💥❌❗️
اگر شما هم فکر کردید که نفر شماره 1 مدیرعامل یا یک هوادار واتساپ است، سخت در اشتباهید❗️
"برایان اکتون (شماره 1)" مؤسس واتساپ و مدیرعامل❗️ سیگنال❗️ است که در کنار دوست اسراییلیاش "یان کوم (شماره 2)" دیگر مؤسس و مدیرعامل❗️واتساپ❗️با ثروث ثبتی ده میلیارد دلاریشان دارند به ریش ما میخندند!
خطر سیگنال قطعاً کمتر از واتساپ و تلهگرام نیست...
@howzehmajazi
اگر سرباز کوتاهی کند
▫️از شهید نواب پرسیدند: چرا آرام نمی نشینی؟ ببین آیت الله بروجردی ساکت است.
▫️نواب گفت: آقای بروجردی سرهنگ است؛ من سربازم!
▫️وقتی سرباز کوتاهی کند، سرهنگ مجبور میشود بیاید وسط!!
🔹هر بار که امام_خامنهای خود وارد میدان میشود یعنی ما سربازها کم گذاشتهایم.
@howzehmajazi
راست گفته اند؛ مادر که نباشد، نظم خانه به هم میریزد
🔹 علی در نجف
🔹 حسن در بقیع
🔹 حسین در کربلا
🔹 زینب در دمشق
و مهدی فاطمه....
@howzehmajazi
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🏴🌸
#فاطمیه
#روضه_عربی
#حال_خوب_روضه
🏴🏴🏴
کانال را به دوستانتان معرفی کنید.
👇👇👇
@haal_khoob
@haal_khoob
@haal_khoob
میزان فاطمه است
سراج،سلمان فارسي بيان داشت: هر کس فاطمه از او خشمگين باشد خداوند بر او غضب ميکند، واي بر کسي که به فاطمه و به فرزندان و شيعيانش ظلم و ستم کند.
@howzehmajazi
15.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کوتاه داستانی سخت، شیرین
🎥 جدیدترین اثر تولیدی معاونت خانواده و امور فرهنگی مرکز خدمات
📺 شبکه ۵ سیما
🗓 پنج شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۹
⏰ ساعت ۲۰
@howzehmajazi
یادداشت :
توضیح یک مختصربه بهانه انتقاد امروزامام جمعه کاشان از ساخت آشپزخانه ها اُپن
در دوره ای زندگی میکنیم که اکثر خانهها قوطیکبریتی است و آپارتمانی اما قصد نداریم به این مسئله بپردازیم بلکه به موضوع دیگری اشارهای کوتاه میشود.
گاهی یک خبر توسط خبرنگار و یک خبرگزاری نوشته میشود که 30 نفر آن را میبینند و میخوانند گاهی نیز بازتاب پیدا میکند 300 هزار نفر یا حتی 30 میلیون و بیشتر آن را میبینند و میخوانند و این در فعالیتهای رسانهای کاملاً عادی است و رسانه همین کنش ها و واکنش ها و بازتاب هاست و خبرها نوشته می شوند تا خوانده و دیده و شنیده شوند.
خبر درباره معماری اسلامی و ایرانی و سبک زندگی نبود بلکه درباره مراسم تودیع و معارفهای بود که در حاشیه آن مطلبی مطرحشده بود و حاشیه بر متن غلبه پیدا کرد.
آنچه بازتاب داشت از رسانههای داخلی گرفته تا شبکههای اجتماعی تا رسانههای خارجی این بود که آیتالله سلیمانی امامجمعه کاشان در مراسم تکریم و معارفه دبیر ستاد اقامه نماز این شهرستان با انتقاد از ساخت آشپزخانههای اُپن، گفت: به دلیل اینکه اکثر آشپزها در منازل نوامیس ما هستند باید آن محیط از دید نامحرم حفظ شود.
اولاٌ:منظور ایشان حفاظت از حیا و عفاف بوده و ازنظر عقل و شرع هیچ اشکالی ندارد بلکه حُسن زیادی هم دارد.
ثانیاً:بارها دیدهشده که در رسانههای مختلف نسبت به یک موضوعی که برای آنها تازگی دارد خبری را بازنشر میدهند که این کاملاً عادی است از سخنان رهبری تا سخنان نمایندگان رهبری در استانها و شهرستانها.
ثالثاً:درگذشته نیز این خبرها در زمان خودش حرف و جنجالهای داشت که رسانههای سابقهدار بهتر میدانند و قبل از آیتالله سلیمانی مفسر قرآن و یکی از مراجع تقلید فعلی یعنی آیتالله جوادی آملی نیز به این موضوع اشاره داشته بودند که ساختن خانههای با آشپزخانههای بهاصطلاح open که در آن صاحبخانه نتواند خود را از مهمان مصون و مستور نگهدار اسلامی نیست.
رابعاً:سؤالی که مطرح میشود این است که آیا سبک آشپزخانههای امروزی بیانگر فرهنگ ایرانی و اسلامی است یا فرهنگ غربی و امروز بهترین فرصت است که معماران و این نوع سبک ساختوساز به چالش کشیده شود.
خامساً:علما و بزرگان و مجتهدان را نباید سانسور کرد و خودشان بهتر میدانند که چه بگویند و چه نگویند و بی ادبی است که برای آنها تعین تکلیف شود.
سادساً:از ماهوارهها و شبکههای معاند مثل ایران اینترنشنال و منو تو و کانالهای زرد و فان نباید انتظار داشت که غیرت دینی و عفاف و معماری اسلامی را ترویج و تقویت کنند لذا واکنش نشان دادن به این خبر هم از طرف آنان عادی است.
سابعاً:از هر معماری که بپرسید میگوید آشپزخانه قلب هر خانه است و همه میدانند که کدبانوهای ایرانی در آن به خانواده خدمت میکنند و برای راحتی خودشان هم که شده نباید بی ستر باشد و ازنظر بهداشتی نیز به مصلحت است که پوشیده باشد.
ثامناً:اصلاً آشپزخانههای اُپن به سبک کابارهها و بارهای مشروبفروشیها و هتلها و رقاصخانهها و ...ساختهشده است و بافرهنگ ما اصلاً همخوانی ندارد.
تاسعاً:قدیمیها بهتر میدانند که خانهها درگذشته درونی داشت،اندرونی و بیرونی اما نسل جدید خانهها همه یکی شده که این مطلوب نیست و... این حواشی هم بگذرد و حرف درباره این موضوع بسیار است اما تا اینجا به نظر میرسد که کفایت میکند.
بهر حال یکی از رهاوردهای سبک زندگی غیر ایرانی هم این بود که به آن تن دادیم و آن را بهغلط پذیرفتیم و باید توجه داشته باشیم که سلامتی و حفظ ستر برای بانوان، سلامتی جامعه را به همراه دارد و بجاست که مسئولین و مردم که فرهنگ اصیل دوست هستند نسبت به اینگونه تهدیدها و آسیبها بیتفاوت نباشند و حوزویان و دانشگاهیان نیز برای تقویت رشتههای شهرسازی و معماری اسلامی نیز فکری داشته باشند.
📰 @howzehmajazi