمّی است. ۹۸/۹/۱۰
🔍 متن کامل👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44293
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از اندیشه مقاومت
✍️نادر فتوره چی
1️⃣ چه کسانی ازمالیات معاف یا فراری هستند؟
-۶۰۰۰ خیریه باگردش مالی ۴۰ هزار میلیارد
-سلبریتیهایی بامیانگین درآمد ۳ میلیاردو ۴۰۰ میلیون
-مالکان ۲.۶ میلیون خانهخالی
-۳۰۰ هزار میلیاردر با درآمد ۱ تا ۲۰ میلیارد
-دارندگان کارتهای بازرگانی یکبارمصرف:۲۷ هزارمیلیارد
-۴۰۰۰پزشک و وکیل با درآمدمیلیاردی
2️⃣ چه کسانی تمام مالیاتشان را میپردازند؟
-تمام حقوقبگیران،بازنشستگان،مستمریبگیران تامین اجتماعی، جامعه کارگران و کارمندان کشور که بالای ۲.۷ میلیون تومان درآمد دارند به علاوه کسبه خرد.
3️⃣ حکومت و مالهکشان طرح افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت بنزین میگویند این افزایش نرخ برای «برقراری عدالت» بوده است که «یک عدهای نتوانند دور دور کنند»
4️⃣ تدبیر«حکومت مستضعفان»برای«برقراری عدالت»چه بود؟
🔸دادن سهمیه سوخت یکسان به بیکاران، کارگران، بازنشستگان ومستمریبگیران که فرارمالیاتی ندارند، با مالکان خانههای خالی، صاحبان خیریههای فاسد، ۳۰۰ هزارمیلیاردر، بازرگانان وسلبریتیهایی که دستکم ۱۰۰ هزارمیلیارد فرارمالیاتی دارند.
@feghvaenghelab
هدایت شده از معاونت فرهنگى موسسه آموزشى و پژوهشى امام خمينى ره
1398.09.10 - سخنرانی - نقش قضاي مجازي.mp3
12.97M
نقش فضای مجازی در اغتشاشات اخیر
حجت الاسلام کهوند
@farhangimoasese
💠💠💠💠
🔸بدون شرح
و بدون اظهار نظر در نفی یا اثبات
🔹اگرچه نقل قولهایی را قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ از برخی شنیده بودیم
که فلانی رییس میشود و ۹۸ ساقط میشود
#فریدون