صلواتی ک فرستادن 1 مرتبه ی آن برابر است با ثواب دَه هزار صلوات👆👆👆
هدیه ب آقا صاحب الزمان عج هدیه ب روح سالار شهیدان ابا عبدالله حسین و شهید حاج قاسم سلیمانی و همه شهدا هدیه ب روح همه ی اموات و اموات تک تک اعضای گروه ب نیت سلامتی و فرج مولا امام زمان آمرزش گناهان خودمان و آمرزش گناهان تک تک اموات و اموات اعضای گروه و اموات منه حقیر
سهم شما 3مرتبه( لطفا در تمام گروها به اشتراک بگذارید)
اجرتون با خدا
🍃🌹
🔴 کلام امام صادق (علیه السلام) در تفسیر کلمه ی "اللّه"
♦️ شیخ صدوق (ره) حدیثی را از
امام جعفر بن محمد الصادق علیهالسلام در تفسیر «بسم الله الرحمن الرحیم» نقل کرده است که در ضمن آن در تفسیر کلمه «الله» فرمودند:
♦️ (الف) اشاره است به نعمت های پروردگار بر مخلوقاتش که به برکت ولایت ما از آنها بهره مند شده اند.
♦️(لام) اشاره است به این که خداوند بر بندگانش ولایت ما را لازم دانسته و واجب فرموده است.
♦️ (هاء) اشاره است به خواری و پستی کسانی که با محمد و آل محمد - که درود خدا بر آنان باد - مخالفت کنند.
📚 التوحید، ص ۲۳۰، ح ۳
تأویل الأیات، ج ۱، ص ۲۴، ح ۲
تفسیر برهان، ج ۱، ص ۴۴، ح ۶
بحارالانوار، ج ۹۲، ص ۲۳۱، ح ۱۲
معانی الأخبار، ص ۳، ح ۲
🇮🇷
🔴 شکست مال کسانی است که معتمد به شیطانند
♦️امام خمينی(ره): کسی که رابطه با خدا دارد شکست ندارد؛ شکست مال کسی است که آمالش دنیا باشد.اگر آماْل غیب و ماورای غیب باشد، شکست ندارد.
شکست مال کسانی است که معتمد به شیطانند و ذخایر دنیا قلبشان را فرا گرفته است.
🔴امام خامنه ا ی:
♦️مَا خُيِّرَ عَمَّارٌ بَيْنَ أَمْرَيْنِ إِلَّا اخْتَارَ أَرْشَدَهُمَا...
عمار همیشه کار سخت تر را انجام میداد.
بین دوکار خیر، کار سخت تر را انجام میداد.
♦️این حدیث در صدد این است که یک ضابطه کلی به ما بدهد. ضابطه کلی این است که انسان در امور خیر، سراغ کار سخت تر برود.
♦️در مواجهه با جبهه عظیمی از دشمن که با ابزارهای سخت و نرم در مواجهه با پرچم برافراشته اسلام قرار گرفته بعضی کارها آسان است و بعضی کارها سخت.
♦️در بعضی کارها پیدا کردن یار لازم است، فحص لازم است، مطالعه و بررسی لازم دارد و ... ولی ما معمولا سراغ کارهای سهل میرویم.
♦️امروز حوزه های علمیه خصوصا حوزه علمیه قم وظایف سنگینی برعهده دارند که کارهای سختی هم هست. اینکه شاگردانی بپرورانیم کارخوبی است ولی کار آسانی است. من نمیگویم درس ندهند ولی از کارهای سخت نباید غفلت کرد.
♦️امروز ابزار دشمن برای تغییر باورها چیست؟
ما برای جلوگیری از تغییر باورهای مردم چه باید بکنیم؟
انجام دادن آن هم نوشتن کتاب نیست؛ بنشینیم و کتابی درباره ولایت فقیه بنویسیم؛ اینها کار سهل است.
کار سخت این است که:
راه دشمن را بشناسیم.
راه نفوذ به او را بفهمیم.
♦️میلیونها دانشجو مشتاقند یک تعریف درست از اسلام بشنوند ببینیم چگونه میشود این را انجام داد.
♦️مَا خُيِّرَ عَمَّارٌ بَيْنَ أَمْرَيْنِ إِلَّا اخْتَارَ أَرْشَدَهُمَا ... این درس است برای ما...
📍22 فروروین 95 درس خارج فقه
🇮🇷
🔹 تحلیل یوسی ملمن، روزنامه نگار امنیتی هاآرتص از کشته شدن مأمور ارشد موساد در ایتالیا
🔻 یک هواپیمای اجرایی که قبلاً توسط اسرائیل برای مأموریت های ناشناخته در سودان و قطر استفاده می شد، اسرائیلی هایی را که از واژگونی کشتی در دریاچه ماگیورا نجات داده بودند، به اسرائیل بازگرداند. موساد اعلام کرد: ما یک کارمند حرفه ای را از دست دادیم که زندگی خود را وقف کشور کرد.
🔻 حتی بیش از 48 ساعت پس از غرق شدن کشتی در دریاچه ماگیورا، نه چندان دور از مرز ایتالیا و سوئیس، چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد. در ایتالیا و رسانه های اروپایی دیروز (سه شنبه) گزارش شد که قربانی، یک اسرائیلی بنام ارز شیمونی 54 ساله است که در ابتدا نام وی در اسرائیل ممنوع بود اما بعداً اجازه انتشار یافت.
🔻 23 مسافر در هواپیما بودند که 19 نفر از آنها کارکنان موساد و اطلاعات ایتالیایی بودند که کشتی را برای یک رویداد رزرو کردند. کاپیتان ظاهراً به هشدارهای هوای طوفانی و همچنین مشکوک به نقص ایمنی در کشتی توجه نکرد و به راه افتاده است. از جمله به دلیل سانسور شدیدی که بر اسرائیل تحمیل شده بود، علامت سوال و شایعه سازی به شرایط نامعلوم اضافه شد. می توان فرض کرد که در واقع جلوگیری از انتشار یک درجه خاصی از عدالت بود برای تسریع در بازگشت جسد شیمونی.
🔻 پس از تکمیل تحقیقات پرونده توسط قاضی تحقیق ( مستقل در ایتالیا)، جسد را در هواپیمای ویژه ای که توسط موساد اجاره کرده بود، قرار داده و به اسرائیل منتقل کردند.
🔻 وزارت خارجه اسرائیل، شیمونی را «بازنشسته سیستم امنیتی» تعریف کرد، اما بر کسی پوشیده نیست که بازنشستگان این نهادها، از جمله موساد، هر از چند گاهی به «ذخیرهها» فراخوانده میشوند و در فعالیتهای عملیاتی یا کارهای ستادی شرکت میکنند.
🔻 مطبوعات ایتالیایی گزارش دادند که بازماندگان وسایل خود را جمع کردند و به سرعت هتل یا بیمارستان را ترک کردند و وسایل نقلیه کرایه خود را رها کردند. آنها روز دوشنبه به اسرائیل منتقل شدند. بررسی سوابق هوانوردی و اطلاعات عمومی جمعآوریشده از رادارها نشان داد که یک هواپیمای اجرایی Bombardier (میتواند حداکثر 15 مسافر را حمل کند) صبح روز دوشنبه در میلان فرود آمد و مدت کوتاهی پس از برخاستن به سمت اسرائیل بازگشت.این هواپیما توسط اسرائیل در گذشته برای ماموریت های رسمی، بلکه برای ماموریت های ناشناخته در سودان و قطر استفاده شده اند.
🔻 در ایتالیا گزارش شد که هدف از این سفر به مناسبت تولد یکی از افسران اطلاعاتی ایتالیا بوده است. آنها حتی به عنوان بخشی از سازماندهی یک عملیات مشترک به آنجا رسیدند. ظاهراً یک شب دوستانه بوده - شاید برای پایان دادن به یک فعالیت مشترک - که به فاجعه ختم شد. در عین حال، می توان با اطمینان زیادی تخمین زد که افراد موساد تنها برای این منظور به ایتالیا نرفتند. آنها همچنین در گفتگوها یا تبادل اطلاعات یا ارزیابی وضعیت امنیتی شرکت کردند و شاید حتی به عنوان بخشی از سازماندهی یک عملیات مشترک به آنجا رسیدند.
🔻 بین اسرائیل و ایتالیا همکاری اطلاعاتی بسیار نزدیکی وجود دارد، حتی اگر در گذشته فراز و نشیب هایی داشته باشد. به عنوان مثال، در سال 1973، اطلاعات ایتالیا و موساد تلاش یک جوخه ساف را برای سرنگونی یک هواپیمای العال در حین پرواز از فرودگاه فیومیچینو در رم را خنثی کردند. رئیس سابق اطلاعات ایتالیا، فولویو مارتینی ( رئیس سرویس اطلاعات و امنیت نظامی ایتالیا از 1984 تا 1991) ، در خاطرات خود می گوید که او اغلب در مأموریت های مختلف به اطلاعات اسرائیل کمک می کرد و حتی به خود می بالید که به سوریه سفر کرده و از سایت هایی در آنجا برای اسرائیل عکس می گرفت. اطلاعات ایتالیا نیز نقش خاصی در کمک به موساد برای تخلیه یهودیان اتیوپیایی از سودان ایفا کرد. از سوی دیگر، ربوده شدن مردخای وانونو در سال 1985 در خاک ایتالیا انجام شد و این موضوع برای مدتی روابط دو کشور را تیره و تار کرد.
🔻 واژگونی کشتی در دریاچه ماگیورا به روابط اطلاعاتی اسرائیل و ایتالیا آسیبی نمی رساند، برعکس. احساس سرنوشت مشترک در مواجهه با فاجعه، تنها می تواند آنها را بیش از پیش تقویت و محکم کند. این بخشی از همکاری بین موساد و سازمان های اطلاعاتی در غرب به عنوان بخشی از مبارزه با برنامه هسته ای ایران و حزب الله است.
♦️ نکاتی درباره معمای مرگ مشکوک مامور ارشد موساد
🔻 قسمت اول
#علی_عبدی
🔹 کسانی که تحولات سیستم اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی به ویژه سرویس موساد را پیگیری می کنند به خوبی از میزان رازداری و حفاظت اطلاعات آنان مطلعند. اما واقعه غرق شدن قایق تفریحی در دریاچه ماگیورا، در مرز ایتالیا و سوئیس و مرگ یک افسر ارشد بازنشسته موساد به نام افسر میم آنقدر مهم بود که حتی دستگاه سانسور سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی هم نتوانست آن را بطور کامل مخفی نگه دارد و موجب شد تا این واقعه شکل معمایی به خود بگیرد.
🔹 در ابتدا مروری داریم بر روی اهم داده های این واقعه که در رسانه های صهیونیستی انعکاس یافت:
1. این حادثه در یک کشتی تفریحی در یک دریاچه رخ داده
2. در این کشتی حدود 20 افسر اطلاعاتی حضور داشته اند که از این تعداد، حداقل 10 تن از آنان افسر موساد ( نمی دانیم در چه رده ای) و تعدادی از افسران سرویس اطلاعاتی ایتالیا SISMI حضور داشته اند.
3. براثر غرق شدن کشتی، یک افسر ارشد موساد و دو افسر اطلاعاتی ایتالیا و همسر ناخدای روسی غرق شدند.
4. بلافاصله پس از این حادثه هواپیمای ویژه مأموریت های سرّی موساد که قبلا در سودان و قطر بکارگرفته شد، برای خروج مأموران موساد و جنازه افسر مرده اعزام و همه را به تل آویو منتقل کرد.
5. سرویس امنیتی ایتالیا نیز بلافاصله تمام مکان های اقامت و خانه های امن موساد را تخلیه و پاکسازی نمود.
6. افسر مرده 50 ساله موساد ابتدا در رسانه های اسرائیلی با نام ارز شیمونی خوانده می شود، اما داوید بارنع در مراسم گورسپاری وی از او با نام افسر میم ( حرف اول نام کوچک وی) یاد می کند.
7. در مراسم گورسپاری وی داوید بارنع از وی با عنوان متخصص در روش های عملیاتی یاد می کند.
8. یوسی ملمن، روزنامه نگار امنیتی طراز اول هاآرتص درباره این جلسه می نویسد: می توان با اطمینان زیادی تخمین زد که افراد موساد تنها برای تفریح به ایتالیا نرفتند. آنها همچنین در گفتگوها یا تبادل اطلاعات یا ارزیابی وضعیت امنیتی شرکت کردند و شاید حتی به عنوان بخشی از سازماندهی یک عملیات مشترک به آنجا رسیدند. این بخشی از همکاری بین موساد و سازمان های اطلاعاتی در غرب به عنوان بخشی از مبارزه با برنامه هسته ای ایران و حزب الله است."
🔹 و اما تحلیل و ارزیابی:
1. بنابر خاطرات ویکتور استروفسکی، افسر فراری موساد، میز Desk موساد در ایتالیا،جزو شعبه B از شعبات سه گانه موساد در اروپا است که شامل دو ایستگاه رم و میلان می شود. ایستگاه رم، ایستگاه مادر و جاسوسی است و ایستگاه میلان، ایستگاه عملیاتی است.
2. رابطه سرویس های اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی و ایتالیا نیز بسیار طولانی است و از دهه 1950 آغاز شد. این رابطه در دوره جنگ سرد در قالب ناتوی اطلاعاتی غرب در برابر بلوک شرق تعریف می شد. ایتالیا به عنوان یک کشور حاشیه ای در اروپا هماره تابعی از سیاست های متروپل جهانی به ویژه در حمایت از رژیم صهیونیستی بوده. دستگاههای امنیتی ایتالیا به ویژه SISMI در طول سالیان دراز گذشته خدمات شایانی به اسرائیل داشته اند که یوسی ملمن به برخی از آنها اشاره کرد. بنابراین همکاری های تنگاتنگ میان آنان پوشیده نیست.
3. قایق تفریحی در عرف سرویس های اطلاعاتی غربی همیشه به عنوان یکی از مکان های امن و پوشش های عالی برای برگزاری جلسات مشترک ( چه هماهنگی و چه برنامه ریزی) استفاده شده است. برای نمونه می توان به تصاویر انتشار یافته از کتاب خاطرات شابتای شاویت رئیس موساد از 1989 تا 1996 اشاره کرد که بر روی همین قایق ها با سران سیا، MI6 و سرویس آلمان جلسات مشترک کاری برگزار کرده است.
4. ارز شیمونی یا افسر میم، با توجه به سوابق منتشر شده از وی، حتما در دوره ای طولانی از خدمت خود در موساد افسر کاتصا ( افسر هادی یا منبع گردان) بوده است که عالی ترین افسر اطلاعاتی در موساد است. و نیز به نظر می رسد در برهه ای هم در مدیریت عملیات روی ارتقا تاکتیک ها و روش های عملیاتی مدیریت عملیات موساد ( متصادا) فعالیت داشته است.
5. با توجه به تعداد زیاد ماموران اطلاعاتی موساد و سرویس اطلاعاتی ایتالیا، قطعا جلسه مذکور، نشستی روتین و معمولی و از نوع دیپلماتیک نبوده که اگر چنین بود، چنین جلسات دیپلماتیکی توسط مدیریت روابط خارجی موساد بنام "تول" انجام می شود که قواره خاص خود را ارد. در حالی که میزان حضور افسران اسرائیلی و ایتالیایی تداعی گر جلسه ای برای برنامه ریزی و هماهنگی یک عملیات مشترک اطلاعاتی و امنیتی میان سرویس اطلاعاتی ایتالیا و اسرائیل بوده. کمااینکه ملمن هم بدان تصریح داشته. تعداد زیاد ماموران موسادنشان از حضور مامورانی از رسته ها و بخش های مختلف ( جاسوسی، عملیات، فناوری و ...) داشته است.
🔻 قسمت دوم
#علی_عبدی
6. حضور افسر م علیرغم بازنشستگی وی نشان دهنده اهمیت حضور وی در این جلسه و نشانگر جایگاه وی برای سرویس ایتالیا دارد. این اهمیت چند دلیل می تواند داشته باشد:
- آشنایی با سرویس ایتالیا و مدیران آن. در این صورت باید این فرض را قرین صحت تلقی کرد که افسر م در سوابق خود در دوره ای ریاست ایستگاه موساد در ایتالیا ( رم و میلان) و نیز در مرحله ای بالاتر، مسئولیت شعبه B اروپا را برعهده داشته و از این رو با سرویس ایتالیا SISMI در تعامل مستقیم بوده است.
- جایگاه و سطج بالای وی در موساد که حضور وی در این جلسه را تضمین کرده است
- با توجه به سوابق وی، به نظر می رسد افسر م بخشی از زندگی خود را نیز در مدیزیت روابط خارجی موساد بنام تول گذرانده است.
7. سرعت عمل و تعجیل سرویس ایتالیا SISMI در تخلیه و پاکسازی خانه های امن موساد و تعجیل در خروج آنها حاکی از دستپاچگی و نگرانی شدید آنها از لو رفتن این نشست و مفاد آن بوده است که بر سطح بالای این جلسه و موضوع آن داشته است.
8. با توجه به تخصص های اطلاعاتی و عملیاتی افسر میم که علیرغم بازنشستگی به این جلسه فرستاده شده و با توجه به تخصص دیگر وی به نقل از رئیس موساد در مراسم گورسپاری وی ( تخصص در حوزه آب و دریا) و نیز با توجه به یادداشت ملمن که می نویسد : " این بخشی از همکاری بین موساد و سازمان های اطلاعاتی در غرب به عنوان بخشی از مبارزه با برنامه هسته ای ایران و حزب الله است. "
🔻 نتیجه گیری:
🔹 از تمام آنچه گفت می توان چنین نتیجه گرفت که قایق تفریحی غرق شده در دریاچه ماگیورای ایتالیا، محل برگزاری یک جلسه سرّی با حضور حدود 20 افسر اطلاعاتی اسرائیلی و ایتالیایی برای برنامه ریزی و هماهنگی یک عملیات اطلاعاتی و امنیتی مرتبط با محور مقاومت و ج اا بوده است که یکی از ارکان این جلسه، افسر میم و تخصص های وی از جمله، تخصص در عرصه آب و امور دریایی بوده است.