eitaa logo
ایده ها💓
11.3هزار دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
15.1هزار ویدیو
11 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤ کانال تعرفه ها http://eitaa.com/joinchat/1634205710Cfca0499cd4 رزرو تبلیغات 💟 @harram
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلو موی خوشگل 🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
🌹ظــــهر زیــــبــــاتــــون بــــخــــیــــر ❣بــــگــــیــــد و بــــخــــنــــدیــــد 🌹و خــــوش بــــاشــــیــــد ❣بــــیــــخــــیــــال دنــــیــــا و نــــامــــلــــایــــمــــاتــــ 🌹لــــحــــظــــه رو دریــــابــــیــــد 🌹ظـــــهــربـــــخـــــیـــــر♥️
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•مارشمالو🍭• 🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر موزاییکی یا شوکوبیس🍫• 🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر نارنگی ژلاتینه🍊🍊 لایه اول دسر: پودر ژله پرتقالی: 50گرم یا نصف بسته ژلاتین:1 ق چ آب جوش:190ml فیله نارنگی :به مقدار لازم لایه دوم: خامه صبحانه:100gr شیرعسلی:100gr آب نارنگی:250ml زست پرتقال:1 ق چ ژلاتین:1 و 1/2 ق س آب سرد:1/4 پیمانه ‌ 🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی 🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا کردن لباس 🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس همه کاره 🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین کاپ کیک گردویی رو خودت درست کن 🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁 کاپ کیک گردویی تخم مرغ چهار عدد آرد یک ونیم لیوان فرانسوی ماست نصف لیوان روغن نصف لیوان شکر یک لیوان بگینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل ی قاشق چایخوری سرخابی گردو برای تزیین فر برقی دمای ۱۷۰بیست دقیقه فر گازی دمای ۱۸۰ در آخر گریل کنید توستر دمای ۱۶۰ 🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———••** @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀**