هدایت شده از جواد جاویدنیا
🔴عذرخواهی بابت بازانتشار خبر غیردقیق و تذکر برادرانه به منتشرکننده اصلی خبر
🔹در این که آمار واکسیناسیون قم نسبت به میانگین آمار کشوری پایین است، شکی نیست و رئیس علوم پزشکی قم آمار واکسیناسیون را 15 درصد کمتر از آمار کشوری اعلام کرده و آن را نامطلوب خوانده است:
https://b2n.ir/b96528
🔸این نکته که چگونه با وجود آمار مرگ ناشی از کرونا در قم و احتمال آبی شدن استان در همان خبر، قم دارای بیشتری استعداد برای ورود موج ششم کرونا دانسته شده است نیز محل تأمل جدی است.
🔹لیکن در آمار اعلامی فوق آمار واکسیناسیون 35 درصد قم در کنار آمار 85 درصدی یزد قرار گرفته است که هر چند هر دو آمار مربوط به واکسیناسیون است، اما حسب تذکر دوستان متوجه شدم که آمار اول مربوط به واکسیناسیون 2دوز نسبت به کل جمعیت استان قم و آمار دوم مربوط به واکسیناسیون 1دوز نسبت به جمعیت بالای 12 سال یزد در آبان ماه است:
https://b2n.ir/n90963
🔸طبق گزارش رسمی وزارت بهداشت در فایل فوق آمار واکسیناسیون قم در 27 آبان دو دوز نسبت به کل جمعیت 38 درصد و نسبت به جمعیت بالای 12 سال 47 درصد و یک دوز به ترتیب 53 و 67 درصد است. این ارقام در یزد به ترتیب 51 و 66 و 66 و 85 درصد است.
🔹بنابراین 38درصد قم در مقابل 53درصد و 67درصد قم در مقابل 85درصد است و مقایسه انجام شده صحیح نیست.
🔸لذا ضمن عذرخواهی از مخاطبان کانال بابت انتشار این آمار بدون دقت کافی، به همه عزیزان توصیه می شود آمارهایی که به کار می برند را دقت کنند تا سبب این نشود که اصل استدلال آنها زیرسوال برود.
💠✍️ #دکتر_جاویدنیا
https://eitaa.com/joinchat/3098935312C73fadd24b3
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
⭕️ خلق پول خصوصی؛ عامل اصلی تورم در ایران
نه مسئله نقدینگی
✍️ احسان ولدان
🔸هایمن مینسکی اقتصاددانی روایی است که در تقابل اقتصاد ریاضی و اقتصاد روایی، کمتر از اقتصاد ریاضی استفاده کرده است. او در سال ۱۹۹۶ از دنیا رفت. در آن زمان، آثارش در حاشیه بود تا زمانیکه بحران مالی ۲۰۰۸ اتفاق افتاد. بعد از بحران ۲۰۰۸ کتابهایش دوباره به چاپ رسید و در آمریکا و اروپا بهشدت بر سر زبانها افتاد. چرا که روایتی که از بازارهای مالی کرده بود با بحران مالی سال ۲۰۰۸ تطابق داشت.
✳️ هایمن نظریهای تحت عنوان نظریه تورم قیمت داراییها دارد. او در این نظریه توضیح میدهد چگونه تورم قیمت داراییها با قواعدی بر قیمت دیگر کالاها اثر میگذارد. تورمهای ادواری در ایران نیز کاملاً منطبق با این نظریه است که تورم را ناشی از تورم قیمت داراییها و تاثیر بر انتظارات میداند. به بیان سادهتر وقتی قیمت در بازار داراییها بالا میرود، انتظارات تورمی در میان مردم برای تأثیر گذاشتن بر روی قیمت کالاهای دیگر شکل میگیرد و شروع این جریان از طریق طبقه بانکی و مالی و خلق پول خصوصی شکل میگیرد.
✅ هایمن در مقالهاش فرآیند تاثیر خلق پول خصوصی بر تورم را که از آن با عنوان چرخه مینسکی یاد میشود را اینگونه توضیح میدهد: در مواقعی که اقتصاد در ثبات است، نهادهای مالی شروع به سرمایهگذاری در بازارهای دارایی مختلف میکنند و این سرمایهگذاری بیش از آن چیزی است که باید باشد...
❇️ بهصورت تطبیقی در ایران نیز در دو سال گذشته ما شاهد تورم قیمتهای داراییها بودیم و...
🔰ادامه مطلب:
http://public.qasd.ir/articles/604#start
💠 @QasdWay
خونه روستایی قدیمی با مصرف گاز بیشتری گرم میشه یا خونه شکیل و مجلل شهری؟!
گاز رو گرون کنید به کدوم بیشتر فشار میاد؟!
توانمندها بعد از گرونی خودشون رو بهتر با شرایط تطبیق میدن👌
نشر این پست به نفع همه است...
داستان #یارانه_پنهان برای فشار بیشتر به مردم است...
@hzamanim
بانیان بدبختی برای خوشبختی نسخه پیچیدند
باورتون میشه سند #تحول_اقتصادی دولت رئیسی رو شاگردان نیلی (مشاور هاشمی_روحانی) طرفداران همتی_روحانی نوشتند!!!
واقعا چراااااا؟!!!
به کجا پناه ببریم؟!
#حسین_زمانی_میقان
@hzamamim