10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کلیپ تصویری: «فرصت پرواز»
🔸 فضیلت و اعمال ماه مبارک رمضان
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_تهران
@howzehkhaharantehran
🌙 زمان نیّت کردن برای روزه
💢 پرسش: زمان برای نیّت روزه ماه رمضان چه موقع میباشد؟
▫️آیةالله وحید خراسانی: وقت نيّت روزه ماه رمضان در شب اول از اول شب است تا اذان صبح و در غیر شب اول میتوان قبل از اول شب هم نيّت کرد مثلا عصر روز قبل نيّت داشته باشد که فردا را روزه بگیرد قربة الی الله و بر این نيّت باقی باشد اگر چه تا بعد از اذان صبح خوابش ببرد.
▫️آیةالله شبیری زنجانی: نيّت روزه ماه رمضان وقت معيّن ندارد همين كه تا قبل از اذان صبح نيّت كرده باشد، كفايت میكند بنابراين كسی كه مثلاً در روز قبل نيّت روزه كند و بعد بخوابد و تا اذان صبح هم بيدار نشود، روزهاش صحيح است.
▫️آیةالله مكارم شیرازی: نيّت وقت معيّنی ندارد، بلكه هر موقعی تا قبل از اذان صبح نيّت كند، كافی است، و همين كه برای خوردن سحری برمیخيزد اگر از او سؤال شود منظورت چيست؟ بگويد: «قصد روزه دارم» كافی است.
▫️آیةالله سیستانی: آخرین زمان برای نیت بنابر احتیاط واجب هنگام اذان صبح است.
▫️بقیّه مراجع: زمان برای نیت کردن از اول شب ماه رمضان تا اذان صبح است.
📚 رساله ۱۶ مرجع مسأله ۱۵۵۳
- وحید، رساله، مسأله ۱۵۶۰
- زنجانی، رساله، مسأله ۱۵۶۱
- مکارم، رساله، مسأله ۱۳۱۹
- خامنهای، استفتاء جدید، مسأله ۵
- سیستانی، رساله دو جلدی، ج ۱، مسأله ۱۹۳۳
📎 #احکام
📎 #ماه_رمضان #رمضان
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_تهران
@howzehkhaharantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 متقین چه ویژگیهایی دارند؟
⁉️ چرا هَمام پس از شنیدن سخن امام علی علیه السلام بیهوش شد و از دنیا رفت؟
🌱 یک دقیقه با قرآن در #بهار_قرآن
💠 مجموعه دیدنی #سی_جزء_سی_داستان به روایت حجتالاسلام راجی
🔹#جزء_اول
🔹#داستان_اول
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_تهران
@howzehkhaharantehran
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تفسیر ۱ | تقوا محصول ماه رمضان
🔘 «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیامُ کَما کُتِبَ عَلَی الَّذینَ مِنْ قَبْلِکُم لَعَلَّکُم تَتَّقُون»
(آیه ۱۸۳ سوره مبارکه بقره)
۱۳۹۸/۰۲/۲۴
#سوره_بقره
#سی_روز_سی_تفسیر
#رهبر_معظم_انقلاب
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_تهران
@howzehkhaharantehran
📢 هدف از تلاوت قرآن تأثیرگذاری بر شنوندگان آن باشد
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در اولین روز ماه مبارک رمضان و در محفل نورانی انس با قرآن که با حضور شماری از قاریان و اساتید ممتاز و فعالان قرآنی برگزار شد، آمیخته شدن مجالس تلاوت قرآن با ترجمه و تفسیر آیات را برای انتقال مفاهیم و مضامین قرآنی به مستعمین و اثرگذاری بر آنها، ضروری خواندند و متخصصان و فعالان قرآنی را به تلاش برای یافتن شیوههای این مسئله مهم فراخواندند.
🔸 حضرت آیتالله خامنهای با شکرگزاری به درگاه پروردگار کریم بهخاطر برخورداری ایران از نعمت وجود قاریان فراوانِ برجسته، خوشخوان و صحیحخوان و آشنا با شیوههای خوب تلاوت گفتند: بر اساس گزارشها، رشد شاخص قرآن در کشور بیشتر از همه شاخصها است که این امر مایه خرسندی عمیق است.
🔹 ایشان قاریان قرآن را به علت رساندن پیام خداوند به دلهای مردم، دارای رسالت و مقامی برجسته و افتخارآمیز دانستند و افزودند: استماع و شنیدن قرآن، کاری واجب و لازمه ایمان به پروردگار و زمینهساز جلب رحمت الهی است که امکان تدبّر و تفکر در آیات الهی را هم فراهم می کند، بنابراین باید در کار تلاوت و استماع قرآن جدیت داشت.
🔸 رهبر انقلاب در همین زمینه به عموم مردم توصیه کردند بهگونهای عمل کنند که هر روز حتی اگر شده یک صفحه از قرآن را بخوانند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای آشنا نبودن مردم و مستعمین کشورمان با زبان قرآن را مانعی در درک مفاهیم قرآنی برشمردند و تأکید کردند: باید متخصصان و فعالان قرآنی برای این موضوع راههایی پیدا کنند تا مضامین عالی آیات نیز به گوش دل شنوندگان تلاوت برسد.
🔸 ایشان خاطرنشان کردند: باید همه مساجد به پایگاههای رواج تلاوت و استماع قرآن و ارائه تفسیر آیاتِ قرائتشده تبدیل شوند.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی قرآن را کتاب حکمت و درس و زندگی خواندند و خاطر نشان کردند: قرآن مجید در همه عرصههای فردی، خانوادگی، اجتماعی، حکومتی وحتی روابط بینالملل، مملو از تدبیر و حکمت است که باید به آموختن و بکارگیری این دروس اهتمام جدی داشت که خوشبختانه امروز همه زیرساختهای لازم برای این کار فراهم است.
🔸 رهبر انقلاب همچنین قاریان را به «تلاوت اثرگذار» توصیه کردند و گفتند: هدف از بعضی تلاوتها آوازخوانی است و همچنانکه در تلاوت برخی قاریان بیرونی مشاهده میشود، بیشتر به دنبال به رخ کشیدن لحنها و شیوههای تلاوت بر شنوندگان خود از طریق بکارگیری موسیقی زیبا و فعال هستند که این تلاوت، تلاوتِ مطلوب نیست.
🔹 ایشان هدف از تلاوت مطلوب را اثرگذاری آن بر مخاطب دانستند و گفتند: در این نوع تلاوت، از همان ابتدا باید نیتتان اثرگذاری بر مخاطب باشد که در این حالت باید خود قاری اول از همه، از خواندن قرآن تأثیر بپذیرد.
🔸 حضرت آیتالله خامنهای استفاده بجا و غیر افراطی از برخی شگردهای تلاوت قرآن را برای اثرگذاری بر مستمعین مناسب دانستند و با تاکید براینکه تلاوت قرآن هنری بزرگ و ترکیبی است، خطاب به قاریان گفتند: توجه داشته باشید که با هر لحنی تلاوت میکنید این کار را به قصد اثرگذاری بر شنونده انجام دهید.
🔹 در پایان این مراسم نماز مغرب و عشاء به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.
https://khl.ink/f/52296
4_5931319036565523108.mp3
4.02M
🎙تحدیر (تندخوانی)
🔰 #جزء_۲
🔰توسط استاد #معتز_آقایی
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_تهران
@howzehkhaharantehran
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دعای روز دوم #ماه_مبارک_رمضان(۵۸ثانیه)
در یادمان شهدای چذابه با صدای زیبای مداح نوجوان(محمدحسین اقبالی) و طعم یاد شهیدان... دم همتون گرم با این ابتکار رسانهای تروتمیز👌
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_تهران
@howzehkhaharantehran
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روز_دوم
آیت الله مجتهدی ره
شرح مختصر دعای روز دوم ماه مبارک رمضان.....
#صلوات
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_تهران
@howzehkhaharantehran
🌨اسفند ۱۳۵۲، جلسات روحانی جوان مسجد کرامت مشهد توسط ساواک تعطیل می شود...
⚡️پس از این تعطیلی، روحانی جوان مسجد کرامت، جسته و گریخته در میعادگاههای مختلفی به سخنرانی و تبلیغ میپرداختند.
🕌با این حال ایشان از همان روز نخست بعد از تعطیلی مسجد کرامت، اقامهی نماز جماعت در مسجد امام حسن مجتبی علیهالسلام را بهعهده گرفتند.
🎙البته هنوز امکان ارائهی یک برنامهی منسجم وجود نداشت و تنها شبهای شنبه بود که به سخنرانی میپرداختند.
🌟به مرور زمان، کار مسجد امام حسن علیهالسلام رونق گرفت. بهاندازهای که کوچکی مسجد، گنجایش علاقهمندان به سخنرانیهای این روحانی جوان را نداشت.
✨ ایشان در همینباره میگویند: «با شروع نماز جماعت در آن مسجد کوچک که به تعبیر حدیث شریف همچون مفحص قطاه (آشیانهی مرغ سنگخوار) بود، طلاب و کسبه به آن روی آوردند، بهطوریکه دیگر جایی نبود و متولیان مسجد مجبور شدند آن را توسعه دهند، به حدی که وسعت آن از مسجد کرامت هم بیشتر شد. من به خاطر حساسیتزدایی و یا لااقل کمکردن آن، فقط شبهای شنبه در آنجا نماز میخواندم و درسهایی از نهجالبلاغه ایراد میکردم که جمع زیادی در آنها شرکت میکردند.»
💫☺️به این ترتیب بود که پیشنهاد روحانی جوان، برای توسعهی مسجد قبول عام پیدا کرد. خیلی زود قبضهای کمک به طرح توسعه به فروش رفت و حتی به ریالی از وجوهات شرعی و سهم امامی که در اختیار ایشان قرار میدادند نیازی نشد.
📝همزمان با همین کوششها بود که روحانی جوان مسجد امام حسن علیه السلام طرح تازهای برای سخنرانیها و مباحثشان در مسجد امام حسن علیهالسلام ریختند: 📗«طرح تبیین رئوس و اصول کلی اندیشهی اسلامی با تکیه بر قرآن کریم».
🔖در این طرح قرار بود اصول اصلی اعتقادت اسلامی مستند به آیات قرآن بررسی و تبیین شود؛ به عبارت دیگر یک 🔅تفسیر موضوعی قرآن کریم🔅 به شمار میآمد.
ماه رمضان سال ۱۳۵۳ شمسی، بهترین زمان برای ارائهی این مباحث بود.
🔸رهبر انقلاب دربارهی جلسات ماه رمضان سال ۱۳۵۳ در مسجد امام حسن علیهالسلام مشهد می فرمایند: «بنده یک ماهِ رمضان در مسجد امام حسنِ مشهد سخنرانىِ مستمر سى جلسهاى داشتم... در آن سخنرانیها راجع به توحید، امامت، ولایت، نبوّت و سایر مباحث اساسى بحث شده است که الان هم آنها را تأیید مىکنم. اینها پایههاى فکرى براى ایجاد یک نظام اسلامى بود.» ۱۳۸۱/۴/۴
🎧بشنوید سخنان روحانی جوان و رهبرقرآنی را در مسجد امام حسن علیهالسلام مشهد👇
┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄
🔰دبیرخانه معارف انقلاب اسلامی خواهران
@maarefenghelab