🔰 ضرورت زمانشناسی خواص حوزوی در فتنه اخیر (مواضع آقایعلویبروجردی در سه پرده)
۱- مواضع طیفی از حوزویان از جمله آقایانعلویبروجردی، بیاتزنجانی، سروشمحلاتی و ... در فتنه اخیر از سوی دشمنان داخلی و خارجی مورد توجه قرار گرفت. این مواضع همگی در ابتدای این فتنه به دلائل مختلف از جمله عدمشناختماهیتفتنه ، شتابزدگی و سایر مسائل بوده است.
۲- رهبرانقلاب در مراسم مشترکدانش آموختگیدانشجویانافسری اشاره داشتند که "در اول کار برخی خواص بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی، بیانیه دادند و اظهانظر کردند... اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرفهای آنان با برنامهریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی، مخالفند. "پس از این فرمایشات سیدحسنخمینی و آقایعلویبروجردی در مواضعی صف خود را از دشمنانخارجی و اغتشاشگران و گروههای معاندداخلی جدا نمودند .
۳- گرچه سخنان آقایعلویبروجردی حاوی نکاتدیگری ازجمله انتقاد به برخی رفتارهای صورت گرفته دراین ایام بود، لیکن تصریحات ایشان مبنیبر محکومیت اغتشاشات و تبعیتاز سخنان رهبری نباید مغفول بماند و میتواند به عنوان تلاش برای جبران مواضع زودهنگام ایشان تلقی گردد.
❗️حوزه و روحانیت گرچه در سالهای گذشته حوادث و فتنههای مختلفی را تجربه کرده، اما وحدت کلمه و اتحاد بر سر مبانیدینیونظاماسلامی همچنان سرلوحه حرکت کلی حوزه بوده است و براساس همین رویه باید دید سایر خواصیکه در ماجراهای اخیر مواضعی اتخاذ کردهاند چه زمانی به مسیراصلی برمیگردند؟
@HowzehSN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخدا دختره ۵ سالهش نشده بود 💔
سکانسی از ماجرای نیمروز
@HowzehSN
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️صحبتهای جالب توجه حجتالاسلام میرزامحمدی از بزرگان جامعه مداحی کشور خطاب به مادحین ساکت و منفعل !!
@HowzehSN
🔴 درباره شیوع مجدد سندروم «کارِ خودشونه!» در عقلانیت سیاسی ایرانیان
‼️ استراتژیست: معاویةبنأبیسفیان !
ریشههای شکلگیری این سندروم در ذهنیت سیاسی ایرانیان در تمام ساحات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی قابل پیگیری است.
کاهش خردورزی منطقی و اکتفا به تحلیلهای غیرکارشناسانه و عوامپسند، در کنار انفعال و ناامیدی نخبگان سیاسی از روشنگری افکار عمومی، باعث رجوع مخاطبان به تحلیلهای ساده و عجیب میشود.
یکی از دلایل این مسئله کاهش سطح مطالعه، دانش تاریخی و علمی مردم است که معبری برای طرح تحلیلهای خلاف مستندات تاریخی و علمی میگشاید. برای مثال وقوع زلزله در کرمانشاه به خاطر انفجارهای عمدی در زیرزمین که در سال های گذشته مطرح شد!
یکی دیگر از پیشزمینههای اجتماعی بروز این سندروم، سادهاندیشی در تحلیل پدیدههای بزرگ اجتماعی و بسنده کردن به دو، سه مقوله ساده است؛ اگرچه این افراد به سایر فرضیهها برچسب سادهلوحی میزنند و مدعی گذر از سطح ظاهری پدیدهها به پشت صحنه آن هستند، اما خود نگاهی تکبعدی و تقلیلگرایانه به وقایع بزرگ دارند.
ریشههای بسیاری از خیالپردازیها در این زمینه در افراد و گروههای خارج از کشور است. تحلیلگران رسانههای فارسیزبان خارج از کشور، سالهاست که میگویند مملکت افراد را با تطمیع یا تهدید به پای صحنه میآورد. آنها با تحلیلهای مصرف گذشته جامعه را از سطح شعور سیاسی و فکر تحقیر میکنند. در حالی که افراد در داخل کشور، بعینه مشاهده میکنند که هیچ تهدید و تشویقی برای حضور در مراسم وجود ندارد.
@HowzehSN