#فتح جدید حاج قاسم در ژاپن
#حسین_زمانی_میقان
✍ مصوبه نمایندگان پارلمان کشور جنگزده عراق بابت بسته شدن پایگاههای نظامی و احضار سفیر آمریکا توسط دولت عراق ( برای اولین بار ) در منطقه غوغایی در بین مردم کشورهایی که آمریکا در آنجا پایگاه نظامی دارد بهپا کرده که گویا آری میشود آمریکا را اخراج کرد !!!
امروز عصر یادداشتها و پالسهایی نه تنها از کشورهای همسایه و مسلمان بلکه از کشورهای دورتر از منطقهی ما همچون ژاپن منتشر شد که نشان دهنده شکستن تابوی قدرت آمریکا در اذهان آنان است ، که اگر عراق جنگ زده میتواند مستقل شود چرا ما نتوانیم !
به نظر برکت خون حاج قاسم نه تنها باعث خروج آمریکا از عراق و منطقهی ما در سال های آتی میشود بلکه دومینوی تعطیلی پایگاههای نظامی در جهان استارت خورده و سلطه نظامی آمریکا در سالهای پیش رو به پایان خواهد رسید انشاالله ...
گزیدهگوییهای یک اقتصادخوان
@hzamanim
✅ رفراندوم دفاع از #قدس و حمایت ایران از کشورهای منطقه
✍ میزان جمعیت شرکت کننده در تشییع پیکر مطهر #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی و همرزمانش در ایران با عنوان فرمانده سپاه #قدس:
۱. اهواز: بیش از ۲ میلیون نفر
۲. مشهد: بیش از ۳ میلیون نفر
۳. تهران: بیش از ۸ میلیون نفر
۴. قم: حدود ۱ میلیون نفر
۵. کرمان: بیش از ۴ میلیون نفر
#مجموع : بیش از ۱۸ میلیون نفر
مجموع جمعیت پنج استان ( نه شهر محل تشییع ) حدود ۲۵ میلیون نفر است
همدلی و همراهی ۷۵ درصد از جمعیت این پنج استان با فرمانده سپاه #قدس که منطقش و وظیفهاش حمایت از منافع اسلامی و ملی و حضور در خارج از مرزها بود نشانهی چیست ؟
پ ن : در جواب اینکه ممکن است از شهرهای دیگرم در این تجمعات شرکت کرده باشند باید گفت که این آمار فارغ از مراسمات و برپایی تجمعات استانهای دیگر است چرا که تجمعات گسترده دیگری هم برای سردار دلها در بسیاری از شهرها و همزمان با تشییع برگزار شد.
گزیدهگوییهای یک اقتصادخوان
@hzamanim
اینستاگرام همان #FATF
✍ مدتهاست اینستاگرام یکی از پرمصرفترین اپلیکیشنهای ارتباطی در جامعهی ماست ، به نوعی که اعتیادِجمعی را تا حدود زیادی رقم زده و بسیاری از ما شب را بدون آن روز نمیکنیم 👌معتادیم !!!
سانسورهای اینستاگرام و هدایت نوشتار مردم در آن مسئله جدیدی نیست ، اینستاگرام برای تغییر در سبک زندگی،ایدئولوژی و نوع نگاه به زندگی در حال تلاش و فعالیت بوده ، اما در طول ده روز اخیر سانسورها و فیلترهای اینستاگرام را حتی مردم عادی در پیجهای خود حس کردند چرا که کارد به استخوان اینستا رسید و نوشتارها در حمایت از یک شهید یکپارچه شده بود!
میخواهم بگویم اینستا مدتهاست ما را در آغوش گرفته و مسیر زندگی را با سلیقه خود با سانسور آنهایی که دوستشان ندارد و تبلیغ انهایی که دوستشان دارد پیش میبرد ...
زمانی که یک چنین اپلیکیشنی سلایق خود را به ما و ضمیرناخودآگاه تحمیل میکند چطور راضی میشویم شبیه چنین برنامهای ( FATF ) در سیستم بانکی ما جاری شود؟! چطور باور میکنیم آنها سلایق خود را بر ما اعمال نمیکنند ؟! چطور ؟
#حسین_زمانی_میقان
گزیدهگوییهای یک اقتصادخوان
@hzamanim
شورای نگهبان #تشکر
✍ اینکه با خوشبینی تصور میکردیم مجلس ما تنبل و فشل است و یا حداقل خوابه و هرچه فریاد میزنیم نمیشنود نبود بلکه به قول معروف خودش رو به خواب زده!!!
شورای نگهبان در دوره جدید بررسی صلاحیتها اعلام کرده دلیل رد نمایندگان سابق سواستفادههای مالی بوده 👌
حالا توجه خودم و شما رو به رد صلاحیت چهار رییس کمیسیون مهم #اقتصادی مجلس جلب میکنم که همگی بصورت خیلی اتفاقی #اصلاح_طلبند👇
الیاس حضرتی رییس کمیسیون اقتصادی
فریدون حسنوند رییس کمیسیون انرژی
تاجگردون رییسکمیسیون برنامهوبودجه
اکبریان رییس کمیسیون صنایع و معادن
ما خوشبین بودیم که فکر میکردیم آقایون خوابند نگو که آقایون کاملا بیدار بودند و مشغول !!!!
من به شخصه از شورای نگهبان تشکر میکنم ✋
گزیدهگوییهای یک اقتصاد خوان
@hzamanim
سلام
یک سوال از هنرمندان
توصیه میکنم برید و هنرمندانی که میشناسید و این سوال رو ازشون دارید در کامنت ها تگ کنید و مطالبه کنید پاسخ رو
https://www.instagram.com/p/B7XBw3DB1pL/?igshid=gtebjrioih5h
✍ تحریم ها و اثر مثبتش در گزارش های بینالمللی : بخش غیرنفتی اقتصاد ایران درحال بازیابی
برآوردهای صورت گرفته توسط واحد اطلاعات بلومبرگ نشان میدهد که با وجود تضعیف اقتصاد ایران به دنبال تحریمهای سنگین در سالهای اخیر، بخش غیرنفتی به تدریج در حال بازیابی است.
کاهش درآمدهای نفتی باعث شده است که عملکرد کل اقتصاد ایران تحت تاثیر قرار گیرد؛ تا جایی که رشد بخش غیرنفتی ایران از ۴.۸ درصد در سال ۲۰۱۷ به منفی ۴.۸ درصد در سال ۲۰۱۸ رسید اما با شروع تدریجی بازیابی بخش غیرنفتی، رشد منفی این بخش تا پایان سال ۲۰۱۹ به منفی ۴.۶ درصد رسیده است.
از سوی دیگر، رشد بخش نفتی کماکان با کاهش روبه رو است؛ تا جایی که طبق ارزیابیها رشد اقتصادی بخش نفتی از حدود ۱.۵ درصد در سال ۲۰۱۷ به منفی شش درصد در سال ۲۰۱۸ و منفی ۳۰ درصد در سال ۲۰۱۹ رسیده است.
بانک جهانی نیز در قسمتی از گزارش جدید خود رشد اقتصاد ایران در سال ۲۰۱۹ را ۸.۷ درصد برآورد کرده است.
بانک جهانی همچنین با تغییر پیشبینی خود از وضعیت اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که اقتصاد ایران امسال از رشد منفی خارج خواهد شد اما رشد آن احتمالا در سطح صفر درصد خواهد بود.
منبع: صندوق بین المللی پول
ناشر: بلومبرگ
گزیدهگوییهای یک اقتصاد خوان
@hzamanim