eitaa logo
ایده ها💓
11.3هزار دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
15.1هزار ویدیو
11 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤ کانال تعرفه ها http://eitaa.com/joinchat/1634205710Cfca0499cd4 رزرو تبلیغات 💟 @harram
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باکس کادو **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
مرحله آخر کو له پشتی با کمی دقت و حو صله این کوله پشتی رو برای کودک دلبندتون بدوزید و لذت ببرید 🌺🌺🌺😍 **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀**
🔷مواد لازم 🔹به 1 کیلوگرم 🔹شکر 1 کیلوگرم 🔹آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری 🔹دانه هل سبز 1 قاشق چایخوری 🔆طرز تهیه 🔅 به ها را بشوئید ، پوست بکنید و خرد کنید. درون قابلمه 7 لیوان اب بریزید و به های خرد شده را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به ها بپزند و کمی نرم شوند ( دقت کنید به ها له نشوند ). پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر و دانه های هل را اضافه کنید ( دانه های هل را از پوست ان خارج کنید و استفاده نمائید) ، با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهیدمربا بپزد و رنگ ان قرمز شود. پس از اماده شدن مربا ابلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود ، مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید. : برای قرمز شدن رنگ مربا باید در زمان پخت حرارت ملایم باشد و در قابلمه نیز بسته باشد ، در اینصورت مربای خوشرنگ و قرمزی خواهید داشت. **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀**
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
**🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردنبند آموزش **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش بادبزن **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
**🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته میتونید یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری بریزید و بعد سرخشون کنید . به همین سادگی...به همین خوشمزگی. **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاردستی **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀**
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده کیف بافتنی **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀** 🎈🎁🎀🛍🧸☘🍀🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4مدل بافت مو **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀**
ایده مراسم عقد **🎀🦋🎀 ••———*💕*~💕~*💕*———•• @idehaykhaneh1 🎀🦋🎀**