final khatami.mp3
29.36M
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️صوت کامل گفتگو با دکتر محمدرضا خاتمی در برنامه رو در رو
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 محمدرضا خاتمی از دانشجویان تسخیر کننده #سفارت آمریکا برای اولین بار نکات مهمی را درباره این اتفاق تاریخی در برنامه رو در رو مطرح کرد.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ #ایران و #آمریکا نمودار تغییر در موازنه قدرت
#محمد_ایمانی
🔸 ۱- از سیزده آبان ۱۳۴۳ تا سیزده آبان ۱۳۹۷، پنجاه و چهار سال فاصله است. مأموران رژیم شاه در این روز، #امام_خمینی را بهخاطر اعتراض به #کاپیتولاسیون دستگیر و به دستور آمریکا به #ترکیه تبعید کردند. اما دومینوی شکستهای آمریکا از همان روز به حرکت درآمده است. آمریکا یک دهه بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ خود را فعال مایشاء میانگاشت و به همین دلیل درصدد برآمد برای مصونیت تمام عیار اتباع خود در ایران ، کاپیتولاسیون را تحمیل کند. رژیم شاه با اطلاع از اینکه آیتالله #خمینی بنا دارد علیه واگذاری کاپیتولاسیون سخنرانی کند ، پیغام قابل تاملی به امام دادند که سند ارتجاع و انحطاط رژیم است : «آمریکا از نظر قدرت در موقعیتى است که هرگونه حمله به آن، به مراتب خطرناکتر از حمله به شخص اول مملکت است. آیتالله خمینى اگر این روزها بنا دارند نطقى ایراد کنند باید خیلى مواظب باشند که به دولت آمریکا برخوردى نداشته باشد که خیلى خطرناک است و با عکسالعمل تند و شدید آنان مواجه خواهد شد. دیگر هرچه بگویند، حتى حمله به شاه، چندان مهم نیست»
۲- حضرت امام در سخنرانی تاریخی که به #تبعید ایشان در روز ۱۳ آبان ۱۳۴۳ به ترکیه انجامید، به پیغام رژیم بیاعتنایی کردند و فرمودند «قانونی را به #مجلس بردند که در آن تمام مستشاران نظامی آمریکا با خانوادههایشان، با کارمندهای فنیشان با کارمندان اداریشان، با خدمهشان از هر جنایتی که در ایران بکنند، مصون هستند. #ملت ایران را از سگ های آمریکا پستتر کردند. چنانچه کسی سگ آمریکایی را زیر بگیرد، از او مؤاخذه میکنند؛ اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد، مؤاخذه میکنند. چنانچه یک آشپز آمریکایی شاه ایران را زیر بگیرد، بزرگترین مقام را زیر بگیرد، هیچکس حق تعرض ندارد. آقا من اعلام خطر میکنم ، ای #ارتش ایران من اعلام خطر میکنم ، ای #سیاسیون ایران من اعلام خطر میکنم ».
۳- پانزده سال بعد، در حالی که هنوز ۹ ماه از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود، روز ۱۳ آبان، رویداد مهم دیگری را در خود نهفته داشت؛ تسخیر سفارت آمریکا که شدیدتر از ۲۵ ساله قبل از #انقلاب ، کانون مداخله و خرابکاری علیه ملت ایران شده بود. پناه دادن و عدم استرداد شاه، حمایت از گروهکها برای براندازی و عملیات نافرجام #طبس و همچنین سابقه انجام کودتا پس از نهضت ملی شدن نفت، همگی این اتفاق نظر را به وجود آورده بود که هر چند دیکتاتور دست نشانده ساقط شده، اما کانون اصلی تداوم استبداد، همچنان مشغول شرارت علیه انقلاب است. هنگامی که لانه جاسوسی به تسخیر دانشجویان پیرو خط امام در آمد، حضرت امام اقدام آنها را #انقلاب_دوم و بزرگتر از #انقلاب_اول ارزیابی کردند. انتشار تدریجی دهها جلد اسناد مداخله و #خیانت و #جنایت ، بههنگام بودن این اقدام را تایید کرد. تسخیر لانه جاسوسی واکنش حداقلی یک ملت به ۳۸ سال ظلم و تحمیل و شرارت آمریکا بود. هر چند جاسوسان با اغماض آزاد شدند اما آمریکا به تعهدات #قرارداد_الجزایر عمل نکرد.
۴- سیزده آبان، «نشانگر»ی دقیق در «نمودار» تقابل آمریکا با ایران است. در این ۵۴ سال هر چه پرونده ناکامیهای آمریکا قطورتر شده، ملت ایران قدرتمندتر شده و عمق راهبردی و حوزههای پیروزی خود را در چهارگوشه منطقه وسعت بخشیده است. #عراق و #سوریه و #لبنان و #فلسطین و #یمن هر کدام، نقطه عطفی در این نمودار بزرگ است. به یک معنا آغاز #شکست سطوت و هیبت ابرقدرتی آمریکا، تسخیر لانه جاسوسی بود. اگر تعریف «قدرت» را امکان پیشبرد اراده با وجود موانع بدانیم، باید پرسید جمهوری اسلامی ۴۰ سال قبل کجا بود و الان کجاست، و آمریکا کجا بود و الان کجا ایستاده است؟
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ #ایران و #آمریکا نمودار تغییر در موازنه قدرت
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
۶- آیا این زنجیره شکستها اتفاقی است؟ اگر انقلاب اسلامی نبود، چنان شکستهایی رقم میخورد؟ در حالی که حتی روسها در اثر انقلابهای رنگی در اقمار خود و حتی در #مسکو ، منفعل بودند، آیا میتوان جز ایران را عامل تعیینکننده در مغلوبه شدن «جنگ جهانی چهارم» ( استراتژی #صهیونیسم_مسیحی ) قلمداد کرد؟ چه کسی نگذاشت عراق و سوریه و لبنان و فلسطین از حلقوم آمریکا و اسرائیل پایین برود؟ چگونه است که آمریکاییها مجبور میشوند کنسولگری خود را در بصره تعطیل کنند و دزدکی به #بغداد سفر کنند اما - به رغم میل #آل_سعود و #آل_یهود و آمریکاییها - ۲۰ میلیون دلداده امام حسین علیهالسلام، مانور خیرهکننده اقتدار و امنیت را از #نجف تا #کربلا برگزار میکنند؟ شاخص برای سنجش جابهجایی معادلات قدرت، از این روشنتر؟
۷- شکاف عمیق میان روند تحولات و انتظارات آمریکا، رو به تزاید آمده است. آمریکا بر اساس روحیه فرعونی، به کمتر از سلطه و غارت وکاپیتولاسیون راضی نیست - چنانکه رژیم #عربستان را #گاو_شیرده مینامد - اما از سوی دیگر، هر روز ناتوانتر از قبل، رقابت جدیدی را میبازد. آخرین بار این ناکامی را در جنگ سوریه و شکست در تعیین #پارلمان و دولت جدید عراق دیدیم . با این نگرش روندی، سادگی (یا اغواگری) بود اگر کسانی تلقی یا تلقین کردند که آمریکا با #مذاکره و دادن برخی امتیازها از خر #شیطان پایین میآید. او با استقلال و موجودیت ملت ایران مشکل دارد، همچنان که صِرف مستقل و مقتدر بودن ما، هیبت زورگویانه آمریکا را به هم میزند. صاحبان برخی نگرشهای ارتجاعی چند سال قبل، مقارن مذاکره گفتند تابلوهای معروف به «صداقت آمریکایی» را جمع کنید تا مذاکره پا بگیرد اما خباثت آمریکا پس از توافق در همان دولت اوباما عود کرد، چنانکه آقای #روحانی اخیرا گفت «آمریکا از همان ابتدا به اجرای تعهداتش در برجام وفادار نماند. متعاقباً دولت فعلی آمریکا به بهانههای واهی با نقض تعهدات خود، از این توافق خارج شد».
۸ - بالندگی انقلاب اسلامی به بستن منافذ نفوذ است و گرنه در نگاه راهبردی، تهدید نخ نمای تحریم، در چهار دهه گذشته، به فرصت پیشرفت تبدیل شده است. به یاد دارید جان هانا مقام آمریکایی ۲۸ مهر۸۸ در گفتوگو با لس آنجلس تایمز گفته بود «مطمئناً پیامی که از گردهمایی اخیر فعالان اپوزیسیون - که بین آنها افراد نزدیک به سران جنبش سبز حضور داشتند - شنیدم، این بود که تحریم باید هرچه شدیدتر اعمال شود؛ تحریم ضعیف یا تدریجی، فقط به رژیم امکان میدهد که خود را با وضعیت جدید تطبیق دهد. آنها گفتند برای اینکه تحریم مؤثر باشد، باید به صورت شوک وارد شود که فلج کند و نه به صورت واکسن..». از این نظر، دولت ترامپ در حالی که میکوشید نقشه سوخته «تحریمهای فلجکننده» را احیا کند، با رفتار ۸ ماه گذشته عملا ظرفیت وارد کردن شوک را تخلیه و تا حدود زیادی ما را واکسینه کرد.
۹ - آمریکاییها به ویژه در ۸ ماه گذشته به زعم باطل خود کوشیدند از تحریم به عنوان ابزار شوک و فلج کردن ایران استفاده کنند. اما در حالی که میخواستند ۱۳ آبان را اوج فشار روانی - تحریمی خود قرار دهند، اکنون عمده بار این فشار تخلیه شده و ملت و دولت ما ، نگرانی تقریبا صفری نسبت به هدف گذاری آمریکا دارند. البته دولت و سایر دستگاهها مسئولیت دارند برای به صفر رساندن آثار تحریم (بلکه تبدیل تهدید به فرصت) بکوشند، چنانکه در دوران #دفاع_مقدس و پس از آن ، تحریم را تبدیل به فرصتهای بزرگ سازندگی و رهایی از برخی وابستگیهای اقتصادی کردیم. در عین حال عملا نقشه اصلی دشمن شکست خورده است.
۱۰ - بدعهدی و تحریم، ملت ما را متحدتر میکند؛ و این برخلاف راهبرد #تفرقه است. هدف پروژه برجام از نگاه آمریکا و #اروپا ، فقط مهار برنامه هستهای ایران نبود بلکه از نگاه متوهم آنها، این فرآیند، آغازی برای ضعف ناشی از تفرقه و تغییر در رفتارهای راهبردی ایران بدل از تغییر ساختار بود. برخی تحلیل گران میگویند رویکرد طلبکارانهتر، دریدهتر و تهاجمیتر ترامپ، خلاف پروژه کلی غرب بود و برخی دیگر برآنند که به شهادت #اعتراف نزدیکان ترامپ، تیم او آگاهانه استراتژی ارعاب را برای نشاندن حریف پای میز مذاکره و گرفتن امتیاز به اجرا گذاشت. نیکی هیلی اخیرا فاش کرد «در راستای سیاست مرد دیوانه، همواره ترامپ را تند مزاج، ترسناک و غیر قابل پیشبینی به تصویر میکشیدم. همین چین را واداشت تحریم علیه کره شمالی را در #شورای_امنیت بپذیرد». اما هر چه باشد، این رویکرد، رشتههای فریب را پنبه میکند.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ۶- آیا این زنجیره شکستها اتفاقی است؟ اگر انقلاب اسل
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
۱۱- دو طیف سهل اندیش و ماموریت دار، زمانی نه چندان دور برای رونق بخشیدن به مذاکره و توافق با شیطان بزرگ، خباثت #صهیونیست ها را برجسته میکردند و میان آنها با آمریکا فاصله میگذاشتند. مدتی هم کوشیدند حساب اروپا را از آمریکا و #اسرائیل جدا کنند. اما دست اروپا به ویژه با شرارتهای چند ماه اخیر (حمایت از گروهکهای تروریستی و جوسازی علیه دیپلماتهای دولت جمهوری اسلامی) رو شده است. آنها مجبورند در مقابل اعلام رسمی «بازگشت همه تحریمهای معلق شده در برجام»از سوی آمریکا، موضع عملی قاطع بگیرند اما به جای صاف کردن بدهیهای برجامی معوقه، اتهام افکنی و طلبکاری میکنند. بازگشت تحریمهای تعلیق شده در برجام، خبر جدیدی نیست اما آزمون روشنی را متوجه اروپا میکند.
۱۲- وزیران خارجه و دارایی #آلمان ، #انگلیس و #فرانسه در بیانیهای به همراه خانم موگرینی گفتهاند «ما عمیقا از بازگشت تحریمهای ایالات متحده به دلیل خروج آن از توافق متاسفیم». آنها حتی عهدشکنی آمریکا را محکوم هم نکردند و قطعنامه اعتراضی درباره نقض قطعنامه ۲۲۳۱ به شورای امنیت نبردند. طبق همین بیانیه، درباره کانال مالی ویژه مبادلات (مبادله نفت با کالا بدون پرداخت پول) نیز دغدغه مهم شان، تامین با ثبات نفت و گاز مورد نیاز و پایین نگاه داشتن قیمت است. به یاد داشته باشیم چند سال قبل به هنگام اختلاف روسیه و اوکراین درباره نرخ گاز صادراتی به اروپا و توقف صادرات، اروپاییها گفتند این اقدام وسط زمستان کشنده اروپا، آغاز جنگ جهانی سوم است! تامل برانگیز اینکه اروپا برای تامین همین احتیاج راهبردی خود، دو شرط «راهاندازی دفتر در تهران» (برای مقاصد ضدامنیتی) و «تصویب ملحقات #FATF » را هم مطرح میکند. ما از تحریم هیچ دغدغهای نداریم بلکه آن را فرصتی برای تحرک بیشتر و گسیختن رشتههای وابستگی اقتصادی میدانیم. اما باید مراقب « #فریب »، « #نفوذ_دشمن در لباس #شریک » و «خنجر از پشت» بود و در نقشه دشمن برای #خود_تحریمی وارد نشد.
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ اروپاییها دنبال وقتکشی هستند اما به روح برجام آسیب نمیزند (!)
🔸رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که تا هفته قبل دنبال مقدمهچینی برای راهاندازی دفتر اتحادیه اروپا در تهران بود، اکنون میگوید اروپاییها در انجام تعهدات برجامی خود به دنبال وقتکشی هستند.
حشمتالله فلاحتپیشه در گفتوگو با فرهیختگان اظهار داشت: اروپاییها اعلام کردهاند که تا انتهای سال میلادی یعنی تا دیماه توافقات خود را با ایران عملیاتی میکنند.
وی در پاسخ به سوال «فرهیختگان» با این مضمون که «شرط ایران این بود که اجرای توافقات با اروپا تا قبل از ۱۳ آبان یعنی روز اعمال دور دوم تحریمها آغاز شود، پس چرا نشد»، گفت که اینها را باید از وزارت امور خارجه پرسید. وی در ادامه در تحلیل این اتفاق ابراز داشت: «بنده معتقدم جریان جدی وقتکشی در اروپا در حال شکلگیری است که وزارت امور خارجه باید در این زمینه قدری با مراقبت بیشتر پیش برود. جریان جدی وقتکشی که در عمل باعث شود بسیاری از نیازهایی که ما دنبال آن هستیم تامین نشود، لذا این وظیفه وزارت امور خارجه است که به صورت جدی مساله را پیگیری کند.»
وی با بررسی وقایع اخیر در آلمان و دانمارک مبنی بر متهم کردن ایران به فعالیت تروریستی و ارتباط احتمالی آنها با توافقات سیاسی-اقتصادی ایران با اروپا گفت: اروپاییها و مخصوصا دانمارک دو هدف را در این موضوع دنبال میکنند، هدف نزدیک فرار رو به جلو است یعنی فرار در موضوع پناه به گروهکهای تروریستی و هدف دوم اینکه سعی میکنند چراغ سبزی را به آمریکا در آستانه تحریمهای آبانماه نشان دهند. هرچند به نظرم این وقایع در حدی نیست که روح توافقات ایران با سه کشور اروپایی را تحتالشعاع قرار دهد. (!)
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دیپلماسی انفعالی دولت در قبال اروپا صدای حامیانش را هم درآورد.
🔸روزنامه زنجیرهای آرمان در یادداشتی به اقدام اخیر ضدایرانی دولت دانمارک پرداخته و نوشت: دانمارک به جای تحویل تروریستهایی که در این کشور حضور دارند به ایران فرار به جلو میکند.
▫️در بخشی از این یادداشت آمده است: اتفاقاتی مثل موضوع اتهامزنی دانمارک به ایران که طی این مدت رخ داده است نشان میدهد که برخی کشورها چراغ سبزهایی را به آمریکا به شکلها و روشهای مختلف نشان دادهاند. کشور دانمارک با دو هدف این اقدامات را در پیش گرفته است. هدف اول آن، نوعی در اختیار گرفتن دست برتر است. برخلاف کنوانسیونهای بینالمللی، سرکردههای تروریستی در دانمارک حضور دارند و دانمارک باید طبق قطعنامههای ضدتروریستی سازمان ملل متحد، امکان مجازات سرکردههای تروریستی و استرداد آنها به ایران را فراهم کند که در نهایت این اقدام را انجام نداد و به نوعی رفتار فرار به جلو را در پیش گرفت.
▫️در ادامه این یادداشت تصریح شده است: در وزارت خارجه به نوعی کوتاهی هست و این خواستهها باید زودتر و به صورت رسمی مطرح میشد.
در بخش دیگری از این یادداشت آمده است : دوم اینکه این اقدام دانمارک به نوعی چراغ سبز به دشمنان ایران است. جمهوری اسلامی ایران باید در چارچوب مقررات بینالمللی، کماکان، تقاضای استرداد را پیگیری کند.
▫️گفتنی است منتقدین در سالهای گذشته بارها از انفعال وزارت خارجه در برخورد با کشورهای غربی گلایه و انتقاد کردهاند در همه این موارد روزنامههای زنجیرهای به دفاع از دولت پرداخته و رویه انفعالی که امروز خود بر آن تاکید دارند را طبیعی و دیپلماتیک خوانده بودند، دیپلماسی که منتقدین از آن سررشتهای ندارند!
دیپلماسی انفعال یا دیپلماسی فعال؟!
روزنامه اصلاحطلب قانون در گزارشی با عنوان «دیپلماسی فعال برای مبارزه با تروریسم» نوشت: «در حالی که با نزدیک شدن به زمان اجرای تحریمهای آمریکا چند روزی بیشتر وقت باقی نمانده است، دستگاه دیپلماسی کشورمان بیش از هر زمان دیگری فعال شده و امور مربوط به مبارزه با تروریسم و اتهامات تروریستی را پیش میبرد. در حالی که ایران و اتحادیه اروپا برای اجرای یک ساز و کار جدید مالی آماده میشوند، خبر ناگهانی و اتهام واهی تلاش افراد وابسته به ایران برای انجام عملیات ترور در خاک دانمارک، داستان خاشقجی و عربستان را ناگهان کنار زد و به صدر اخبار بینالمللی رسید.»
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 ⭕️ دیپلماسی انفعالی دولت در قبال اروپا صدای حامیانش
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
گفتنی است انفعال عجیب و حیرتآور وزارت خارجه کشورمان در قبال اقدامات ضدایرانی و گستاخانه کشورهای اروپایی از جمله در ميزباني و حمایت از گروهکهای تروریستی، بازداشت اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی در آلمان خلاف همه اصول دیپلماتیک و استانداردهای جهانی و پاسکاری آن در بین کشورهای اروپا، پروندهسازی و اخراج دیپلماتهای ایرانی از هلند و.. منجر به آن شده که کشورهای اروپایی به جای پاسخگویی درباره میزبانی چند دههای خود از یک تشکیلات تروریستی و جنایتکار به نام سازمان منافقین و دیگر گروههای ضدایرانی، در جایگاه طلبکار بنشینند و اتهامات سنگینی را متوجه ایران کنند. دولت دانمارک نیز به جای آنکه طبق عرف و قوانین بینالمللی، سران گروهک تروریستی که رسما مسئولیت حمله وحشیانه تروریستی در اهواز را به عهده گرفتند، تحویل جمهوری اسلامی ایران دهد، حال مدعی شده و ایران را به تلاش برای حمله به رهبران یک گروهک تروریستی و جنایتکار متهم میکند!
به نظر میرسد که خوشباوری دولتمردان کشورمان به پروژه موهومی به نام «کانال تجاری با اروپا» یا همان «برجام اروپایی» باعث شده که دستگاه دیپلماسی ما آشکارا چشم بر شرارتها و خباثتهای اروپاییها علیه کشور ببندند و موجب تحریص و تحریک بیشتر آنها به سناریوسازی علیه منافع ملی ایران شوند.
در شرایط حساس فعلی دولت همچنان سخنگو ندارد
روزنامه مردمسالاری در سرمقاله روز پنجشنبه خود با اشاره تبلیغات سنگین رسانهای آمریکا برای دور جدید تحریمهای علیه ملت ایران نوشت: «در این میان همچنان خلأ اطلاعرسانی دقیقتر از شرایط به مردم احساس میشود. درحالیکه شفافیت و روشن کردن دقیقتر مجموعه اقدامات صورت گرفته برای رودررویی با تحریمهای آمریکا، میتواند در مدیریت بحرانهای وضع موجود اثرگذار باشد، اما دولت همچنان سخنگو ندارد و خبری هم از اقدامات اثرگذار ستاد اطلاعرسانی و تبلیغات اقتصادی کشور نیست. در حالیکه در این روزها که موج رسانهای غرب برای فشار بر اقتصاد ایران بیشتر شده است؛ ضرورت ارتباط رسانهای با مردم بیشتر احساس میشود تا در شرایطی که قرار است تحریمهای جدیدی علیه ایران وضع شود، نگرانی جامعه و مردم براین بحران نیفزاید.»
این روزنامه در ادامه نوشت: «مجموعه اقدامات صورت گرفته برای روزهای پس از تحریمهای 4 نوامبر، هنوز برای مردم تشریح نشده است. در حالیکه اگر جامعه از اینگونه اقدامات بیشتر مطلع باشد، آرامش روانی پدید آمده از این اطلاعرسانی دقیق و صحیح، خود کمکرسان قابل توجهی در این شرایط است.»
گفتنی است همواره به دولت انتقاد میشود که چرا کند و بیبرنامه عمل میکند و دولت نیز همواره مدعی است که برنامهریزی شده و قوی عمل میکند اما در همین مسئله کنارهگیری نوبخت(از سوم مرداد ماه تاکنون) و خالی ماندن جایگاه سخنگو مشخص است که دولت برنامهای برای حرفزدن با افکار عمومی ندارد و حتی این موضوع به بیاعتنایی به افکار عمومی هم تعبیر میشود. خالی ماندن پست سخنگویی در دولت باعث چندصدایی و غیررسمی بودن اظهارات دولتمردان شده. در غیاب سخنگو، رسانهها مجبور هستند تا عطش مردم درخصوص وضعیت اقتصادی کشور را در مصاحبه با دیگر دولتمردان رفع کنند؛ موضوعی که در آن اشکالات بسیاری وجود دارد و ابهامآمیز سخن گفتن از جمله آسیبهای این روند است.
نادیده گرفتن تعمدی خلافگویی شهردار سابق!
روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در یادداشتی به سوءاستفادهها از ازدواج دوم نجفی شهردار سابق تهران پرداخته و این ازدواج را امری شخصی خواند که ربطی به توانایی یا ناتوانی او در اداره شهر ندارد.
در این یادداشت آمده است: به عبارتی جریان رقیب با برجسته نمودن مسئله ازدواج دوم نجفی و تخریب اصلاحطلبان درصدد است که بتواند شورای شهر تهران را وادار به انتخاب شهرداری غیر از گزینه اصلاحطلبی کند. در واقع به نظر میرسد که پشت پرده تخریب اصلاحطلبان به بهانه ازدواج دوم نجفی چیزی جز عبور از اصلاحطلبی و انتخاب شهرداری غیر از چهره اصلاحطلب وجود ندارد.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90 گفتنی است انفعال عجیب و حیرتآور وزارت خارجه کشورمان
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
فارغ از اینکه مسئله ازدواج هر فردی موضوع شخصی برای او بوده و به هیچ فرد و جریانی ارتباطی ندارد روی سخن اینجا است که فردی ازدواج کرده و زمان استعفا از شهرداری تهران به جای بیان واقعیت امر به رسانهها و مردم خلاف واقع گفته است، نجفی در اردیبهشت سال جاری با بیان اینکه بیمار است و نمیتواند به فعالیت خود در شهرداری ادامه دهد استعفا کرد، مدتی نیز او و دیگر رسانههای زنجیرهای علیه دستگاه قضا و دادستانی دست به فضاسازی زدند که آنها با فشار به او نمیگذارند به مسئولیت خود ادامه دهد، حال مشخص شده است که دلیل استعفای او یک چیز دیگری بوده است نه آنی که روزنامههای زنجیرهای میگفتند و مدعی آن بودند.
حال فردی ازدواج دوم کرده و موقع استعفا نیز به مردم و رسانهها خلاف واقع گفته است باید اصولگرایان را مورد هجمه قرار دهند مسئله دیگری است که پرداختن به آن مفید به نظر نمیرسد چرا که فردی که خود را به خواب زده است نمیتوان بیدار کرد.
دروغگویی مدعیان اصلاحات
پس از یک نامه خیرخواهانه بود که هوچیگری طیف موسوم به اصلاحطلب آغاز شد؛ نامهای که از سوی آیتالله یزدی، رئیسمجمع عمومی جامعه مدرسین خطاب به آیتالله شبیری زنجانی نوشته شد. در ادامه آن ماجرا اگر شخصی تیتر پنج شنبه روزنامه شرق را ببیند گمان میکند که مجمع عمومی جامعه مدرسین در بیانیهای در مخالفت با آیتالله یزدی صادر کرده است. در این تیتر آمده: «نامه سرگشاده آیتالله یزدی شخصی است»!
تاسفآور آنکه در متن این گزارش به دروغ اعلام برائت به بیانیه مجمع نسبت داده شده است! حال آنکه در بیانیه مجمع عمومی جامعه مدرسین تاکید شده است. روزنامه شرق در این گزارش نوشته: «نامهها یا بیانیههای سرگشادهای که بعدا اعلام میشود شخصی بوده است. این بار هم قرعه به نامه سرگشاده شیخ محمد یزدی افتاده است تا جامعه مدرسین در یک بیانیه رسمی از آن برائت بجوید»!!
سپس در جای دیگری از متن عنوان شده: «اعضای این مجمع خواستهاند با این بیانیه صف خود را از شیخ محمد یزدی که رئیسجامعه است جدا کنند و بگویند در بیان آنچه از سوی شیخ رفته سهیم نبودهاند»!!
در شماره پنجشنبه کیهان متن کامل این بیانیه منتشر شده و در فضای مجازی نیز در دسترس است. این بیانیه در بخشی از آن آورده است: «حال که گویی برای برخی فرصتی پیش آمده تا به بهانه نامه مذکور، حملات خود را بر جامعه محترم و باسابقه مدرسین حوزه علمیه قم، شدت ببخشند (هر چند دوستان عزیز حوزوی و غیر حوزوی به این مسئله عنایت نداشتند که نامه از طرف شخص آیتالله یزدی بوده و نه به عنوان ریاست جامعه مدرسین) نکاتی را متذکر میشود:»
سپس در ادامه این بیانیه آمده: «به راستی آیا موضوع این نامه به اندازهای بود که برخی صدای «وااسلاما، وامرجعا و برخی استرجاع» خوانند؟... مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قـم با اعتقاد راسخ به جایگاه رفیع مرجعیت شیعه و کمال احترام به مرجع آگاه و وارسته حضرت آیتالله العظمی شبیری زنجانی(دامت برکاته و متّع الله المسلمین بطول بقائه) نامه حضرت آیتالله یزدی(دامت برکاته) را در راستای صیانت و حراست از جایگاه والای مرجعیت و دفاع از نظام و ارزشهای انقلاب اسلامی دانسته که صداقت ایشان در دفاع از رکن رکین مرجعیت، بر کسی پوشیده نیست.»
این جملات معنای برائت میدهد یا حمایت؟
هدایت شده از KHAMENEI.IR
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| نحوه برخورد حضرت آیتالله خامنهای با جاسوسان آمریکایی که در لانه جاسوسی بازداشت شده بودند
➕ ماجرای تهیه غذای آمریکایی و...
💻 @Khamenei_ir