هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️⚡️تراریخته را باید با روش تحقیق جدیدی بررسی کرد...
👌اشکال اولی که ما به مسئله تراریختهها گرفتیم یک اشکال عام بود؛ اصطلاحاً اشکال روش تحقیقی بود. ببینید حوزههای علمیه ما و دانشگاههای ما، برای بررسی موضوعات خودشان، از یکسری روشها استفاده میکنند که حالا اصطلاحاً به "روش تحقیق" موسوم است. وقتی میخواهند یک مسئله را بررسی کنند، اصطلاحاً از یک متدهایی استفاده کرده و سپس گزارش علمی تهیه میکنند.
👌در حوزه علمیه، از سابق اینگونه مرسوم بوده که وقتی به یک موضوع جدید برمیخوردند، موضوع جدید را به کارشناسان آن موضوع ارجاع میدادند و میگفتند اصطلاحاً این موضوعشناسی از دایره تشخیص فقیه خارج است و فقیه باید در مشورت کارشناسان و موضوعشناسان، مسئله را بررسی کند. بنابراین حوزه علمیه از حیث روش تحقیق، مسئله محصولات تراریخته را یک مسئله موضوعشناسانه دانسته و علیالقاعده باید این مسئله را به عرف کارشناسان حوزه بیوتکنولوژی ارجاع دهد. این یک بحث است. در دانشگاه هم یک روش تحقیق پوزیتیویستیِ تجربی وجود دارد که دادهها و نمونههای آماری مختلف را بررسی و سپس یک حکم علمی را صادر کرده و یک گزارش علمی مینویسند.
👌ما در مقابله و نقد این دو نوع بررسی، یک دیدگاهی را مطرح کردیم و گفتیم که حوزههای موضوعشناسی جدید -از جمله مباحث تکنولوژی جدید مثل تکنولوژیهای زیستی که مصداق اتم این مسئله است- باید با یک روش تحقیق جدیدی بررسی شوند. بنده قبلاً، هم خدمت برخی از مراجع محترم تقلید و اساتید محترم حوزه، این گزارش را دادهام و هم با دوستان دانشگاهیمان این بحث را مطرح کردهام. باید با یک فضای روش تحقیقی جدید وارد بحث شد. با حوزه این استدلال را مطرح کردیم که موضوعات جدید، موضوعات عرفی و بسیط نیستند، بلکه موضوعاتی چند بُعدی به حساب میآیند. لذا نمیشود مانند موضوع صلاة با آنها برخورد کرد. البته حالا موضوع صلاة هم موضوع مستنبطه شرعیه است. نمیتوان با موضوعی مثل شراب با آنها برخورد کرد. موضوعاتی که اصطلاحاً در حوزه تکنولوژی و در حوزه مسائل جدید مطرح میشود، گاهی تأثیرات فرهنگی دارد، گاهی وقتها تأثیرات سیاسی دارند، گاهی اوقات تأثیرات اقتصادی دارند. واقعاً یک موضوع بسیط نیستند. پس به لحاظ کارشناسی این نوع بررسی موضوعات پیچیده غلط است
👌ما در بررسی تکنولوژیهای زیستی به یک روش تحقیق جدید نیاز داریم. ما آن روش تحقیق را در نگاه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تحت عنوان الگوی تخصیص تکنولوژی، تئوریزه کردهایم. اگر اصل این سخن به پذیرش رسید راجع به مختصات آن روش تحقیق نیز وارد بررسی خواهیم شد. فقط یک جمله عرض کنم: ما در آن نظریه عرض کردهایم باید اثر تکنولوژیهای جدید بر همه زیرساختهای هدایت مورد بررسی قرار گیرد. ما در جدول زیرساختهای هدایت، نُه زیرساخت اصلی را بررسی کردهایم، نسبت همه این زیرساختها باید با مسائلی همچون تراریختهها و همچنین سایر تکنولوژیها مورد بررسی قرار گیرد که یک بحث فنی خارج از حوصله جلسه است.
حجت الاسلام علی کشوری- نشست تخصصی بررسی مسئله تراریخته - دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم- یک شنبه ۲۹-۵-۱۳۹۶ مصادف با ۲۷ ذوالقعده ۱۴۳۷
http://nro-di.blog.ir/1396/05/30-2
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#توسعه_محرومیت_زاست
#پنج_پرسش_درباره_تراریخته
#بیوتروریسم
@olgou4
🔹یادواره سردارجنگل(میرزاکوچک جنگلی)
🔹 سخنران حجت الاسلام علیزاده معاون سیاسی بسیج اساتید، مداح برادر قربانی .
🔹مکان، پردیسان- بلوارابوطالب علیه السلام، کوچه یک - مسجدامام موسی کاظم علیه السلام.
🔹یکشنبه11اذرماه همراه با اقامه نماز مغرب و عشاء.
نشر حداکثری.
حوزه انقلابی
الگو و استاد اخلاق اسلام امریکایی ظریف کیست ؟
یک خائنی در حق تنگستان که خادم معرفی شد طبق مستند تاریخی متن مذاکرات مجلس شورای ملی چهاردهم را بهتر بشناسید و از آقای ظریف بپرسید چرا او را استاد خودش میداند و چرا برخی میخواهند او را برجسته کنند؟
خیلی عجیب و محرمانه
حتمن ببینید
@howzehenghelabi
ارسالی مخاطبان :
سلام علیکم مطالب استاد جواد فاضل لنکرانی که اخیرا گفته بود اسلام نظام اقتصادی و.. ندارد خیلی شبیه حرف های نهضت آزادی و کارگزاران سازندگی است متن کوتاهی از کتاب استاد اسکندری فرستادم ،احساس میشه آقای فاضل به نگاه لیبرالیستی کارگزان نزدیک شده
@howzehenghelabi
ارسالی مخاطبان ص۲ :
سلام علیکم مطالب استاد جواد فاضل لنکرانی که اخیرا گفته بود اسلام نظام اقتصادی و.. ندارد خیلی شبیه حرف های نهضت آزادی و کارگزاران سازندگی است متن کوتاهی از کتاب استاد اسکندری فرستادم ،احساس میشه آقای فاضل به نگاه لیبرالیستی کارگزان نزدیک شده
@howzehenghelabi
ارسالی مخاطبان ص ۳ :
سلام علیکم مطالب استاد جواد فاضل لنکرانی که اخیرا گفته بود اسلام نظام اقتصادی و.. ندارد خیلی شبیه حرف های نهضت آزادی و کارگزاران سازندگی است متن کوتاهی از کتاب استاد اسکندری فرستادم ،احساس میشه آقای فاضل به نگاه لیبرالیستی کارگزان نزدیک شده
@howzehenghelabi
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
راه آهن رضاخانی، خدمت یا خیانت.pdf
232.1K
❌راه آهن رضاخانی
خدمت یا خیانت〽️
🔰راه اهنی که به درد کشور بخورد چه ویزگی هایی دارد❓
ارائه شده توسط ادمین کانال
به مدرسه انقلاب بپیوندید👇👇👇
https://eitaa.com/darseenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #تیزر دومین گردهمایی #نقشه_راه انقلاب اسلامی
✅ با موضوع #سهگامتاتمدننویناسلامی
🗓 يكشنبه ۹۷/۹/۱۱ ساعت۱۸
قم، مدرسه علمیه معصومیه
🔻با #افق همراه باشید
🔺پیش به سوی #دولت_اسلامی
@ofogh_es
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
🔻رکورد وحشتناک #فرانسه در خشونت علیه زنان
🔹روزنامه 20minutes: در هر سه روز، یک زن فرانسوی تحت ضربات فیزیکی شوهرش میمیرد!
وزارت کشور فرانسه اعلام کرد که در سال ۲۰۱۷ بیش از ۱۰۰ زن بر اثر خشونت خانگی جان باختند. / خبرگزاری اسپوتنیک
📌 فرانسه بالاترین #آمار_زنازادگی را در میان کشورهای اروپایی دارد!
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از محرمانه
محرمانه
🔰دختره به زور میخواد کفش پلیسو واکس بزنه و از فداکاریهاش در جهت حفظ امنیت کشورش تشکر کنه. اگه طور دیگه فکر میکنید حتما تحت تأثیر کیهان، شبکه خبر و خبرگزاری فارس هستین یا اینکه مزدورین یا آخوند...
حالت دیگهای نداره
#فرانسه
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
💎حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان:
آقای صالحی! دور از انصاف بود(نکته)
در این اظهارنظرها دقت کنید:
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا: «بعد از خروج ما از برجام، مشکلات در ایران بالا گرفته است، مردم نمیتوانند نان بخرند، آنها مجبورند با ما مذاکره کنند»!
جان بولتون مشاور امنیت ملی رئیسجمهور آمریکا: «تهران زیر فشار سنگینی قرار دارد. ما آنقدر فشار بر ایران را ادامه میدهیم تا صدای خرد شدن استخوانهایشان شنیده شود»!
جان بولتون (در اظهاراتی دیگر): «مردم ایران باید رنج و سختی تحریمها را احساس کنند و ما بهزودی شاهد آن خواهیم بود»!
مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا: «اگر ایران میخواهد مردمش غذا بخورند باید به حرف آمریکا گوش کند. اکنون ایران باید تصمیم بگیرد که آیا میخواهد مردمش غذا بخورند، یا نه»!
و... دهها نمونه دیگر از این دست که همه روزه از سوی مقامات رسمی آمریکا علیه مردم کشورمان مطرح میشود.
حالا به اظهارات آقای دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان که روز گذشته با شبکه «یورونیوز» انجام شده است توجه کنید؛ ایشان در این مصاحبه میگوید:
«فشارهای اقتصادی غوغا میکند. مثلا حقوق من تا یکسال پیش به عنوان یک استاد دانشگاه، حدود ۳۰۰۰ دلار در ماه بود، الان به ۷۰۰ دلار رسیده است. این واقعا فشار اقتصادی است. ببینید اقشار دیگر چقدر تحت فشار هستند»!
حالا - با عرض پوزش- خودتان را جای مقامات آمریکایی بگذارید! و سپس درباره اظهارات آقای صالحی به عنوان یک مسئول بلندپایه ایرانی به قضاوت بنشینید! آمریکا از اظهارات ایشان چه پیامی دریافت میکند؟!
آیا غیر از این است که نتیجه میگیرد، تحریمها توانسته است ایران اسلامی و مردم آن را از پای درآورد! و آیا اظهارات جناب صالحی برای آمریکاییها این پیام مشخص را ندارد که برای به تسلیم کشاندن کامل ایران بایستی بر شدت تحریمها بیفزایند؟!
ممکن است گفته شود که مگر تحریمها در سختی معیشت مردم موثر نبوده است؟ که باید گفت؛
اولا؛ در حالی که دشمن تمامی توان خود را روی
فشار اقتصادی بر مردم متمرکز کرده است و با صراحت اعلام میکند که هدف نهایی از اعمال تحریمها به زانو درآوردن ملت است، اظهارات آقای صالحی بیآنکه بخواهند و یا احتمالا متوجه باشند! آب ریختن به آسیاب دشمن و تشویق حریف به افزایش فشارهاست! و این گناهی نابخشودنی است که انشاءالله ناشی از غفلت باشد!
ثانیا؛ فقط با یک نگاه گذرا به روند امور در کشور، به وضوح میتوان دید که مشکلات معیشتی برخاسته و ناشی از بیتدبیری «دولت تدبیر»! است! چرا راه دور برویم! نیمنگاهی به آنچه که طی همین چند ماه اخیر شاهد بودهایم بیندازید! چه کسانی قیمت دلار را از ۳ هزارو چند صد تومان به ۱۸ هزار تومان رساندند؟! چه کسانی برای واردات کالای مورد نیاز مردم، دلار ۴۲۰۰ تومانی گرفتند و به جای کالای ضروری، موز و چایساز و... وارد کردند؟! چه کسانی در اوج نیاز کشور به ارز، ۱۸ میلیارد دلار از ذخیره ارزی کشور را به باد فنا دادند؟! چه کسانی ۲۴ میلیون یورو از بیتالمال را به نام دو نفر ثبت و پرداخت کردند که حالا معلوم شده این دو نفر اساسا وجود خارجی ندارند؟! چه کسانی با تاسیس شرکتهای صوری در برخی از کشورهای همسایه، خود را طرف معامله خودشان جا زدند؟! چه کسانی دلارهای ۴۲۰۰ تومانی را گرفتند و هیچ کالایی وارد نکردند؟! جناب صالحی عزیز، ۹ ماه است که ماده ۲۹ قانون برنامه ششم - ایجاد سامانه برای اعلام حقوق و مزایای مدیران- خاک میخورد و ابلاغ نمیشود! دولت محترم میگوید هرگز حاضر نیستیم به حساب خصوصی افراد سرک بکشیم! ولی در همان حال با تصویب FATF اصرار دارد که نه فقط حساب خصوصی افراد بلکه تمامی تراکنشهای مالی کشور را در اختیار بیگانگان قرار بدهد! فلان کارمند و کارگر و بقال و نجار که از سرک کشیدن دولت به حساب شخصی خود باک و واهمهای ندارد، مشکل کسانی هستند که صدها و هزاران میلیارد که معلوم نیست از کجا آوردهاند را در حسابهای شخصی خود دارند! و... این قصه سر دراز دارد!
جناب آقای دکتر صالحی! کدامیک از موارد یاد شده ناشی از تحریمها بوده است؟! حقوق ماهیانه ۳ هزار دلاری جنابعالی را دولت محترم با بیتدبیری و رها کردن عرصه اقتصادی کشور به ۷۰۰ دلار تبدیل کرده است نه تحریمها؟!
و همین بلا را به گونهای دیگر و البته به مراتب شدیدتر به مردم مظلوم این دیار تحمیل کرده است! آیا در این معادله! که بهتر است آن را «نامعادله» بنامیم، هیچ مجهولی میبینید؟! انصاف نیست که دشمن از اظهارات نسنجیده شما گرای افزایش فشار و تحریمها را دریافت کند! مخصوصا آنکه جنابعالی به نکاتی هم درباره اقتدار نظام و تسلیمناپذیری ملت ایران اشاره کردهاید که کاش سخن یاد شده در اظهاراتتان نبود.
کیهان 9 آذر1397
@howzehenghelabi
هدایت شده از انصاف طلب
http://ensaftalab.blog.ir/1397/09/10
حتما بخونید نگاه نسبتا کاملی از علت تولد برجام تا علت قتلش توسط ترامپ رو به مخاطب میده
هدایت شده از دیدهبان دولت
🔺غده و نجاستی در جامعه که حتی خون شهید هم نمیتواند آن را پاک کند....
گزیده ای از بیانات "آیت الله جوادی آملی" در "نشست دوره ای اساتید":
🔹ما یک فقه اصغر داریم و یک فقه اکبر؛ فقه اصغر همان چیزی است که حوزه ها روزانه به آن می پردازند، اگر حدثی باشد هم با آب پاک می شود و هم با خاک. نجاستهای حدثی حتی قابل تطهیر با خاک هم هستند اما غده بدخیم و آلوده استکبار و استعمار را نه آب پاک می کند و نه خاک تنها چیزی که استعمار غرب را ربود، خون بود.
🔹کاری که از باران و برگ و تگرگ ساخته نیست از خون و فداکاری جانبازان ساخته است اما آن امر آخر، غده و نجاستی است که خون شهید نمی تواند پاک کند بلکه مرجعیت حوزه است که آن را پاک می کند و آن سکولار فکر کردن و الحادی اندیشیدن و مشرکانه فکر کردن است.
🔹حرف اول مملکت را مرجعیت و حوزه های علمیه می زند چون مداد و قلم به دست اینهاست و به دنبال این مداد، شهدا و جانبازان به راه می افتند و بر استکبار و استعمار پیروز خواهند بود.
🔹اگر گفتند که علما و مراجع نائب ائمه هستند و ائمه محکمات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه هستند یعنی ای علما و مراجع مواظب باشید در مملکت چه می گذرد، مراقب باشید مشکلات مملکت چیست؟ چون اینها در دامن شما هستند، شما محکم و آنها متشابه هستند.
🔹محکمات هم وظیفه اش مادربودن و پدربودن است؛ هرجا مشکلی دید تذکر بدهد.
📅 ۸ آذر ,۱۳۹۷
بیداری ملت
✅ @efshagari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روزی یقه شما گرفته خواهد شد( از تئوریسین های ۲۰۳۰ تا مدیران نالایق عرصه فضای مجازی)
هدایت شده از افق انقلاب اسلامی
خلاصه سخنرانی مقام معظم رهبری 79-9-12.mp3
5.58M
🎵 #خلاصه_صوت سخنرانی مهم مقام معظم رهبری در تاریخ 12آذر 1379 در دیدار با کارگزاران
⏳مدت:11 دقیقه
حجم: 5 مگابایت
📥 دانلود صوت کامل سخنرانی ↙️
http://yon.ir/farayand1
🔻با #افق همراه باشید
🔺رسانه تخصصی #دولت_اسلامی
@ofogh_es
#اطلاعیه
💠 درآستانه هجدهمین سالروز سخنان تاریخی امام خامنه ای در تاریخ ۷۹/۹/۱۲
✅دومین گردهمايي #نقشه_راه انقلاب اسلامی
♦️موضوع: #سهگامتاتمدننویناسلامی
👤 سخنران: حجةالاسلام و المسلمین ثقفی
🗓 يكشنبه ۹۷/۹/۱۱ ساعت۱۸
قم، مدرسه علمیه معصومیه، سالن همایش ها
🔻با #افق همراه باشید
🔺پیش به سوی #دولت_اسلامی
@howzehenghelabi
«قدرت تیز» و گلوی عمو سام (یادداشت روز)
یک سال پیش دو محقق آمریکایی به نامهای «کریستوفر واکر» و «جسیکا لودوینگ» مقاله مشترکی را در نشریه فارین افرز (با عنوان: معنای قدرت تیز؛ دولتهای اقتدارگرا چگونه نفوذ را طراحی میکنند) منتشر و در آن برای نخستین بار اصطلاح Sharp Power یا «قدرت تیز» را مطرح کردند. این اصطلاح در برابر اصطلاح ابداعی جوزف نای با عنوان «قدرت نرم» وضع شده است. اصطلاح «قدرت تیز» طی یک سال اخیر در محافل سیاسی و اندیشکدههای آمریکایی مورد بحث بسیار بوده و شواهد و قرائن نشان میدهد این مباحث سمت و سوی عملیاتی نیز گرفته است. اما «قدرت تیز» چیست؟
برای آشنایی و درک این اصطلاح ابتدا باید برداشتی از قدرت سخت و نرم داشت. قدرت سخت عبارت است از تحمیل سیاست از طریق اجبار که ابزار نظامی و اقتصادی دو اهرم اصلی اعمال آن هستند. در مقابل قدرت نرم، هدف خود را از طریق جذابیت و اقناع، دنبال میکند. قدرت نرم باعث تجدید نظر در فرهنگ یک کشور، آرمانهای سیاسی و در نهایت سیاستهای یک کشور میشود. چکیده نظر واکر و لودوینگ را میتوان چنین بیان کرد؛ کشورهای دشمن و رقیب آمریکا به استفاده از تکنیکها و ابزارهای قدرتنرم روآوردهاند و از آن علیه ارزشهای آمریکایی و دموکراسی غربی استفاده میکنند. در واقع «قدرت تیز» ابزار و روشی است که سعی دارد تمدن غرب را مورد حمله غیرنظامی قرار دهد و آن را تضعیف کند. واکر در مقاله دیگری توضیح میدهد «قدرت تیز» چهار حوزه را مورد هدف قرار میدهد؛ فرهنگی، علمی و دانشگاهی(آکادمیک)، رسانه و نشر که به طور اختصار آن را CAMP (برگرفته از حروف نخست این چهار حوزه) مینامند.
اما چرا نخستین بار این بحث در فارین افرز مطرح شد؟ پاسخ به این سؤال به ظاهر فرعی، کلید حل و فهم مسائل بسیاری در این مورد است. این نشریه وابسته به NED«صندوق ملی برای دموکراسی»
(National Endowment for Democracy) در آمریکاست. مرور مختصری بر چگونگی شکل گیری، اهداف و عملکرد این نهاد آمریکایی زوایای مهمی از بحث را روشن میکند. هشتم ژوئن 1982 دونالد ریگان رئیسجمهور وقت آمریکا در سخنرانی مشهور خود در پارلمان انگلیس، اتحاد جماهیر شوروی را «امپراطوری شیطانی» نامید و گفت آمریکا باید به مخالفان آن کمک کند؛ «ما باید زیرساختهای لازم را برای دموکراسی ایجاد کنیم: آزادی مطبوعات، اتحادیههای کارگری، احزاب سیاسی و دانشگاهها. این به مردم اجازه میدهد که بهترین راه را برای توسعه فرهنگ و حل و فصل اختلافات خود به صورت مسالمتآمیز انتخاب کنند.» یک سال بعد NED در واشنگتن پایهگذاری و مورد حمایت کامل هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه قرار گرفته و تامین مالی شد.
سخنرانی ریگان جلوه بیرونی تصمیمی بود که از مدتها قبل گرفته شده بود. از مدتها پیش سیا به دلیل مداخلات خود در گوشه و کنار جهان، تبدیل به سازمانی کثیف و منفور شده بود که کمتر سیاستمدار، فعال اجتماعی و هنرمندی حاضر بود بدنامی ارتباط با آن را به جان بخرد. بغرنج شدن این وضعیت، تصمیمسازان آمریکا را به تکاپو انداخت تا وظیفه «صادرات دموکراسی آمریکایی» را به نهاد دیگری واگذار کنند و نتیجه آن تاسیس NED به عنوان بازوی عمومی سازمان سیا بود. این سازمان پوششی، خود را غیردولتی معرفی میکند اما بودجه آن بطور کامل و با استفاده از راههای مختلف آشکار و پنهان، توسط دولت آمریکا تامین میشود. سخنرانی ریگان در انگلیس نیز در این مورد اتفاقی نبود. به قول تیری کیسان تحلیلگر فرانسوی؛ NED و شاخکهای چهارگانه آن، اندامهای یک پیمان ارتش انگلوساکسون است که لندن، واشنگتن و کانبرا را متصل میکند و نه تنها پوششی برای سیا، بلکه MI6 انگلیس و ASIS (سازمان امنیتی استرالیا) است.
گذشته از مبحث گسترده جنگ نرم و رقابت رسانهای و فرهنگی دو بلوک غرب و شرق، یکی از اصلیترین روشهای مداخله NED در محیط سایر کشورها از طریق نفوذ و تحت تاثیر قرار دادن انتخاباتهاست. دستکاری موفقیتآمیز انتخابات نیکاراگوئه 1990 و مغولستان 1996، کمک به سرنگونی دولت منتخب بلغارستان در 1990 و آلبانی در 2-1991 و حمایت گسترده و طولانیمدت از مخالفان هوگو چاوز در ونزوئلا از 1999 تا 2004 تنها چند مورد از این فعالیتهاست که ردپای NED در آن به روشنی قابل پیگیری است. انقلابهای رنگی یا مخملی و ماجرای مشهور ایران-کنترا (مک فارلین) از دیگر موارد قابل ذکر در این پرونده قطور است. سال 2003 و در بیستمین سالگرد تاسیس آن عنوان شد 6هزار سازمان سیاسی و اجتماعی در سراسر دنیا تحت حمایت و پشتیبانی آن قرار دارند.
ابزار اصلی و ثابت NED برای پیشبرد برنامههای خود «قدرت نرم» و نفوذ در همان چهار حیطهای است که از واکر در بالا نقل شد؛ فرهنگی، دانشگاهی، رسانه و نشر. این نهاد طی سالهای اخیر متوجه شد، به دلایل مختلف انحصار آمریکا بر «قدرت نرم» از دست رفته و بازیگران جدیدی وارد میدان شدهاند. دشمنان و رقبای آمریکا با استفاده از سلاحی که ساخته و پرورش داده آمریکا بود و تنها در اختیار آن قرار داشت، در حال ضربه زدن به آمریکا هستند. آمریکایی که دههها کشورها و فرهنگهای مختلف جهان را مورد تهاجم نرم قرار داده بود، اینک خود هدف تهاجم قرار گرفته بود.
پس عجیب نیست که نخستین بار اصطلاح «قدرت تیز» در نشریه فارینافرز مطرح میشود. NED در قلب این جنگ جهانی قرار دارد و شاخکهای آن زودتر از بقیه این تهاجم را حس کرد. نامگذاری و تفسیرهای صورت گرفته در این زمینه، خود بخشی از این جنگ نرم هستند. اگر آمریکاییها با ابزار رسانه و فرهنگ در جامعهای نفوذ کرده و بر رفتار و سیاستهای آن اثر بگذارند، امری مثبت است و نام آن را «قدرت نرم» میگذارند، اما اگر رقبا همین کار را درخصوص آمریکا انجام دهند و سخن خود را به گوش مردم آمریکا برسانند، امری مذموم و نام آن «قدرت تیز» است و باید هرطور شده با آن مقابله کرد!
آمریکاییها به طور مشخص سه کشور ایران، روسیه و چین را به عنوان کشورهای استفادهکننده از «قدرت تیز» علیه آمریکا و ارزشهای آن معرفی میکنند. درباره نوع برخورد با این مسئله نیز دو دیدگاه در آمریکا وجود دارد. عدهای معتقدند باید با این مسئله برخورد سلبی و سخت کرد و اجازه نفوذ و دسترسی این کشورها به ابزارهای اعمال «قدرت تیز» را گرفت. در مقابل عدهای دیگر (مانند جوزف نای) معتقدند آنچه باعث برتری و پیروزی آمریکا بر اتحاد جماهیر شوروی شد، فضای باز و آزاد فرهنگ غرب بود و نباید برای مقابله با «قدرت تیز» این مزیت را محدود و نابود کرد و راه مقابله با «قدرت تیز»، قدرت نرم است.
شواهد و قرائن نشان میدهد آمریکاییها روش سلبی و حذفی را در برخورد با «قدرت تیز» در پیش گرفتهاند. اواخر مهرماه شرکت توییتر مجموعهای شامل ۱۰ میلیون پست توییتری و از جمله دو میلیون پست ویدیویی را منتشر کرده و مدعی شد این مجموعه از سوی ایران و روسیه تولید و منتشر شده است. به دنبال آن هزاران حساب کاربری ایرانی و روسی بسته شد. بستن حسابهای کاربری ایران محدود به توییتر نشد. فیسبوک و یوتیوب نیز کاربران زیادی را حذف کردند. اتهام این حسابهای کاربری حمایت از جمهوری اسلامی، انتقاد از رژیم صهیونیستی و تهاجم به ارزشهای آمریکایی بود! دو روز پیش هم رویترز گزارشی ویژه از 71 وبسایت ایرانی منتشر کرد و نوشت این وبسایتها که به زبانهای مختلف دنیا مطلب تولید و منتشر میکنند، افکار عمومی سایر کشورها، به خصوص در منطقه را هدف گرفتهاند. اتخاذ روش سلبی و حذفی در برخورد با قدرت نرم جمهوری اسلامی قابل پیشبینی بود چرا که از سالها پیش غربیها این روش را در پیش گرفته بودند. در حالی که دهها شبکه ماهوارهای فارسیزبان سالهاست جامعه ایرانی را تحت بمباران و جنگ روانی خود قرار دادهاند اما غربیها با انواع و اقسام روشهای سلبی سعی میکنند صدای معدود شبکههای ایرانی مانند پرستیوی، هیسپانتیوی و العالم را قطع کنند.
داغ شدن موضوعی مانند «قدرت تیز» در محافل سیاسی و عملیاتی آمریکا نشان میدهد جنگ نرم وارد مرحله تازهای شده است و آمریکا تنها بازیگر فعال این میدان نیست. کشورهای دیگر دریافتهاند دفاع صرف در این میدان کفایت نمیکند و بهترین دفاع، حمله است. جمهوری اسلامی در آستانه چهل سالگی خود در عرصه جنگ نرم وارد فاز تهاجمی شده و این نشانهای دیگر از پیشرفت و عظمت این انقلاب است. اگرچه امکانات و ابزار و بودجه مالی جمهوری اسلامی در این میدان کمتر از دو بازیگر دیگر آن یعنی چین و روسیه است اما پتانسیل محتوایی، جذابیت و قدرت اقناع انقلاب اسلامی که برخاسته از فطرت بشری و آموزههای الهی است، از این دو کشور میراثدار سوسیالیسم و کمونیسم بسیار بیشتر است. نظام استکباری آمریکا که قدرت خود را مدیون تصویرسازی است، باید هم نگران برندگی قدرتی باشد که این هیمنه ساختگی را به چالش میکشد. در عصر حیرت و سرگشتگی جهانی، بشر مشتاق صدای آرامشبخشی است که او را از این بیابان تاریک و وحشتزا برهاند. الیس الصبح بقریب...
محمد صرفی
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻ملکی، معاون تهذیب وتربیت حوزههای علمیه:
🔹دروس اخلاق در قم ساماندهی میشود
🔹در تدوین نظام جامع تربیتی، آسیب شناسیهای علمی صورت گرفته است
🔹مدیر مدرسه باید مسئولیت تهذیب مدرسه را عهدهدار شود
▫️از جمله فعالیتهایی که از سال قبل به صورت جدّیتر آغاز شده است، #دروس_اخلاق را در سطح مراجع ارتقا دادیم و به طلاب معزز اطلاع رسانی شد تا در این دروس اخلاق شرکت کنند.
▫️به فرموده رهبرانقلاب، #مراجع، قلههای رفیع حوزههای علمیه هستند، از این رو باید طلاب تا جایی که امکان دارد در محضر این بزرگان قرار بگیرند. در حال حاضر دروس اخلاق آیات عظام مکارم شیرازی، سبحانی و جوادی آملی همچنین حضرات آیات مصباح یزدی، خرازی، استادی و شب زندهدار به طور رسمی و به صورت پویا و فعال دایر است.
🔹دروس اخلاق در سطح دیگری از سطوح شخصیت های حوزوی وجود دارد که فهرست درس اخلاقها تهیه و در اختیار طلاب قرار میگیرد.
✔️ تائید کلاس اخلاق و استاد آن توسط بزرگان حوزه انجام میشود.
⭕️ اما درسهای اخلاقی که بدنه حوزه به هر دلیلی آن را تائید نمیکند مورد قبول ما نیست و ما به طلاب جوان توصیه میکنیم در این درس اخلاقها شرکت نکنند.
➖ تجربیات تلخی از سالهای قبل داشته و داریم و افرادی تحت عنوان استاد اخلاق و صاحب کشف و کرامت جوانها را جذب کردند و بحث مرید و #مرادبازی را مطرح کرده و جوانها را از مسیر صراط مستقیم خارج کردند. برای جلوگیری از اینگونه خطرها و انحراف ها بهترین معیار تایید دروس اخلاق توسط بزرگان حوزه است.
http://hawzahnews.com/detail/News/470445
☑️ @hawzahnews
هدایت شده از هم اندیشی حوزویان
چندپرسش اساسی: ایا اخلاق اجتماعی وجود حقیقی دارد یا اعتباری؟ ایا درفرض اثبات حقیقی و موثر بودن اخلاق اجتماعی که خود متاثر از ساختارها ونهادهای اجتماعی است انگاه توصیه به اخلاق فردی و توسعه ان چه سهم تاثیری در نظام سازی اجتماعی بلکه در حفظ اخلاق فرد از تهاجمات مستمر ساختاری دارد؟ فقه تکلیفی ما چه نسبتی با فقه اخلاقی و توصیفی ما دارد؟ در فقدان انسجام این سه فقه ایا می توان به بیش از چند درصد تاثیر اخلاق وکلام و فقه فردی در جامعه سازی ادعا کرد؟ چرا ولخرجی نورانیت حاصل از این دروس اخلاق در مسیر زندگی اجتماعی مان به یک عادت برای بسیاری از چله نشینان تبدیل شده است؟ ایا امام و رهبری با همین ابزار توانستند تحولی شگرف در داخل و خارج کشور ایجاد کنند؟ نقش مع تهذیب حوزه فقط برگزاری چند کلاس اخلاق است یا رسالتهای بزرگتری در کنار محققان برای تئوریزه و نهادینه سازی اخلاق اجتماعی دارد؟ حوزه حداقلی و سکولار چیست؟ .....
هدایت شده از عمار انقلابی
🔴 آقای نخست وزیر! شما رمان #گوژ_پشت_نتردام را خوانده اید؟!
ع
🔻عطاالله مهاجرانی، وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات در کانال تلگرامی خود نوشت:
🔹طارق متری وزیر فرهنگ لبنان ( ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸)، دقیق و خوش سخن ودانشمند و بسیار خوان بوده و هست. دیدار با او همیشه غنیمت است! چای نعناع و دردشه! دردشه همان گفتگو ست، صمیمی و پایان ناپذیر. طنجه بودیم ، گفت داستان ملاقات با آیت الله خامنه ای را برایت بگویم. حتما تازه است.
🔹همراه سعد حریری به تهران سفر کردیم. قرار ملاقات با آیت الله خامنه ای بود. _این دیدار در آذرماه ۱۳۸۹ انجام شده است- قبل از دیدار قرار شد، جلسه ای با سعد حریری به عنوان نخست وزیر داشته باشیم. شش وزیر هم همراه بودیم. جلسه در محل اقامت حریری در کاخ سعد آباد برگزار شد. سعد حریری گفت: باید مساله سلاح حزب الله را به عنوان مساله اصلی لبنان مطرح کنیم. من سخنی نگفتم، اما همه تایید کردند.
🔹وقتی وارد دفتر آیت الله خامنه ای شدیم، ایشان بسیارگرم و صمیمانه سعد حریری را در آغوش گرفت. جوانی و هوشمندی اش را تحسین کرد. از مرحوم رفیق حریری ذکر خیری به میان آورد. از لبنان بسیار تعریف کردند. نا گاه از سعد حریری پرسیدند، آقای نخست وزیر شما رمان گوژ پشت نتردام را خوانده اید!؟ خب پیداست که نخوانده بود! سری تکان داد که معلوم نبود خوانده یا نه.
🔹آیت الله خامنه ای گفت: در این رمان یک زن بسیار زیبایی تصویر شده است. او زیباترین زن پاریس است. طبیعی است که قدرتمندان در صدد دستیابی به این زن هستند. لات های پاریس، قداره کشان، با نفوذ ها. اما همه می دانند که آن زن زیبا، اسمش چی بود!؟ طارق گفت، من گفتم ازمیریلدا! آیت الله خامنه ای با تمام چشمانش خندید و گفت احسنت! شما وزیر فرهنگ بودید!
🔹همه می دانستند که ازمیریلدا یک دشنه ظریف دسته صدف سپید بسیار تیز و کارا به همراه دارد. هر کس به او سوء نظری داشته باشد، ازمیریلدا از استفاده از آن دشنه تردید نمی کند. اقای نخست وزیر! لبنان مثل همان زن زیباست. لبنان عروس خاورمیانه است. خیلی ها به کشور شما نظر دارند. اسرايیل خطری است که شما را تهدید می کند. مگر تا خیایان های بیروت نیامدند؟ مگر مردم را نکشتند؟ ویران نکردند؟
🔹سلاح مقاومت مثل همان دشنه ازمیریلداست. دشمن را نومید می کند و امکان عمل را از او می گیرد. گفتگو ها ادامه پیدا کرد. اما سعد حریری کلمه ای در باره سلاح حزب الله سخنی نگفت. بعد از جلسه پرسیدم. نگفتی؟ گفت: دیدی جلسه را چگونه اداره کرد و بحث را پیش برد. می شد مطرح کرد؟!
انتقاد از رواج بدحجابی در شهر قم
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
وضعیت حجاب در شهر قم با وجود حوزههای علمیه و مراکز امر به معروف مطلوب نیست.
باید حریمی برای آستانهای مقدس و شهرهای مذهبی ایران در نظر گرفته شود تا شان آستان و شهرهای مذهبی حفظ شود.
فعالیت به نفع حجاب در فضای مجازی ضعیف است اما دشمنان حضور پررنگی در این شبکهها دارند.
پنجمین اعزام به مناطق زلزله زده سرپل ذهاب
با همراهی و فرماندهی سردار مجاهد حاج سعید قاسمی
با مشارکت خواهران و برادران از سراسر کشور
تاریخ حرکت : 97/9/15
به مدت یک هفته
شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
09122513207
حجه الاسلام ترابی نسب(انگیسه)
((گروه جهادی شهدای مدافع حرم استان مازندران))
لطفا اطلاع رسانی کنید
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
🔴 با چنین رهبری منتظر ظهوریم !!
⏪ آقای نخست وزیر! شما رمان #گوژ_پشت_نتردام را خوانده اید؟!
🔻عطاالله مهاجرانی، وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات در کانال تلگرامی خود نوشت:
🔹طارق متری وزیر فرهنگ لبنان ( ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸)، دقیق و خوش سخن ودانشمند و بسیار خوان بوده و هست. دیدار با او همیشه غنیمت است! چای نعناع و دردشه! دردشه همان گفتگو ست، صمیمی و پایان ناپذیر. طنجه بودیم ، گفت داستان ملاقات با آیت الله خامنه ای را برایت بگویم. حتما تازه است.
🔹همراه سعد حریری به تهران سفر کردیم. قرار ملاقات با آیت الله خامنه ای بود. _این دیدار در آذرماه ۱۳۸۹ انجام شده است- قبل از دیدار قرار شد، جلسه ای با سعد حریری به عنوان نخست وزیر داشته باشیم. شش وزیر هم همراه بودیم. جلسه در محل اقامت حریری در کاخ سعد آباد برگزار شد. سعد حریری گفت: باید مساله سلاح حزب الله را به عنوان مساله اصلی لبنان مطرح کنیم. من سخنی نگفتم، اما همه تایید کردند.
🔹وقتی وارد دفتر آیت الله خامنه ای شدیم، ایشان بسیارگرم و صمیمانه سعد حریری را در آغوش گرفت. جوانی و هوشمندی اش را تحسین کرد. از مرحوم رفیق حریری ذکر خیری به میان آورد. از لبنان بسیار تعریف کردند. نا گاه از سعد حریری پرسیدند، آقای نخست وزیر شما رمان گوژ پشت نتردام را خوانده اید!؟ خب پیداست که نخوانده بود! سری تکان داد که معلوم نبود خوانده یا نه.
🔹آیت الله خامنه ای گفت: در این رمان یک زن بسیار زیبایی تصویر شده است. او زیباترین زن پاریس است. طبیعی است که قدرتمندان در صدد دستیابی به این زن هستند. لات های پاریس، قداره کشان، با نفوذ ها. اما همه می دانند که آن زن زیبا، اسمش چی بود!؟ طارق گفت، من گفتم ازمیریلدا! آیت الله خامنه ای با تمام چشمانش خندید و گفت احسنت! شما وزیر فرهنگ بودید!
🔹همه می دانستند که ازمیریلدا یک دشنه ظریف دسته صدف سپید بسیار تیز و کارا به همراه دارد. هر کس به او سوء نظری داشته باشد، ازمیریلدا از استفاده از آن دشنه تردید نمی کند. اقای نخست وزیر! لبنان مثل همان زن زیباست. لبنان عروس خاورمیانه است. خیلی ها به کشور شما نظر دارند. اسرايیل خطری است که شما را تهدید می کند. مگر تا خیایان های بیروت نیامدند؟ مگر مردم را نکشتند؟ ویران نکردند؟
🔹سلاح مقاومت مثل همان دشنه ازمیریلداست. دشمن را نومید می کند و امکان عمل را از او می گیرد. گفتگو ها ادامه پیدا کرد. اما سعد حریری کلمه ای در باره سلاح حزب الله سخنی نگفت. بعد از جلسه پرسیدم. نگفتی؟ گفت: دیدی جلسه را چگونه اداره کرد و بحث را پیش برد. می شد مطرح کرد؟!