فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ پاسخ تحلیلگر عراقی به چرندیات شبکه سعودی #ایران_اینترنشنال و عشق #عراقی_ها به #امام_خامنه_ای
نجاح محمدعلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ تشيع فرمانده گروه عصائب اهل حق كه روز گذشته توسط برخي معترضان به شهادت رسيد.
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ شباهت #فتنه_عراق با #فتنه_۸۸ اصلاح طلبان در ایران
در حالی که کشته شدگان موثر دیروز تجمعات عراق بیشتر از طیف ماهدین و فرماندهان مقاومت بوده اند، تصویری در شبکه های اجتماعی عراق و عرب زبان منطقه در حال دست به دست شدن است که انسان را به یاد صحنه مشکوک مرگِ "ندا آقا سلطان" در سال ۸۸ ایران میاندازد.
گویا سناریو "کپی برابر اصل" شده
علی قلهکی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ آنچه در روزنامه "الأخبار" چاپ "لبنان" میخوانید :
(بخش اوّل)
کودتا در عراق در پوشش تظاهرات؛ طراحی در امارات، پول از عربستان
آنچه در عراق تحت پوشش اعتراضهای مردمی در جریان است، طرح کودتاست که آمریکا، امارات، عربستان و طرفهایی در کردستان در آن نقش دارند و دو اتاق عملیات در عراق دارد.
ده استان عراق جمعه (روز گذشته) صحنه برگزاری تظاهرات علیه فساد، وضعیت نامناسب معیشتی و بیکاری بود و تا پاسی از شب نیز ادامه داشت.
در بخشی از این تظاهراتها، شعارهایی برای استعفای دولت عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق سر داده شد؛ شعارهایی که از دید مسئولان امنیتی عراق دور نماند و آنان را به این نتیجه رساند که هدف از چنین شعارهای «کودتای سیاسی» در عراق است.
از زمانی که عبدالمهدی مأمور تشکیل کابینه در عراق شد و ائتلافهای «الفتح» و «سائرون» بیشترین سهم را به دست آوردند، تلاشهایی برای بسترسازی سرنگونی آن صورت گرفت.
بدین ترتیب که بخشی از رسانهها، تصویری از دولت عبدالمهدی ارائه کردند که از همه دولتهای عراق ناکارآمدتر است. در حالی که دولت عبدالمهدی هنوز فعالیت خود را آغاز نکرده بود، این رسانهها، دولت مذکور را مسئول تمامی بحرانهای گذشته و حال حاضر عراق به ویژه در زمینههای فساد و خدمات معیشتی معرفی کردند.
📍این طرح کودتا در آمریکا، امارات و عربستان سعودی پایه ریزی شد.
امارات، مرکز ایدهپردازی شد و اشخاصی مانند «طحنون بن زاید آل نهیان» مشاور امنیت ملی و «محمد دحلان» مشاور فلسطینی وی (که به داشتن ارتباط با رژیم صهیونیستی شهره است)، مسئولیت برنامهریزی را بر عهده گرفتند. هزینه مالی این کودتا که حدود ۱۵۰ میلیون دلار است، بر عهده عربستان سعودی قرار گرفت. اجرای میدانی آن نیز بر عهده نهادهای موسوم به جامعه مدنی عراق است که تحت حمایت مالی سفارت آمریکا قرار دارند.
مسئله مهم اینکه، شمار این نهادها به بیش از پنجاه هزار نهاد میرسد و فقط در سال ۲۰۱۹، ۷۰۱ میلیون دلار به آن اختصاص داده شده است.
آمریکاییها برای اینکه بتوانند نتیجه این حرکت را تضمین کنند، مسئولیت پیگیری میدانی را به دو اتاق عملیات محول کردهاند: نخست سفارت آمریکا در بغداد که وابسته به سرویس جاسوسی این کار است. دوم؛ منطقه کردستان عراق به ویژه سلیمانیه.
آنچه صحت این روایت را تقویت میکند، اظهارات «ثامر السبهان» سفیر پیشین سعودی در عراق است. وی تابستان گذشته به میهمانان عراقی خود گفته بود که ماه اکتبر در عراق، با ماههای پیش از آن متفاوت خواهد بود و رخداد بزرگی، روند سیاسی عراق را هدف قرار خواهد داد. کما اینکه چندین مؤسسه وابسته به جوانان نیز در همان دور اعلام کردند که «زلزلهای نظام حاکم در کشور (عراق) را خواهد لرزاند.
📍سه دلیل برای ضدیت آمریکا با دولت عبدالمهدی وجود دارد :
1⃣ موضع وی در قبال تحریمهای آمریکا علیه ایران بود. عبدالمهدی بر خلاف دولت «حیدر العبادی» در این زمینه با ایران همراهی و همکاری کرد.
2⃣ گسترش نفوذ سازمان «الحشد الشعبی» در داخل نهادهای حکومتی عراق است.
3⃣ بازگشایی گذرگاه مرزی «قائم-بوکمال» بین سوریه و عراق بود؛ مسئلهای که به گفته یک مسئول امنیتی سیلی بسیار محکمی به واشنگتن بود. این گذرگاه پس از سفر عبدالمهدی به چین بازگشایی شد و مسئولان آمریکایی نیز بر این باورند که این اقدام، مشارکت در طرح ایران برای اتصال پایتخت های «تهران-بغداد-دمشق-بیروت» به دریای مدیترانه است.
ادامه ⬇️
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ آنچه در روزنامه "الأخبار" چاپ "لبنان" میخوانید :
(بخش دوّم)
کودتا در عراق در پوشش تظاهرات؛ طراحی در امارات، پول از عربستان
تظاهرات اوایل اکتبر، در ظاهر، به صورت خودجوش و در واکنش به چند تصمیم دولتی از جمله برکنار «عبدالوهاب الساعدی» فرمانده سرویس مبارزه با تروریسم عراق بود، ولی شواهد بسیاری از وجود عوامل خارجی حکایت دارد.
🔘نخستین شاهد، این بود که استان بصره مانند سایر استانهای جنوبی وارد صحنه تحرکات نشد. یکی از مسئولان امنیتی بلندپایه عراق میگوید: آیا هدف [محور آمریکایی] این بوده که این تظاهرات هیچ تأثیری بر بازار جهانی نفت نداشته باشد؟
🔘دوم؛ تلاش برای وادار کردن الحشد الشعبی به درگیری مستقیم با مردم.
🔘سوم؛ تلاش برای متفرق کردن افراد نزدیک به عبدالمهدی مانند «فالح الفیاض» مشاور امنیت ملی، «مصطفی الکاظمی» رئیس سرویس اطلاعات ملی، «محمد الهاشمی» رئیس دفتر عبدالمهدی و «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق.
📍اولین تظاهرات در اکتبر بر اساس سه محور بود :
1⃣ بستن تمامی راه های خارجی بغداد و جدا کردن آن از سایر استان ها
2⃣ بستن فرودگاه برای «فرار نکردن» هیچ یک از مسئولان
3⃣ ورود به منطقه سبز بغداد و تخریب نهادهای حکومتی؛ همان گونه که در جریان تظاهرات هواداران جریان «صدر» در تابستان ۲۰۱۵ رخ داد.
بالاخره تظاهرات در عراق در اولین روز اکتبر آغاز شد. همان گونه که «قیس الخزعلی» رهبر جنبش «عصائب أهل الحق» یک ماه قبل از آغاز تظاهرات، در ماه سپتامبر گذشته فاش کرده بود، هدف از این تظاهرات، براندازی دولت بود. مسئله جالب توجه، حضور جوانان زیر ۲۵ سال بود. گفته میشد که شمار تظاهراتکنندگان به ۲۳ هزار نفر رسیده است.
مسئله مهم دیگر، این بود که تظاهراتکنندگان شعارهایی را سر میدانند که چند فعال «مشکوک»، شماری از بعثیها و نهادهای جامعه مدنی، در شبکههای اجتماعی، طراح آن بودند.
البته چیزی که باعث جوش و خروش معترضان شده بود، حمله رسانهای بیسابقه به دولت و پوشش لحظهای اخبار توسط برخی سایتهای داخلی و منطقهای بود.
📍یک منبع امنیتی بلندپایه هم تأکید کرد، هدف از این تظاهرات، تحقق چهار هدف بود :
1⃣ ایجاد درگیری شیعی-شیعی
2⃣ متزلزل کردن دولت فدرال و محلی
3⃣ ایجاد چند جبهه در چند منطقه
4⃣ مشخص نکردن رهبر این اعتراضات.
طراحان این نقشه فکر میکردند که دولت فقط طی چند روز سرنگون خواهد شد، ولی این اتفاق رخ نداد.
برای عبدالمهدی مبرهن شده است که برخی از افسران قصد دارند از اعتراضات بهرهبرداری کنند و دست به کودتا بزنند، افزود، برکناری الساعدی، اقدام پیشگیرانهای در مبارزه با طرح کودتا بود و نقشه کسانی را که با وی همکاری داشتند، بر هم زد، ولی برخی از افسران، به کار خود ادامه دادند.
آنان، دو مسیر را در پیش گرفتند:
نخست؛ شایعهپراکنی درباره اینکه الحشد، تظاهراتکنندگان را هدف قرار میدهد.
دوم؛ تحریک عبدالمهدی برای وارد کردن الحشد الشعبی در اعتراضات، به بهانه اینکه سرویسهای امنیتی نمیتوانند مردم را کنترل کنند تا بدین ترتیب، الحشد را وارد درگیری با معترضان کنند.
مسئله قابل توجه در خصوص اعتراضات اول اکتبر، اصرار شبکههای کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس برای متهم کردن فرماندهان سپاه قدس ایران در روند «سرکوب» معترضان بود.
این شبکهها شایعاتی مانند تیراندازی نیروهای الحشد به سمت معترضان را منتشر میکردند و سریعا این شایعات پخش میشد. این در حالی بود که در گزارش رسمی که درباره این اعتراضات منتشر شد، هیچ مستندی برای نقش الحشد در اعتراضات یافت نشد.
نقش برهم صالح رئیس جمهور عراق نیز قابل انتقاد است.
در سطح سیاسی، برهم صالح به دور از حوادث نبود؛ زیرا رئیس جمهور جوان قصد داشت از این اتفاقات بهرهداری کند و خود را "ناجی" معرفی کند!
به همین دلیل، برهم صالح بر روی این مسئله حساب باز کرد که عبدالمهدی تحت فشار مردمی و رسانهای سنگین، استعفا دهد و اختیاراتش را به او محول کند، [ولی این مسئله رخ نداد]... به همین دلیل، روابط بین این دو، تقریبا متشنج است.
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
🎥 عبدالعلی زاده ؛ وزیر مسکن دولت اصلاحات :
🔹مجلس ششم خیلی به کشور لطمه زد.
🔹به «میرحسین موسوی» گفتم، مردم انقلابشان را بخاطر من و شما از دست نمیدهند؛ تند نرو!
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ وضعیت فساد در کشور ما چگونه است؟
#فساد_شبکه_ای #طبری #دولت #قوه_قضائیه
📍یکی از شبکه های #فساد_اقتصادی کشور، سه ضلعی #فریدون، طبری و دانیال زاده بود. طبری در زندان است، فریدون در راه زندان و دانیال زاده با سه هزار میلیارد تومان بدهی از زندان مرخص شد و گریخت!!
عوامل فرار او باید پاسخگو باشند.
زاکانی
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ کاروان یک هزار نفری زائران اهل سنت سراسر کشور به مشهد رسید.
🔹در این اجتماع عظیم زائران اهل سنت از شهرهای تربت جام، گلستان، زاهدان، کرمانشاه و... با هدف زیارت بارگاه علی بن موسی الرضا(ع) و شرکت در همایشی در حرم مطهر رضوی گرد هم آمدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ رفتار وحشیانه پلیس آمریکا با دختر سیاهپوست که فقط یازده سال دارد باعث واکنش در فضای مجازی امریکا شده و پلیس را وادار به اخراج این مامور کرد.
🔺هرساله بیش از هزار نفر توسط پلیس امریکا کشته میشوند که بیشتر آنها رنگین پوست هستند.
#پلیس_فرنگ
#شهر_فرنگ
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ ز هر طرف که شود کشته، نفع اسلام است.
ابتدا یک کانال تلگرامی در یک افشاگریِ جنجالی مدعیِ این میشود که مبلغی حدود ۵۰ هزار دلار به نشریه آمریکایی #فارین_پالسی پرداخت شده تا یادداشتی با تیتر "آیا #جهرمی، امانوئل مکرون ایران میشود؟" منتشر شود و سپس رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات امروز مدعی میشود که مدیر این کانال بدونِ سند، #تهمت زده و اگر عذرخواهی نکند چارهای جز شکایت نمیماند؛ بنظر میرسد بهترین کار انجام #شکایت_رسمی از سوی وزارت ارتباطات (بجای #تهدید به شکایت) و راضی نشدنِ آنها به انجام #عذرخواهی از سوی مدیر کانالِ مربوطه میباشد تا هم خدایی ناکرده این شائبه در افکار عمومی ایجاد نشود که این ماجرا صرفاً یک بازیِ از پیش طراحی شده و هماهنگ بوده است (و قرارست احیاناً با یک عذرخواهی سر و ته داستان هم بیاید و خبر اصلی تکذیب شود) و هم اینکه بهتر است در نهایت طرفِ مقصرِ ماجرا (هر کسی که میباشد) وادار به پرداختِ هزینهی احتمالیِ کارش شود!!
#باید_پاسخگو_باشند
مهدی قاسم زاده
🔘 اینجا ایران است 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/609288192C7f2d99bc90
⭕️ دور زدن قانون توسط دولت برای پیشبرد لوایح استعماری
🔺مقامات دولتی و حامیان لوایح استعماری FATF این روزها به هر اقدامی دست می زنند تا بلکه بتوانند مانند برجام، لوایح FATF را نیز به نظام تحمیل کنند. لوایحی که یکی از آنها یعنی پالرمو عملا از نظام قانونگذاری کشور خارج شده و تنها کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم مانده که آن هم در ایستگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام متوقف شده و تا مدت دیگری آن هم از دور خارج خواهد شد. اما دولت برای تحمیل این لوایح و رضایت غرب دست به هرکار ممکنی می زند، در آخرین نمونه انتساب دروغ تایید این لوایح استعماری به مقام معظم رهبری توسط اسحاق جهانگیری بود که با تکذیب مجمع تشخیص مصلحت نظام و قوه قضائیه و نهایتا اصلاح و اطلاعیه دفتر جهانگیری ختم شد و کار به جایی نبردند.
🔹اما در اقدام دیگری که از چشم رسانه ها دورماند، دولت با دور زدن قانون برای جلب رضایت FATF ، در آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی، قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را هم ردیف مصوبات شورای عالی امنیت ملی کشور دانسته و آن ها را به عنوان اسناد بالادستی به عنوان مرجع تشخیص معرفی کرده است.
🔺دولت که نتوانسته خواسته های خود که مطالبات FATF است را در قانون بگنجاند، حالا در آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی مصوب 22 مهر 98 هیات وزیران فهرست افراد و نهادهای تحریمی را به گونه ای تنظیم کرده اند که شامل قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل نیز می شود و براساس آن برای موسسات مالی داخلی تعیین تکلیف کرده اند. در آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی، قطعنامه 1373 شورای امنیت سازمان ملل متحد که مربوط به مبارزه با تروریسم است، هم ردیف تصمیمات شورای عالی امنیت ملی قرار گرفته است.
🔹این اتفاق در حالی رخ می دهد که در قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم بیان شده بود که تعیین مصادیق تروریسم منحصرا برعهده شورای امنیت ملی است و متعاقب آن در آئین نامه اجرایی نیز این امر رعایت شد، اتفاقی که رضایت FATF را در برنداشت و در بیانیه های خود به عدم رضایت خود اشاره کرده بود. گویا دولت این بار قصد دارد از آن ماجرا استفاده کرده و حالا که نتوانسته قانون مبارزه با پولشویی را مطابق خواسته ها و مطالبات #FATF تنظیم کند، حداقل در آئین نامه اجرایی قانون مبارزه با پولشویی با دور زدن قانون به دنبال جلب رضایت FATF باشد.
🔺با این اتفاق نه تنها دولت اقدامی روشن برخلاف قانون انجام داده است، بلکه با پذیرش قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل رسما استقلال و حاکمیت کشور را دچار خدشه خواهند کرد. باید مجلس شورای اسلامی و دیوان عدالت اداری هرچه سریعتر به موضوع ورود کرده و طبق قانون اساسی با این تخلف صریح و روشن دولت از قانون برخورد کرده و آن را باطل کنند.
علیرضا فقیهی راد