فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان کلیدی و انقلابی مجری-کارشناس تلویزیون در برنامه زنده :
✅ سه عامل اساسی کور شدن چشم طمع دشمنان و بیمه شدن کشور از خطرات در این چهل سال انقلاب؛
1⃣ ایستادگی، شجاعت، بصیرت و جان فشانی ملت شریف و غیور!
2⃣ اقتدار و صلابت و عظمت نیروهای نظامی و انتظامی و بسیجی و جهادی!
3⃣ رهبری مدبرانه و مقتدرانه و شجاعانه ولی معظم فقیه حضرت امام خامنهای!
#بسیج
#اقتدار
#چهلمین_سال_انقلاب
🆔 @hvasl_ir
♨️ آیین افتتاحیه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت
✅سخنان سردار محمد على جعفرى فرمانده كل سپاه پاسداران در باب مقاومت و ايستادگى
🔷 هفته بسیج را به شما و همه بسیجی ها در منطقه و جهان و به روح پر فتوح رهبر انقلاب که هنر مقاومت و شهادت را به ملت ما و مستضعف آزادی خواه حهان آموختند، تبريك ميگويم.
🔷 هرچه داریم از همین مقاومت ملت ایران است. از هنر مقاومت ملت بزرگ ایران در تاریخ هزاران ساله ایران و تاریخ چهل ساله انقلاب که سرشار از این هنر افرینی و مقاومت و ایستادگى است در دنيا بسيار گفته مى شود.
🔷 مقاومت اسلامی ایستادگی مومنانه در برابر همه پلیدی هاست این راه همان راهی بود که امام حسین هزاروچهارصد سال پیش رفتند و به همه ازادگان جهان یاد دادند و اين راه در حال طی شدن است و خدا را شاکریم ملت ایران در این راه موفق بوده است
🔷 جوهر مقاومت اراده انسان ها است، جنگ ها حاصل جنگ اراده است كه يك طرف از خودش نشان مى دهد.
🔷 اساس مبارزه و پيروزى را اراده انسان ها شكل مى دهند، اين اراده بزرگ ملت ايران كه زبانزد خاص و عام در مقاومت و ايستادگى به همراه ساير ملت ها دنباله همان اراده الهى است.
🔷 اراده الهى باعث پيروزى ايرانيان در مقابل تهديدات و مشكلات است.
🔷 بسیج ملت ها در آینده بسیار نزدیک پیروزى های چشمگیرتری را نصیب جبهه های اسلامی و مقاومت خواهد كرد.
🔷 هنرمند جبهه مقاومت بايد تلاش را با روحيه جهادى و كاربردى نشان دهد.
🔷 از همه عزیزان سینمایی تشکر می کنم که در عرصه انقلاب تلاش می کنند.
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
♨️ آیین افتتاحیه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت ✅سخنان سردار محمد على جعفرى فرمانده كل سپاه پاسدارا
🎞تجلیل از برگزیدگان ۴۰ سال سینمای مقاومت در افتتاحیه "جشنواره فیلم مقاومت"
🎬بخش فیلمنامه: نرگس آبیار، ابراهیم حاتمیکیا و محمدحسین مهدویان
🎬بخش بازیگری: پرویز پرستویی، هادی حجازیفر و مریلا زارعی
🎬بخش کارگردانی: ابراهیم حاتمیکیا، مسعود دهنمکی و مرحوم رسول ملاقلی
🎬بخش بهترین فیلم: فیلمهای سینمایی آژانس شیشهای، اخراجیها و شیار ۱۴۳
🎬دیپلم افتخار بخش جلوگاه نور: جواد موگویی برای مستند 'نیمه شب ۲۴ آوریل' و مصطفی رزاق کریمی برای تولید مستند 'بانو قدس ایران'
🆔 @hvasl_ir
✅ چقدر حضرت آقا شبیه به امام شده است!
🔴حسین قدیانی در کانال تلگرامی خود نوشت:
🔺دشمن با خمینی و خامنه ای طرف است!
چقدر شبیه امام شده! حضرت آقا را میگویم! روز به روز، شبیهتر! مهرش همان مهر امام است و خشمش نیز! گاهی که اوقاتش تلخ میشود یا جملهای را با اوقاتتلخی بیان میکند یا واضح است که از چیزی عصبانی است، اصلا مو نمیزند با امام! همان اخم است و همان تخم! و دقیقا همان اخم و تخم! و عینا همان تعصب و غیرت و عِرق و خشم و شور و نور و غرور!
🔺خمینی: «خدا میداند اون روزی که من، عکس این محمدرضا را دیدم که در اِمریکا مقابل رئیسجمهور اونها ایستادَه بود مثل یک بچهای و او [رئیسجمهور آمریکا] عینکش را برداشته بود و به روی او [شاه] نگاه هم نمیکرد؛ این طور! خدا میداند تلخی این در ذائقهی من شاید حالا هم باشد که یک نفر آدمی که میگَد من هَمَه کاره هستم و کشورم را میخواهم برسانم به کذا، یک همچین آدم ضعیف زبونی است!»
🔺خامنهای: «آمریکا هم بنا بر طبع استکباری خود، آنها [آلسعود] را تحقیر میکند! شنیدید که رئیسجمهور یاوهگوی آمریکا، حکام سعودی را تشبیه کرد به گاو شیرده! این تحقیر است! این اهانت است! اهانت به مردم آن منطقه و مردم آن کشور است! اگر آلسعود از اهانت به خودشان بدشان نمیآید، خب به جهنم! بدشان نیاید؛ اهانت بشوند! اما این اهانت به مردم منطقه است، اهانت به ملتهای مسلمان است!»
🔺خدایی نگاه حضرت آقا، همان نگاه حضرت امام نیست؟! و این اخم و تخم، همان اخم و تخم نیست؟! و این لحن تند و طوفانی، همان لحن تند و طوفانی نیست؟! آری! همان است! اگر خمینی حتی تحقیر محمدرضا توسط یانکیها را نمیخواست، خامنهای نیز حتی تحقیر آلسعود توسط گاوچرانها را نمیخواهد! که آن گوربهگوری، هر چه بود- ولو فقط در شناسنامه!- ایرانی بود و این گوربهگوریها هم هر چه هستند- ولو فقط در اسم!- مسلمان هستند! لذا؛ هان ای میرپنج دوم! هان ای بنسلمان! ای زمخت! ای ظریف! ای روشنفکر! ای روحانی! اگر برای خودتان هیچ کلاسی قائل نیستید؛ به جهنم! لیکن تحقیر شما استعاره از تحقیر مردمانتان است! و دشمن، شما را خوار و ذلیل میکند که ملتهایتان را کوچک و خفیف کند! بله! گل به صورت تو میمالد که بعد بتواند سیرت راکتور خودکفایی را با سیمان بپوشاند! نه اما! من این متن را ننوشتم برای این طعنهها! حتی برای این هم ننوشتم که بگویم؛ «خامنهای، خمینی دیگر است!» معلوم است که هست! الغرض! این متن را نوشتم برای این خطاب به سران استکبار! نه دیروز، طرف حساب شما در ایران، شاه بود و نه امروز، طرف حسابتان در منطقه، بنسلمان! گاوهای ماده را ول کنید که گریبانتان دست شیران نر است...
🆔 @hvasl_ir
✅در کنار سردار سعید قاسمی؛
🔴 جهادگران خطه علویون جهت کمک به زلزله زدگان دست یاری دراز کردند/ 15 آذراعزام به کرمانشاه صورت می گیرد
📌گروه جهادی شهدای مدافع حرم استان مازندران جهت یاری رسانی به زلزله زدگان کرمانشاه برای پنجمین بار اقدام به اعزام نیرو خواهد کرد تا در کنار سردار سعید قاسمی جهادگران به مدت یک هفته به فعالیت بپردازند، اعزام فعالان جهادی نیز 15 آذرماه صورت خواهد گرفت.
http://hvasl.ir/content/53415
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞فرزند نابینای شهید مدافع حرم مجید عسگری به یاد پدر، شعر میخواند
دست منو بگیر دیگه دیره...
💐ششم آذر ماه ماه سالروز شهادت شهید مدافع حرم " مجید عسگری" گرامی باد
🆔 @hvasl_ir
يادداشت رهبر معظم انقلاب درخصوص فيلم و سريالهای تلويزيونی رونمايی شد
◽️در نشستی با عوامل ساخت مجموعههای نمايشی سيما، از يادداشت رهبر معظم انقلاب درخصوص فيلم و سريالهای تلويزيونی رونمايی شد.
📝 متن این یادداشت به شرح زیر است:
بسمهتعالی
🔹آنچه در نظر بود در دیدار دیشب با حضرات بازیگران و کارگردانان و تهیّهکنندگان سیما گفته شود و بهخاطر تمام شدن وقت گفته نشد:
🔸جنگ نرم همهجانبهی دشمن، امروز قابل انکار نیست.
🔹با اینحال، برخی آن را انکار میکنند و این خود نیز بخشی از جنگ نرم است.
🔸در این جنگ، هنرمندان و اهالی فکر و نظر، در حکم نیروهای مسلّح در جنگ سختند.
🔹برخی بیتفاوت از برابر این حادثهی ملّی میگذرند، برخی هم با دشمن همراهی و به او کمک میکنند؛ آنها مسئولیّتناپذیر و اینها دشمنشیفتهاند. در مقایسه با نیروهای مسلّح در جنگ سخت، میتوان گناه این دو دسته را تشخیص داد.
🔸امروز در کشور بحمدالله کم نیستند کسانی که دارای موضع مسئولانه و تلاش شایستهاند؛ این باید روزبهروز افزایش یابد.
🔹دفاع از عظمت ایران، از فرهنگ ایران، از خانوادهی ایرانی، از حرکت باشکوه ملّت ایران و ... فقط با سخنرانی و نگارش نیست؛ هنر باید میداندار باشد.
🔸جایگاه فیلم و سریال در این میان بسیار برجسته است.
🔹 در سریالها به مسائل ملّی بپردازید؛ از شهدای عزیز، از دفاع مقدّس، از انقلاب، از سبک زندگی اسلامی، از انگیزههای ایمانیِ ملّت و مظاهر آن، از ایستادگیشان در برابر ابرجنایتکاران و مفسدان عالم، از راهپیمایی اربعین و و و ... بگویید؛ عظمت و استقلال و شجاعت و ظرفیّتهای علمی و عملی این ملّت را با زبان هنر بیان کنید.
🔸 پرداخت درست و هنرمندانهی این موضوعات بسی جذّاب و پُرمخاطب است، هم در داخل کشور و هم در دیگر کشورها و ملّتها.
🔹سخنان شما دیشب نشان داد که شما هم عیناً همین دغدغه را دارید، موفّق و مؤیّد باشید انشاءالله.۹۷/۸/۲۵
🆔 @hvasl_ir
👈 هنر، میداندار جنگ نرم
🔻رهبرانقلاب، در دیدار اخیر تهیهکنندگان، کارگردانها و بازیگران سیما:
🔸️ دفاع از عظمت ایران، از فرهنگ ایران، از خانوادهی ایرانی، از حرکت باشکوه ملّت ایران و ... فقط با سخنرانی و نگارش نیست؛ هنر باید میداندار باشد. جایگاه #فیلم و #سریال در این میان بسیار برجسته است. ۹۷/۸/۲۵
🆔 @hvasl_ir
🔴 هنرمندانی که در دیدار رهبر انقلاب سخن گفتند
🔻 جمعی از تهیهکنندگان، کارگردانان و بازیگران تلویزیون، بیست و چهارم آبانماه ۹۷ با رهبر انقلاب دیدار کردند و هر یک از آنان درباره مسائل مختلف تولید و فعالیت تلویزیونی سخن گفتند.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای در پایان دیدار و پس از شنیدن سخنان حاضران به ذکر نکات کوتاهی درباره اهمیت و جایگاه تولیدات تلویزیونی پرداختند و گفتند:
👈 مطالبی که گفتید، خیلیهایش حرفهای من است... این را میخواهم عرض بکنم در تأیید حرفهایی که شما آقایان زدید؛ ما در حال یک نبرد فرهنگی و یک #جنگ_نرم هستیم. یعنی به ما تهاجم شده است، تهاجم نرم؛ آنهم با ابزارهای پیشرفته و بسیار نو و با توانایی بسیار بالا؛ به ما حمله شده است.
🆔 @hvasl_ir
✅ «حلقه وصل» بررسی کرد؛
📌 متن و حاشیه پانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت +جدول اکرانها
🔺در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» با رویکرد «سینمای مقاومت؛ تجلی گفتمان انقلاب اسلامی» و با حضور سینماگران داخلی و خارجی در ۲ بخش اصلی «مسابقه سینمای ایران» و «مسابقه سینمای بینالملل» به همت بنیاد فرهنگی روایت فتح و انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس آغاز شد.
http://hvasl.ir/content/53426
🆔 @hvasl_ir
✅ عدالتخواهی از علیزاده تا صدرالساداتی...
🔴 محسن مهدیان: دالتخواهی در انقلاب اسلامی همواره یک جریان چالش برانگیز بوده است. عدالتخواهی درین کشور به جهت گفتمانی عمدتن بسمت جریان های مارکسیستی متمایل شده است و در اجرا نیز یا در نهایت به افسردگی رسیدند مثل استاد حکیمی و یا از چارچوب انقلاب خارج شدند مثل جریان احمدی نژاد.
در مواردی هم گفتمان عدالتخواهی اگر چپ مالیزه نشده، گرفتاردوگانه امام و رهبری شدند و تصور کردند رهبری مثل امام انقلابی و عدالتخواه نیست.
📌 اما چرا این اتفاق می افتد؟ چطور می توان یک انقلابی عدالتخواه بود که نه به افسردگی رسید و نه از نظام خارج شد؟
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/53203
🆔 @hvasl_ir
🔴 واکنشها به تیتر عجیب روزنامه شهروند ادامه دارد؛
✅ تذکر یک فعال رسانهای به سیدحسن خمینی درباره اقدامی جنجالی
🔺موضوع ازدواج فرزند سیدحسن خمینی با واکنشهای زیادی در شبکههای اجتماعی همراه شد و نوک تیز این انتقادات روزنامه شهروند و این اقدام غیرحرفهای را نشانه رفت. در این بین اما، سردبیر روزنامه جام جم در یک پست اینستاگرامی واکنش متفاوتی به این موضوع داشته است.
🔺این موضوع با واکنشهای زیادی در شبکههای اجتماعی همراه شد و نوک تیز این انتقادات روزنامه شهروند و این اقدام غیرحرفهای را نشانه رفت. در این بین اما، مهدی عرفاتی سردبیر روزنامه جام جم در واکنشی اینستاگرامی به این موضوع، ضمن یادآوری قسمتهایی از صحیفه امام(ره)، جملاتی را خطاب به سیدحسن خمینی نوشت.
📌 عرفاتی با درج تیتر «یک کلام با آقای سیدحسن خمینی»، در این پست اینستاگرامی نوشته است: «یک کلام با آقای سیدحسن خمینی
."نتیجه" امام حق دارد با نتیجهی فلان عالم دینی ازدواج کند... خیلی هم خوب. انشاءالله به میمنت و مبارکی...
اما حرفم با آسید حسنآقای خمینی است که خودش بهتر از هرکسی میداند، اگر خمینی بزرگ زنده بود(که برای ما همچنان زنده است) و خبر ازدواج نوهی دلبندشان "عکس یک" روزنامهای دولتی[که چرخاش با پول مردمِ بینوا میچرخد]میشد، محکم توی دهان آن روزنامه و مدیرمسئول و سردبیرش میکوبید تا درس عبرت برای همه شود.
حضرات بیت معظم امام(ره) لااقل به حرمت "نام" خمینی، دامنشان را از این رفتارهای چاپلوسانهی منزجرکننده پاک کنند.
ببینید مقتدای ما درباره چاپ خبر و تصویرش در جراید چه نظری دارد: «من میل ندارم رادیو هر وقت باز میشود اسم من باشد مدتهاست که از این جهت متنفرم. راجع به خودم میگویم؛ اگر قرار است عکس مرا بگذارید به جای آن، عکس یک رعیت را بگذارید و زیرش بنویسید این رعیت چه کار مهمی کرده است. هر روز من یک مسئلهای را میگویم و هی تکرار میکنم که فلانی چه گفت... این چه فایده ای دارد؟ اما در هر گوشه کشور اگر اتفاقی افتاده باشد این خبر است و اخبار را برای مردم گفتن مفید است...»
(صحیفه امام، ج 19، ص: 361 تا 363)
🆔 @hvasl_ir
✅ در نشست «گفتمان فرهنگی انقلاب» مطرح شد:
🔴 فیاض: «عمار» از نظر آکادمیک جلوتر از «فجر» است/ افخمی : جشنواره فیلم فجر بیشتر شبیه سیرک است
📌 در نخستین روز از جشنواره بین المللی فیلم «مقاومت» نشست «گفتمان فرهنگی انقلاب» با حضور وحید یامین پور، ابراهیم فیاض و بهروز افخمی در سالن شماره دو سینما فلسطین برگزار شد
🔺در ابتدای این نشست وحید یامین پور درباره ضرورت پرداختن به موضوع «گفتمان فرهنگی انقلاب» و تلقی از غرب گفت: تلقی ما از غرب متفاوت است و به تدریج به ایده گذر از غرب رسیدیم و رگه های چنین اندیشه ای از دهه ۳۰ و ۴۰ با رویکردهای چپ و ایده های عدالت گرایانه علیه نظام لیبرال سرمایه دار بوده است و نه علیه غرب. ما قصد داریم نسبت یکی از محصولات تکنولوژیک غرب؛ یعنی سینمای خودمان را با غرب بسنجیم و این پرسش را مطرح کنیم که آیا اصلا سینما ما وجود دارد؟... آیا امکان تعیین مرز و مصادیقی برای غرب وجود دارد یا سخن گفتن از چنین موضوعی دوگانه است.
🔺در ادامه ابراهیم فیاض با بیان اینکه هم غرب ستیزی و هم غرب گرایی غلط است، عنوان کرد: این عقیده ما را از واقعیت دور می کند و به طور کلی عشق و نفرت مانع شناخت ما از واقعیت می شود. ما زمانی به غرب دشنام می دادیم و زمانی عاشقش می شدیم. مارکیسیست ها اول غرب ستیز و بعد به شدت غرب گرا شدند. هنوز هم ما رقابت انگلیس و آمریکا را در ایران داریم. می گویند هرکس با هرچه دشمنی کند، مثل خودش می شود و امروز ما در بسیاری از جنبه ها بدتر از غرب
🔺او در پاسخ به این پرسش که آیا وجه الهی دین که ماهیت معنوی دارد با اقتضای تکنولوژیک سینما همخوانی دارد یا نه، گفت: از بعد تکنولوژی سینما کاملا دینی است، چون تاریخ نمایش از یونان شروع شد و بعد هم تئاتر و سینما به وجود آمد، بنابراین بعد تکنولوژی هم دینی است. بعد دیگر رسانه ای است که در اینجا بحث علوم انسانی به میان می آید که اگر بحث دیجیتال راه بیفتد، چه اتفاقی برای رسانه می افتد.
🔺در ادامه بهروز افخمی نیز درباره شکل و شمایل فیلمسازی خود گفت: وقتی خودم فیلم می سازم، تفاوت ها و شباهت هایی با فیلمسازان دیگر دارم و احتمالا هر دوی این فیلمسازان در سینمای غرب و مثلا آمریکا رشد کردند و بیشتر سینمای آمریکا را می پسندند
🔺ابراهیم فیاض ارزیابی از وضعیت سینمای ایران و جشنواره فجر ارائه داد و گفت: جشنواره فجر دولتی، محافظه کار و بدون سیاست گذاری است. معمولا اسکار، آینده آمریکا را مشخص می کند و فیلم «روز استقلال» کاملا با ۱۱ سپتامبر مطابقت دارد.
🔺فیاض یادآوری کرد: منتقد اصلی جشنواره فجر، جشنواره عمار است، چون با وجود اینکه بودجه زیادی ندارد، از بعد آکادمیک از فجر جلوتر است. همچنین جشنواره فیلم مقاومت هم امسال رقیب جشنواره فجر است و وقتی با اروپایی ها و آمریکایی ها صحبت می کردم، متوجه شدم در حال نزدیک شدن به این جشنواره هستند. با وجود تکنولوژی دیجیتال موضوع دانشگاه درحال از بین رفتن است و دانش و بینش به پایان رسیده و ما در حال رسیدن به ایده هستیم و ایده پردازی الآن در سینما بسیار مهم است.
🔺در ادامه افخمی درباره جشنواره فجر توضیح داد: درباره جشنواره ها نظر خوشی ندارم و از فضای جشنواره ها خوشم نمی آید، چون تماشاگرش واقعی نیست. فضای جشنواره فجر بیشتر شبیه سیرک است.
🔺او با بیان اینکه در ۱۵ سال اخیر جشنواره ها تغییر کرده اند، افزود: مدارس سینمایی امروز در حال از بین رفتن هستند. در گذشته با ترجمه معدود کتاب های سینمایی باید کتاب می خواندیم و الآن هم به فارسی و هم انگلیسی است و دسترسی به استادان آسان شده است و به همین دلیل مدارس سینمایی بی معنی شده اند.
🆔 @hvasl_ir