5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زیرساخت امنیت
#امام_خامنه_ای در دیدار اخیر:
امنیّت زیرساخت همهی ابعاد زندگی یک جامعه است، یک زیرساخت عمومی است؛ از مسائل شخصی بگیرید، تا مسائل اجتماعی، تا مسائل عمومی، تا مسائل خارجی.
پینوشت:
➡️ امنیت در فضای مجازی هم، همین اندازه مهم و حیاتیست.
#بصیرت
#سواد_رسانه_ای
#ایلام_قوی
@ilameghavi
ایران ما از این روزهای غبار آلود عبور می کند ولی ننگ محافظه کاری و دو دوتا کردن ها برای برخی صاحبان پیشانی های پینه بسته و ... می ماند.
این انقلاب روزهای سخت تر از این روزها را هم بخود دیده . روز های خاک و خون و خاکستر و ترور و باروت. روزهایی که رییس جمهور و نخست وزیرش با هم شهید شدند ، روزهایی که بهترین فرماندهان عالی نظامی باهم شهید شدند ، روزهایی که فضا فضای باران گلوله بود و ...
✍فرزاد شیرزاد
در پس ِ اغتشاشات اخیر که قطعا جدا از اعتراض و بر خلاف حرکت مدنی است ، گویا اقیانوس انقلاب بار دیگر خروشیده و ناسره و ناخالصی های ته نشین شده را بر سطح آورده و به بیرون اوغ می کند.
گرچه باور داریم دشمن دشمن است و کارش دشمنی و نمی توان خرده ای گرفت اما رفتار برخی دوست نما ها بسیار قابل تامل بوده و هست!!!
سکوت افرادی که شاید انقلاب انقلاب گفتن ها و ادعای انقلابی بودنشان باعث ایجاد مواضعی از سوی دیگران بر علیه نظام شده و به نوعی هزینه بوده ، در این روزها مشهود است و گویا این افراد فقط ارادتشان به انقلاب و نظام به روزهای عافیت و آرام نظام خلاصه می شده!
دوستان روزهای عافیتِ انقلاب بدانند که امروز جای تردید و تشکیک نیست که اگر اینجوری بشود ، زمین بازی را به دشمن واگذار خواهند کرد و قطعا از بازندگان خواهند شد .
این قبیل انقلابیون بدانند که در واقعه کربلا ، عده ای اسیر شک و تردید گشته و شدن توابین ، گرچه که توابین عاقبت جانشان را دادند و خونشان ریخته شد ولی در حقیقت آنچنان که باید موثر در قیام سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین ع واقع نشدن و شاید اگر دچار تردید نمی شدند و راه محافظه کاری را در پیش نمی گرفتند هم عاقبت بخیر می شدند و هم عاشورا اینگونه رقم نمی خورد و...
پس باید هر انقلابیِ واقعی بدور از محافظه کاری و عافیت طلبی و ... با عبرت گرفتن از حوادث تاریخ بخصوص تاریخ اسلام و خاصه واقعه عاشورا ، همواره " وهب " و " زهیر بن قین " بود ، نه چون لشکریان مشهور به تواب و توابین!
انقلاب اسلامی روزهای سخت تر و تلخ تر از این روزها را هم بخود دیده و چون سیمرغ از دود و آتش و طوفان ها به سلامت عبور کرده و این بار نیز عبور میکند ولی این خاصیت اینگونه حوادث است که باعث ریزش و رویش ها می شود.
و در پایان این فتوای مرجع عالیقدر اسلام است که می فرماید: " حفظ نظام از اوجب واجبات است".
@ilameghavi
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 هم اکنون حضور پر شور مردم نیشابور در محلی که اغتشاشگران امشب فراخوان آشوب داده بودند
مگر مردم کاری کنند...
@ilameghavi
💎قیمت "ولی"💎
به "میثم" گفتند: به "علی" دشنام بده؛ نداد.
به "طیب" گفتند: به "امام" دشنام بده؛ نداد.
به "آرمان" گفتند: به "آقا" دشنام بده؛ نداد.
💎هر سه،
به جرم "ارادت"به"ولی"شهید شدند.
#ایران
#شاهچراغ
#اغتشاشات
#جنگ_شناختی
#آرمان_علی_وردی
#ایلام_قوی
@ilameghavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️⚡️⚡️⚡️پاسخ امام به تروریستهایی که میگفتند کار خودشان است!
حالا چند ماه است که نصیحت شده است، توصیه شده است، التماس شده است؛ اینها اهل این نیستند که با نصیحت دست از کار خودشان بردارند.
با اینها نمیشود با آشتی و با مصالحه رفتار کرد، با اینها باید با شدت رفتار کرد، و با شدت رفتار میکنیم انشاالله.
( ۲۷ مرداد ۱۳۵۸، در واکنش به جنایات گروهکهای تجزیهطلب در پاوه)
👇👇
https://eitaa.com/ilameghavi
💥💥💥تیم پر افتخار هاکی استان ایلام فاتح رقابتهای سیزدهمین دوره لیگ باشگاههای هاکی کشور شد
💢تیم ایلام با نتیجه 7 بر3 تیم کرمانشاه را شکست داد و با اقتدار قهرمان لیگ برتر ایران شد در پایان دیدار بهداد بیرانوند به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته شد.
💢 مراسم اهدای جام ساعت 13 امروز یکشنبه به طور مستقیم از شبکه ورزش پخش خواهد شد
💢دراین رقابتها آقایان ساسان حاتمی نژاد ،مصطفی پورسعید ،یعقوب بهرامی و محمد کریمی از تیم هاکی استان ایلام از سوی سازمان لیگ کشور بعنوان بهترین بازیکنان زمین در این رقابتها مورد تشویق و معرفی شدند .
👇👇👇
https://eitaa.com/ilameghavi
❇️❇️❇️دهه هفتادی ها و نوجوانان دهه هشتادی امیدهای انقلابن
✍ فرزاد شیرزاد
🔴در حوادث غم بار اخیر شما مقصر نیستید
✔️شما از نسل های قبلی ، ولایتمدار تر و ولایی تر هستید
✔️انقلاب ما، نظام اسلامی ما و کشور ما مقتدر و در حال حرکت به سمت قله ها با شتاب عالی هست ولی قصور از بزرگتر هاست که نتوانستند آنطور که باید ، شما را با افتخارات ، داشته و مولفه های قدرت کشور آشنا کنند.
قبل از ورود به متن ، به استحضار می رسانم که بنابر اقتضاء وضع موجود ، مطلب را به شیوه تیتر و تیتروار ارائه می نمایم
🔷شما نوجوانان و جوانان دهه ۷۰ و ۸۰ از نسل های قبلی ولایی تر ، ولایتمدار تر و ارزشی تر هستین ولی دشمن می خواهد شما را در مقابل نظام قرار دهد
🔹 شما نوجوانان و جوان دهه هشتاد و هفتاد ، از جوانان و نوجوانان دهه ۶۰ که با دست خالی جبهه و جنگ نابرابر ۸ ساله را اداره کردند ، کمتر نیستید بلکه قوی تر ، شجاع تر و مومن تر هم می باشد و اگر ضرورتی پیش آید قطعا هر کدام از شما می تواند ، شهید باکری ، همت ، شیرودی ، علی غیوری ، بسطامی ، ساده میری و... بشوید .( رجوع شود به شجاعت شهید حججی ، رشادت نوجوان ایذه ای که چون ققنوس درآتش سوخت و خود را فدای نجات خانواده گرفتار در آتش کرد و ...).
🔷 شما عزیزان دهه هفتادی و دهه هشتادی که دشمن بر روی شما سرمایه گذاری کرده ، نسل بیدار ، آگاه ، قدرتمتد و فهیم جامعه هستید و دشمن هم این را بخوبی فهمیده و با فهم کامل از وجود شما قصد دارد شما را مشغول کرده و خطر ناشی از قدرت و شجاعت و درایت شما را از خود دور کند
🔷 عزیزان جوان و نوجوان ، انقلاب اسلامی باعث پیشرفت کشور شده ولی دشمن و بدخواهان چشم دیدن پیشرفت ملت ایران را ندارند.
🔷 کشور ما امروز به لطف شما جوانان شایسته ، از لحاظ علمی در رتبه ۱۵ جهان قرار دارد
🔷 کشور ما جزو امن ترین کشورهاست و دشمن این امنیت را نشانه گرفته.
🔷 کشور ما امروز ، در معادلات جهانی ، اثر گذار و از پایه های ثابت است و دشمن این حضور و این ابراز وجود کشور ما را بر نمی تابد
🔷 در هر کشوری ، مشکلاتی وجود دارد و مشکلات در کشور ما هم هست . مدیر بی لیاقت هم هست ، اختلاس می شود ، بی عدالتی صورت می گیرد و ... ولی دشمن مشکلات ما را بزرگنمایی می کند و نقط قوت ما را کم اهمیت جلوه می دهد تا شما و ملت ایران را ناامید کند و این از روی برنامه ریزی و حاصل اتاق فکرهای دشمن است. دشمن، دشمن است و اسمش با خودش است.
🔷 ما قوی هستیم. ایران ما قوی هست و دشمن از قوی بودن ملت ایران می ترسد و از رسیدن شما به میدان مبارزات می ترسد و اینگونه می خواهد شما را با خودتان درگیر کند تا از میادین مهم غافل شوید و از پیشرفت های علمی و اقتصادی عقب بیافتید
🔷 دشمن خوب محاسبه کرده ولی از یک چیز غافل شده و آن هم غیرت و شجاعت و ناموس پرستی و وطن پرستی ، ولایتمداری و ایمان و دینداری شماست . دشمن خیال کرده شما را به اقتضای سن تان ، می تواند از شرافت و ناموس پرستی و وطن پرستی و عاشورا و کربلا و خون شهدا دور کند
🔷 جوانان و نوجوانان در حوادث غم بار اخیر شما مقصر نیستید بلکه ما بزرگتر ها مقصریم که نتوانستیم ارزش ها ، داشته ها ، مراتب بالای کشور در جهان در مولفه های مختلف و ... را برای شما تشریح کنیم که متوجه بشوید داشته هایمان از نداشته ها و نقاط قوت ما از نقاط ضعف ما بیشتر است
🔷 امروز کشورهای مدعی ابر قدرتی در جهان ، برای خرید تکنولوژی نظامی ، پهباد و ... از ما ، صف گرفته اند و این در حالیست که تا ۳۵ سال پیش ما در جنگ با عراق معطل سیم خاردار بوده و آنرا از طریق دلال ها می خریدیم!
این ها سند افتخار است و دشمن از فهمیدن شما از این موضوعات می ترسد
🔷 آمریکا با این همه ادعا ، بارها مرعوب کشور ما شده و آخرین بار آن هم ، بمباران پایگاه نظامی اش بنام " عین الاسد " بود که توسط ما موشکباران شد
🔷 دشمن ما ۴۴ سال است که به هر دری می زند برای سقوط و آسیب رساندن به این نظام و کشور ولی هر بار از طرف مردم و بخصوص جوانان و نوجوانان سیلی خورده.
🔷نوجوانان و جوانان عزیز ، دشمن در حوادث اخیر خواست شما را به نفع خود مصادره کند و در این مورد شخص رئیس جمهور آمریکا ۲ بار صراحتا از کشتار و آشوب و اغتشاش و برادر کشی در کشور ما ، حمایت کرد ولی تیرش به خطا رفت. چون جوان و نوجوان ما پر است از غیرت و دلاوری و شجاعت
در پایان ؛ همه ملت و چشم امیدمان به شما جوانان است و شما را صاحب اصلی کشور می دانیم و قطعا با غیرت و تعصب ملی ، با اقتدا به حماسه سازی های صورت گرفته در دوران دفاع مقدس و با تاسی از عاشورا و کربلا ، شما مشت محکمی در دهان دشمن می زنید.
#جنگ_شناختی
#بصیرت
#ایران_قوی
#ایلام_قوی
@ilameghavi
❇️❇️❇️استاندار ایلام در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید:
✔️ بوروکراسی اداری در سرمایه گذاری و تولید باید حذف شود
✔️مصوبات ستاد تسهیل ۱۰۰ درصد اجرا شود
✔️صدور مجوزهای میانی برای سرمایهگذاری تسهیل می شود
@ilameghavi
ایلام قوی
❇️❇️❇️استاندار ایلام در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید: ✔️ بوروکراسی اداری در سرمایه گذاری و تولی
🔴🔴🔴استاندار ایلام در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید:
✔️ بوروکراسی اداری در سرمایه گذاری و تولید باید حذف شود
✔️ مصوبات ستاد تسهیل ۱۰۰ درصد اجرا شود
✔️ صدور مجوزهای میانی برای سرمایهگذاری تسهیل می شود
✅ دکتر حسن بهرام نیا، استاندار ایلام صبح امروز یکشنبه ۸ آبان ماه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با تأکید بر موانع پیش روی تولید گفت: حذف بوروکراسی اداری بهترین مشوق برای سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی است.
وی اظهار کرد: در راستای انجام امورات مربوط به سرمایه گذاری نیازی به استعلام چندین باره نیست و استعلام باید یک بار انجام و همان نیز مبنا قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در استان افزود: یکی از مهمترین مشکلات سرمایه گذاری مربوط به استعلام از دستگاه ها است و دستگاه های اجرایی در کمتر از یک هفته نسبت به انجام استعلام اقدام کنند.
استاندار ایلام با تأکید بر تسهیل مجوزهای سرمایهگذاری و تولید گفت: صدور مجوزهای میانی برای سرمایه گذاری و رونق تولید در استان ایلام تسهیل میشود.
دکتر بهرام نیا اضافه کرد: مدیران دستگاه های اجرایی باید از زمان صدور مجوز تا نتیجه نهایی، موانع احتمالی پیش رو را حل کنند.
وی در ادامه با اشاره به شرایط فعلی کشور نیز گفت: دشمنان برای ضربه زدن به اقتصاد کشور از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند اما با رهنمودهای رهبر انقلاب و با حضور میدانی نخبگان، سرمایه گذاران و کارگزاران دولت یکی پس از دیگری سرمایه گذاری در سطح ملی و استانی انجام می گیرد.
استاندار ایلام ادامه داد: البته در این راستا مشکلاتی در سطح ملی و استانی وجود دارد که با پنجره واحدی که دولت تعریف کرده این مشکلات رفع می شوند و مدیران نیز باید با این نگاه در راستای توسعه مراکز صنعتی و خدماتی و تولید و اشتغال در جلسات حضور پیدا کنند تا با ایجاد زنجیره بهم پیوسته میان دستگاههای اجرایی و بانکها در جهت توسعه تولید، اشتغال و اقتصاد استان گام برداشت.
وی افزود: مدیران باید صدای سرمایه گذار را بشنوند و مشکلات آنان باید مورد بررسی قرار دهند و پاسخگوی مشکلات مردم نیز باشند.
دکتر بهرام نیا با تأکید بر اینکه حساب اغتشاشگران از معترضان جداست، افزود: انتظار داریم که مدیران پاسخگو باشند و در جهت تقویت سرمایه گذاری حمایت های لازم را داشته باشند.
نماینده عالی دولت در استان با تأکید بر اجرای مُر قانون گفت: اکثر موانع پیش روی سرمایهگذاران قابل حل است و همه باید تلاش کنیم تا اوضاع اقتصاد استان ارتقا پیدا کند که البته در این راستا لازم است نگاه حمایتی به استان های کم برخوردار حاکم شود.
استاندار ایلام از دستگاه های اجرایی و بانک ها خواست با نگاه حمایتی به بحث تولید و اشتغال و سرمایهگذاری ورود پیدا کنند و در صورت نیاز مدیران بالادستی را متقاعد کنند و اگر مدیران دستگاههای اجرایی و بانک ها با این نگاه ورود کنند، دیگر نیازی به جلسات ستاد رفع موانع تولید نیست.
دکتر بهرام نیا خواستار اجرایی شدن ۱۰۰ درصدی مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شد و گفت: نامه نگاری ها در تولید و سرمایه گذاری باید حذف شود و ادارات از جزیره ای عمل کردن پرهیز کنند.
🗓️ یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱
@ilameghavi
🛑🛑🛑 ثبتنام رانندگان سرویسهای مدارس در سامانه سپند الزامی است
❑ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: یکی از الزامات رانندگان سرویسهای مدارس، ثبتنام در سامانه پایش ناوگان دانشآموزی (سپند) https://irtusepand.ir/auth/login است که باید اهتمام لازم به آن داشته باشند.
«سعید هُژبری» در نشست کارگروه استانی تعیین تکلیف سرویس مدارس اظهار داشت: سامانه سپند یا همان سامانه پایش ناوگان مدارس برای فعالیت رانندگان به عنوان سرویس مدارس راهاندازی شده است و طبق دستورالعمل باید تمام فرآیند سرویس مدارس زیر نظر این سامانه انجام شود.
وی با بیان اینکه سامانه پایش ناوگان دانش آموزی جهت ایجاد آرامش برای اولیای دانش آموزان و ساماندهی مطلوب سرویس مدارس طراحی شده است، ادامه داد: این سامانه با بهرهگیری از تکنولوژیهای مبتنی بر اینترنت، فرآیند حمل و نقل دانشآموزان را تسهیل میکند.
وی، هدف از برگزاری نشست کارگروه را «شناسایی موانع پیشروی سرویس مدارس و ارائه راهکارهای لازم برای رفع آنها» اعلام کرد و افزود: وظیفه اجرای مصوبات کارگروه استانی بر عهده اعضای کمیسیون ماده ۱۸ شهرستانها و استان است که نماینده شهرداری، نماینده والدین و نماینده آموزش و پرورش در این کمیسیون حضور دارند.
«هژبری» سلامت اخلاقی، اجتماعی، جانی و روانی دانشآموزان در کنار رعایت ضوابط ترافیک شهری را دارای اهمیت زیاد دانست و تاکید کرد: کارگروه استانی مرجع تعیینتکلیف سرویس مدارس هستند و بنا به شرایط در این خصوص تصمیمگیری میکنند.
معاون استاندار ایلام با بیان اینکه به دنبال ارتقاء ارائه خدمات به دانشآموزان هستیم، تصریح کرد: موضوع آموزش و پرورش از اهمیت ویژهای برخوردار است که نباید از آن غفلت کنیم.
🗓️ یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱
@ilameghavi
🔴🔴🛑نام ۵ عضو هیئت علمی دانشگاه دامغان در جمع دانشمندان دو درصد برتر دنیا قرار گرفت
🔹 بر اساس تازهترین دادههای پایگاه استنادی اسکوپوس و آخرین ارزیابیهای این پایگاه که با همکاری مؤسسه الزویر و دانشگاه استنفورد منتشر شده، نام ۵ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه دامغان به شرح ذیل در فهرست دانشمندان دو درصد برتر دنیا قرار گرفت.
🔗 بیشتر بخوانید↙️
https://du.ac.ir/2022/10/30/top-2-percent-of-the-world/
💯اخبار دامغان را ابتدا اینجا ببینید
اولین و بزرگترین رسانه دامغانیها در ایتا 👇
@ilameghavi
🔴🔴تغییرات تجارت خارجی در مهر ماه چگونه بود؟
🔺کارنامه تجارت خارجی کشور در هفت ماه نخست امسال 81میلیون تن کالا به ارزش بیش از 60 میلیارد بود که نزدیک به 13 میلیون تن آن به ارزش 9 میلیارد و 851 میلیون دلار مربوط به مهر ماه بوده است.
🔹اگر چه ارزش تجارت کشور در هفت ماهه نخست امسال رشد 10 درصدی داشته و وزن تجارت منفی 18 درصد شده است، اما در مهر ماه نسبت به مهر ماه سال قبل ارزش تجارت نیز مثبت نیست و وزن تجارت خارجی نیز کاهش 34 درصدی نسبت به مهر ماه سال 1400 داشته است.
🔹صادرات غیر نفتی کشور در مهر ماه به 9و نیم میلیون تن و به ارزش 4 میلیارد و 155 میلیون رسید که نسبت به مهر ماه سال قبل با کاهش 5 میلیون و 687 هزار تنی، 37 درصد در وزن و از لحاظ ارزش نیز با بیش از یک میلیارد دلار کاهش نسبت به مهر ماه 1400 با کاهش 21 درصدی همراه بوده است.
🔹در مهر ماه سال گذشته و در دومین ماه استقرار دولت سیزدهم صادرات کشور به رکورد 5 میلیارد و 268 میلیون دلاری در طول یک ماه دست یافته بود اما با وجود صادرات نسبتا منطقی در مهر ماه امسال به دلیل عدم اظهار به موقع صادرات گاز، آمارها کاهش صادرات را نسبت به ماه هفتم سال گذشته نشان می دهد.
🔹اوضاع واردات در مهر ماه امسال کمی متفاوت است و با ترخیص سه میلیون و 427 هزار تن کالا به ارزش 5 میلیارد و 696 میلیون دلار از مرزهای ورودی کشور، وزن واردات نسبت به مهر ماه سال قبل 22 درصد کاهش داشته اما ارزش کالاهای وارداتی با رشد یک میلیارد و 78 میلیون دلاری، 23 درصد افزایش داشته است که ناشی از تفاوت شرایط جهانی نسبت به مهر سال قبل و تفاوت ترکیب کالاهای وارده است.
🔹از ابتدای سال تا پایان مهر ماه یک میلیارد و 218 میلیون دلار برنج (رشد 223 درصدی به دلیل نیاز کشور و عدم ممنوعیت فصلی بر خلاف سال های قبل )، یک میلیارد و 191 میلیون دلار گندم ( بر خلاف ادعا های مطرح شده در خصوص کاهش شدید واردات صرفا 3 درصد نسبت به هفت ماه سال قبل کاهش ارزش داشته است )، یک میلیارد و 171 میلیون دلار ذرت دامی (کاهش 35 درصدی)، 925 میلیون دلار دانه سویا (کاهش 14 درصدی) و 867 میلیون دلار تلفن همراه (کاهش 60 درصدی به دلیل تفکیک کد تعرفه تلفن های هوشمند بالای 600 دلار و افزایش واردات با رویه مسافری و کاهش مشتری به دلایل اقتصادی )پنج قلم اول واردات کالا در 7 ماهه نخست امسال بودند.
🔹اما در هفتمین ماه از این مدت یعنی در 30 روزه مهر ماه، به ترتیب 5 کشور طرف معامله برای واردات، امارات با فروش 2 میلیارد و 229 میلیون دلار (رشد 73 درصدی) ، چین با یک میلیارد و 438 میلیون دلار (رشد 35 درصدی)، ترکیه با 538 میلیون دلار (رشد 26 درصدی)، هند با 315 میلیون دلار(جایگزین سوئیس) و آلمان با 148 میلیون دلار (رشد 10 درصدی) بودند.
🔹پنج مقصد صادرات غیر نفتی کشور در مدت 30 روز مهر ماه نیز به ترتیب چین با خرید یک میلیارد و 339 میلیون دلار (رشد 20 درصدی)، عراق با 647 میلیون دلار (کاهش 61 درصدی به دلیل عدم اظهار گاز صادراتی و اینکه بخش زیادی از گاز صادراتی به عراق در مهر 1400 اظهار شده بود)، ترکیه با 455 میلیون دلار (کاهش 58 درصدی به دلیل عدم اظهار به موقع گاز صادراتی به این کشور)، امارات با 364 میلیون دلار (رشد 5 درصدی) و هند با 194 میلیون دلار (جایگزین افغانستان) بودند.
🔹پنج کالای نخست صادراتی کشور در 7 ماه نخست امسال نیز بامدت مشابه سال قبل با تغییراتی به همراه بوده است. در 7 ماه نخست سال قبل 3 میلیارد و 639 میلیون دلار گاز طبیعی، یک میلیارد و 274 میلیون دلار متانول، یک میلیارد و 139 میلیون دلار پلی اتیلن و یک میلیارد و 56 میلیون دلار محصولات نیمه تمام از آهن و فولاد و 905 میلیون دلار پروپان مایع در آمارهای رسمی کشور به عنوان 5 قلم کالای اول صادراتی ثبت شده بود اما در 7 ماهه امسال این ترکیب با کمی تغییر همراه بوده است و پروپان مایع با دو میلیارد و 17 میلیون دلار (رشد 123 درصدی)، متانول با یک میلیارد و 335 میلیون دلار (رشد 5 درصدی)، بوتان مایع با یک میلیارد و 165 میلیون دلار (در هفت ماهه سال قبل جز10 قلم اول کالای صادراتی نبود)، گاز طبیعی با 977 میلیون دلار (کاهش 73 درصدی به دلیل عدم اظهار به موقع) و پلی اتیلن با 976 میلیون دلار (کاهش 14 درصدی) در رتبه های اول تا پنجم کالاهای صادراتی کشور قرار گرفتند.
🔹با این اوصاف تراز تجاری 7 ماهه کشور منفی 3 میلیارد و 321 میلیون دلار را نشان می دهد و تراز تجاری در ماه مهر نیز منفی یک میلیارد و 541 میلیون دلار بوده است.
🔺امید آنکه با سیاستگذاری دقیق و بررسی مناسب از داده های آماری، حرکت کشور به سمت و سوی مناسب تری در حوزه تجارت خارجی در جریان باشد.
#ایران_قوی
#ایلام_قوی
T.me/ilameghavi