حوزه هنری انقلاب اسلامی
چگونه در روایت بینالمللی راویان اربعین شرکت کنیم؟ 🔷 فراخوان هشتمین همایش بینالمللی تئاتر مردمی پی
آخرین مهلت ارسال فیلم آثار ۶ مردادماه است که با اعلام نتایج ارزیابی در ۱۱ تیرماه آثار راهیافته به بخش ایران:از ۱۶مرداد (۱ صفر) تا ۲۶ مرداد( ۱۱ صفر ) و آثار راهیافته به بخش عراق: از ۲۶ مرداد (۱۱صفر) تا ۴ شهریور (۲۰ صفر) به اجرا در میآیند.
📌در مورد جزئیات برگزاری این همایش در [پایگاه خبری حوزه هنری] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
«لوپتو» به کازان روسیه رسید
🔷 انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری و تهیه کنندگی محمدحسین صادقی محصول #مرکز_انیمیشن_سوره در بخش رقابتی بیستمین دوره جشنواره جهانی فیلم کازان روسیه حضور دارد.
🔷 بیستمین دوره این جشنواره از ۶ تا ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۴ برابر با ۱۶ تا ۲۱ شهریور سال جاری در شهر کازان کشور روسیه با شعار «از گفتوگوی فرهنگها به فرهنگ گفتوگو» برگزار میشود.
🔷 این انیمیشن روایتگر داستان پدر علی، آقای کمالی است که با ایده همسرش کارگاهی را راه انداخته است. افرادی که در این کارگاه حضور دارند اسباببازی میسازند و از این طریق حالشان بهتر میشود. کارگاه اسباب بازی تحت تأثیر خرابکاریهای یک فرد بسته میشود و چالشها و تلاشهای علی و پدرش در جهت حفظ این حال خوب تماشایی است. در جریان این داستان شاهد تقابل امید و ناامیدی بین شخصیتهای مختلف داستان هستیم.
🔷 درباره حضور این انیمیشن در جشنواره جهانی فیلم کازان روسیه در [لینک] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
نمایشگاه ۵ دهه آثار ممتاز هنرهای تجسمی در حال برگزاری است:
حماسه عاشورا به روایت شعر و تصویر در «روضه بهشت»
🔷 نمایشگاه « #روضه_بهشت» در گالری عالی #حوزه_هنری در حال برگزاری است و آثار ۵ دهه از هنرمندان برجسته و ممتاز حوزه هنرهای تجسمی، الهام گرفته از حماسه عاشورا را به مخاطبان و عزاداران حسینی ارائه میکند.
🔷 نمایشگاه «روضه بهشت» مجلس پنجگانهای است که هر ده روز یکبار به یک شاخه از هنرتجسمی با موضوع عاشورا میپردازد. در مجلس نخست ده تابلوی نقاشی، در مجلس دوم ده اثر پوستر و گرافیک، مجلس سوم ده اثر خوشنویسی، مجلس چهارم ده اثر نگارگری و مجلس پنجم آثار حجمی خواهد بود.
🔷 مجلس اول نمایشگاه گروهی «روضه بهشت» شامل ۱۰ تابلوی نقاشی از مرتضی اسدی، ایرج اسکندری، کاظم چلیپا، حسین خسروجردی، حبیباله صادقی، غلامعلی طاهری، عبدالحمید قدیریان، مصطفی گودرزی، مرتضی گودرزی دیباج و حسین یاقوتی است.
🔷 سیدشهابالدین شکیبا قائم مقام مرکز هنرهای تجسمی درباره نقاشیهای که در کنار ابیاتی از شاعران روی دیوار گالری عالی جای گرفتهاند، میگوید: این ابیات به واسطه همکاری دفتر هنرهای تجسمی و مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری انتخاب شده است. به طوری که برای هر تابلو دو بیت شعر آیینی مطابق با مضمون و موتیفهایی که درون اثر است و با موضوع نقاشی همخوانی دارد، انتخاب شده است.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
نمایشگاه ۵ دهه آثار ممتاز هنرهای تجسمی در حال برگزاری است: حماسه عاشورا به روایت شعر و تصویر در «رو
🔷 این نمایشگاه، تا ۲۶ تیرماه هر روز از ساعت ۹ تا ۱۹ در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری واقع در خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ در معرض دید عموم قرار میگیرند و روز ۱۱ محرم مجلس دوم این نمایشگاه آغاز میشود.
📌در مورد این نمایشگاه در [پایگاه خبری حوزه هنری] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
در«مردمک» زندگی را از فیلتر چشمان نویسنده، ببینید
🔷 نمیدانم شوق دیدار مادر بود یا آن حرفی که به هم زدند یا ... هرچه بود من که شکایتی نداشتم. آن بالا برای خودم نشسته بودم و هوا میخوردم و به ماشینهای کناری که با چشمهای گرد و دهانهای باز به ما اشاره میکردند لبخند دلبرانه تحویل میدادم. دستهای کوچکم را محکم به میلههای باربند گره کرده بودم و با هر حرکت ماشین به چپ و راست تا نیمه روی هوا بلند میشدم و برمیگشتم و آنقدر خوشم امده بود که دیگر هیچ شهربازی کوچک و بزرگی برایم رنگ نداشت.
📖این بریده ای از کتاب «مردمک» خاطراتی از بهناز نادری است که در انتشارات #سوره_مهر منتشر و راهی بازار نشر شده است.
🔷 بهناز نادری در «مردمک» با ۲۲ داستان کوتاه، خودنگارهای به نمایش گذاشته که بیانگر ارتباطش با دنیای درون و بیرون بوده و چکیدهای از زیست و تجربه شخصی اوست که که با عنصر تخیل گره خورده و تبدیل به داستانک شده است.
🔷 هر ۲۲ داستانک با عناوین «من یک ... هستم» انتخاب شده که به فراخور هر داستان این نقطهچین پر میشود. برای مثال «من یک زرافه هستم» و یا «من یک قالی کرمون هستم.»
🔷«مردمک» لحظات ویژهای از مسیر زندگی نویسنده است که که در آن جهان و مردمانش از فیلتر چشمانش عبور کرده، به یاد مانده، ثبت شده و حالا به مدد کلمات به تصویر کشیده شده است.
🔷 این کتاب را میتوانید از [انتشارات سوره مهر] تهیه کنید:
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸سهشنبه نوزدهم تیر ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
دورهی جامع فیلمنامهنویس در« عین»
🔹 مدرسه فیلمنامهنویسی #عین دورهی جامع فیلمنامهنویسی را در دو سطح پایه (دوره مقدماتی) و تخصصی (دوره پیشرفته)برگزار میکند.
🔸دوره مقدماتی ویژه هنرجویانی که درس تاریخ سینمای جهان را گذرانده و یا در حال گذراندن هستند.
🔸کلاس مبانی فیلمنامهنویسی استاد علیرضا اسحاقی :
◽️شنبه و سهشنبه ساعت ۱۳ تا۱۵ (ویژه خواهران) ۱۲ جلسه (۶ هفته)
◽️شنبه و سهشنبه ساعت۱۶ الی ۱۸ (ویژه برادران) ۱۲ جلسه (۶ هفته)
🔸کلاس مبانی فیلمنامهنویسی استاد عباس هادیان :
◽️یکشنبه ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰ (مشترک خواهران و برادران) ۶ جلسه (۶ هفته)
🔸از برگزیدگان این دوره برای حضور در دوره پیشرفته با دو گرایش فیلمنامه کوتاه (تیزر، نماهنگ، کوتاه) و فیلمنامه بلند (سینمایی و سریال) دعوت به عمل میآید.
🔸 ثبتنام از طریق [تارنمای مرکز آموزش حوزه هنری]
📌هزینه ثبت نام؛ ۳۰۰ هزار تومان بصورت ودیعه (در صورت رعایت مقررات آموزشی و عدم غیبت، وجه عودت داده خواهد شد)
🆔 @hozehonari_ir
آزمون استخدامی حوزه هنری
🔹 با توجه به مجوزهای صادره از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور و به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در دستگاههای اجرایی کشور، #حوزه_هنری انقلاب اسلامی نیز در طی برگزاری آزمونی فراگیر اقدام به جذب همکار میکند.
🔹شروع ثبتنام در این آزمون ۱۴ تیرماه و پایان آن ۲۳ تیرماه است. زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ۹ مرداد است.
🔹 شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی برای استخدام در دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور به شرح دفترچه راهنمای پیوست اعلام میشود.
⭕️ [دفترچه راهنما]
⭕️ [منابع آزمون]
✍️ [ثبتنام]
🆔 @hozehonari_ir
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 بر سر نی زلف رها کردهای
با جگر شیعه چهها کردهای
#محمدرضا_آغاسی
■ نام اثر: شام غریبان
■ نگارگر: استاد حسن یاقوتی
■ابعاد: ۱۰۰ *۱۵۰ سانتیمتر
■ تکنیک: رنگ روغن روی بوم
🆔 @hozehonari_ir
در چهلودومین نشست «مسأله شهر» مطرح شد:
ضرورت تشکیل شبکه عظیم علاقمندان برای مکتوب شدن معماری بومی
🔷 صابری کاخکی ، عضو پیوسته و رییس کمیته معماری بومی ایکوموس، در چهلودومین نشست #مسأله_شهر با موضوع «معماری بومی؛ ضرورت و کاربست» ، معماری بومی را امری معقول و به شدت اقتصادی دانست و گفت: معماری بومی از نظر زندگی آزاردهنده نیست و نهایت آرامش را به بیننده القاء میکند. معماری بومی رنگ ناهنجار در پوسته و نماها ندارد و به مسائل سازهای و ساختار هم توجه دارد.
🔷 صابری در ادامه اظهار داشت: شناخت بوم در شهرسازی موکول به تولید دانش است و تولید دانش به فهم و مطالعه ارتباط دارد و این کار هم در این سرزمین با ویژگیها و اقلیمهایی که دارد، سختی است.
🔷 رییس کمیته معماری بومی ایکوموس ایران، همچنین تشکیل شبکه عظیم از کسانی که در مکانهای مختلف زندگی میکنند و علاقمند به شناسایی معماری بومی این سرزمین هستند را برای مکتوب شدن معماری بومی و تبدیل آن به دانش ، امری ضروری دانست.
🔷 سلسله نشستهای «مسأله شهر» با محوریت معماری به همت#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی هر دو هفته یک بار، در سرای شهید آوینی حوزه هنری برای عموم برگزار میشود. این نشست برای دانشجویان و پژوهشگران و علاقمندان معماری مفید خواهد بود.
📌مشروح گزارش این نشست را میتوانید در این [لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
سه سالهای که غم او به عمر نوح رسیده
◼️ #میلاد_عرفانپور، شاعر و مدیر مرکز آفرینشهای ادبی #حوزه_هنری، تازهترین سروده خود را در صفحه شخصیاش در فضای مجازی منتشر و آن را به پیشگاه حضرت رقیه (س) تقدیم کرد.
■ متن کامل این شعر در ادامه میآید:
چنین حکایت تلخی که دیده و که شنیده
سه ساله ای که غم او به عمر نوح رسیده
شنیده قصه ی مادربزرگ را و ندانم
که نازدانهی زهرا چه از «کشیده» کشیده
سه ساله ای که دمیده ست روضه های غریبی
به بازویش که ،شکسته به قامتش که خمیده
عزیز جان حسین است و روی خار مغیلان
چقدر این سو و آن سو فرار کرده دویده
آنکه کشیده ست معجر از سر طفلان
بمیرد شکسته بادا دستی که گوشواره کشیده
سه سالهای که خودش زینبی ست با همه خردی
تمام رنج سفر را به جان خویش خریده
رقیه آیهی عشق است و امشب از سر شنیده
آیهی قرآن ولی بریده بریده
پس از تحمل شام بلا و رنج اسیری
بابا به حیرت است که خورشید او به طشت دمیده
از این شب- این شب دوری- به صبح دیدن بابا
گذشته و نگذشته، رسیده و نرسیده
🆔 @hozehonari_ir