🔺زنگنه: اگر برگردیم به سال ۹۲ دیگر وزیر نمیشوم؛ از این به بعد هم میخواهم زندگی کنم و دیگر در نفت دخالتی نخواهم کرد...
✍️ قطعا با پایان دورهی کاری یک وزیر نباید پروندهاش بسته شود و تازه باید زمان بررسی و پاسخگویی او بابت اهمال کاریها و بیتدبیریهایش باشد اما بنظر میرسد این مظلوم نمایی جناب زنگنه را باید نوعی درخواست مدارا از مجلس یازدهم دانست؛ دقیقا همانطورکه نمایندگان مجلس نیز ترجیح دادند که به جای استیضاحش، در انتقاد از عملکرد او به سران قوا نامه بنویسند!
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
#مهدی_قاسم_زاده
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
🔴 اشتباه دولتهای ترامپ و روحانی و جسد کرونایی برجام
✍️ #محمدحسن_قدیریابیانه
🔹 آمریکا در دشمنی با ایران اشتباه کرد از برجام خارج شد. میتوانست به جای خروج از برجام از مکانیسم ماشه استفاده کرده و تمام تحریم ها را که معلق (و نه رفع) شده بود بازگردانده و قطعنامههای تحریم شورای امنیت سازمان ملل متحد را احیا کند و علاوه بر آن تحریمهایی را هم که تا کنون اعمال کرده است برقرار سازد.
🔸 حالا البته انگلیس و فرانسه به عنوان همپیمانان آمریکا چنین امکانی برای استفاده از مکانیسم ماشه را دارند و قطعا روزی آن را علیه ایران بکار خواهند گرفت.
✅ فعلا صلاح آنها نیست که اینکار را بکنند زیرا طبق برجام ایران محدودیتهای بسیاری را پذیرفته است ولی اروپاییها هیچیک از تعهدات متقابلشان را عمل نکرده و نخواهند کرد. یعنی ایران بدون اینکه امتیازی بگیرد، امتیازات زیادی را داده است.
🔹 برجام نواقص بسیاری دارد از جمله اینکه در آن هیچ ضمانتی برای عمل غربی ها به تعهداتشان در قبال ایران وجود ندارد و این علیرغم تأکیدات مقام معظم رهبری برای اخذ تعهد متقابل از ۵ ۱ است.
🔸 اما در برجام دو موضوع هست که امضای آن توسط دولت روحانی و تیم مذاکره کننده آن موجب شرمندگی بسیار است.
✅ یکی از آنها قبول مکانیسم ماشه و دیگری پذیرش تحریم تسلیحاتی است.
🔹 طبیعی است که وقتی شعار دولت ایران "هر توافقی بهتر از عدم توافق" بوده انتظار بهتری از برجام نمی توان داشت.
💢 واقعیت این است که برجام مدتهاست مرده است و هیچ امتیازی برای ایران نداشته و ندارد و جسدش هم به کرونا مبتلا شده و دفن آن هم توأم با دردسر است.
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
تکنیک انتخاباتی.mp3
2.3M
#تحلیل_صوتی
⛔️ جنگ تبلیغات و امنیت ملی
🎙 سخنرانی جنجالی امین بسطامی
❌ چرا از الان نامزد انتخاباتی معرفی میکنند⁉️
⚠️ دارند مردم را فریب میدهند بازیچه رسانه نشوید
#نشرحداکثری
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
🔺رافایل گروسی، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرد برای صحبت درباره برخی "مسائل حل نشده" بین آژانس و ایران، دوشنبه به تهران سفر میکند!
✍️ همانطورکه اروپاییها باید بفهمند که حتی مکانیسم ماشه نیز هیچ چیزی بر تحریمهای فعلی اضافه نخواهد کرد پس نمیتوانند با بزرگ جلوه دادنِ آن و تطهیر خودشان (بابت تمام بدعهدیهایشان)، ایران را راضی به یک توافق حداقلی کنند، لازمست که جناب گروسی نیز یک پیام مقتدرانه از مسئولین ایرانی در سفرشان به تهران دریافت کنند!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
📍کووید مذاکره❗
🔻احزاب آمریکا؛ برای ضربه زدن بی رحمانه و فلج کننده به ایران، با هم مسابقه می دهند تا با جلب نظر صهیونیست ها قدرت را به چنگ بگیرند!
🔻آنوقت اینجا؛ عده ای دچار غرب لیسی و #کووید_مذاکره هستند تا به تصور خود، آراء مردم را فریب دهند!!
✍حمیدرضا ابراهیمی
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
⛔️ انتخابات آمریکا؛ بازی میلیاردرها
🔹 تقریبا هزینه انتخابات هر دوره ریاستجمهوری ایالات متحده – بهجز ۲۰۱۶- بیشتر از انتخابات قبلی آن بوده است. روند صعودی هزینههای انتخاباتی افزایش سرسامآوری داشته و از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۲ میزان هزینه نامزدهای برنده انتخابات ریاستجمهوری، تقریبا چهاربرابر شده است.
🔹 براساس پژوهش «زاخاری آلبرت» از دانشگاه ماساچوست، میان سالهای ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۲ هزینه مبارزات انتخاباتی برای عضویت در کنگره پس از تطبیق با تورم، ۶۰۰ درصد و هزینه رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۲۰۰ درصد افزایش یافته است
🔹 در سال ۲۰۱۶، دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون در کل یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون دلار و بههمراه دیگر نامزدها مجموعا دومیلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برای انتخابات هزینه کردند
🔹 تقریبا هر نامزد برای رقابت در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰، نیاز به بیش از یک میلیارد دلار پول دارد. تیم انتخاباتی ترامپ رئیسجمهور آمریکا، درحالحاضر موفق به جمعآوری این مبلغ شده است
🔹 براساس اخبار منتشرشده ترامپ تنها در ماه جولای ۱۶۵ میلیون دلار کمک مالی انتخاباتی دریافت کرده و به این ترتیب مجموع کمکهای مالی دریافتشده ازسوی تیم انتخاباتی او به یک میلیارد و یکصد میلیون دلار رسیده است
🔹 درباره میزان کمک منابع دیگر بهدلیل عدم شفافیت ابهامات زیادی وجود دارد، اما عمده منابع مالی انتخابات ریاستجمهوری آمریکا را سرمایهداران میلیاردر شرکتها و منابعی که هنوز ناشناس هستند، هزینه میکنند
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
تغافل یا تحریف تاریخ منطقه!
سفر مصطفیالکاظمی هرچند اولین سفر یک مقام عالیرتبه عراقی در جایگاه نخستوزیر به آمریکا نیست، اما در روند مذاکرات الکاظمی و ترامپ یک تحریف آشکار از سوی نخستوزیر عراق صورت گرفت. نکته عاری از واقعیت هم این بود که الکاظمی مدعی شد، آمریکا به شکست داعش در عراق کمک کرد! در این باره چند نکته قابل تأمل وجود دارد؛
۱- برای اینکه بیان شود چه نسبتی بین داعش و آمریکا وجود دارد و جناب نخستوزیر بدانند که حقیقت ماجرا چیست، به سراغ منابع ایرانی و عراقی نمیرویم؛ کشف این رابطه در مواضع سیاستمداران آمریکا برای پاسخ به این مسئله گرهگشاتر است. ترامپ در مبارزات انتخاباتی 2016 آمریکا بهصراحت خطاب به اوباما اعلام کرد که «داعش از افتخارات اوباماست؛ او مؤسس داعش است». حالا همین ترامپ روبهروی نخستوزیر عراق نشسته و از او میشنود که میگوید آمریکا در مبارزه با داعش به عراق کمک کرده است. احتمالاً ترامپ در این لحظه هم در دل به الکاظمی میخندد و هم از بیخبری و یا تغافل یک مقام عالیرتبه کشور مهمی مانند عراق به وجد میآید.
۲- حالا فرض کنید چنین اعترافاتی از مقامات آمریکایی از اهمیت و اعتبار برخوردار نیست. در این صورت با واقعیتها و تحولات آشکار و میدانی در عراق و سوریه چه باید کرد که از نقش حمایتی آمریکا از سران داعش حکایت دارد. نقلوانتقال سران داعش در روز روشن توسط آمریکاییها صورت میگرفت و اسرای داعشی تقریباً همهشان به پشتیبانی ارتش آمریکا از داعش اعتراف میکنند.
۳-پاسخ به این سؤالات بسیاری از واقعیتها را آشکارتر میسازد؛ نقش دولت و ارتش آمریکا در هنگام اشغال عراق توسط داعش چه بود؟ آیا وارد نبرد با داعش شدند؟ آیا درخواست دولت مرکزی و بخش اقلیم کردی را برای کمک پذیرفتند؟
۴-تأکید بر این نکته حائز اهمیت است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخستوزیر عراق بیان داشتند؛ ایران در خصوص روابط عراق با آمریکا دخالتی نمیکند؛ اما انتظار دارد که دوستان عراقی، آمریکا را بشناسند و بدانند که حضور آمریکا در هر کشوری منشأ فساد، خرابی و ویرانی است.
۵-واقعیت این است که این اولین بار نیست که آمریکا دل به حمایت از گروههای تروریستی مانند داعش و حکامی مانند صدام حسین میبندد تا بهزعم خود کار تفکر و محوریت مقاومت را در منطقه یکسره کند؛ اما اگر مقامات دولتهای درگیر در جنگ با داعش، حاضر به پذیرش چنین واقعیتهایی نباشند، خود یکی از قربانیان توطئههای آمریکایی خواهند بود و درنهایت ملت و کشور آنها ضربات بعدی را از آمریکا سختتر دریافت خواهند کرد.
عزیز غضنفری
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
📍#آن_قادر_رزاق
🔹آن وقتی که خیلی ها نسبت به رزاق بودن خداوند تردید کردند، و فرزند کمتر را به زندگی بهتر!!!! گره زدند!!!! کارمان به اینجا رسید!!!!!
🔻در باور ما خدایی که 7 سال _در دولت فشل لیبرال مسلک که این همه تنگنای اقتصادی و معیشتی را به مردم تحمیل کرده _ روزی ایشان را تامین کرده است، تامین مابقی آن هم برای #آن_قادر_رزاق سهل است و البته هر یاریگری وسیله است که بار خیر خود از این ارتزاق را پر می کند.
✍محمود باقری
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
🔺زنگنه: اگر برگردیم به سال ۹۲ دیگر وزیر نمیشوم؛ از این به بعد هم میخواهم زندگی کنم و دیگر در نفت دخالتی نخواهم کرد...
✍️ قطعا با پایان دورهی کاری یک وزیر نباید پروندهاش بسته شود و تازه باید زمان بررسی و پاسخگویی او بابت اهمال کاریها و بیتدبیریهایش باشد اما بنظر میرسد این مظلوم نمایی جناب زنگنه را باید نوعی درخواست مدارا از مجلس یازدهم دانست؛ دقیقا همانطورکه نمایندگان مجلس نیز ترجیح دادند که به جای استیضاحش، در انتقاد از عملکرد او به سران قوا نامه بنویسند!
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
#مهدی_قاسم_زاده
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
🔴 دستپخت دولت تدبیر و امید و دموکرات های آمریکا
✍️ #مسعود_براتی
🔹 دوستان درباره آثار اقتصادی بازگشت احتمالی قطعنامه ها پرسیدند.
🔸 تحریمهای شورای امنیت از نظر اقتصادی در سطح تحریم های آمریکا قبل از ۲۰۰۸ میلادی است. نه روابط بانکی و نه نفت تحریم نیستند. برای درک بهتر شرایط الان را ببینید که این تحریم ها نیست، اما تحریمهای آمریکا هست.
✅ اما به واسطه اینکه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل هست، اثر روانی شاید داشته باشد. این اثر بسته به میزان فعالیت جریان رسانه ای دشمن (داخلی و خارجی) و بازیگران داخلی اقتصاد دارد.
🔹 نکته مهم قابل کنترل بودن این نوع آثار است. به شرط وجود تدبیر از سوی مسئولان امر.
🔸 این برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ با این همه ظرفیت برای آمریکا دست پخت دموکرات ها بود.
💢 این رو گفتم که دو روز دیگه خواستند انفعالشون رو با امید به بازگشت دموکرات ها توجیه کنند، جواب داده باشید .
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
منجی ۱۴۰۰ پیدا شد!!!!
تیتر روزنامه صدای اصلاحات
«محسن» منجی اقتصاد بیمار ایران میشود؟! محسن هاشمی محبوب ۱۴۰۰
پ.ن: کارنامه چهار ساله: عوض کردن اسم چندتا کوچه، خیابان و بزرگراه، حذف نماد و اسم شهدا از سطح شهر
به نظرم با تنها دستاورد چهار سالشون خیلی حال کردن حالا تصمیم گرفتن عوض کردن اسم کوچه و خیابونا رو تو سطح ملی اجرا کنند!
پ؛ن؛اقایان اصلاح طلب! لطفا حرمت ماه عزا را نگه دارید!طنز و جوک تیتر نکنید!
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox
⭕️چرا اروپا با مکانیسم ماشه مخالفت کرد؟
🔹پس از شکست آمریکا در تصویب قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل جهت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، سرانجام آمریکا رسما مکانیسم ماشه را فعال کرد
🔹در این میان تمامی طرف های برجام اعم از چین و روسیه و همچنین تروئیکای اروپایی با اقدام آمریکا در فعال سازی مکانیسم ماشه مخالفت کردند. اما به راستی چرا کشورهای اروپایی با اقدام دولت ترامپ مخالفت کردند؟
🔹تروئیکای اروپایی در بیانیه رسمی خود پس از اعلام فعال سازی مکانیسم ماشه توسط آمریکا می نویسد: «ما نمیتوانیم از این اقدام که با تلاشهای فعلی ما برای حمایت از برجام سازگاری ندارد حمایت کنیم.»
🔹در حالی تروئیکای اروپایی مدعی تلاش برای حمایت و حفظ برجام شده است، که آنها هیچکدام از تعهدات 11 گانه خود ذیل ضمیمه دوم برجام اعم از تضمین فروش نفت و تسهیلات بانکی عمل نکرده اند و حتی وعده حداقلی خود یعنی اینستسکس یا همان سازوکار نفت در برابر غذا را هم محقق نکرده اند و طی این سال ها همسو با راهبرد فشارحداکثری آمریکا تمامی تحریم های ثانویه آمریکا را رعایت کرده و اخیرا هم با طراحی آنها پرونده ایران را به شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی برده و علیه ایران قطعنامه صادر کرده تا زمینه ارسال پرونده ایران به شورای امنیت مهیا شود.
🔹لذا کشورهای اروپایی همانند سال های گذشته کماکان سعی دارند با وعده های پوچ، ایران را در برجام و با حفظ تعهدات و نظارت های بی سابقه نگه دارند و از آن سو خود نیز به هیچ تعهدی پایبند نباشند تا از طریق برجام بتوانند زمینه مهار ایران و همچنین گسترش برجام به حوزه های موشکی و منطقه ای استفاده کنند.
🔹کشورهای اروپایی که به دنبال ریاست جمهوری جوبایدن دموکرات هستند، تلاش دارند ایران را در برجام نگه دارند تا با روی کارآمدن جوبایدن پروژه مهار ایران که بصورت کاملا دقیق و بلندمدت در برجام طراحی شده بود را پیش ببرند.
🔹اروپا و دموکرات های آمریکایی به دنبال تمدید مدت دار تحریم های تسلیحاتی ایران هستند و از طرفی هم می دانند با وجود تحریم های ثانویه آمریکا حتی با لغو تحریم های تسلیحاتی ایران در عمل اتفاق خاصی نخواهد افتاد، از طرفی ظرفیت برجام در مهار ایران را می دانند و خروج ایران از برجام را به عنوان ضربه اساسی به پروژه مهار ایران می دانند لذا برای ادامه راهبرد خود یعنی استفاده از ظرفیت های تهدیدزا برجام چون مکانیسم ماشه، ظرفیت های کنترلی و نظارتی برجام، و همچنین ابزارهای متعدد در جهت گسترش برجام هسته ای به حوزه های موشکی، منطقه ای و حقوق بشر، حفظ برجام را ضروری می دانند.
🔹در جریان رای ممتنع سه کشور اروپایی به قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت جهت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران نیز اروپایی ها در بیانیه ای برخلاف وارونه نمایی جریان غرب گرای داخلی صراحتا اعلام کردند، دلیل رای ممتنع آنها نه مخالفت با آمریکا و عدم تمدید تحریم تسلیحاتی ایران بوده بلکه به این علت بوده که به یقین رسیده بودند، قطعنامه پیشنهادی آمریکا با استقبال اعضای شورای امنیت روبرو نخواهد شد و نهایتا با وتو چین و روسیه مواجه خواهد شد.
🔹تروئیکای اروپایی در ادامه بیانیه اخیر خود پس از فعال سازی مکانیسم ماشه توسط آمریکا نیت پلید خود را آشکار می کند و می نویسد: «ما از ایران میخواهیم به منظور حفظ توافق تمامی اقدامات ناسازگار با تعهدات هستهای خودش را به عقب برگردانده و بدون تأخیر به پایبندی کامل توافق برگردد. همانطور که تا به حال در مقاطع مختلف از جمله در بیانیه مورخه ۱۹ ژوئن اعلام کردهایم ما به ویژه با توجه به اقدامات ثباتزدای ایران که بیوقفه ادامه دارند از تبعات انقضای تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران نگرانیهای جدی داریم.»
🔹دقیقا همین ادبیات را نیز در بیانیه سه کشور اروپایی پس از رای ممتنع به قطعنامه پیشنهادی آمریکا شاهد بودیم و در آنجا نیز ایران را ناقض قطعنامه 2231 دانستند و اعلام کردند نسبت به فعالیت های منطقه ای ایران چالش های جدی دارند که ایران باید پاسخگو باشد و همچنین از تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران نیز استقبال کردند.
🔹لذا در اهداف و نیات میان اروپایی ها و آمریکا تفاوت ماهوی وجود ندارد طی سال های گذشته نیز کاملا همسو با راهبرد فشار حداکثری آمریکا عمل کرده اند. اروپایی ها در یک راه میانه به دنبال تمدید مدت دار تحریم تسلیحاتی ایران هستند به گونه ای که برجام نیز آسیب نبیند و از آن طرف تحریم های تسلیحاتی ایران نیز لغو نشود.
🔹هدف اروپا از حفظ برجام، پیشبرد پروژه مهار ایران از طریق برجام بدون اندک امتیاز و همچنین دادن پالس به وابستگان فکری خود در ایران است تا شبکه تحریف و بزک کنندگان غرب توانی کسب کنند تا بلکه با آمدن جوبایدن زمینه های ریل گذاری برجام های موشکی و منطقه ای آماده شود.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
جعبه سیاه پرونده های سیاسی اینجاست👇
@BlackBox