این جمعه گذشت و باز در بیم و امید
کار من و دل به مسلخ عشق کشید
گفتم که مرا کشت غمت، گفت به ناز:
«من مات منالعشق فقد مات شهید»
📖از کتاب «من مات من العشق » مهدی زارعی / انتشارات سورهمهر
💻 کتاب«من مات من العشق » با حضور وحید سمنانی، مرتضی ابراهیمپور و با اجرای علیرضا سمیعی در برنامه «اقالیم شعر» ، با همکاری #مرکز_آفرینشهای_ادبی_حوزه_هنری و شبکه اینترنتی کتابketab.tv ، نقد و بررسی میشود.
◻️این برنامه عصر روز یکشنبه سی و یکم تیر ساعت ۱۸ به صورت زنده از شبکۀ کتاب در محل استودیو شبکه کتاب پخش میشود.
🆔 @hozehonari_ir
مجلس دوم روضه بهشت در گالری عالی
🖼 #مرکز_هنرهای_تجسمی حوزه هنری نمایشگاه گروهی روضه بهشت مجلس دوم (پوستر) را برگزار میکند.
🔸این نمایشگاه با آثاری از: احمد آقاقلیزاده, کوروش پارسانژاد، محمد خزایی، محمد رضا دوست محمدی، سید حمید شریفی آل هاشم، ابوالفضل عالی، مهدی حاجی محمدی فریمانی، سید حسن موسی زاده، مسعود نجابتی، علی وزیریان ۳۱ تیر تا ششم مرداد از ساعت ۹ تا ۱۹ میزبان علاقهمندان است.
🔸️مجلس دوم روضه بهشت با #پردهخوانی عاشورایی مرشد ابوالفضل ورمزیار شنبه سیام تیر افتتاح میشود.
🗓 افتتاحیه شنبه ۳۰ تیر
⏰ساعت ۱۶
🏢 نگارخانه ابوالفضل عالی
🆔 @hozehonari_ir
آنی با خاقانی در حوزه هنری
🔸 #دفتر_پاسداشت_زبان_فارسی حوزه هنری سلسله درسگفتارهای «شناخت زبان خاقانی» را با ارائه دکتر محمدرضا ترکی برگزار میکند.
🔹 دکتر محمدرضا ترکی، استاد زبان وادبیات فارسی دانشگاه تهران، شاعر و پژوهشگرادبی ، خاقانیشناس و دارای تألیفاتی درباره خاقانی است که از جمله آنها میتوان به : کتاب دو جلدی «سرّ سخنان نغز خاقانی» و کتاب نقد صیرفیان اشاره کرد.
🔸 دکتر محمدرضا ترکی درباره آنچه در این نشستها به آن خواهد پرداخت گفت: در جلسات آغازین به جایگاه خاقانی در شعر فارسی، تأثیر او بر دیگر شاعران شعر فارسی و تأثر او از دیگر شاعران و همچنین نگاهی کوتاه به روزگار وی خواهیم پرداخت. در جلسات بعدی نیز به ویژگیهای زبانی شعر خاقانی نیز میپردازیم.
🔸نخستین جلسه این نشستها با عنوان «آنی با خاقانی» شنبه ۳۰ تیر از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹ در سالن #هراتی حوزه هنری برپا میشود.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸شنبه سیاُم تیر ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعرخوانی عاشورایی در رندان تشنه لب
◼️ #دفتر_طنز حوزه هنری به مناسبت ایام سوگواری سیدالشهدا برنامه شعرخوانی عاشورایی شاعران و طنزپردازن را باعنوان #رندان_تشنه_لب برگزار میکند.
🗓یکشنبه ۳۱ تیرماه
⏰ساعت ۱۷
🏢 تالار سوره حوزه هنری
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرصتی مناسب برای مسافران اربعین
🔸#مرکز_آموزش حوزههنری دوره آموزشی لهجه عراقی را با تدریس#زهرا_کثیری به صورت حضوری و برخط برگزار میکند.
🔹 این دوره رایگان و شامل موارد زیر است:
جملات و اصطلاحات پرکاربرد طی سفرِ اربعین در زمینههای (مرز، در راه، موکب، غذا و رستوران، وسایل نقلیه، آدرس، در کربلا، در حرم، اسکان، خرید، پزشکی)
[ثبت نام دوره لهجه عراقی]
🔸تعداد جلسات : ۴ جلسه
🗓دوشنبهها و چهارشنبهها از هشتم مرداد
⏰ ساعت ۱۷ الی ۱۹
🏢 مرکز آموزش حوزه هنری
🆔 @hozehonari_ir
بازخوانی مصاحبه با دختری که در هفده سالگی اسیر شد:
۲۱ روز اعتصاب غذا کردم/ گفتند فقط حق داری دو کلمه نامه بنویسی
🔷 کتاب «من زنده ام»از انتشارات #سوره_مهر برگرفته از اولین نامه معصومه آباد به خانوادهاش است که در اسارت به دست عراقیها به نگارش درآورده است. وی در این کتاب خاطرات چهارسال اسارت خود را به عنوان روایت مستند و قطعهای از یک پازل مربوط به اسارت و آزادگان #دفاع_مقدس بازگو میکند. این اثر موفق شد سیزدهمین جایزه کتاب سال دفاع مقدس را به خود اختصاص داده و به زبانهای دیگری هم بازگردانی شود.
🔷در بازخوانی مصاحبه سال گذشته روابط عمومی حوزه هنری با معصومه آباد در حاشیه برنامه «به وقت روایت» نکات قابل توجهی وجود دارد.
وی میگوید: به یاد دارم نامههایی که سریع به ایران اعزام میشد نامههایی بود که عراقیها بالای سرمان میایستادند و میگفتند فقط دو کلام.
🔷 بعد از ۲۱ روز اعتصاب غذا نامهها را داده بودند و من نمیدانستم مفهوم دو کلمه نوشتن چیست و چه باید بنویسم! صلیب سرخ هم بالای سرم تکرار میکرد دو کلمه و من باید با دو کلمه تمام روزهای سخت و ماجرا را بگویم. پرسیدم این نامهها با دست چه کسی میرسد؟ گفتند خانواده؛ ولی من خانه نداشتم گفتم خانهای ندارم و در جنگ آن را از دست دادهام بعد فکر کردم نامه باید به دست کسی برسد که مطمئن شود که این من هستم که نامه را نوشتهام بنابراین رمزی که بین من و برادرم بود یعنی «من زندهام» را روی کاغذ نوشتم.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
بازخوانی مصاحبه با دختری که در هفده سالگی اسیر شد: ۲۱ روز اعتصاب غذا کردم/ گفتند فقط حق داری دو کل
پس از نوشتن نامه به من گفته شد که باید عکس بگیریم. وقتی به لنز دوربین نگاه میکردم فکر کردم وقتی نامه به ایران برسد از روزی که به جبهه رفتهام یعنی ۲۰ مهرماه ۱۳۵۹ تا امروز که سال ۱۳۶۱ است چند سال گذشته، خانوادهام چطور باور میکنند؟ اما وقتی عکس ضمیمه نامه شد به این فکر افتادم که قرار است خانوادهام همه چیز را از نگاهم در عکس بفهمند، میخواستم با همان لبخند و نگاه همه آنچه را که کشیدم را به همه بگویم و اولین نامه با کلمه «من زندهام» به ایران فرستاده شد. بعدها خانوادهام نحوه دیدن عکس را برایم تشریح کردند که گاه دستشان را روی بینی و لبهایم میگذاشتند تا از حالت چشمانم حالم را بفهمند...
📍میتوانید مشروح این گفتوگو را در این [لینک] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
دوره تخصصی سینما با شهریار بحرانی
◽️#مرکز_آموزش حوزه هنری دوره تخصصی سینما را باعنوان حاکمیت پنهان غرب با تدریس استاد شهریار بحرانی را به صورت حضوری برگزار میکند.
🗓: یکشنبهها
⏰: ساعت ۱۵ الی ۱۹
◽️برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به [وبگاه مرکز آموزش ] مراجعه کنید.
🆔 @hozehonari_ir
از ۷ مرداد به مدت ۲۰ شب:
با «سراب»، نمایشی عاشورایی به تالار وحدت میآید
🔷 این روزها نمایش «سراب» ، به کارگردانی سیدجواد طاهری با موضوع اماننامه شمر به حضرت عباس (ع) برای اجرا در #تالار_وحدت در حال آمادهسازی است و از ۷ مرداد به مدت ۲۰ شب در تالار وحدت روی صحنه میرود.
🔷 کوروش زارعیبازیگر و کارگردان تئاتر که در این نمایش نقش آفرینی میکند، با بیان اینکه این نمایش از تولیدات #حوزه_هنری و نوشته سیدحسین فدایی حسین است، میگوید: «سراب» اثری متفاوت در حوزه تئاتر مذهبی بوده و فضای این نمایش کاملاً تئاتریکال و دراماتیک است.
🔷 این نمایش به موضوع پیشنهاد اماننامه شمر به حضرت عباس (ع) میپردازد. شمر به حضرت میگوید که اگر اماننامه را بپذیرد جنگ به پایان میرسد. شمر قصد دارد حضرت عباس را به سمت خود جلب کند. حضرت عباس (ع) به پیشنهاد امام حسین (ع) در مذاکره حضور پیدا میکند و با عزت از آن بیرون میآید و کاری عزتمندانه انجام میدهد.
🔷 مدیر #مرکز_هنرهای_نمایشی حوزه هنری درباره محوریت این نمایش این طور توضیح میدهد: «سراب» علاوه بر روایت تاریخ، مسائل امروز سیاسی جامعه ما و جهان را مدنظر قرار داده است. در این نمایش به صورت خیلی غیر مستقیم به اتفاقات سیاسی روز نظیر مذاکره برجام و همچنین مسائلی نظیر جنگ غزه پرداخته میشود.
🔸در مورد این نمایش در [پایگاه خبری حوزه هنری] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
عزاداری از کرونا تا پساکرونا به روایت تصویر:
در «مجلسِ پردهنشینان»، روضههای خانگی را به تماشا بنشینید
🔷 نمایشگاه عکس «مجلسِ پردهنشینان» روایت تصویری از روضههای خانگیدر ماه محرم و صفر طی سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ است که در قاب دوربین طاهره بابایی و تهمینه رحمانی ثبت شده و هم اکنون تا در گالری شماره یک #خانه_عکاسان برای بازدید عموم برپاست.
🔷طاهره بابایی درباره عکاسی از روضههای خانگی از محرم سال ۱۳۹۸ میگوید: به دنبال نشان دادن قاب جدیدی از روضه بودم که تصمیم گرفتم از بانیان روضههای خانگی عکاسی کنم اما با شیوع #کرونا فضا کاملا تغییر کرد و اتفاقی به وقوع پیوست که من را به عکاسی از فضاهای عزاداری سوق داد.
🔷 وی ادامه میدهد: در آن دوره مردم پرچم عزا بر سردر خانهها نصب میکردند و اعلام میکردند به دلیل شیوع ویروس کرونا مراسم نخواهند داشت اما دلشان برای محرم و عزاداری پر میکشید.
وقتی وارد روضه میشدیم با جمع سه یا چهار نفرهای مواجه میشدیم که درحال خواندن زیارت عاشورا و روضه بودند. این محافل با کیفیت مجالس عزاداری قبل برگزار میشد، اما بسیار غریبانه بود. غریبی که محرم در کرونا طی کرد با حال و هوای عزاداران حسینی زنده نگه داشته شد.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
عزاداری از کرونا تا پساکرونا به روایت تصویر: در «مجلسِ پردهنشینان»، روضههای خانگی را به تماشا بنش
🔷 تهمینه رحمانی دیگر عکاس این نمایشگاه میگوید: شروع کارمان از ۱۳۹۹ یعنی اولین محرم کرونایی بود. من به صوت اتفاقی یک استوری در فضای مجازی را دیدم که یکی از مداحان در محله باغ فیض به صورت خودجوش با حداقل امکانات که شامل یک زیلو و یک بلندگو بود در منزل شهدا میرفت و روضهخوانی میکرد.
🔷 وی در ادامه این طور توضیح میدهد: این ماجرا به نظرم جالب بود چراکه هم شکل عزاداری کاملا متفاوت از سالهای گذشته میشد و هم فضای تصویری جذابی برایم داشت. من با آن مداح همراه شدم و به واسطه این همراهی با حیاط منزل آشنا شدم. سال اول پروژه تماما به فضاهای بیرونی و روضههای درِ خانه شهدا و حیاط و پشت بومها اختصاص پیدا کرد و ما اصلا وارد خانهها نشدیم اما در سال دوم کرونا گویا مردم تا حدی ترس خود را از کرونا از دست داده بودند و روضهها در قالب جمعهای کوچک و تعداد محدود در خانهها برگزار شدند.
🔷 رحمانی تأکید میکند: این نمایشگاه هم نقطه پایان پروژهام نخواهد بود چراکه عکاسی روضهها همچنان ادامه خواهد داشت. نمایشگاه «مجلسِ پردهنشینان» بخش کوچکی از آرشیو عکسهایی است که من و طاهره بابایی عکاسی کردهایم و من تاکنون حدود ۱۹۰ مجلس روضهخوانی را عکاسی کردهام.
🔷 نمایشگاه عکس «مجلسِ پردهنشینان» » از یکشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳ تا ۳ شهریور ۱۴۰۳در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ و در روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۵ تا ۱۹ در گالری «شماره یک خانه عکاسان ایران» واقع در #حوزه_هنری انقلاب اسلامی، خیابان سمیه تقاطع خیابان حافظ، قابل بازدید است.
📍در مورد نمایشگاه عکس «مجلسِ پردهنشینان» در این [لینک] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
حوزه هنری انقلاب اسلامی
شعرخوانی عاشورایی در رندان تشنه لب ◼️ #دفتر_طنز حوزه هنری به مناسبت ایام سوگواری سیدالشهدا برنامه ش
شاعران و طنزپردازان در شب شعر عاشورایی #رندان_تشنه_لب ، در رثای اباعبدالله شعر میخوانند.
🗓یکشنبه ۳۱ تیرماه
⏰ساعت ۱۷
🏢 تالار سوره حوزه هنری
📌 ورود برای همه علاقهمندان آزاد است.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸یکشنبه سیویکم تیر ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
🔹#پژوهشکده_فرهنگ_و_هنر_اسلامی درسگفتار «درآمدی بر حکمت معماری در ایران» را برگزار میکند.
🔸مدرس این دوره دکتر مهدی حجت است و به صورت حضوری و برخط برگزار میشود و به شرکتکنندگان گواهی معتبر آموزشی اعطا خواهد شد.
🗓️ ۸ جلسه/سهشنبهها
⏰ از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹
◽️ شروع دوره: ۹ مرداد
📲 برای ثبتنام و کسب اطلاعات از طریق پیامرسانهای: بله، ایتا، تلگرام و واتساپ به شمارۀ زیر پیام بدهید.
۰۹۹۱۴۵۴۰۲۴۲
🆔 @hozehonari_ir
همنشینی تصویر و شعر مکتب عاشورا در نمایشگاه«روضه بهشت»
🖼️ دومین مجلس از نمایشگاه « #روضه_بهشت» با ۱۰ پوستر از احمد آقاقلیزاده، کوروش پارسانژاد، محمد خزایی، محمد رضا دوست محمدی، سید حمید شریفی آل هاشم، ابوالفضل عالی، مهدی حاجی محمدی فریمانی، سید حسن موسی زاده، مسعود نجابتی و علی وزیریان در گالری عالی #حوزه_هنری افتتاح شد.
🔹آیین افتتاحیه نمایشگاه پوستر«روضه بهشت» با پردهخوانی عاشورایی مرشد ابوالفضل ورمزیار و رونمایی از تابلوی «ظهر عاشورا» اثر حسن اسماعیلزاده همراه بود.
🔹در دومین مجلس از نمایشگاه گروهی «روضه بهشت» ۱۰ پوستر عاشورایی روی دیوار رفته که به واسطه قرار گرفتن در کنار اشعاری آیینی، مضامین، رشادتها و اتفاقات عاشورا را یادآوری میکنند.
🔹استاد محمدخزائیکه در این نمایشگاه اثرش در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته در اینباره میگوید: در تاریخ اسلام جز«عاشورا» هیچ واقعهای وجود ندارد که هنر مستقل داشته باشد. تنها عاشورا و محرم است که خود یک هنر مستقل دارد و در طول تاریخ هنرمندان توانستهاند برای بیان و درک هرچه بهتر آن، دست به خلق اثر بزنند.
🔹وی با تاکید بر اینکه هنر عاشورایی، هنر مذهبی و خاص شیعی است اظهار داشت: این هنر از دیرباز رایج بوده و با گذشت صدها سال همچنان توسط هنرمندان معاصر مورد توجه قرار میگیرد و در این میان من هم از جمله افرادی هستم که به این مضمون پرداختهام. در حقیقت پوسترهایی که با موضوع عاشورا کار کردهام جزو بهترین آثارم هستند چراکه من با علاقه بسیار زیادی به این حماسه پرداختهام و میدانم این آثار ماندگار خواهند شد.
حوزه هنری انقلاب اسلامی
همنشینی تصویر و شعر مکتب عاشورا در نمایشگاه«روضه بهشت» 🖼️ دومین مجلس از نمایشگاه « #روضه_بهشت» با ۱
⭕️ نمایشگاه گروهی «روضه بهشت» از ۳۱ تیرماه تا ۶ مرداد ماه هر روز از ساعت ۹ تا ۱۹ در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری واقع در خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ میزبان بازدیدکنندگان است.
📌مشروح گزارش افتتاحیه این نمایشگاه را در [پایگاه خبری حوزه هنری] بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید | پخش مجدد #هیس_هیچی_نیس از شبکه امید
🔸 «هیس، هیچی نیس!» به کارگردانی حسین حقانی مجموعهای نمایشی است که قسمتی از رویدادهای تاریخی جهان را به زبان طنز برای نوجوانان تعریف میکند. این سریال که مورد استقبال خوب مخاطبان قرار گرفته از ۳۰ تیر، از شبکه امید بازپخش میشود.
📺 شبکه امید | شنبه تا پنجشنبه ساعت ۲۰
بازپخش روز بعد ساعت ۱۲:۳۰
🆔 @hozehonari_ir
«بررسی تجلّی دین در نمایش شرق و غرب» منتشر شد:
واکاوی سه گونه نمایش مذهبی متأثر از سه دین در یک کتاب
🔷«بررسی تجلّی دین در نمایش شرق و غرب» در حقیقت به منظور یافتن تفاوتها و اشتراکات میان سه گونه ی مهم نمایشی تئاتر مذهبی قرون وسطی، تعزیه و تئاتر نو (No) برخاسته از سه دین بزرگ غربی و شرقی ، مسیحیت ، اسلام و بودیسم صورت می گیرد.»
این برشی از کتاب «تجلی دین در نمایش شرق و غرب» به قلم حسین فدایی حسین از انتشارات #سوره_مهر است.
🔷 این کتاب، به تفاوت تفکر دینی در شرق و غرب، شخصیتها، مضامین و حتی شکل و قالب آثار نمایشی نشات گرفته از مسیحیت، اسلام و بودیسم که باعث تفاوت در مضمون و عناصر مختلف شکلدهندۀ تئاتر مذهبی قرونوسطی اروپا، تعزیۀ ایران و تئاتر نوی ژاپن شده، میپردازد.
🔷 «دین، هنر و هنر دینی»، «ادیان مورد تحقیق، دلایل و ضرورتها»، «نگاه تطبیقی به ادیان»، «رابطه دین و هنر ؛ هنر دینی»، «نمایش دینی»، «مقدماتی پیرامون نمایش دینی»، «نمایش دینی، ویژگیها و عناصر»، «نمایش دینی در غرب و شرق»، «مسیحیت و نمایش در قرون وسطی»، «تعزیه، نمایش قدسی–ایرانی» و «ذن- بودیسم و تئاتر نو ژاپن» از سرفصلهای این کتاب است.
📍در مورد این کتاب در این [ لینک] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
رویداد مرورنویسی در حوزه هنری:
«نهضت ادامه دارد» برای نوجوانان برگزار میشود
🔷مرکز رشد نوجوان #حوزه_هنری رویداد مرورنویسی «نهضت ادامه دارد» را ۹ و ۱۰ مردادماه برگزار میکند.
🔷این رویداد، برنامهای ویژه نوجوانان است تا علاقهمندان با آموزش زیرنظر اساتید بتوانند در مسیر تولید محتوا فعالیت کنند.
🔷«نهضت ادامه دارد»، در ۲ روز متوالی به صورت حضوری برگزار میشود و شامل کارگاههای تولید محتوای مکتوب است. کارگاه تجربهنگاری با حضور «بهزاد دانشگر» مدیر #دفتر_ادبیات_داستانی حوزه هنری و کارگاه کارگاه مرورنویسی با حضور «حسام آبنوس» سردبیر مجله الکترونیکی واو برگزار میشود.
🔷 مهلت ثبتنام برای حضور در این رویداد تا ۶ مردادماه است و علاقهمندان به کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره های ۰۲۱۹۱۰۸۸۷۵۱ و ۰۲۱۹۱۰۸۸۷۵۶ تماس برقرار کنند.
📍درباره «نهضت ادامه دارد» در این [لینک] بیشتر بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
نمایشگاه کاریکاتور «غزه ۲۹۰روز»
🔹 نمایشگاه کاریکاتور «غزه ۲۹۰ روز» با آثاری از کاریکاتوریستهای «آمریکای لاتین» دوشنبه یکم مرداد در #موزه_هنرهای_معاصر_فلسطین افتتاح میشود.
🔸 این نمایشگاه که با همکاری #مرکز_هنرهای_تجسمی حوزه هنری و موزه هنرهای معاصر فلسطین برپا میشود ، شامل 45 اثر از هنرمندان کشورهای ونزوئلا، مکزیک، پرو، کلمبیا، جمهوری دومینیکن، کوبا و برزیل با موضوع نسلکشی در فلسطین است.
🗓 از یکم تا ۲۴ مرداد، بهجز پنجشنبهها و روزهای تعطیل
⏰ ساعت ۱۰ تا ۱۶
🏢 موزه هنرهای معاصر فلسطین، خیابان طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر، شماره ۷۴
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
حوزه هنری انقلاب اسلامی
🎥| ببینید| ثبتنام سومین دوره تربیت فیلمساز داستانی در #مدرسه_فیلمسازی_نور آغاز شد 🔸برای رده سنی ۱۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| اگر درباره محتوا و فرآیند سومین دوره #مدرسه_فیلمسازی_نور سوال داشتید این کلیپ را تا انتها تماشا کنید.
📑 پیشثبتنام [وبگاه مرکز آموزش حوزه هنری]
🆔 @hozehonari_ir
در فرهنگسرای نیاوران به تماشای «رستاخیز» بنشینید
🔷 نمایشگاه «رستاخیز» مجموعه نقاشیهای #عاشورایی علی بحرینی دوشنبه یکم مرداد، ساعت ۱۶ در فرهنگسرای نیاوران افتتاح میشود.
🔷 این نمایشگاه که به همت #حوزه_هنری برپا میشود، از ۲ تا ۱۲ مردادماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۹ و جمعهها از ساعت ۱۴ تا ۱۹ میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.
🔷علی بحرینی، هنرمند باسابقه اهل بوشهر، متولد ۱۳۴۹ بوده و از سال ۱۳۶۸ هنر نقاشی را به صورت حرفهای آغاز کرده است. این نقاش باسابقه بیش از ۳۵ سال است که به صورت حرفهای نقاشی میکشد و بخش عمده آثارش در گستره هنر آیینی و عاشورایی جای میگیرند.
🆔 @hozehonari_ir
حوزه هنری انقلاب اسلامی
ببین و بیاندیش 📸 #خانه_عکاسان_ایران دورههای آموزشی جدید مدرسه عکاسی ایران را در دو رده سنی نوجوان
آخرین مهلت ثبتنام دورههای آموزشی خانه عکاسان ایران
📸 #خانه_عکاسان_ایران دورههای آموزشی عکاسی پایه، عکاسی با موبایل و عکاسی و تفکر ۲ (ویژۀ نوجوانان) را برگزار میکند.
-🔹هزینه ثبتنام در هر دوره: یک میلیون و پانصد هزار تومان است و در پایان ، مدرک معتبر هنری ارائه خواهد شد.
⭕️ آخرین مهلت ثبتنام: چهارشنبه سوم مرداد
🔸برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام با تلفن ۰۹۰۳۲۷۹۲۴۰۷ از ساعت ۹ تا ۱۹ تماس بگیرید.
🆔 @hozehonari_ir