45.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تامل_تلنگری
دوربین مخفی در مسجد مقدس جمکران
هیئت جوانان عاشورایی
شعارهایی که میدیم واقعی هستند؟
ــــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⇜ به کانال #مدرسه_علمیه_نرجس_س_ساری
بپیوندید:
eitaa.com/howzehnarjes
@mazandaran_hozeh
@farhanghi_mazandaran_hozeh
✍✍✍
مراقب چله سازی های مشکوک باشیم
💥💥بسم الله الرحمن الرحیم💥💥
🔴 فوَيْلٌ لِّلَّذِينَ يَكْتُبُونَ الْكِتَابَ بِأَيْدِيهِمْ ثُمَّ يَقُولُونَ هَٰذَا مِنْ عِندِ اللَّهِ لِيَشْتَرُوا بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا فَوَيْلٌ لَّهُم مِّمَّا كَتَبَتْ أَيْدِيهِمْ وَوَيْلٌ لَّهُم مِّمَّا يَكْسِبُونَ؛ ﭘﺲ ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺖﻫﺎﺷﺎﻥ ﻧﻮﺷﺘﻪﺍﻱ ﺭﺍ ﻣﻰﻧﻮﻳﺴﻨﺪ، ﺳﭙﺲ ﻣﻰﮔﻮﻳﻨﺪ: ﺍﻳﻦ [ﻧﻮﺷﺘﻪ] ﺍﺯ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍﺳﺖ، ﺗﺎ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ [ﻛﺎﺭ ﺯﺷﺖ ﻭ ﺧﺎﺋﻨﺎﻧﻪ] ﺑﻬﺎﻳﻲ ﻧﺎﭼﻴﺰ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﻧﺪ; ﭘﺲ ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺳﺖﻫﺎﺷﺎﻥ ﻧﻮﺷﺖ، ﻭ ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻰﺁﻭﺭﻧﺪ .(بقره٧٩)
اخیرا یک فراخوان گسترده ای تحت عنوان "چله عظیم قرن" در بسیاری از کانال ها و گروه ها منتشر شده.
☢️ این پوستر به همراه یک فایل صوتی منتشر شده که در اون فایل صوتی ادعاهای نادرستی مطرح هست. ضمن اینکه گوینده اصلا معرفی نشده و ادعا شده که همه گروه های مهدوی روی این چله توافق کردن در حالی که هیچ گروه مهدوی معروفی از این چله خبر نداره!
⭕️ این پیام ابتدا در گروه های وابسته به فرقه ای خاص منتشر شده و کم کم در کل فضای مجازی پخش شد...
🔵 با مطالعه پوسترها و دقّت در محتوای فایل صوتی منتشرشده درباره این چلّه، چند سؤال و تأمّل مطرح میشه:
🔺هیچکس منکر عظمت و اثر توسّل به اهل بیت علیهم السّلام و استغاثه به درگاه احدیّت برای حل مشکلات و دفع بلاها نیست، ولی تعیین یک ذکر خاص و برنامه خاصّ زمانی حتماً باید مستند به آیه یا روایتی باشه، وگرنه هیچ ارزشی نخواهد داشت، با توجّه به این مطلب تعیین ساعت 10 شب برای اذکار و اعمالی که ذکر شده و تعیین اون وقت به عنوان «ساعت نجات» چه وجهی داره؟
🔺 آیا حدیثی برای فضیلت ذکر جمله: «خدایا بحق عمه سادات فرج مولایمان را برسان» دیده شده؟
🔺 چرا در این دستورالعملها، یادی از دعای هفتم صحیفه سجادیه (که حضرت آقا و خیلی از بزرگان دیگه برای حلّ مشکلات توصیه فرمودند) و بسیاری ادعیه مجرّب و مأثور دیگه نشده؟
🔺 اگه قراره یک حرکت چند میلیونی و چه بسا چند میلیاردی برای دعوت از امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشّریف و رهایی مسلمین انجام بشه، چرا جمع عظیم مسلمانان اهل سنّت در سرتاسر جهان که گرفتار انواع ستمها، مصائب و بلایا هستند به شمار نیومدند؟ وجه تأکید بر قرائت زیارت عاشوراء (با وجود اینکه میدونیم اهل سنّت این زیارت رو به دلایل موجّه یا ناموجّه قبول ندارند) چیه؟ خصوصاً اینکه میگه زیارت عاشورا عمومیترین ادعیه است و «کامل» هست و برای ذکر مصادیق کامل بودنش، «برائت» رو ذکر میکنه...!
🔺 این تعیین وقتی که انجام شده (نیمه شعبان تا 24 ماه مبارک رمضان) چه پایه و اساسی داره؟ آیا روایت یا دستورالعمل خاصّی از بزرگان وارد شده؟
🔺 صوتی که منتشر شده، با کیفیت خیلی عالی و افکتگذاری استودیویی تهیه شده؛ از طرفی پوسترهای این طرح به صورت گستردهای در شهرهای مختلف چاپ و منتشر شده و در اماکن عمومی (از قبیل نونواییها و...) نصب شده؛ آیا میشه به راحتی این ادّعا که «این طرح هیچ زمینه و پشتوانهای نداشته و کاملاً مردمی هست» رو پذیرفت؟
🔺 در فایل صوتی اعلام میشه که «گروههای مهدوی به این نتیجه رسیدند که نسخه اهل بیت با تعداد بالا...» اولاً اون گروههای مهدوی چه کسانی هستند؟ ثانیاً این نسخه که ادّعا شده از اهل بیت علیهم السّلام است (و سه، چهار بار ازش نام برده شده) مستند به کدوم حدیث یا روایت معتبره؟
🔺 این «جماعت مهدوی» و «امام زمانی» که بارها و بارها در فایل صوتی بهشون اشاره شده، چه کسانی و چه قشری از شیعیان هستند؟
🔺 تأکید میکنه که «مراجع، علما، خطبا و... شروع کنند» [به ترویج این چله]؛ بر چه مبنایی مراجع معظّم تقلید که در زمان غیبت، قطبنمای حرکت بشریتند، باید بیان پای کار این ختم و چلّه و پیرو و «مقلّد» طراحان این حرکت باشند؟
🔺 چرا عمدتاً در گروهها و کانالهای تلگرامی منتسب به یک طیف خاص برای این چله و ملحقاتش خیلی سنگین و پرشور و متراکم تبلیغ شده؟ و چرا بانیان این حرکت، به شدّت مراقبند که اسم و رسمی ازشون به میون نیاد؟
🔺 علّت اصرار بیش از حدّ گوینده به اینکه «بلاهای بدتری در راهه» و «هرچی بگذره بلاها دو برابر میشه» علیرغم تأکیدات مکّرر رهبر معظّم انقلاب و همه دلسوزان بصیر جامعه اسلامی بر امیدآفرینی و روشن بودن افقهای آینده، چیه؟ چه انگیزهای پشت این همه تهدید و ارعاب و وحشتآفرینی هست؟
🔺 آیا برای مقدّمهسازی ظهور، همین دعا و چله و ختم کافیه؟ تلاش برای خودسازی و پرهیز از گناه و قیام و جهاد عملی برای رفع فتنه و شرّ و فساد و ظلم در جهان، هیچ جایگاهی نداره؟ چرا حتّی یک اشاره کوچیک توی این محتواها به این موارد نشده؟
🌸 التماس دعا....
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
#سنگر_تبیین
🆔 @Sangar_Tabien
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
مدرسه علمیه حضرت نرجس(س)ساری
اهدا جوایز به برندگان مسابقه حفظ دعای امین الله و عهد
ــــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⇜ به کانال #مدرسه_علمیه_نرجس_س_ساری
بپیوندید:
eitaa.com/howzehnarjes
@mazandaran_hozeh
@farhanghi_mazandaran_hozeh
📝 توجه به معیارهای انتخاب نمایندگان در آستانه انتخابات
استاد حوزه علمیه، خانم ملازاده در برنامه کرسی آزاد اندیشی با موضوع شیوه های انتخاب اصلح، در جمع طلاب مدرسه علمیه حضرت نرجس(س)ساری، گفت: با نزدیک شدن به انتخابات، سوال مهمی برای گروههای مختلف احزاب مطرح می گردد که به چه کسی رای دهیم؟
وی گفت: رای دادن به عنوان حق، وظیفه، تعهد و مسئولیت انسان به عنوان اشرف مخلوقات و امانتدار الهی، نشان دهنده قوه اراده است تا با آن بهترین انتخاب را انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، ملاکها و ویژگیهای نمایندگان اصلح را معرفی نموده اند، گفت: تشخیص مهمترین ملاکها برای انتخاب بهترین افراد بر اساس آموزههای امامین انقلاب، اهمیت زیادی دارد و این ملاکها ازجمله: اصلح بودن، ایمان قوی، اخلاص، امانتداری، درک عمیق از مسائل جامعه و عدالت مطلوب در تصمیمگیریها است.
استاد حوزه علمیه افزود: نمایندگان باید از نظر دینی، اخلاقی و علمی برتری داشته باشند. علاوه بر این، آمادگی حضور در میدانهای انقلابی و درک عمیق از مشکلات مردم نیز جزء ویژگیهای اساسی نمایندگان مطلوب محسوب میشوند.
ادامه خبر👇
ــــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⇜ به کانال #مدرسه_علمیه_نرجس_س_ساری
بپیوندید:
eitaa.com/howzehnarjes
@mazandaran_hozeh
@farhanghi_mazandaran_hozeh
مدرسه علمیه حضرت نرجس(س)ساری
📝 توجه به معیارهای انتخاب نمایندگان در آستانه انتخابات استاد حوزه علمیه، خانم ملازاده در برنامه کر
🖌 در ادامه خانم رضایی معاون آموزش مدرسه علمیه حضرت نرجس و استاد حوزه علمیه گفت: تشویق به حضور کمی و کیفی در انتخابات لازم است و علاوه بر اینکه باید تلاش کرد ملت در این رویدادهای مهم شرکت کنند انتخابی که به نفع ملت و کشور باشد نیز ضروری است.
خانم رضایی با اشاره به اینکه مردم باید پس از رای دادن، مطالبه گری از نمایندگان را ادامه دهند خاطرنشان کرد: راههای آن میتواند شامل مراجعه به دفتر نمایندگان به عنوان یک تشکل یا استفاده از فضای مجازی و راه اندازی پویشها باشد.
ــــــــــــ࿐✿•°ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⇜ به کانال #مدرسه_علمیه_نرجس_س_ساری
بپیوندید:
eitaa.com/howzehnarjes
@mazandaran_hozeh
@farhanghi_mazandaran_hozeh