- انار سورانی (نوعی انار سورانی که درشمال بغداد یافت میشود).
۲- خرما برنی (نوعی خرمای نارس پخته)
۳- بنفشه و روغن بنفشه
۴- کاسنی
۵- بادمجان (خوردن بصورت مداوم خصوصا سرخ کرده آن با روغن زیتون اصل)
نکته ۱: گیاه پنیرک شباهت زیادی به بنفشه دارد اما خواص آن را نداشته و ضرر دارد.
نکته ۲: موارد فوق برای تمام بیماری ها مفید است چون باعث تعدیل مزاج ها میشود.
نکته ۳: علت ضرر امروزه مصرف بادمجان، نوع روغن آن است وگرنه خود بادمجان هیچگونه ضرری ندارد (به مبحث بادمجان مراجعه شود)
نحوه مصرف:
کاسنی در فصلش به همراه سبزی های دیگر میتوان مصرف کرد و در غیر فصلش، میتوان قبلا خشک کرده و پودرش را شب ها یک قاشق میل کرد یا در آش و سوپ ریخته شود
بنفشه را که اواخر اسفند فصل برداشت آن است میتوان از قبل تهیه و خشک کرد و شبها مصرف یا در غذا ریخت.
۱- عصبانی شدن سریع و فروکش کردن آن به سرعت و زود جوش بودن
۲- گر گرفتگی (داغ شدن یکباره داخل بدن)
۳- زیاد تشنه شدن و احساس عطش
۴- رطوبت زیاد در بدن که نشانه آن عرق زیاد یا آبریزش از دهان است (چون بدن گرم و خشک است انسان عطش می کند و آب زیاد مصرف می کند لذا عرق زیاد است و آب دهان هم زیاد می شود)
۵- زردی صورت
۶- زردی سفیدی چشم