💠طبق برنامه ریزی های صورت گرفته از طرف نویسندگان محترم و اعضای حوزه مجازی روزنامه در هفته آینده ان شاالله شنبه ،دوشنبه و چهارشنبه منتشر می شود.
🔴لطفا ضغف ها و کاستی ها را بررسی نمایند و به ما اطلاع دهید تا بیشتر برای بهتر شدن آن تلاش شود.
📝در انتظار ایده های کوچک و بزرگ شما هستیم
@howzehmajazi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کارگاه گزارش نویسی حرفه ای در چند دقیقه کوتاه
@howzehmajazi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کارگاه تیتر و بسته تیتر و متن و یادداشت و اشاره و عکس و...در چند دقیقه کوتاه
@howzehmajazi
⚪️بهترین روش تأثیر گذاری، رفتار اخلاقیِ خوب است
◽️باید شیوه انتخاب مخاطب و شیوه برخورد را فراگیریم. بیش از همه چیز رفتار اخلاقی ما تأثیر دارد. مخاطب باید بفهمد که ما نمیخواهیم از او استفادهای ببریم. بزرگترین آسیبی که کار ما دارد این است که بگویند این دکانشان است. باید این فکر را از مغز آنها در آورد.
⏪دیگر این که نباید خود را یک سر و گردن بالاتر از مردم معرفی کنیم. این که ما عالم هستیم و شما جاهل هستید، و جاهل باید در مقابل عالم زانو بزند و خضوع کند! پیغمبر هم این گونه نمیگفت. انسان اگر میخواهد اثر کند، باید تنزّل کند. حضرت عیسی به شاگردهای خود میگفت: پاهایتان را دراز کنید تا من بشویم. باید بفهمند ما واقعاً خیرشان را میخواهیم.
📣 #علامه_مصباح
🆔@howzehmajazi
✅زیبا نویسی
نخستين گام در زيبانويسي، اين است كه به خود بباورانيم كه براي بيان هر مطلبي، ميتوان دهها جمله ساخت و لزومي ندارد كه تسليم جملههاي تكراري و كليشهاي شد. بهمثل، اگر نانويسندهاي بخواهد از سردي هوا در تهران خبر دهد، سريع مينويسد: «هواي تهران سرد است.» اما نويسندة حرفهاي، گاهي صلاح را در اين ميبيند كه از راه پنهان وارد شود و خواننده را غافلگير كند. مثلا ممكن است بنويسد: «تهران سيبري شده است» يا «مردم تهران، اسكيمو شدهاند» يا «آسمان، امسال تهران را با قطب جنوب اشتباه گرفته است» يا دهها و صدها جملة ديگر. البته گاهي نويسنده همان اولين جملة متبادر به ذهنش را ميپسندد و همان را مينويسد؛ ولي اين انتخاب، بايد از روي فراست و اختيار باشد، نه اجبار و تحميلِ ذهن تنبل.
بر اين پايه، هنرجوي نويسندگي، بايد ذهن خود را فيزيوتراپي كند و تا ميتواند آن را ورز دهد، تا از كاهلي و تنبلي برهد و ضرورت سادهنويسي را بهانة بيمايگي در جملهسازي نكند. براي اين منظور، لازم است مدتي تن به مشق و تمرين دهد. بهترين تمرين در اين مرحله، انتخاب مضاميني ساده براي ساختن جملههاي متنوع است. مثلا با خود عهد كند كه براي مضمون سادهاي مانند «من دروغ نميگويم» بيست تا سي جملة ساده بسازد:
ـ كسي از من دروغ نشنيده است.
ـ از دهان من دروغ بيرون نميآيد.
ـ من از دروغگويان نيستم.
ـ زبان من هرگز به دروغ نچرخيده است.
ـ دروغ در دهان من، مانند آتش در آب است.
ـ مرا جز براي راستگويي نيافريدهاند.
ـ اگر دروغگويي، توانايي است، من آدم ناتواني هستم.
ـ از دريا، گرد برميخيزد و از من دروغ نه.
ـ من و دروغ؟!
ـ از راستگويي زياني نديدهام كه سودم را در دروغزني بجويم.
ـ از دروغ بيزارم.
ـ در همة عمر از دروغ گريختهام.
ـ راستگويي براي من، آسانتر از دروغگويي است.
من اين بازي را تا ساختن دهها جملة ديگر ميتوانم ادامه دهم و هر قدر اين تمرين را بيشتر تكرار كنم، ذهن خود را براي بيان معاني و مطالب علمي، ورزيدهتر كردهام. در اين مرحله از هنرجويي، لازم است گاهي مطلب سادهاي را برگزينيم و براي آن، تا ميتوانيم جملههاي بلند و كوتاه بسازيم. فقط بايد بكوشيم از جادة سادهگويي بيرون نرويم.
#نویسندگی
@howzehmajazi
📚معروف است که می گویند :سخت ترین کار دنیا نوشتن یک جمله درست است(برای ما شبیه جوک است)
ما قبول نداریم خیلی هم راحت است...
#آموزش
@howzehmajazi
#اردوی_راهیان_نور ویژه طلاب
مدارس علمیه منطقه کاشان
۲۵ اسفند تا ۲۸ اسفند
هزینه سفر : ۵۰۰۰۰ تومان
جهت ثبت نام حضوری به معاونت امور طلاب مدیریت حوزه علمیه منطقه کاشان و جهت ثبت نام غیر حضوری باشماره 03155578902 تماس بگیرید.
آخرین مهلت ثبت نام: ۱۵ اسفند
لازم به یادآوری است که اردو به صورت مجردی برگزار می گردد.
@howzehmajazi
هدایت شده از خط حزب الله
🔔 شماره جدید #خط_حزبالله منتشر شد: حرکت به سمت #آینده_روشن
💢 #سخن_هفته: دیدار بشار اسد با رهبر انقلاب، بیانگر آغاز مرحله جدیدی از معادلات منطقهای است. خط حزبالله در یادداشت این هفته، به ابعاد این موضوع پرداخته است.
❇️ #اطلاعنگاشت: اصول هفتگانه #خیزش به سمت آینده روشن: چشم امیدم به شما جوانهاست
♨️ #شرح_حدیث: کسی که عاقبت کارش را نبیند #خردمند نیست
🔰 #خانواده_ایرانی: میخواهند خانواده را از بین ببرند
✴️ #مسئله_مردم: عمده مشکلات اقتصادی ناشی از #سوءمدیریت است نه تحریم
✅ #پرسشوپاسخ: چگونه میتوان از خط فکری رهبر انقلاب مطلع شد؟
@khattehezbollah
هدایت شده از خط حزب الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حزبالله_این_است
🎥 | ببینید | رهبر انقلاب: #گروههای_مؤمن معطل کسی نمانند/ معنای #آتش_به_اختیاری که ما گفتیم، این است...
@khattehezbollah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حوزه_های_علمیه
❌✅تاملی در آنچه هست و آنچه باید باشد!!
آیت الله سیدکمال حیدری
🖊دوستان ملاحظه فرمایید و نظر موافق و مخالفتون رو به آیدی @esmaeilipajoohesh کانال ارسال فرمایید.
🙏تشکر
@kashanpajooh
💠پناهیان استاد حوزه و دانشگاه اردهال کاشان عجیبترین منطقه معنوی ایران است
۲۷ جمادی الثانی یادآور حماسه خونین و جاویدان اردهال در سال ۱۱۶ هجری قمری و سالروز شهادت فرزند بلافصل امام محمدباقر (ع) و حضرت سلطان محمود بن امام باقر (ع) در مشهداردهال کاشان است که ایشان نخستین شهید خاندان پاک اهلبیت (ع) در ایران است.
@howzehmajazi
💢 ده توصيه براي زيبانويسي در نثر معيار
1. اگر ميخواهيد زيبا و دلنشين بنويسيد، سعي نکنيد که زيبا بنويسيد. زيبايي در فکر شما است، نه در قلم شما. با قلمتان راحت باشيد تا قلم هم بهراحتي بتواند فکر شما را بر روي کاغذ بياورد.
2. به ساختار متن، بيشتر از جملهها، و به جملهها بيشتر از کلمهها اهميت بدهيد.
3. به مخاطب احترام بگذاريد تا او نيز به نوشتار شما به ديدۀ تحسين و احترام بنگرد. کمترين احترام به خواننده، آن است که پاکيزه و درست بنويسيد و سادهترين اصول تايپ(مانند فاصلهها و نيمفاصلهها) را رعايت کنيد.
4. نوشتار شما، رفتار شما با خواننده است. هر قدر در رفتارتان صميميتر باشيد، او نيز با شما همدلي بيشتري ميکند. پس در وقت نوشتن، يکي از احساسات انساني خود را اجازۀ ابراز بدهيد؛ احساساتي مانند شادي، خشم، غمگيني و هيجان. شما نويسندهايد نه ديپلمات. اگر ميخواهيد خشک و جدي هم باشيد، باشيد؛ ولي نفسگير ننويسيد.
5. غنيترين سرمايۀ پنهان براي نويسنده، ديوانهايي است که خوانده و از ياد برده است.
6. وظيفۀ نخست نويسنده، صراحت و صداقت است، و حلاوت و ملاحت در رتبههاي بعدي است. بنابراين شيپور را از دهان گشادش ننوازيد. از صراحت شروع کنيد تا به حلاوت برسيد.
7. يکي از مهمترين عوامل زيبايي در نويسندگي، سرعت نويسنده در چينش مطالب اصلي نوشتار است. رانندۀ خوب، رانندهاي است که نه تند ميرود و نه آهسته. نويسنده هم نبايد قلمش را به دست تداعيهاي پيدرپي و گريزهاي فرعي بسپارد كه سرعتش در پيشبرد مطالب كم شود و خواننده را معطل کند. همچنين نبايد چنان مختصر و تلگرافي بنويسد كه از هوش و تمرکز خواننده، سبقت بگيرد. تنظيم سرعت قلم در چيدن مطالب كنار هم، خواننده را به وجد ميآورد.
8. متن نارس و نارسا زيبا نيست؛ حتي اگر همۀ آرايههاي زباني در آن کارگذاري شده باشد.
9. فقط کسي ميتواند زيبا بنويسيد که ميداند چه ميخواهد بگويد و چقدر و چرا و براي چه کسي. نويسندهاي که گيج ميزند، خوانندهاش را دچار سرگيجه ميکند. هيچ انساني دوست ندارد او را گيج کنند.
10. بپذيريم که هر کسي نميتواند زيبا بنويسد؛ ولي باور کنيم که هر کسي ميتواند نازيبا ننويسد.
@howzehmajazi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کوتاه #کفش
📍کارگردان : حسین دارابی
@howzehmajazi
باور کنید شما هم می توانید فیلم کوتاه ☝️بسازید کارسختی نیست.
پارسال نزدیک ماه رجب و شعبان و حتی ماه رمضان چند تهیه کننده از حوزه مجازی درخواست کردند که در این عرصه وارد بشویم و دنبال فیلمنامه نویس حوزوی بودند که چیزی بنویسند تا آنها بسازند و ...که کلیشه ای نباشد ،خواب نباشد،درباره فرزند ناخلف مثل سال های قبل و...نباشد ما هرچه گشتیم کسی را پیدا نکردیم!
به نظر شما مشکل از کجاست؟اگر پیشنهادی دارید بفرمایید.
@howzehmajazi
✅نويسنده و مردم
به «ابوتمام» شاعر عرب گفتند:
ـ چرا چيزي نميگويي که قابل فهم باشد؟
پاسخ داد:
ـ چرا مردم آنچه را گفته ميشود، نميفهمند!
راستي ... کدام يک درست است؟ نويسنده و شاعر بايد خود را به سطح خوانندگان تنزّل دهد، يا خوانندگان بايد به حد و مرتبة او بالا بيايند؟
بيشک، نويسنده دومي را دوست ميدارد و علاقهمند است که مردم خود را به حد او برسانند. و اين، «برتري طلبي» نسبت به خود، يا «تحقير» نسبت به مردم نيست، بلکه تعالي بخشيدن به رابطة مردم با مسائل ادبي و هنري است.
ناگفته نماند: مردم نيز، برخي دچار تنبلي و بيماري «ساده طلبي»-اند و حال و حوصلة خواندن نوشتههاي عميق و دقيق و نيازمند به «اِمعان نظر» و تأمّل و تفکر را ندارند و اين در جاي خود، آفتي است که بايد در حد توان، آن را زدود.
البته «مردم» يکي از منابع مهم دريافتهاي نويسنده است. نويسندة موفق، کسي است که به ميان مردم رود، تلخ و شيرين زندگيها را بشناسد، در دنياي مردم گشت و گذاري کند، توشه برگيرد و به دنياي خود برگردد. آنگاه با بهرهگيري از ذوق و خلاقيت خويش، آن «برگرفتة» از مردم و جامعه را، به صورتي زيباتر، گيراتر، زلال تر، به خود آنان «تقديم» کند، ولي به شکل و صورتي که خودش بر ميگزيند و مؤثر مييابد. نه آنچه که مردم خوششان ميآيد.
اين حرکت، از خود به سوي مردم و از مردم به سوي خود است.
به ميان «جمع» رفتن، در بين آنان زيستن، با آنان در آميختن، در عين حال در عمق، پنهان بودن، سپس به جهان ذهني و هنري خود برگشتن و در قله، تابلوي زيبا را به مردم نشان دادن و آنان را به «صعود» فرا خواندن ... .
تنها نبايد به «راضي» ساختن مردم انديشيد، بلکه به «بايد»ها و چشماندازهاي زيباتر هم سوق داد و بالا برد.
نتيجه اين که:
ادبيات راستين، در پيوند عميق با «جامعه» است.
و... نويسندة متعهد، هم با دردها، نيازها، آرمانها، خواستههاي «مردم» به شدت ارتباط دارد و هم در قلهاي برتر و ايستگاهي جلوتر، مردم را به حرکتي شتابانتر و آرماني والاتر فرا ميخواند و آن عشق و شوق را در دلها و ديدههاشان مينشاند.
اين، فرق دارد با ابتذال ادبي و هنري و هم سطح شدن با روزمرّگيهاي مردم.
گرچه نويسنده، با احساس و ادراک و ذوق و عالم خويش، دمخور و دمساز است، ولي نبض او با حرکت جامعه و مردمش ميزند و «حيات فردي» او، جدا از «حيات اجتماعي»اش نيست.
بنابراين، آثارش هم، شکوفههايي روييده در «خلأ» نيست، بلکه ميوههايي است، روييده بر شاخة درختي که ريشه در محيط و جامعه و دنياي پيرامون دارد.
و ... اين ويژگي، لباسي نيست که براحتي بتوان از تن، بيرون آورد.
رنگي است که بر روح و جانش خورده است، و در نتيجه، مولود ادبياش هم متأثر از آن «روح جمعي» و «ارتباط مردمي» است.
🔹 جواد محدثی
@howzehmajazi
4_5836851196530262870.mp3
8.31M
#حاج_حسین_یکتا
حتما گوش کنید آقا میگه سازمان دهی کنید از تک کاری برنمیاد #تشکیلات داشته باشید جبهه داشته باشید،بند ناف تعلق های دنیا راببرید ،شهادت خواستی هست نه دادنی،سوز می خرند دود نمی خرند عمل میخرند،غر غر نمی خرند،باهم باشید...ما برای مرخصی هامون پشیمونیم،چه قدر پای کار دین خدا هستیم؟!
@howzehmajazi
حضرت آیت الله خامنهای رهبر انقلاب در حکمی حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی را به ریاست قوهی قضائیه منصوب کردند.
@howzehmajazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جابر بن عبداللّه انصاری می گوید: روزی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به من فرمود: «بعد از من شخصی از خاندان مرا خواهی دید که همنام من و شبیه من است «وَیبْقُرُ الْعِلْمَ بَقْراً؛ علم را می شکافد، شکافتنی [و او درهای دانش را به روی مردم خواهد گشود].»
به ساحت مقدسش در اول ماه مبارک رجب درود سلام می فرستیم و از حضرتش طلب استجابت دعاها و روا شدن حاجات همه شیعیان را می نماییم.
#امام_باقر_ولادت
@howzehmajazi
آیت الله مجتبی تهرانی در باب فضائل ماه #رجب
ما موقعیت های بسیاری برایمان پیش می آید که بتوانیم خود را سبک بال کنیم. نباید بگذاریم که این موقعیت ها را از دست بدهیم. همه ما کم و بیش مبتلاییم، خداوند بدون آنکه من و تو از او درخواست کنیم گذشت می کند. این رحمت واسعه حق تطهیر کننده من و تو است و تخفیف دهنده بار روح و دل ما و یکی از آن موقعیت ها ماه رجب است. در ماه رجب رحمت های الهی بر امت پیامبر ریزش می کند.
ما روایت های متعددی در باب ماه رجب داریم، ماه رجب شهرالله است به دلیل اینکه در این ماه رحمت الهی بر بندگان زیاد ریزش می کند. روایت از پیغمبر اکرم است: "اذا جاء شهر رجب جمع مسلمین حوله و قام فیهم خطیبا" پیامبر اکرم وقتی ماه رجب می آمد مسلمین را اطراف خود جمع می کرد، در بین آنها می ایستاد و خطبه می خواند و این جملات را می فرمود: "ایها المسلمون قد اقلکم شهر عظیم مبارک و شهر الأصب و یصب الله فیه الرحمه علی عباده" مسلمان ها سایه افکند بر شما ماهی بزرگ و فرخنده و ماهی است که در آن ریزش فراوان است، خداوند فرو می ریزد رحمتش را بر کسی که او را بپرستد. روایات متعددی داریم نسبت به ماه رجب که ماه رحمت است. باید بنده خودش را در معرض ریزش این رحمت قرار دهد، لذا یکی از آداب و اذکاری که وارد شده در ماه رجب استغفار است. استغفار ذکری است که گویا تقاضای تطهیر و پوزش طلبیدن است.
خدواند عذر خواهی بنده را بدون منت می پذیرد. به تعبیری ساده با رویی باز بنده اش را بغل می کند. پیامبر(ص) فرمود: خداوند در آسمان هفتم ملکی را قرار داده نامش داعی و دعوت کننده است، آنگاه که ماه رجب وارد بشود آن فرشته هرشب تا به صبح نگاه می کند، خداوند می گوید کسی که بخواهد با من بنشیند من با او می نشینم، کسی که اطاعت من کند من مطیع او می شوم و می گذرم از کسی که از من پوزش بطلبد. اگر کسی مرا در این ماه صدا کند اجابتش می کنم و اگر از کمن درخواستی کند به او عطا می کنم. کسی که از من هدایت بخواهد او را هدایت می کنم. این ماه را ریسمانی قرار دادم بین خودم و بندگانم، کسی که این ریسمان را بگیرد به من می رسد. این دعاهای ماه رجب را حتما بخوانید. هرکس جایی غیر رحمت خداوند بیاید زیان کار است. این همه دعا به ما تعلیم کرده اند که باید بخوانیم، به خصوص استغفارهایی که وارد شده است. امام صادق(ع) نقل می کند که پیامبر(ص) فرمود: ماه رجب ماه استغفار امت من است. در این ماه زیاد استغفار کنید که خداوند آمرزنده و مهربان است. دست خود را در دست اولیاء بگذارید و عملا وارد این راه شوید. این ماه بهترین ماه است برای اینکه بنده خودش را بسازد.
@howzehmajazi
🔊🔊🔊
📲 دوره آموزشی یک روزه " فضای مجازی "
⏰ مهلت ثبت نام تا تاریخ : ۹۷/۱۲/۱۸
📌 اگر اهل شبکه های اجتماعی و فضای مجازی هستید .......این دوره رو از دست ندید👌
✍ برای ثبت نام در این دوره به آی دی زیر در تلگرام مراجعه کنید👇👇
♨️ @pardis_resane ♨️
@howzehmajazi
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️سواد رسانهای یعنی همین
⭕️نتیجه دریافت اخبار و حوادث و اتفاقات از منابع غیر رسمی و غیر معتبر را ببینید.
@howzehmajazi
💠با آرزوی موفقیت برای دوستانی که در مجموعه سراج مشغول شدندو در آینده نزدیک مشغول خواهند شد، این نمونه نهایی سایت روزنامه هست که به همت دوستان حوزه مجازی تمام شد و امیدواریم روز به روز به سایت ها و روزنامه های مذهبی کشور اضافه بشود و #گامی_نو در عرصه رسانه ای کشور برداشته شود.
#موثر_باشید
@howzehmajazi