هدایت شده از بدون توقف
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 👌دستور حکیم ابن سینا درباره نحوه مبارزه با بیماریهای مسری به دانشمندان و مردم آن دوران
🔺این فیلم محصول سال ۱۹۵۶ یعنی ۶۳ سال قبله که در اتّحاد جماهیر شوروی ساخته شده
⏳بدون توقف
🔉https://eitaa.com/bedonetavaghoff
هدایت شده از خبرگزاری رسا
💠افتتاح کارگاه تولید ماسک و دستکش در مصلیالمهدی(عج) شهرستان زابل
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از طب اسلامی
اقامه نماز میت افراد کرونایی(آنفولانزا) توسط امام جمعه مجاهد و مومن آبادان...
@tebeslami_ir
هدایت شده از طب اسلامی
25.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بالاخره یک حرکت زیبا در تلویزیون انجام شد، فیلم زیر از شبکه یک پخش شده
روش های سالم گندزدایی توسط نیروهای مردمی و بسیج و سپاه در طب ایرانی اسلامی (مثل تولید کلر با استفاده از نمک) و پخش داروی امام کاظم ع
@tebeslami_ir
هدایت شده از مؤسسه خانواده حیات حُسنیٰ
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻خانواده ای در امریکا با 18 فرزند!
🔹خانم می گوید 45 سال دارم و هنوز دوست دارم فرزند بیاورم.
🔹14 فرزند را در خانه زایمان کرده است!
#فرزندآوری
#تربیت_فرزند
#مسئولیت_پذیری
#سبک_زندگی
#مؤسسه وطن توحیدی حیات حسنی
#اقامه_خانواده_توحیدی
آدرس پایگاه اطلاع رسانی:
hhosna.ir
ایتاء:
eitaa.com/hayat_hosna
ارتباط با ادمین:
Eitaa.com/HayatHosna
هدایت شده از مؤسسه خانواده حیات حُسنیٰ
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
#از_زنان_یمن_الگو_بگیریم
🔹دو تا سه سال بعد از #بلوغ ازدواج میکنند
🔹مقید به #حجاب کامل
🔹مشکلی با #تعددزوجات همسران خود ندارند
🔹مردان واقعی برای جنگ با آل سعود را این زنان تربیت میکنند
🔹پایین ترین آمار طلاق در جهان در یمن است
#یمن
#ازدواج_بعد_بلوغ
#تعددزوجات
#زنانی_شجاع
مؤسسه وطن توحیدی حیات حسنی
#اقامه_خانواده_توحیدی
آدرس پایگاه اطلاع رسانی:
hhosna.ir
ایتاء:
eitaa.com/hayat_hosna
ارتباط با ادمین:
Eitaa.com/HayatHosna
هدایت شده از بیداری طلاب
🔴 روزه خطر ابتلاء به کرونا را کاهش میدهد
🔺 یوهان گیسکه، پروفسور متخصص بیماری های واگیردار در موسسه پزشکی کارولینسکای سوئد:
🔹خطر انتقال ویروس کرونا در هنگام روزه داری کاهش میيابد، افرادی که از بیماریهای زمینه ای رنج میبرند، اگر تا ساعتهای طولانی بدون آب بمانند، در معرض چنین خطری قرار میگیرند.
🔹هیچ دلیل علمی مبنی بر امکان افزایش خطر ابتلا به ویروس کرونا در صورت روزه گرفتن و ادعاهایی مبنی بر اینکه پرهیز از نوشیدن آب تا ۱۵ الی ۲۰ ساعت باعث خشکی گلو و دهان و فراهم شدن زمینه ابتلاء به ویروس کرونا می شود، وجود ندارد.
🔹تقریباً یقین دارم که عکس چنین ادعایی صحیح است زیرا این رطوبت است که زمینه مناسب میزبانی از غشای مخاطی ویروس را فراهم میکند بنابراین به اعتقاد من خطر انتقال عفونت هنگام روزه کاهش مییابد.
🔹سیستم دفاعی بدن تحت تأثیر روزه قرار نمیگیرد بنابراین خطر افزایش احتمال ابتلاء به ویروس کرونا در هنگام روزه وجود ندارد.
🔹گفتنی است یوهان گیسکه عضو گروه کووید -۱۹ در موسسه پزشکی کارولینسکای سوئد است که از ۸ کاشناس تشکیل شده و مأموریتشان پیگیری تحولات بیماری کرونا و فعال سازی دانستههای این موسسه برای اشتراک عمومی آن است.
♨️رسانه مستقل خبرحوزه
🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از آنتی بیوتروریسم
هدایت شده از حوزه انقلابی
🔺دکتر علیرضا زاکانی در همایش فعالان طب اسلامی:
🔸باید تحول نظام سلامت بوجود بیاید و به یک نظام بومی در این حوزه برسیم و از پزشکی نوین، سنتی و اسلامی در این مسیر بهره بگیریم.
چاه نظام سلامت فعلی با تزریق سرانه سلامت پر نمیشود ،شنزار است و همه را میبلعد، آمریکا در این نظام سلامت در حال فرو رفتن است، سرانه سلامت کوبا از آمریکا کمتر است، ولی میزان سلامت در این کشور بالاتر از آمریکاست چون به مدل های بومی خودش عمل میکند.
بنده بعنوان یک پزشک از «داروی امام کاظم علیه السلام» استفاده کرده ام و نتایج بسیار خوبی گرفته ام.
✔️۱۳آذر۹۸
@howzehenghelabi
آنا گزارش میدهد؛
ایتالیا، تئوری توطئه سازمان بهداشت جهانی را مطرح کرد/ ارائه اطلاعات دروغ به مردم درباره کرونا

پزشکان ایتالیایی ادعا میکنند که اطلاعات سازمان بهداشت جهانی در خصوص ویروس کووید-19 دروغ است و این سازمان خیال کاهش جمعیت جهان را در سر میپروراند.
به گزارش خبرنگار حوزه علم،فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سازمان بهداشت جهانی همواره توصیهها و دستورالعملهایی را در خصوص کرونا منتشر میکند. یکی از آنها اجتناب بیمارستانها و کادر پزشکی از انجام کالبدشکافی روی افرادی است که به دلیل کرونا جان خود را از دست دادهاند.
با این حال پزشکان ایتالیایی بدون توجه به این دستورالعمل، افرادی را که به دلیل کرونا جان خود را از دست داده بودند، کالبدشکافی کردند. نتایج این بررسی اطلاعات جدیدی در خصوص این بیماری به ارمغان آورده است که با گفتههای سازمان بهداشت جهانی همخوانی ندارد. حالا این پزشکان ادعا میکنند که این سازمان با ارائه اطلاعات اشتباه مردم جهان را گمراه کرده و هدفش از این کار کاهش جمعیت جهان است.
ویروس یا باکتری، مسئله این است!
بر اساس گزارش ایندیا تودی ؛ به گفته پزشکان ایتالیایی کرونا ویروس نیست و در حقیقت یک باکتری است که با آنتیبیوتیک درمان میشود. همچنین دلیل اصلی مرگ بیماران مبتلا به کرونا پنومی یا ذاتالریه نیست بلکه ترومبوز یا لخته خون است که اکسیژنرسانی به اندامها را مختل و در نهایت باعث مرگ بیمار میشوند. این پزشکان ادعا میکنند که برای درمان ویروس کووید-19 نیازی به ونتیلاتور یا بخش مراقبتهای ویژه نیست.
ادعاهای اخیر در فضای مجازی سروصدای بسیاری کرده است، به همین دلیل برخی متخصصان و پزشکان دست به کار شدند تا صحت و سقم این اطلاعات را مشخص کنند. به گفته شاراد جاشی، متخصص ریه بیمارستان مکس، این ادعا که کرونا ویروس نیست و داروهای ضدالتهابی و آنتیبیوتیکها میتوانند آن را درمان کنند، احمقانه است. انتشار این اطلاعات غلط در فضای مجازی برای گمراه کردن مردم است.
نقش آنتیبیوتیک در درمان کرونا
سروش کومار، رئیس بیمارستان دهلی میگوید؛ از نظر علمی آنتیبیوتیکها نقشی در درمان کرونا ندارند و مقاومت بدن در برابر عفونتهای باکتریایی را بهبود میبخشند. مصرف آنتیبیوتیک در بیمارانی جوابگوست که در کنار کرونا، عفونت باکتریایی ثانویه داشته باشند.
جاشی، پزشک بیمارستان مکس نیز در این خصوص میگوید؛ کووید عفونت ویروسی است و آنتیبیوتیکها تأثیری در درمان آن ندارند. بنابراین پروتکلهای درمانی نباید براساس تحقیقات توخالی تغییر پیدا کند. مردم و کادر درمانی باید تنها به نتایج تحقیقات انجام شده توسط جوامع عملی توجه کنند.
بدین ترتیب مشخص شد که تجویز آنتیبیوتیک به بیماران کرونایی برای درمان کووید-19 نبوده بلکه برای درمان عفونتهایی استفاده شده که همزمان با کرونا در بدن فرد وجود داشته است.
لخته خون یا عفونت ریوی؟
پزشکان ایتالیایی ادعا میکنند که دلیل اصلی مرگ بیماران مبتلا به کرونا لخته خون در بدن و عدم اکسیژنرسانی درست به بافتها و اندامهاست. این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی ذاتالریه یا عفوت ریه را دلیل اصلی مرگ در بیماران مبتلا به کووید-19 اعلام کرده است.
تحقیقات قبلی حاکی از آن است که لخته خون، انعقاد سلولهای خونی یا ترومبوز به صورت معمول در بیماران مبتلا به ویروس کووید-19 دیده میشود. براساس نتایج مطالعات فرانسه و هلند، لخته خونی در بدن 20 تا 30 درصد از بیماران کرونایی که در وضعیت بحرانی قرار دارند، وجود دارد.
به همین دلیل سازمان بهداشت جهانی به بیمارستانها و کادر پزشکی توصیه کرده که در روند درمانی افراد مشکوک به کرونا از دوز پایین هپارین استفاده کنند تا از هرگونه پیچیدگی در خصوص لخته شدن خون اجتناب شود. نرخ مرگومیر ناشی از لخته خون در بیماران کرونایی کمتر از 20 درصد است که منجر به نارسایی اندامهای حیاتی و درنهایت مرگ میشود.
بنابراین این ادعا که شواهد پزشکی نشان میدهد لخته خون دلیل اصلی مرگ در بیماران مبتلا به کروناست و میتوان این بیماران را با استفاده از داروی انعقاد خون درمان کرد، کاملا اشتباه است. براساس شواهد تحقیقات دیگر، نارسایی ریه دلیل اصلی مرگومیر ناشی از ویروس کرونا گزارش شده است.
ونتیلاتور مفید یا مضر؟
این ادعا که برای درمان بیماران مبتلا به کرونا نیازی به ونیتلاتور یا مراقبتهای ویژه پزشکی وجود ندارد، شاید شکبرانگیزترین اطلاعات پزشکان ایتالیایی باشد. براساس گفتههای کادر درمانی، افراد مبتلا به کرونا که از بیماریهای حاد تنفسی یا نارسایی اندامهای حیاتی رنج میبرند، معمولا با استفاده از ونتیلاتور یا مراقبتهای ویژه پزشکی درمان شدهاند. با این حال همه مبتلایان به کرونا به ونیتلاتور یا بستری در ICU نیاز ندارند