«اسماعیل ما بودی»
🏴شبیه حاج قاسم بودی، اسماعیل ما بودی
تو را قابیلیان کشتند تو هابیل ما بودی
سراپای وجودت عطر قرآن داشت اسماعیل!
شهادت را کدامین آیه از تنزیل ما بودی؟
سلام الله، بازوی رشید مردم غزه!
شما بازوی برحق خدا، سجیل ما بودی
فلسطینی چه فرقی میکند با قوم ایرانی
تو ای یوسفترین ای ایلیا از ایل ما بودی
بخوان قرآن بخوان، بی سر بخوان این بار اسماعیل!
که صوت عرشی و بارانی ترتیل ما بودی
●#علیرضا_قزوه
●#اسماعیل_هنیه
🆔 @hozehonari_ir
خونخواهی میهمان
◼️به مناسبت شهادت شهید #اسماعیل_هنیه، بینالملل #حوزه_هنری انقلاب اسلامی با همکاری حوزه هنری استان قم و انجمن ادبی اقبال لاهوری محفل شعرخوانی شاعران پاکستانی و هندی را باعنوان خونخواهی میهمان برگزار میکند.
🗓شنبه ۱۳ مرداد
⏰ساعت ۱۷ تا ۱۹
🏢قم، خیابان انقلاب، انتهای کوچه ۱۷، سالن آسمان
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸شنبه سیزدهم مرداد ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
بازار تماشا در تماشاخانه ماه
🔹 به همت #دفتر_طنز حوزه هنری پانزدهمین کارگاه آموزشی بازار تماشا برای علاقهمندان به نمایشنامهنویسی کمدی، کارگردانی کمدی، بازیگری کمدی....برگزار میشود.
⏰ شنبه ۱۳ مرداد ساعت ۱۸:۳۰
🏢 حوزه هنری، #تماشاخانه_ماه
📌 ورود برای عموم آزاد و رایگان است!
🆔 @hozehonari_ir
پیش چشم سربازان
پنجره ها را برای آفتاب گشود
و بانگ الله اکبر سرداد
آنگاه فریاد زد
فلسطین آسوده خاطر باش
من و خانه و فرزندانم
فدای رهایی توایم
ما برای خاطر تو
میمیریم یا زنده میمانیم....
📖از مجموعه دو جلدی شعر«ترانههای وطن و تبعید» با گردآوری، تدوین و ترجمه موسی بیدج . این دو مجموعه در برگیرنده سرودههایی از نامآوران شعر فلسطین است که ترانههای خود را در وطن و در تبعید سرودهاند.
💻 کتاب«ترانههای وطن و تبعید» با حضور مرتضی حیدری آلکثیر و انسیه سادات هاشمی و با اجرای علیرضا سمیعی در برنامه «اقالیم شعر» ، با همکاری #مرکز_آفرینشهای_ادبی_حوزه_هنری و شبکه اینترنتی کتاب ketab.tv ، نقد و بررسی میشود.
◻️این برنامه عصر روز یکشنبه ۱۴ مرداد ساعت ۱۸ به صورت زنده از شبکۀ کتاب در محل استودیو شبکه کتاب پخش میشود.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| تیزر فصل چهارم «چل پله زیر زمین»
🔸فصل چهارم سریال انیمیشن «چل پله زیر زمین» از دوازدهم مرداد روی آنتن #شبکه_نهال رفته است.
🔸در سری جدید این انيميشن «دکتر تور» و دیگر موجودات با سفر به شهرهای مختلف با انواع معماری ایرانی بر اساس جغرافیا و شرایط آب و هوایی آشنا میشوند و مانند فصل سوم شخصیت منفی داستان «دکتر کَلَک» سعی دارد با نابودی زیستگاه حیات وحش و در اسارت گرفتن برخی از گونههای جانوری در حال انقراض به محیط زیست و طبیعت ایران آسیب زند....
📺 این اثر به نویسندگی نسیم خراشادیزاده محصول #مرکز_انیمیشن_سوره است و از جمعه ۱۲ مرداد هرروز ساعت ۱۷ روی آنتن شبکه نهال میرود و تکرار آن همان روز ساعت ۱۹:۴۵ خواهد بود.
🆔 @hozehonari_ir
باید شماها را مدح کرد
🔹بازخوانی یک یادداشت؛
با آرزوی صحت و سلامت برای استاد مرتضی سرهنگی
🔹هر چیزی قیمت تمامشدهای دارد و ما باید قیمت تمامشده جنگ را به دست بیاوریم. باید بفهمیم این جنگ تحمیلی را به چه قیمتی از سر گذراندیم و این کشور، برای رسیدن به این روزهای امن و آرام، چه هزینهای را متحمل شده. فهمِ قیمتِ تمامشده جنگ اما کار اقتصادخواندهها نیست. این قیمت را باید آدمهای دیگری تعیین کنند؛ کسانی که در جهان جنگ زیستهاند و به آرمانهای آن دفاع مقدس باور دارند. استاد #مرتضی_سرهنگی یکی از آنهاست؛ یکی از کسانی که اقتصاد نخواندهاند اما قیمت جنگ را خوب میدانند.
🔹سرهنگی و شاگردانش « #ادبیات_پایداری» را تمام و کمال فهم کردهاند؛ هم مضمون پایداری را و هم الزامات خلق آثار «ادبی» را. شاید برای همین است که رهبر انقلاب، تمجیدهای پررنگ و معنادار خود را نثار سرهنگی و بهبودی کردهاند. تا جایی که میفرمایند: «بهنظر من باید شماها را مدح کرد. اگر بنده شاعر بودم، یقیناً در مدح شماها، در مدح آقای سرهنگی، در مدح آقای بهبودی، در مدح آقای قدمی، در مدح همین خاطرهسازان و خاطرهانگیزان قصیده میساختم؛ حقیقتاً جا دارد؛ چون کار بسیار بزرگ و بااهمیتی است.»
📌متن کامل این یادداشت را در این لینک بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
روایتی از گرامیداشت شهید #اسماعیل_هنیه در حوزههنری
◼️ اسماعیل هنیه میهمان ما بود. میهمانی که برای مراسم تحلیف زودهنگام نهمین رئیس جمهور جمهوری اسلامی به ایران آمده بود و توسط رژیم تروریستی صهیونیسم در خاک ایران ترور شد و به شهادت رسید.
◼️نماز مغرب را که میخوانیم، کم کم بقیه هم از راه میرسند. گرامیداشت شهید هنیه در #حوزه_هنری است. در زمانهای هستیم که بسیار زودتر از آنچه فکرش را میکنیم، ناگزیریم لفظ شهید را برای بسیاری از رهبران و سران مقاومت در منطقه به کار ببریم، چراکه آرمان آزادی مظلومان منطقه جز با بذل خون پاکان این راه محقق نمیشود. این شعار نیست که امت اسلامی از بذل خون خود نمیهراسد و به سوی شهادت میشتابد. این سبک زندگی مجاهدان راه خداست.
📌مشروح این گزارش را در این لینک بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
📸 به یاد شهدای قدس
🔹 نقاشی دیجیتال #شهیدالقدس که توسط علیرضا پورامید و با همراهی حوزه هنری استان #البرز طراحی شده را تماشا میکنید؛ نقشی از سه شهید از سه کشور مختلف که همه در «جغرافیای بدون مرز مقاومت»برای یک آرمان مقدس جنگیده و به شهادت رسیدند.
🔸 این نقاشی در حاشیه سوگواره هنری «مهمان عزیز ایران» که پنجشنبه ۱۱ مرداد در #حوزه_هنری میزبان اهالی هنر و اندیشه بود طراحی شد.
🆔 @hozehonari_ir
«در انتظار» در پردیس تئاتر تهران
🎭نمایش آئینی «در انتظار» به نویسندگی و کارگردانی امیراحمد رحمتی با مشارکت #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری تولید شده و از ۱۲ مرداد تا ۲۷ مرداد ماه هر روز ساعت ۱۹:۳۰ در پردیس تئاتر تهران روی صحنه میرود.
🔸داستان نمایش روایتگر مردی به نام امید است که در اثر یک تصادف به کما میرود و روحش در دنیای برهوت سرگردان میشود و مکالمات او با اهالی برزخ به تغییر مسیر زندگی وی میانجامد.
🔸مشروح خبر را اینجا بخوانید.
📌 برای تهیه بلیط این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنید.
🆔 @hozehonari_ir
مهرواره ملی شعر وحدت در سرزمین برادری
🔸#حوزه_هنری استان گلستان دهمین مهرواره ملی شعر وحدت سرزمین برادری را برگزار میکند.
🔸 این مهرواره در ۲ بخش شعر فارسی و ترکمنی با جوایز ارزنده برگزار می شود.
◽️مهلت ارسال آثار: ۲ شهریور
◽️آیین اختتامیه: هفته وحدت
📌 برای اطلاع از جزییات این مهرواره به این لینک مراجعه کنید.
🆔 @hozehonari_ir
روایت قصه عروسکها در تماشاخانه مهر
🎭نمایش #زنده عروسکی «اولین بازی» به کارگردانی میثم یوسفی و نویسندگی امیر مشهدی عباس، در #تماشاخانه_مهر آماده روایت قصهی عروسکهاست .
🗓 ۱۶ تا ۳۰ مرداد ماه
⏰ساعت ۲۰
🏢 تماشاخانه مهر
🔸تهیه بلیط در تیوال
☎️ تلفن رزرو بلیط :
۰۹۹۱۷۸۶۸۰۳۷
۰۲۱۹۱۰۸۸۷۵۱
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸یکشنبه چهاردهم مرداد ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
🔷 دومین کارگاه «جایزه داستان و بازآفرینی» به میزبانی #حوزه_هنری استان فارس و باحضور نویسندگان کهکیلویه و بویراحمد و فارس برگزار میشود.
🔸این کارگاه باعنوان چگونه داستان باز آفرینی بنویسیم؟ باحضور استاد #مجید_قیصری برپا میشود.
📅 دوشنبه ۱۵ تیر
⏰ ساعت ۱۷
🏢 شیراز، چهارراه راه خیرات، جنب سینما شیراز، حوزه هنری فارس
🔹 ادمین دبیرخانه در پیام رسان بله:
@dastanvabazafarini_live
🆔 @hozehonari_ir
طنز در رباعیات عطار نیشابوری
🔹 #دفتر_طنز حوزه هنری پانزدهمین جلسه از فصل دوم گردهمی طنز دیروز و امروز یا همان #طنز_آمیز را برگزار میکند.
🔸مدرس این جلسه آموزشی دکتر اسماعیل امینی است و در مورد طنز در رباعیات عطار نیشابوری صحبت میکند.
⏰ دوشنبه ۱۵ مرداد ساعت ۱۷
🏢ساختمان حوزه هنری طبقه چهارم اتاق ۴۰۲
📌 ورود برای عموم آزاد و رایگان است!
🆔 @hozehonari_ir
چهارمین جشنواره «گلدستهها» تمدید شد
🔷 چهارمین جشنواره نمایشنامهنویسی «گلدستهها» که به همت #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار میشود، مهلت ارسال آثار به دبیرخانهاش را تا ۲۰ مرداد تمدید کرد.
🔷این رویداد در راستای پویا نگهداشتن جریان مردمی #تئاتر_بچههای_مسجد و ارتقاء کیفی نمایشنامههای ویژه اجرا در مساجد برپا میشود.
🔷بر اساس گاهشمار این رویداد، پس از ارسال آثار تا ۲۰ مردادماه، اعلام نتایج طرحهای پذیرفته شده و شروع نگارش متون نمایشی از ۲۷ مردادماه خواهد بود و با تحویل متون نهایی در ۱ آبانماه، جشنواره نمایشنامهنویسی «گلدستهها» ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
🔷به آثار تأیید شده نهایی مبلغ ۴۰میلیون ریال تعلق خواهد گرفت و برای چاپ به انتشارات سوره مهر معرفی خواهند شد. همچنین به نمایشنامههایی با موضوع امام رضا علیه السلام مبلغ ۴۵ میلیون تعلق میگیرد.
🔷 شرکتکنندگان برای پاسخ به سوالات خود میتوانند با تلفنهای دبیرخانه به شماره ۹۱۰۸۸۵۷۲-۹۱۰۸۸۸۴۱۸-۰۲۱ تماس حاصل کنند.
🆔 @hozehonari_ir
از پادکست طنز؛
اندکی طنز بشنویم
◽️ واحد تولید محتوای #دفتر_طنز اقدام به طراحی و تولید پادکستهای طنز در چند بخش مختلف کرده است.
◽️ «قصه مصه»، «پیادهگرد» و «جاجوکی» نام پادکستهایی هستند که دفتر طنز برای تولید فصل اول آنها برنامهریزی کرده و در حال حاضر از هر کدام یک اپیزود منتشر شده و چند قسمت دیگر در حال آمادهسازی است.
◽️این پادکستها تحت عناوین:
● «قصه مصه» مختص خوانش قصههای طنز نویسندگان و طنزنویسان مطرح
● «پیادهگرد» در مورد معرفی خیابانهای تهران به زبان طنز
● «جاجوکی» خوانش جوکهای بامزه و البته سالم فضای مجازی
◽️این پادکستها به صورت هفتگی در بستر شنوتو و کستباکس دفتر طنز منتشر میشود.
🆔 @hozehonari_ir
یک پژوهشگر و مدرس تئاتر عنوان کرد:
نکته مغفول در نمایشهای دینی/ به جای تمرکز روی مصائب به زیباییهای عاشورا بپردازیم
🔷 حسین فداییحسین ، نویسنده کتاب «بررسی تجلی دین در نمایش شرق و غرب» گفت: در ایران پژوهشی درباره #تئاترهای_مذهبی که مشخصاً از دین نشأت گرفته باشند، صورت نگرفته بودو بنا بر این ضرورت پژوهشمان را روی این مسئله متمرکز کردیم و در این کتاب چند قالب اجرایی نمایشی، اسلام، مسیحیت و بودیسم را باهم مقایسه کردیم.
🔷وی ادامه داد: نمایش #تعزیه به عنوان یک نمایش دینی به گونهای از دل مردم بیرون آمده و رشد پیدا کرده است چراکه نمایش تعزیه در گذشته همیشه انجام میشد و گرایش درونی هنرمندان نیز آنها را به سمت نمایش دینی سوق میداد، ولی در دوران معاصر بحث سفارش و مناسبت پررنگ است و همین دو مورد باعث میشود اقبال عمومی چندانی هم در کار نباشد.
🔷 این پژوهشگر و مدرس تئاتر تاکید کرد: در روایت معروفی آمده است، بعد از واقعه کربلا حضرت زینب (س) میفرمایند «چیزی جز زیبایی ندیدم» ، این مفهومی عمیق و بسیار قابل تأمل است و به نظرم کسی چندان به این مفهوم برای تولید نمایش دینی چه برای بزرگسال و چه کودک توجه نمیکند و تمرکز ما بیشتر در نمایشهای دینی روی مصائب بوده است، در حالی که ما میتوانیم از نکات امیدوارکننده و زیبایی واقعه عاشورا در اثر دینی صحبت کنیم .
📌مشروح گفتوگو با «حسین فداییحسین» را در این لینک بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران؛
امکان نمایش آثار هنری در فضای شهری را داریم
🔸علیرضا نادعلی عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه بازید از نمایشگاه #مجلسِ_پردهنشینان با تاکید بر احیا روضههای خانگی در دوره کرونا گفت: برپایی چنین محافل کوچکی از قدیم در خانههای ایرانیان مرسوم بوده اما از سالها پیش حسینیهها و مساجد مردم را گرد هم میآوردند و همین باعث کمتر شدن محافل کوچک عزاداری شد. در دوره کرونا روضههای خانگی با برگزاری در فضای باز، حیاطها پارکینگها و خیابانها احیا شد و رونق دوباره گرفت.
🔸نادعلی تاکید کرد: روایتگری دو بانوی عکاس از این روضهها گویای یک دوره تاریخی است که به نظرم نقطه عطفی در تاریخ عزاداری مردم تهران برای سیدالشهدا (ع) است.
🔸وی درباره نمایش آثار هنرمندان در فضاهای شهری گفت: ما در شهرداری تهران امکانهایی داریم که قابلیت این را دارد که چنین آثاری را در منظر بیرونی و فضای عبور و مرور مردم از جمله ایستگاههای مترو به نمایش در آورد. میتوانیم با توجه به ایام باقیمانده و در پیش بودن اربعین حسینی همکاریهایی چون نمایش آثار در فضاهای شهری را رقم بزنیم .
📸 #نمایشگاه_عکس «مجلسِ پردهنشینان» روایت تصویری از روضههای خانگی در ماه محرم و صفر طی سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ است که توسط طاهره بابایی و تهمینه رحمانی به ثبت رسیده است.
📌مشروح گزارش را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالم همه قطره است و دریاست حسین
خوبان همه بنده اند و مولاست حسین
ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش
از بس که کَرم دارد و آقاست حسین
#سید_رضا_موید
▫️نام اثر: شفاعت
▫️خوشنویس: استاد غلامحسین امیرخانی
▫️سال: ۱۳۸۹
▫️ابعاد: ابعاد: ۳۰.۵ × ۳۹سانتیمتر
▫️تکنیک: مرکب روی کاغذ
▫️تذهیب: محمد طریقت
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸دوشنبه پانزدهم مرداد ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
پوستر «در آغوش درخت» رونمایی شد
🔷«در آغوش درخت» به نویسندگی و کارگردانی بابک خواجه پاشا از چهارشنبه ۱۷ مرداد روی پرده سینماها میرود.
🔷 این فیلم محصول مشترک #سازمان_سینمایی_سوره و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در چهل ویکمین #جشنواره_فجر_فیلم محبوب منتقدان و اهالی رسانه بود و نامزد ۷ سیمرغ و برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی فیلم اول شد.
🔷 «در آغوش درخت» با نمایش قابهایی خارج از فضای تهران در شهر ارومیه به تولید رسیده و با خلق داستانی شاعرانه، آخرین تلاشهای یک خانواده در آستانه فروپاشی را به تصویر میکشد.
🆔 @hozehonari_ir
قرار اهالی هنر، فرهنگ و تربیت در «قرار هفت»
🔹شناخت هیجانات و چالش های تنظیم آن در دوره نوجوانی ، همراه با اکران انیمیشن inside out 2
🔹با حضور: دکتر عباس جواهری (روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)
🔹دکتر سید علیرضا گلپایگانی (کارگردان انیمیشن و عضو هیئت علمی دانشگاه هنر)
🗓️ سهشنبه ۱۶مرداد
⏰ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۷:۳۰
🏢 کارستان بهارستان
📌جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
🆔 @hozehonari_ir
دبیر بخش طنز جشنواره فرهنگی هنری «اتقان»:
حوزه کار نیازمند فعالیت جدی طنزپردازان است
🔹عباس حسیننژاد دبیر بخش طنز جشنواره فرهنگی هنری «#اتقان» گفت: موضوع «کار» جزو مضامینی است که مردم دچار سختی آن شدهاند یا با آن درگیر بودهاند؛ بنابراین برای عموم افراد قابل درک بوده و طنزنویسی برای آن چندان سخت نیست. از آنجا که برای طنزنویسی ابزار اصلی، سوژه است و در این فضا به نظر میرسد سوژه بسیار زیادی وجود دارد، طنزپردازان دستشان برای پرداختن به مبحث کار و طنز خیلی باز است.
🔹وی به علاقهمندان شرکت در جشنواره فرهنگی هنری «اتقان» پیشنهاد کرد: «#کار» یک سوژه بسیار دمِدست و در دسترس است و به نظر میآید با کمی مطالعه درباره طنزهای تولیدی در حوزه «کار» یا جستجوی اینترنتی درباره اینکه چگونه بنویسیم و به ماجرا نگاه کنیم، به نتیجه خواهیم رسید.
🔹حسیننژاد درباره حمایت از برگزیدگان بخش طنز جشنواره فرهنگی هنری «اتقان» گفت: دفتر طنز حوزه هنری با استعدادهایی که در این جشنواره شناسایی کند، ارتباط برقرار خواهد کرد و اگر نیاز به آموزش داشتند، آنها را وارد کلاسها و دورههای آموزشی میکند یا در پروژه قلمه شرکت خواهد داد. همچنین در صورت داشتن آثار باکیفیت در چاپ کتاب به طنزنویسان کمک میکند.
📌متن کامل گفت و گو را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
جشنواره اتقان در طنزخوانه بیستوچهارم
🔸#دفتر_طنز حوزه هنری بیست و چهارمین گردهمی نثرخوانی طنز «طنزخوانه» را برگزار میکند.
🔸 این جلسه ویژه جشنواره فرهنگی هنری #اتقان و موضوع آن #شغل_من است. یک متن کوتاه طنز بنویسید و در جلسه بخوانید تا نقد و بررسی شود!
📌 ورود برای همه آزاد و رایگان است.
⏰ سهشنبه ۱۶ مرداد، ساعت ۱۷
🏢 طبقه همکف حوزههنری، سالن صفارزاده
🆔 @hozehonari_ir