#یادداشت_۷۱
۲۵ فروردین ۱۴۰۱/ سال دوم
تاریخ تمدن ویل دورانت یا حياة القلوب علامه مجلسي؟!
تاریخ: گنجینه ای به بلندای زندگی بشر. هدایتکده ای که حضرت پدر، آنقدر در احوالاتش اندیشیده که گویی با اولین تا آخرین مردمانش زندگی کرده و حتی جزئی از آنان شده(نهج البلاغه نامه ۳۱). بنابر معارف قرآنی، همانقدر که آینده و معاد مهم است، تاریخ و گذشته هم عبرت آفرین است و ارزشمند. اما مهمتر این است که تاریخ چه کسانی را بخوانی و یا بهتر بگویم: چه کسانی را تاریخ ساز بدانی و محور روایت! پادشاهان را یا انبیا و اولیای الهی را؟ در این ميان اما، راه جستن از تاریخ تمدن ویل دورانت به عنوان یکی از بارزترین نمونه ها، یعنی گم شدن در هزارتوی اطلاعات غیر ضرور، که اساسا این کتاب به قصد "فاعتبروا يا أولي الأبصار" (حشر ۲) و "فانظروا كيف كان عاقبة الذين من قبل"(روم ۴۲) نگاشته نشده. سخن در این است که ما به یک الگوی روایت "هدایت محور" نیاز داریم، چرا که اگر گذشته را قرآنی فهم نکنیم، آینده را قرآنی نخواهیم ساخت.بنابراین در تاریخ تمدن ما، اساس روایت بر پایه سه گانه ی کفر، ایمان و نفاق خواهد بود. تاریخ بشر نیز به محوریت بزرگترین تاریخ سازان، یعنی انبیای اولوالعزم به دو دوره تقسیم خواهد شد. دوران اقوام اولین، چهار پیامبر و اقوام آخرین که دوران رسالت پیامبر خاتم صلوات الله علیهم اجمعین است(واقعه ۱۲و۱۳).طرح پیشرفته ای که کتاب حياة القلوب علامه مجلسي، آغازی بر آن راه مبارک است.
مشابه: کدکس آلیمنتاریوس یا شیخ حرّ عاملی
@besalamen_amenin
1610307053-2053870662 (1).mp3
2.93M
🔸یک عدّه فکر میکنند خیلی زرنگاند؛خیلی میفهمند و در بحثها با افتخار با نگاه عاقل اندر سفیه و از موضع برتر اینگونه مطرح میکنند که ما به هیچ کدام از دو قدرت (نظام اسلامی یا تمدّن غرب) کاری نداریم و در نتیجه آسودهخاطریم.
❓اما در واقعیت نیز اینطور هست؟ یعنی این اشخاص، قدرتِ سوم هستند؟ اصلاً قدرت سومی وجود دارد؟
❓ آیا در امان از قدرتها هستند که خیال میکنند اگر از باطل چشم بپوشند و به غار تنهاییشون پناه ببرند، باطل نیز از آنها چشم میپوشد و در نتیجه راحت خواهند زیست؟
❓همینها که چنین تصوری دارند در کدام نظام اجتماعی زندگی میکنند؟ با کدام ساختارهای اجتماعی و سبک زندگی تربیت میشوند؟ بچههایشان در کدام نظام آموزشی تربیت میشوند؟ همین آدمهای بهظاهر دیندار، اصلاً توان مدیریت و مهار فرزندان خود را دارند؟
❓مگر جایی هست در سرتاسر جهان که از سیطرهی تمدّن باطل غرب در امان باشد؟ مگر ساحتی از زندگی انسان باقی مانده که غرب آنجا را هم بهدست نگرفته باشد؟ و هزاران سؤال دیگر.
✅خلاصه اینکه تو به باطل کار نداشته باشی هم، او میخواهد صفر تا صد زندگیات را مدیریت کند.
🔅مرحوم آیتاللّه صفایی حائری پاسخ جالبی به این گروه میدهند البته با نگرش تربیتیشون.
❓از ایشون پرسیدند که در این وضعیت، به روستا برویم یا به کوه یا به ژاپن یا به...؟!
#ضرورت_درگیری_با_باطل
#متهاجمبودن_باطل
#تمدّن_غرب
#تقویت_نظام
#ساخت_درونی_نظام
#قدرت
#دو_قدرت
#قدرت_حق
#قدرت_امام
#دولت_اسلامی
#قدرت_باطل
#دولت_مدرن
zil.ink/einsad.ir
شذرات؛ ایمان نوروزی
https://eitaa.com/iman_norozi
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فریب بزرگ شاخص!
رسانه منحط تجارت فردا به نقل از بانک جهانی، گزارشی را با تیتر «به زیان زنان» درباره وضعیت کسب و کار زنان در ایران منتشر کرده است.
طبق این ارزیابی ایران در شاخصهای «تحرک»،«ازدواج» و «محل کار» نمره صفر را کسب کرده است و با نمره ۳۱ از ۱۰۰، در قعر جدول ارزیابی مشارکت اقتصادی زنان دنیا در کنار نوار غزه و سودان قرار دارد.
اما واقعیت چیست؟
با بررسی مولفه های این ارزیابی درمییابیم که متغیرها طوری طراحی شده که کشوری که احکام الهی را رعایت میکند ولو شرایط خوبی داشته باشد؛ در قعر جدول قرار میگیرد.
مولفههایی مثل «حق ازدواج زن به میزان مرد»، «لغو قوانین تمکین زن از همسر»، «وجود قوانین رسیدگی به خشونت خانگی»، «سرپرستی زن برای خانواده»، «وجود قانون رسیدگی به آزار جنسی در محل کار»، «حقوق مساوی زن و مرد در ارث»، «کار کردن زن در شب»،«کار کردن زن در محیطهای سخت مثل معدن و..»،«برخورداری از حق افتتاح حساب بانکی» و.. از جمله موارد ارزیابی هستند.
یعنی برای اندازهگیری میزان مشارکت اقتصادی زنان، به جای بررسی علمی عملکرد و شرایط زنان؛ میزان عمل نکردن به قواعد الهی معیار سنجش است.
در همین رتبه بندی آمریکا با نمره ۹۱ در بالای جدول قرار دارد. کشوری که طبق آمار رسمی مرکز کنترل و پیشگیری آمریکا، از هر ۴ زن ۱نفر تجاوز را تجربه و بیش از ۳میلیون زن آمریکایی از تجاوز زوری حامله شدهاند! در صدر و کشور عفیف و مسلمان ایران در قعر جدول قرار دارد.
آری
شاخصها اینچنین پشت واژه علم، ایمانتان را هدف قرار گرفتهاند و این اعداد چیزی جز فریب بزرگ نیستند.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco