مستند پرسه در مه ( از اسناد و اعترافات روح الله زم )
هم اکنون شبکه ۳ سیما :
یک مقام رسمی کشور که نامزد یک پست عالی سیاسی در کشور بود برای از میدان به در کردن رقیبش اطلاعاتی را به روح الله زم میدهد تا منتشر کند و ....
روح الله زم از این طریق از بسیاری سیاسیون رقم های بالایی أخاذی میکرد
✍ حوزه انقلابی :
آیا این مقام عالی سیاسی در سال۹۶ در مقابل آقای رئیسی این کار را نکرده ؟
لطفا نهادهای امنیتی این مقام عالی جاسوس را به ملّت معرفی و عزل ومحاکمه نمایند
@howzehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از سوتی امروز راهپیمایی ۲۲ بهمن 😂😂
ملت میگند مرگ بر سازشکار
سازشکارا پا میذارن به فرار
سازشکار میگه :
اینا همش نواره
نوار که پا نداره
پیام روز آخر جاسوسان سازشکار :
احساس خستگی میکنم و نیاز به استراحت
#استعفاء
🌹🍃🌹🍃
🇮🇷 @howzehenghelabi
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
👌 شهر تهران میزبان نشست تخصصی تبیین پرسش های انتخاباتی الگوی پیشرفت اسلامی/ سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ بعد از نماز مغرب و عشاء....
#انتخابات_و_الگوی_پیشرفت_اسلامی
#پرسش_های_انتخاباتی
@olgou4
هدایت شده از اکسسوری رزین آنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 خسارت خبرگان
برخی بزرگان هستند که رأی آوردن و یا رأی نیاوردن، هیچ خللی در شخصیت آنها ایجاد نمیکند و آقایان یزدی و مصباح از این افرادند که حضورشان باعث افزایش وزانت مجلس خبرگان میشود و نبودشان خسارت است.
🎙رهبر معظم انقلاب، ۹۴/۱۲/۲۰
🌐 حامیان آیت الله مصباح در خراسان رضوی
🆔 @mesbahmashhad
هدایت شده از پیرو
⚠️ مشکل از انقلاب نیست مشکل از انتخاب است
🔘 اگر بخواهیم بیوگرافی این حاکمیت و کشور و مردم را در یک جمله خلاصه کنیم باید بگوییم؛استقلال آزادی جمهوری اسلامی . . .
🔹 استقلال پایه و سنگبنای آزادی است بدون داشتن استقلال اساسا آزادی محقق نخواهد شد لذا ابتدا باید مستقل بود تا بتوان ادعای آزادی کرد چون شرط لازم آزاد بودن عدم وابستگی میباشد.
🔸 دو رکن اصلی حکومت اسلامی در ایران، جمهوریت و اسلامیت است که در آن جمهوریت یعنی خواست و اراده مردم در چهارچوب قوانین و آموزههای اسلام به کار بسته شده و جریان پیدا میکند.
🔺 در انقلاب سال 57 مردم ایران به رهبری امام خمینی ره رژیم طاغوتی را کنار زده و در یک رفراندم سراسری با موافقت 98 درصدی ساختار سیاسی را از سلطنت و شاهنشاهی به جمهوری اسلامی و ولایت فقیه تغییر دادند.
♦️ اما به مرور زمان و خصوصا در انتخاباتها که مظهر جمهوریت نظام بود آنگونه که باید به شاخصههای اسلامیت در کاندیداها که مدعیان پذیرش مسئولیت در این نظام جدید بودند توجه نشد.
🔻 بعد از انقلاب در ساختار کلان سیاسی و نظامی، دیگر در سایر حوزهها مانند اقتصاد، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و غیره شاهد انقلاب و کنار گذاشتن رویکرد غیر اسلامی نبودهایم و به اصلاحات جزئی بسنده کردهایم.
✔️ نتیجه اینکه اگر بخواهیم به رفاه دنیوی و سعادت اخروی برسیم باید انقلابی عمل کرده و افرادی را که پایبندی بیشتری به اسلام ناب دارند را جهت پذیرش مسئولیت انتخاب کنیم. انتخاب درست موجب تداوم انقلاب خواهد بود.
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #پیرو #یادداشت #انتخابات #انقلاب_اسلامی #حسین_کاوه
🌐 @Peirovir
هدایت شده از روزنه
وضعیتشناسی میدانی انتخابات مجلس98
بخش نخست؛ #حضور_حداکثری، مهمترین دغدغه انتخاباتی رهبری و تکلیف مغفول حزباللهیها
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹دغدغه اصلی مقام معظم رهبری، صیانت از اصل راهبردی #حضور_حداکثری و #مشارکت_مردمی به عنوان پشتوانه اصلی نظام اسلامی است. از این رو ایشان در تمام انتخابات ها، از تمام آبروی خود هزینه میکنند، برای آنکه تعداد بیشتری از مردم به پای صندوق رأی بیایند.
ایضا دشمن نیز بیش از آنکه بر رأیآوری عناصر سازشکار و تسلیم طلب متمرکز باشد، کانون تلاش و تخریب خود را بر #تحریم_انتخابات یا #بیاثر_شماردن آن قرار میدهد.
🔸در این میان، شبکه فراگیر و تعیین کننده #حزباللهیها در سراسر کشور، در سالهای اخیر بیش از آنکه بر حضور حداکثری متمرکز باشد، متوجه مصادیق و لیستبندیهای مختلف است. موضوعی که گرچه در جای خود، اهمیت حیاتی دارد اما نباید موجب شود که نسبت به ریزش مجموع سبد آراء بیتوجه باشیم.
🔹 #انتخابات_مجلس98 نخستین انتخابات بعد از شهادت #سردار_سلیمانی است؛ اتفاقی که موجب شد بزرگترین تشییع جنازه تاریخ رقم بخورد و بیش از یک سوم کل جمعیت ایران در آن شرکت کنند. مسئلهای که دوست و دشمن از آن به عنوان یک #رفراندوم_بزرگ در تأیید ارزهای انقلاب اسلامی و نفی نظام سلطه و خط سازش تعبیر میکنند.
حفظ این حجم از مردم در پای صندوقهای رأی، وظیفه اصلی #انقلابیون است. اگر به هر دلیل ما نتوانیم این خیل عظیم را در میدان سیاسی حمایت از نظام نگه داریم، معنایی جز #کفران_نعمت و #ناکارآمدی_سیاسی #شبکه_حزبالله ندارد.
🔹براساس آخرین نظرسنجیهای معتبر، هنوز میزان شرکتکنندگان در انتخابات آتی، به 40درصد هم نرسیده است؛ اگر با فعالسازی شبکه حزبالله این وضعیت را تغییر ندهیم، یک فاجعه و شکست سیاسی بزرگ برای جریان انقلابی رقم خورده است.
🔸ناراضیسازی مردم، یکی از راهبردهای ثابت ضدانقلاب در چهاردهه گذشته بوده، که ثمرهاش را معمولا در هنگامه انتخابات میگیرند. واسپاری مناصب سیاسی کلیدی به #نااهلان و عناصر خودفروخته و بیعرضه نیز به این موضوع دامن زده است.
راه اندازی #ناجنبشهایاجتماعی و #آشوبهایکور با اتکا بر نارساییهای اقتصادی و آسیبهای اجتماعی، خطر تضعیف پایگاه اجتماعی نظام اسلامی در میان توده های محروم و مستضعف را افزایش داده و در چنین شرایطی، خطر کاهش حضور مردم در پای صندوق های رأی افزایش یافته است.
🔹 شاید برخی از انقلابیون، اقناع مردم گلایهمند را ناممکن یا نزدیک به محال بشمارند، برخی هم احتمالا این کار را ملازم با توجیه عملکرد ضعیف برجامیان بیکارنامه قلمداد کنند اما واقعیت آن است که این مسائل کاملاً قابل تفکیک است و مردم بصیر ایران نیز از هوش سیاسی لازم برای جداسازی عملکرد دولتها از کارنامه و حیثیت سیاسی اصل نظام برخوردار هستند.
بسمالله...فردا حتما خیلی دیر است... از هماکنون باید بپا خیزیم... حتی یک نفر هم مهم است...همچون حاجقاسم از مولا مدد بگیریم، حتما میشود کاری کرد... یاحسین(ع)
ادامه دارد...
@rozaneebefarda
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♻️ بازداشت دو کاندیدای جوان عدالتخواه، تخلف قانونی است
🔰 حمید رسایی: مطابق تبصره ماده ۶۷ قانون انتخابات «از زمان ثبتنام تا پایان انتخابات، احضار و بازداشت نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با اتهامات قبل از نامزدی و یا تخلفات انتخاباتی، ممنوع است مگر اینکه با نظر رییس قوه قضاییه، عدم بازداشت آنها موجب تشییع حقی گردد و یا اخذ تأمین و تضمین لازم ممکن نباشد.»
متأسفانه شب گذشته خبری مبنی بر بازداشت دو کاندیدای جوان مشهور به جریان عدالتخواهی توسط پلیس امنیت تهران در رسانه های مجازی منتشر شد. علت این بازداشت را در برخی رسانهها تهیه یک متن اعتراضی نسبت به برخی مفاسد و قصد توزیع آن در مراسم راهپیمایی امروز عنوان کردهاند.
متن مذکور را دیدهام که به نظرم انتشارش مجرمانه نیست. اگر مجرمانه هم بود فقط با دستور رییس قوه قضاییه بازداشت این دو کاندیدا ممکن است. حتی تخلف انتخاباتی هم به نظر نمیرسد و اجر در نهایت تخلف انتخاباتی هم باشد که برای آن هم نمیتوانند کاندیدایی را احضار یا بازداشت کنند.
اکنون منتظر اعلام نظر مسئولان قوه قضاییه هستیم که آیا این اقدام، با نظر آقای رییسی صورت گرفته یا پلیس امنیت، خودسرانه و بدون مجوز و بر اساس تشخیص خودش اقدام کرده است.
در صورت دوم، حتما ریاست قوه قضاییه باید از قانون انتخابات و حقوق این داوطلبان دفاع کرده و متخلفان در پلیس امنیت، محاکمه شوند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
حوزه انقلابی
♻️ بازداشت دو کاندیدای جوان عدالتخواه، تخلف قانونی است 🔰 حمید رسایی: مطابق تبصره ماده ۶۷ قانون انتخ
دفاع مستند آقای حمید رسایی از دو کاندیدای جریان #عدالتخواه که به دلایل نامعلوم دستگیر شده اند، جالب و قابل تحلیل است.
هنوز مشخص نیست پشت پرده این ماجرا چیست و قضاوت در مورد آن آسان نیست.
@rozaneebefarda
92.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مستند «پرسه در مه» اولین پرده از ارتباطات #روحالله_زم.
@rozaneebefarda
هدایت شده از اندیشه مقاومت
⭕️ رونمایی روحانی از فتنه آینده!
✍️ رضا سراج، کارشناس مسائل سیاسی
🔹پس از آنکه حسن روحانی هشتگ انتخابات تشریفاتی را در توئیتر منتشر کرد؛ در سخنرانی مراسم ۲۲ بهمن اظهار داشت : "اگر پهلوی به یک انتخابات سالم و آزاد تن میداد، انقلاب نمیشد."
🔹اگر چه اظهارات روحانی، موید سکولار بودن ایشان است [...] ولی از این مهمتر، میتواند رونمایی از پروژه آشوب پسا انتخاباتی باشد که باید به آن توجه ویژه داشت. تجربه دو دههی اخیر این واقعیت را رقم زده که هر گاه جریان شبکه همکار داخلی غرب در ایران شکست خورده؛ کشور دچار فتنه و آشوب گردیده است.
🔹شکست غربگرایان در انتخابات سومین دوره مجلس خبرگان (آبان ۱۳۷۷) که سعید حجاریان از آن به عنوان ریزش آراء جبهه دوم خرداد یاد کرد؛ منجر به بروز فتنه ۷۸ شد. همچنین شکست جریان غربگرا در انتخابات ریاست جمهوری دهم نیز، پدید آور فتنه ۸۸ شد./ کانال رضا سراج
@andisheh_moghavemat
باسمه تعالی
🔴پست1534: روش مصرف اینترنت مردم ایران عجیب است
🔹امروز که برای چک کردن وضعیت اینترنت ایران به سایت اوراکل سر زدم، نکته عجیبی را یافتم؛ روش مصرف اینترنت مردم ایران با بسیاری از کشورهای دیگر متفاوت است.
🔹برای مقایسه سابقه مصرف یک هفتهای اینترنت فرانسه، کانادا، و آمریکا را کنار ایران گذاشتم، تا مشکل را بشود واضح دید. منخنی های پایین عکس مربوط به تعداد مراجعه به سایتها، و منحنی بالا مربوط به وضعیت ساختارها است.
🔹مردم آمریکا و کانادا در طول روز سراغ اینترنت میروند و در شب میخوابند، و مصرف اینترنت پایین میآید. دو روز تعطیل آخر هفته هم کمتر کسی سراغ اینترنت میرود.
🔹مردم فرانسه هم تقریباً همین عادت را دارند؛ فقط ظاهراً بعد از ناهار کمی استراحت میکنند و بعد دوباره سراغ آن میروند.
🔹اما در ایران منحنی خیلی آشفته است. از ظاهر آن چنین به نظر میآید که تا یک شایعه پخش میشود، همه سریعاً سراغ اینترنت میروند و تعداد جستجوها مثل سوزن بالا میرود. بعد که خیال همه راحت شد، مصرف افت میکند.
🔹بعضی مواقع در ایران، حتی در نزدیک صبح، مراجعه به اینترنت از وسط روز بیشتر است.
🔹به نظرم جامعهشناسان و روانشناسان باید روی این مسأله تحقیق کنند، که چرا مردم چنین رفتاری نشان میدهند.
🔸https://map.internetintel.oracle.com/?root=national&country=ir
t.me/zadolmosafer