آزادی قدس
«إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ وَ إِنْ أَسَأْتُمْ فَلَها فَإِذا جاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوؤُا وُجُوهَكُمْ وَ لِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَما دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَ لِيُتَبِّرُوا ما عَلَوْا تَتْبِيراً» اسراء/7
«اگر نيكى كنيد به خودتان نيكى كردهايد واگر بدى كنيد به خود بد كردهايد. پس همين كه وعدۀ (فسادگرى) دوّم فرا رسد (جنگجويان نيرومند و مؤمن را براى قلع وقمع شما مىفرستيم) تا سيماى (نظامى وعزّت دنيوى) شما را زشت نمايند و (براى گرفتن قدرت) به مسجدالاقصى وارد شوند، همان گونه كه بار نخست وارد شدند وتا آنچه را زير سلطه درآوردهاند، به سختى ويران كنند.
پیام ها
1- نيكى و بدى ما، به خداوند سود يا زيانى نمىرساند بلكه نتيجه آن به خود ما باز مىگردد.
2- انسان در انتخاب و چگونگى عمل خويش، آزاد است.
3- فراز ونشيبهاى تاريخ ونابودى يهود بدنبال بلندپروازى آن، بر پايه قانون و سنّت الهى مىباشد.
4- مساجد، پيوسته پايگاه قدرت اديان و سمبل قدرت بوده و آزاد كردن مساجد از سلطۀ كفار از وظائف مؤمنان است. براى سركوب يهوديان متجاوز، مردان خدا وارد بيت المقدّس مىشوند، چنانكه مسلمانان با فتح مكّه وارد مسجدالحرام شدند.
5- براى تقويت حق، قلع و قمع مستكبران لازم است.
«تفسیر نور»
معاونت سیاسی سپاه امیر المؤمنین (ع) استان ایلام برگزار می کند
🔰نشست بصیرتی
🔷موضوع : تاملی بر شبهه افکنی برخی نیروهای اصلاح طلب برای سرد کردن فضای انتخابات
🎙سخنران : دکتر سعیدی
🕰زمان :سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه
ساعت ۲۲ شب
در بستر اپلیکیشن روبیکا به آدرس :
🆔https://rubika.ir/hadianebasir1
🔷جهت شرکت در نشست اپلیکیشن روبیکا را نصب و وارد لینک زیر شوید .
https://rubika.ir/hadianebasir1
مدیریت کانالهای ثامن استان ایلام
🔴ویژگی های اصلح از نگاه رهبر انقلاب برای تصدی پست ریاست جمهوری
🔶️ مهذب به اخلاق باشد، به حاشیهها نپردازد و وعده بیمبنا ندهد.
🔶️تدین، تعهد، آمادگی و توانائی انجام کار بزرگ مدیریت عالی اجرائی کشور را داشته باشد.
🔶️سیاستهای اقتصاد مقاومتی داشته باشدمعتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد
🔶️با برنامه، با تدبیر و باحکمت باشد
🔶️توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشدکار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد
🔶️نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد.
🔶️شعارهایی بدهد که منطبق با واقعیات کشور باشدبتواند با امانتِ کامل بار سنگین ریاست جمهوری را بر دوش بکشد
🔶️بتواند برای بازکردن گره مشکلات، ایستادگی، عزت ملی و آینده کشور تلاش کند
🔶️پیشبرنده کشور در عرصههای مادی و معنوی باشدانسانی شایسته، وارسته، باعزم، مؤمن، انقلابی و با همت جهادی باشد
🔶️همتش بر حفظ عزت و حرکت کشور در جهت هدفهای انقلاب باشد
✅ @hadianebasir
❇️ چرا مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری؟؟
✍ نصرت اله حیدری
این روزها،بحث#مشارکت سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری مورد توجه صاحب نظران است.علت این تمرکز، تلاش سازمان یافته برای مایوس کردن و ناامیدی در مردم از #صندوق های رای است. دشمن بر ان است با اجرایی کردن این راهبرد #مشروعیت مردمی نظام را زیر سئوال ببرد.
امروزه با تاکید بر ارزش های انسان گرایانه وخلاقیت گروهی مشارکت خاصه مشارکت در #انتخابات از ابزارها وراهکارهای اصلی توسعه است.اگر دغدغه رفع فقر،بیکاری ونابرابری داریم باید در انتخابات شرکت کنیم.زیر در بستر انتخابات امکان تغییر در #ساخت توسعه جامعه،#اصلاح گرایش ها# وروندها ونهادها را خواهیم یافت.
باید بدانبم که مشارکت فراگرد# توانمند سازی در هر جامعه ای است واینک در جمهوری اسلامی این بستر برای ما فراهم شده است که از این حق برای اصلاح امور استفاده کنیم.
مشارکت در انتخابات حساس ریاست جمهوری چند فرصت مهم برای رای دهندگان فراهم می سازد:
1-سهیم شدن در قدرت در بستر مشارکت ورای دادن امکان پذیر است، به عبارتی با رای من ساخت قوه مجریه شکل می گیرد،پس چرا از این فرصت استفاده نکنم.؟
2-من به سرنوشت خود وفرزندان وایران حساس هستم،ایران از هرسو در معرض تهدید است پس با حضور در این انتخابات بر سرنوشت خویش نظارت وتاثیر گذار خواهم بود. وبه تحقق ایران قدرتمند کمک خواهم کرد.
3-با انتخابات فرصت های پیشرفت به روی مردم گشوده خواهد شد،البته اگر خوب رای بدهیم.
پس بیاید با حضور حماسی در انتخابات#28خرداد1400 عرصه های از توسعه وپیشرفت به روی ایران بگشاییم.
✅ @hadianebasir
⁉️گزینه مطلوب احمدینژاد در انتخابات ۱۴۰۰ چیست؟
🔹اگر شگفتانهای در تایید صلاحیتها نداشته باشیم قطبهای اصلی صحنه نهایی انتخابات سید ابراهیم رئیسی، علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری خواهند بود. شما جای احمدینژاد باشید در این آرایش چه انتخابی میکنید؟
🔹اگر ابراهیم رئیسی پیروز شود دو مشکل برای احمدینژاد به وجود میآید.
اول اینکه در دولت چهار یا هشت ساله رئیسی پایگاه رای اصلی احمدینژاد که او سالهاست به پشتوانه آنها سیاست ورزی میکند یعنی بدنه مستضعف جامعه که خاطراتی مانند یارانه و مسکن مهر و...را از احمدینژاد دارند احتمالا تبدیل به سمپات رئیسی خواهند شد.
دوم: احمدینژاد یکی از مزیت های مهم خود در سیاست را در نابلدی اصولگرایان تعریف کرده بود، آنها بدون او هیچ گاه نتوانستهاند در انتخاباتهای بزرگ اصلاحطلبان و طیف هاشمی را ببرند. با پیروزی احتمالی رئیسی این مزیت هم از او سلب خواهد شد.
🔹حالت بدتر برای احمدی نژاد پیروزی لاریجانی است. احمدینژاد حداقل از سال ۸۹ و ۹۰ تلاش میکند از خاندان لاریجانی چیزی شبیه هاشمی در افکار عمومی بسازد و خود را قطب مقابل آنها تعریف کند، برد احتمالی لاریجانی شکست بزرگ او خواهد بود و این یعنی اگر انتخابات به دو قطبی رئیسی، لاریجانی تبدیل شود یکی از بازندههای اصلی احمدینژاد است.
🔹در وضعیت فعلی حالت مطلوب برای محمود احمدینژاد حداقلی شدن مشارکت در وهله اول و بعد پیروزی نزدیکترین گزینه به دولت روحانی و اصلاحطلبان است.
🔹این دوره از انتخابات به مثابه پایان احمدی نژاد است،زیرا وی با رفتارهای آنارشیستی در حال دور شدن از معیارهای انقلاب اسلامی و مردم حامی نظام نیز هست.او فکر می کند که در رد صلاحیت هم منافعی اما در واقع او با این سخنان و موضع گیری ها در حال نشان دادن عمق تفکرات انحرافی خود است.
✅ @hadianebasir
روحت شاد بزرگمرد
چه کردی با رژیم اشغالگر، با موشکهایی که اسقاطیل را به زانو در آورد
کار به اینجا کشید که رژیم صهیونیستی که برای ایران خط نشان میکشید مقابل موشکهای مقاومت کم آورده و کشورهای عربی را برای آتشبس واسطه کرده
بزرگ بودی و بعد و شهادت بزرگتر هم شدی
✅ @hadianebasir
♦️چند داوطلب انتخابات ریاست جمهوری تایید صلاحیت میشوند؟
🔹براساس بررسی مرکز پژوهشی بتا بر روی دادههای 40 سال گذشته انتخابات ریاست جمهوری ، بیشترین تعداد ثبتنام داوطلبین در سال 1396 با تعداد 1636 نفر و کمترین تعداد مربوط به سال 1360 با 46 نفر بوده است.
🔹در این میان بیشترین کاندید تایید صلاحیت شده در سال 1380 با تعداد 10 نامزد و کمترین آنها مربوط به سال 1368 با تعداد 2 نامزد میباشد.
🔹 نکته قابل توجه اینکه در چند دوره گذشته انتخابات ایران، غالبا شش داوطلب مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفتند و میتوان گفت عدد پرتکرار تایید صلاحیتها چهار و شش بوده است.
ثبتنام انتخابات ریاست جمهوری 1400 با 592 داوطلب به پایان رسید و حال منتظریم ببینیم در این دوره چند نفر تایید صلاحیت خواهند شد.
✅ @hadianebasir
اهمیّت امانتداری
«إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إِلى أَهْلِها وَ إِذا حَكَمْتُمْ بَيْنَ النَّاسِ أَنْ تَحْكُمُوا بِالْعَدْلِ إِنَّ اللَّهَ نِعِمَّا يَعِظُكُمْ بِهِ إِنَّ اللَّهَ كانَ سَمِيعاً بَصِيراً» نساء/58
«همانا خداوند فرمانتان مىدهد كه امانتها را به صاحبانش بدهيد و هرگاه ميان مردم داورى كرديد، به عدل حكم كنيد. چه نيك است آنچه كه خداوند شما را بدان پند مىدهد. بىگمان خداوند شنواى بيناست.»
نکته ها
امانتدارى و رفتار عادلانه و دور از تبعيض، از نشانههاى مهم ايمان است، چنانكه خيانت به امانت، علامت نفاق است. در حديث است: به ركوع و سجود طولانى افراد نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و امانتدارى آنان بنگريد. در روايات متعدّد، منظور از امانت، رهبرى جامعه معرّفى شده كه اهلش اهلبيت عليهم السلام مىباشند. اين مصداق بارز عمل به اين آيه است.
آرى، كليد خوشبختى جامعه، بر سر كار بودن افراد لايق و رفتار عادلانه است و منشأ نابسامانىهاى اجتماعى، رياست نااهلان وقضاوتهاى ظالمانه است. حضرت امير عليه السلام فرموده است: «من تقدّم على قوم و هو يرى فيهم من هو افضل، فقد خان اللّه و رسوله والمؤمنين» هر كس خود را در جامعه بر ديگران مقدّم بدارد و پيشوا شود در حالى كه بداند افراد لايقتر از او هستند، قطعاً او به خدا و پيامبر و مؤمنان خيانت كرده است.
« ر.ک: تفسیر نور»
✅ @hadianebasir
🔹لاریجانی: "برجام تصمیم نظام بود و باید سریع تصمیم میگرفتیم"
پ ن: رهبری ۹ شرط برای برجام گذاشتند کدام لحاظ شد؟!
دو فرمانده عالی رتبه نظامی هم که بلافاصله بعد از امضای برجام، آن را به رهبری تبریک گفتند، علنا از رهبری تذکر گرفتند...
علی لاریجانی استادِ تحریفِ تاریخ است!
✅ @hadianebasir
نقابی بر سیمای لاریجانی
🔶️«سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد» این شعار اصلاحطلبانه به بهار سال ۷۹ باز میگردد. زمانی که علی لاریجانی رییس سازمان صدا و سیما بود و دقایقی منتخب از کنفرانس کذایی برلین را که با توهین به اسلام و انقلاب و نظام، و با حضور خواصی از اصلاحطلبان همراه بود، از شبکه اول سیما پخش کرد. اصلاحطلبان که به گفته خود لاریجانی، به دلیل «فضاحت» ماجرا «تلاش کردند از کنار آن بگذرند»، ناگاه برآشفته شدند و شلیکهای رسانهای و سیاسیشان علیه لاریجانی شروع شد و حتی نگران پخش تصاویر بی اخلاقی این کنفرانس از سیما شدند. همزمان، با دستور محمد خاتمی از حضور لاریجانی در جلسات هیات دولت ممانعت به عمل آمد. لاریجانی اما تا سالها بعد هم از تصمیم خود برای پخش آن کنفرانس و نمایش چهره واقعی اصلاحطلبان دفاع کرد و حتی گفت که «من نظرم این بود که باید پخش مجدد شود».
🔶️این تنها یکی از چالشهای اصلاحطلبان با لاریجانی در دوران ریاستش بر سازمان صداوسیما بود. اصلاحطلبان پخش برنامه «هویت» از صداوسیمای دوران لاریجانی را از نقاط سیاه این سازمان میدانند. برنامه هویت به نقد چهرههای روشنفکری ایران و پخش برخی اعترافات آنان در ایام زندان میپردازد. لاریجانی از پخش این برنامه دفاع کرد. اصلاحطلبان اما لاریجانی را متهم به همکاری با سعید امامی برای ساخت این برنامه کردند.
🔶️دعوت روح الله حسینیان به برنامه «چراغ» در سیما، چالش دیگر لاریجانی با اصلاحطلبان بود. حسینیان در آن برنامه، قتلهای زنجیرهای را به چهرههای امنیتی نزدیک به خاتمی نسبت داد و تلویحاً سعید امامی را تبرئه کرد. اکبر گنجی، چهره رسانهای روزنامههای اصلاحطلب زمان خاتمی، ساخت فیلم معروف کارناوال شادی عصر عاشورا را هم کاری از لاریجانی برای تخریب وجه خاتمی میداند.
🔶️لاریجانی گرچه به واسطه تنشهایش با محمود احمدینژاد، ناخواسته با اصلاحطلبان همنظر میشد، اما نه او یک اصلاحطلب است و نه اصلاحطلبان یک جبهه حامی لاریجانی به شمار میروند. لاریجانی تحصن مجلس ششم را اقدامی «خلاف امنیت ملی» میداند؛ در واقعه کوی دانشگاه ۷۸، نیروی انتظامی را تلویحاً مظلوم معرفی میکند و معتقد است ورود سپاه این ماجرا را جمع کرد؛ از وزارت یک سپاهی بر وزارت نفت دولت دهم علیرغم نظر اصلاحطلبان دفاع کرد؛ از حامیان جدی محور مقاومت در منطقه به شمار میرود؛ دیپلماسی با شرق را تقویت میکند؛ و ... با این حال، نکته مثبت لاریجانی برای اصلاحطلبان، رابطه خوب او با نهادهای انقلابی نظام، نیروهای مسلح و البته شخص رهبری است.
🔶️اصلاحطلبان اما سیمای واقعی لاریجانی را به راستی «تعطیل» میخواهند. لاریجانی هم چند سالی میشود که با امید به حمایت اصلاحطلبان، تلاش میکند به دوستان اصلاحطلبش سیگنال تعطیلی سیمای پیشینی و شناخته شده از خودش را بفرستند. او قدم به قدم به سمت تعطیلی تصاویر شناخته شده از خود رفت. به شورای نگهبان انتقاد کرد؛ از برجام حمایت کرد؛ کنار حسن روحانی ایستاد و در نهایت با کنایه «پادگان» و «دادگاه» در روز ثبتنام برای نامزدی انتخابات ریاستجمهورری، تشویق استادیومی اصلاحطلبان را برای خود خرید.
🔶️حالا سیمای لاریجانی بنر انتخاباتی اصلاحطلبان میشود؛ سیمایی که هر قدر بخواهد تغییر و تعطیل شود و نقاب بزند و دکانی باز کند، نشانههایی ذاتی از گذشته در آن است که اگر تغییر کند، هویت لاریجانی تغییر میکند و البته بعید است اصلاحطلبان هم به کمتر از تعطیلی کامل «هویت» لاریجانی قانع باشند.
✅ @hadianebasir
🔴مناظره هاى انتخاباتى ؛فواید و اشکالات
🔹از جمله ساختارها و گونه هاى برنامه سازى در رسانه " مناظره " است و در ساليان اخير مناظره هاى انتخاباتى در ايران جاى خود را بازكرده است.
🔹ارزيابى ها، اثرسنجى و نظرسنجى هاى رسمى گوياى آن است كه *بيش از ۵۰ ميليون نفر از مردم بيننده مناظره هاى انتخاباتى هستند.
🔹مناظره موجب افزايش مشاركت سياسى مردم در انتخابات می شود.
براى آشنايی مردم با كانديداها و برنامه هاى آنها بسيار اثر دارد.
در يك نظرسنجى معتبر نشان داده شد كه كانديدايی كه قبل از مناظره فقط ۵٪ مردم او را مى شناختند بعد از مناظره ها اين شناخت به بيش از ۴۰ ٪ افزايش يافته بود.
🔹مناظره بيانگر عدالت رسانه اى توسط رسانه ملى است. هر كانديدايی كه از نظر قانون احراز صلاحيت شده باشد فارغ ازخط و تفكر سياسى و بدور از توانايی هاى مالى و امكانات، براحتى از اين رسانه امكان حضور و بيان برنامه ها و ديدگاههاى خود را پيدا مى كند.
🔰🔰 فوايد مناظره
🔺"افزايش سطح رقابت در میان کاندیداها و جناح های سیاسی است، چرا كه همه توان فكرى، علمى، تجربه و سوابق مديريتى كانديدا و حاميان آن "بدون روتوش "در معرض افكار عمومى قرار ميگيرد.
🔺اين مدل ساختار برنامه سازى روشى موفق درجلوگيرى از ريخت و پاش هاى مالى و اسراف در تبليغات است.
🔺مناظره موجب تضارب آراء، چند صدايی و فراهم ساختن تكثر گرايش هاى سياسى نقش برجسته دارد.
🔰🔰 اشكالات مناظره های تلویزیونی
🔻هر كس سخنورتر و قدرت بيان بهترى دارد نتيجه بهترى مى گيرد. كه گاهى اوقات با هوچى گرى و فريبكارى همراه ميشود.
🔻مناظره گاهى مرزهاى اخلاقى را ناديده ميگيرد و هركس هر قدر توان بيشترى در بداخلاقى و هنجارشكنى دارد متاسفانه نتيجه بهترى مى گيرد؟!
🔻مناظره گاهى تبديل به فرصتى براى تسويه حساب هاى سياسى، جناحى، باندى و شخصى ميشود.
🔻قدرت احساسى، عواطف، روانى غالبا بر قدرت عقلانى و خردورزى غلبه مى يابد.
🔻 مناظره گاهى اوقات نماد رياكارى، تزوير و نفاق است. ارايه چهره و شخصيتى غير از آنكه هست.
اين ها زيان ها وضررهاى مناظره است.
با اين همه بايد از مناظره دفاع كرد و نواقص و اشكالات آن را برطرف كرد.
بايد راه گفتگو و تعامل را همواره بازنگهداشت.
🔻مناظره بايد نماد خردورزى، شرح صدر، تعامل، گفتگو، تاب آورى و مداراى جامعه ايرانى باشد نه نماد پريشان احوالى، رياكارى و دغل بازى. مناظره بايد عيارجوانمردى و راستى باشد .
🔻بايد سازوكارى براى نظارت،داورى وراست آزمايي مناظره هاى انتخاباتى تلويزيونى طراحى واجراكرد.
✅ @hadianebasir
⭕️ رقابت تنگاتنگ قبل از تائید صلاحیت ها
📊رصد دیتاک از هفته منتهی به آخرین روز اردیبهشتماه، حکایت از رقابت تنگاتنگ لاریجانی و احمدینژاد در کسب جایگاه دوم دارد؛ این در حالیست که رییسی همچنان با بیش از ۵۰٪ فاصله، در صدر لیست قرار گرفته است.
🔻از تغییرات عمدهی آخرین جمعهی اردیبهشت در این گزارش، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
▪️افزایش ۳ پلهای همتی به واسطه ریاست بانک مرکزی و اقدامات تابع آن
▪️کاهش ۳ پلهای قاسمی و خروج از لیست ۱۰ نفره به دلیل نوع تبلیغات، اظهارنظر و سخنرانیهای اخیر
▪️افزایش جایگاه دو پلهای جلیلی و صعود به جایگاه چهارم
▪️صعود لاریجانی به جایگاه دوم در رقابت با احمدینژاد
🔹پس از رییسی که صدرنشین تمام هر سه شبکه اجتماعی است، محمد در توییتر، احمدینژاد در اینستاگرام و لاریجانی در تلگرام در رتبههای دوم هر بستر قرار دارند.
✅ @hadianebasir