فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش گیفت تولد مدل شکلات🍬🍬🍬🍭
🍎🍃🍏🍃🍎
**🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀**
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش
#بافت # کیف
با روبان حریر جهت ایده🥰🥰
🍎🍃🍏🍃🍎
**🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀**
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش
#گلدان زیبا🥀🥀
وسایل لازم
بادکنک_چسب چوب_سیمان
روزنامه_ رنگ
🍎🍃🍏🍃🍎
**🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀**
👇👇👇
راهی برای تصفیه کردن خون
برای تصفیه خون از چربی و کلسترول،
هر روز یک قاشق رب انار 🍷 بخورید
رب انار سبب کاهش وزن شما نیز میشود.
🍎🍃🍏🍃🍎
**🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀**
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش
# پاپیون دوبل شیک و خوشکل🎀🎀
مناسب گلسر و تزیین لباس😍
🍎🍃🍏🍃🍎
**🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀**
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دوخت کیف دوشی
🍎🍃🍏🍃🍎
**🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀**
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش
بافت خوشگل مناسب دستبند
🍎🍃🍏🍃🍎
**🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀**
#آموزش
شیرینی تر🍰🍰🍰
مواد لازم برای لایه وانیلی🔻
آرد 125 گرم
بیکینگ پودر 1/2قاشق مرباخوری
نمک یک پنس
شکر 100گرم
تخم مرغ 3عدد
وانیل 1/4 قاشق مرباخوری
آب داغ 45 میلی لیتر
روغن مایع 15 میلی لیتر
مواد لازم برای لایه شکلاتی🔻
مواد بالا به علاوه 2قاشق سوپخوری پودر کاکائو
خامه فرم گرفته 800گرم
طرز تهیه🔻
1_ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده.سفیده تخم مرغ را به وسیله همزن برقی هم زده تا کف کند سپس نیمی از شکر را اضافه کنید هم زده تا فرم بگیرد و به قله راست برسد.
* برای رسیدن به قله راست به نوک همزن درون فیلم توجه کنید*
*برای فرم دادن سفیده ظرف و پره های همزن باید تمیز و کاملا خشک باشد*
2_زرده تخم مرغ،مابقی شکر و وانیل را در ظرف دیگری ریخته و به وسیله همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس آب داغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم میزنیم.
3_مخلوط زرده و سفیده فرم گرفته را به وسیله لیسک فولد کرده و آرد،بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم،روغن مایع را نیز افزوده هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست شود.
4_کف سینی 25×35 را با کاغذ روغنی پوشانده و روی کاغذ روغنی و دیواره ها را چرب میکنیم.
5_فر را نیز از بیست دقیقه قبل بر روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم و پنجره فر را طبقه وسط قرار میدهیم.
6_مواد کیک را درون سینی ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت سی دقیقه قرار میدهیم،وقتی که دوسوم از زمان پخت گذشت در فر را باز کرده و با خلال چوبی تست میکنیم .خلال چوبی را درون کیک فرو کنید اگر تمیز خارج شد کیک پخته شده است.
7_کیک پخته شده را از فر بیرون آورده و اجازه دهید کمی سرد شود سپس از سینی خارج کنید.
8_مواد لایه شکلاتی را به همین صورت حاضر کنید فقط به همراه مواد خشک دوقاشق سوپخوری پودر کاکائو الک کنید.
9_اجازه دهید لایه های کیک کاملا سرد شود سپس لایه وانیلی را با شیر مرطوب کنید و بعد خامه فرم گرفته را به وسیله ماسوره سر ساده روی لایه وانیلی بزنید و با کاردک صاف کنید سپس لایه شکلاتی را روی خامه فرم گرفته بگذارید و با شیر مرطوب کنید و دوباره روی لایه شکلاتی خامه بزنید.
*کاردک را درون آب سرد بزنید سپس روی شیرینی را صاف کنید و هربار کاردک را با دستمال کاغذی تمیز کنید*
10_ابتدا اطراف کیک را به وسیله چاقو اره ای ببرید تا صاف شود سپس به سایز دلخواه شیرینی را برش بزنید.
*هربار که شیرینی را برش میزنید چاقو را با دستمال کاغذی تمیز کنید*
🍎🍃🍏🍃🍎
**🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀**
#پاپیتال
🍀پاپیتال در هر خاکی رشد میکنه اما برای زهکشی بهتر از مخلوط کردن خاک برگ و شن یا پیت ماس در خاک بستر استفاده کنید.
💐تازمانی که ریشه از گلدان بیرون نزده گلدانو تعویض نکنید، بهترین زمان تعویض گلدان در فصل بهاره.🌹
🌿برای تکثیرش هم در فصل بهار و تابستان قسمتی از ساقه رو جدا کنید و در بستری مرطوب مثل پرلیت، شن ،کوکوپت قرار بدید تا ریشه دار بشه.
✂️هرس کردن هم باعث رشد شاخه های جانبی و بوته ای شدن پاپیتال میشه.
.
🎀🦋🎀
••———*💕*~💕~*💕*———••
@idehaykhaneh1
🎀🦋🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تکنیک دوخت عالی