امام خمینی رحمت الله علیه
زبان که ذکر الهی را تکرار کرد، کم کم زبان قلب هم باز می شود و آن نیز متذکر میشود، چنانچه از تذکر قلب، زبان نیز متذکر می شود. و این فایده حاصل نشود در عبادات و این نتیجه گرفته نشود، مگر آنکه وقت عبادت و دعا و ذکْر قلب حاضر باشد، که با غفلت و نسیان قلب، به هیچ وجه اعمال خیریه را در روح تأثیری نیست؛ و از این جهت می بینیم که از عبادات پنجاه سال، یا بیشتر، در قلب ما به هیچ وجه اثری پیدا نشده، بلکه به ملکات فاسده ما هر روز افزوده شده؛ و این صلاة که ناهی از فحشا و منکر است، و معراج مؤمن و مقرب متقی است، ما را به جایی نرسانده و مقام صفایی برای ما از آن حاصل نیامده.»*(سرالصلاه، ص 29)
🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
فرازی از دعای دفع شرشیطان
صحیفه سجادیه
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اشْغَلْهُ عَنَّا بِبَعْضِ أَعْدَائِک، وَ اعْصِمْنَا مِنْهُ بِحُسْنِ رِعَایتِک، وَ اکفِنَا خَتْرَهُ، وَ وَلِّنَا ظَهْرَهُ، وَ اقْطَعْ عَنَّاإِثْرَهُ.
خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و شیطان را با سرگرم شدن به برخی دشمنانت از ما منحرف کن و ما را به توجه و نگهداری نیکویت از او حفظ فرما و از خیانت و نیرنگش بازدار و رویش را از ما برگردان و ردّ پایش را از ما قطع کن.
اللَّهُمَّ اخْسَأْهُ عَنَّا بِعِبَادَتِک، وَ اکبِتْهُ بِدُءوبِنَا فِی مَحَبَّتِک، وَ اجْعَلْ بَینَنَا وَ بَینَهُ سِتْراً لَا یهْتِکهُ، وَ رَدْماً مُصْمِتاً لَا یفْتُقُهُ.
خدایا! به عبادت و بندگی ما، او را از عرصه¬گاه زندگیمان طرد کن و بِران؛ و به سبب جدّیت و تلاشمان در راه محبّتت، او راذلیل و خوار گردان؛ و بین ما و او پردهای قرار ده که آن را ندرد؛ و حجابی ضخیم برقرار کن که آن را نشکافد.
#شهیدمرتضی اوینی
فآشبگویم:
هیچکسجزآنڪه
دلبھخداسپردهاست؛
رسمدوستداشتـنرانمیدانـد…
حسین بازیار:
❤️ وخدا چیزهایی رو ممکن میکنه که
شما اونو غیر ممکن میدونستین
[[[وسيقضي الله أمراً كنت تحسبه مستحيلا]]]]
#حبیبی
فضیلت دعای کمیل
امیرالمومنین (ع)» پیرامون اهمیت خواندن این دعا فرمودند: ای کمیل، اگر این دعا را حفظ کردی هر شب جمعه یا در هر ماه و یا سالی یکبار و یا لااقل در تمام عمر یک مرتبه بخوان تا امور تو کفایت شود. خداوند تو را یاری میکند، روزی تو زیاد میشود و البته از مغفرت هم محروم نخواهی شد. ای کمیل، مدتی که تو با ما مصاحب هستی، موجب شده که تو را به چنین نعمت و کرامتی سرافراز گردانم.
دعای کمیل در شب هاى نیمه شعبان و در هر شب جمعه خوانده میشود، این دعا برای کفایت از گزند دشمنان و گوشده شدن درهاى روزى و آمرزش گناهان سودمند است، استمرار در این دعا مشکلات فراوانی را حل میکند، زیرا در این دعا علاوه بر استغفار و بیان عظمت خداوند متعال بخشهای از توحید خداوند را یاد آوری میکند، در روایتها پیرامون خواندن دعای کمیل بیان شده: دعای کمیل را با چشم اشکبار در پیشگاه حضرت حق بخوانید، زیرا اعتبارى عظیم و ارزشى والا برخوردار است و اشک چشم و گریه ى با سوز، سبب آمرزش گناه و خاموش شدن آتش غضب ربّ و عامل جذب رحمت حق به سوى گریه کننده است.
بخشهایی از دعای کمیل بیان شده «یا حبیب قلب الصادقین»ای محبوب راستگویان «قو علی خدمتک جوارجی» اعضا و جوارهم را برای خدمتگزاریت نیرومند کن، «و اجعل لسانی لذکرک لهجا» زبانم را به ذکر یاد خود گویا کن یا سریع الرضا که آخر دعا با سلام بر محمد و آل محمد به خاتمه میرسد.(( از ویژگیهای خاص این دعا یکی این است که مستقیما از زبان معصوم نقل شده))
یَامُجِیبَ نِداءِ یُونُسَ فِی الظُّلُماتِ
ای پاسخ دهنده به ندای یونس
در دلِ تاریکی ها ..
#ارحم_یاکریم
#دعای_مشلول
May 11
🌴بسم الله الرحمن الرحیم 🌴
🌸باصلوات برمحمدوال محمد🌸
🪴خلقت انسان
أَوَ لَمْ يَرَ الْإِنْسانُ أَنّا خَلَقْناهُ مِنْ نُطْفَةٍ فَإِذا هُوَ خَصِيمٌ مُبِينٌ یس [77]
آيا انسان نمىداند كه ما او را از نطفهاى بىارزش آفريديم؟! و او [چنان صاحب قدرت و شعور و نطق شد كه] به دشمنی آشكار [با ما] برخواست.
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
@hussein128128
فضیلت دعای ندبه
دعای ندبه را امام صادق (علیه السلام) به شیعیان زمان خویش آموختند و امرفرمودندکه این دعا در اعیاد چهارگانه جمعه، فطر، غدیرو قربان خوانده شود. همچنین در زمان غیبت حضرت صاحب الزمان این دعا میتواند باعث تجدید عهد و میثاق با صاحب الزمان (عج) باشد.
این دعا بیان تاریخی ازحضور اولیای خدا بر روی زمین تا حضرت مهدی (عج) میباشد. صدرالاسلام همدانی در کتاب خود (تکالیف الآنام) در رابطه با فضیلت دعای ندبه گفته است: هرگاه در جایی با حضور قلب و اخلاص تمام و توجه به مضامین عالی آن خوانده شود نه تنهاعنایت و توجه امام زمان را به آن مکان جلب میکند بلکه باعث حضور حضرت در آنجا میگردد. بسیاری از اولیا با خواندن این دعا با حضرت مهدی) عج) ملاقات داشته اند. محدث نوری نقل میکند در کنار حرم عسکریین علیه السلام شخصی بود به نام آقا محمد به نقل از مادرش نوری در سرداب مشغول به خواندن دعای ندبه بود که حضرت مهدی (عج) در آنجا میآیند و با او ملاقات میکنند.