⭕️ نظر علی علیزاده عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در مورد مکانیسم ماشه :
🔸این روزها از کف خیابان تا اتاق جلسات اندیشکده های سیاسی و امنیتی ایرانی و خارجی تحلیلهای عمومی و تخصصی از سرنوشت برجام تا مکانیسم ماشه و موضع ایران ارائه می شود، اینجانب نیز به صراحت موضع خود را به کرات و صریحا اعلام کرده ام، در این یادداشت هم نکاتی را متذکر می شوم.
۱. ساز و کار حل اختلاف (dispute mechanism) برجام به گونه ای طراحی شده است که در هر صورت و با کمترین بهانه می تواند علیه ایران تفسیر شود. این مساله که چرا در متن برجام موضوع مهم "خروج از معاهده" پیش بینی نشده است غفلت آشکار و مهمی است که متاسفانه صورت گرفته است و به بهانه ای برای آمریکا و ادعاهای استعماری اش تبدیل شده است.
۲. درست است که سه کشور اروپایی و چین و روسیه تفسیر آمریکا در بازگشت تحریم ها را نمی پذیرند و متکی به ادبیات اخلاقی و حقوقی میتوان گفت که آمریکا حق بهره گیری از مکانیسم ماشه را ندارد اما به جرات می توان ادعا کرد که با این استدلال های زیبا برای ملت ایران آبی گرم نمی شود.
۳. آنچه که روشن است اینکه آمریکا در قالب تحریم های ثانویه یا یکجانبه شش قطعنامه بیش از ۱۳۹۲ بویژه قطعنامه مهم و جامع ۱۹۲۹ را اعمال خواهد کرد. از آن جایی که ماهیت اقتصاد سرمایه داری اروپایی و مبتنی بر شرکت های خصوصی و غیر دولتی است، بیانیه کشورهای اروپایی در عمل ارزش چندانی ندارد. مگر آنکه اروپا در عمل و به صورت ملموس در مراودات بانکی و اقتصادی و خرید نفت ایران مشارکت کند که تصور چنین اقداماتی از اروپا حتما چیزی جز توهم نخواهد بود، بویژه آنکه اروپا چهار سال گذشته با بازی هایی چون خط ویژه مالی یا اینستکس عملا دستگاه دیپلماسی کشورمان را به سخره گرفته است و ما هم ساده دلانه منتظر آغاز به کار این فرآیند هستیم.
۴. در این یادداشت نمیخواهم سویه نقادی را به سوی برجام، دولت روحانی یا دستگاه دیپلماسی بگیرم اما یک نکته را مصرانه متذکر می شوم که نامه سه کشور اروپایی و گفتار درمانی اروپاییها را دستمایهی تدلیس و غسل تعمید اروپاییها قرار ندهید، در تحلیل رفتار اروپا و آمریکا به صورت شفاف به مردم توضیح دهید که اروپا و آمریکا گرچه در گفتار متمایز اما در عمل جبهه واحدی علیه ملت ایران هستند و در ادامه هم خواهید دید که گر چه تن به تشکیل کمیته ناظر شورای امنیت برای اعمال تحریم ها نمی دهند اما در عمل تابع خزانه داری آمریکا و اوفک خواهند بود. هشدار من به عدم تدلیس در داخل از آن روست که جمهوری اسلامی ایران در روزهای آینده باید تصمیمات راهبردی و مهمی را اتخاذ کند، که اروپا هم مجبور شود نقاب نمایشی اش را کنار بزند و در کنار آمریکا بایستد.
🔹با اسنپ بک جنازه برجام به خاک سپرده می شود. بدیهی است که برای ایران ماشه دور جدیدی از اقدامات چکانده میشود که حداقل آن برگشت کل چرخه هسته ای ایران به قبل از سال ۱۳۹۲ می باشد.
⭕️ آرزوی زائری و پاسخ حمید رسایی!
🔹محمدرضا زائری: آرزو دارم زنده باشم و روزي را ببینم که در جمهوري اسلامي وزیر راه فقط راجع به جاده ها حرف بزند و رییس راهنمایی و رانندگی در باره سرعت مجاز صحبت کند و فرمانده سپاه از مقاومت و بازدارندگی سخن بگوید و دادستان فقط پیرامون قوانین حقوقی و جزایی مصاحبه کند، روحانیت هم حديث و قرآن بخوانند!
🔸حمید رسایی : جناب زائری ! اگر آرزوی خوبی است و واقعا راست میگوئید، پس به عنوان کسی که در لباس روحانیت است، لطفا فقط قرآن و حدیثتان را بخوانید و درباره مطالب دیگر اظهار نظر نکنید. قرائت قرآن را هم اول از این آیه شروع کنید : کبُرَ مَقتاً عِندَاللهِ اَن تَقُولوا مَالَا تَفْعَلُونَ
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خانم دکتر لباف، متخصص زنان و زایمان :
در دوره ی رزیدنتی(تخصص) به ما گفته بودند زنانی را که بارداری دوم یا سومشان است، بطور مخفیانه عقیم کنید!
🔺کلیپی کوتاه و تکان دهنده از خیانت جبران ناپذیر دهه ی ۷۰
#خیانت_کنترل_جمعیت
⭕️ آمریکا وزارت دفاع ایران رو تحریم کرد.
کاش سه سال پیش به روحانی رای میدادیم، زبون دنیا رو بلد بود میرفت مذاکره میکرد همه تحریمها بالمره لغو میشد.
⭕️ واقعا امام راست گفته امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه
همه غلط هارو مسئولین خودمون دارن میکنن ..
دمشون گرم نزاشتن حرف رهبرشون رو زمین بمونه ..
⭕️ سردار شکارچی سخنگوی ارشد نیروهای مسلح :
به هر کشوری که مقابل رژیم تروریست آمریکا صف آرایی کند کمک میکنیم.
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشت پرده واردات ۷۰۰ پورشه توسط پیرزن روستایی
رییس اتاق بازگانی ایران و چین :
به جای فرد با نفوذی که پشت ماجراست، پیرزن را معرفی میکنند. تنها چیزی که میشود گفت این است که : خودتانید.
⭕️ شب گذشته کارخانه لبنیاتی میهن در اسلامشهر دچار آتش سوزی گسترده شد
گفته میشود خسارتی که به این کارخانه وارد شده بسیار بالاست.
چندی پیش این کارخانه اعلام کرده بود که این کارخانه در تولید کره به طور کامل خودکفا شده و قادر است نیاز کشور در این زمینه را به طور کامل تامین کند.
قابل ذکر است که این کارخانه صادرات گستردهای به کشورهای منطقه داشت و از این طریق برای کشور ارزآوری میکرد.
احتمال سابوتاژ اقتصادی در این کارخانه چقدر است؟ چقدر احتمال دارد این حادثه عمدی و برای زمین زدن تولید داخلی کشور باشد؟
⭕️ با یک انقلاب اجتماعی در جهان مواجه هستیم که توسط شبکه های اجتماعی شکل گرفته است.
شبکه های اجتماعی تبادل فرهنگی و اجتماعی بین مردم جهان را افزایش داده و سطح آگاهی مردم افزایش پیدا کرده است.
دیگر دوران مونولوگ و سخنرانی های ایدئولوژیک یک طرفه در امثال صداوسیما به پایان رسیده است.
ابراهیم فیاض
⭕️ خلاصه آنچه بر بورس گذشت :
حقوقیهای وابسته به دولت و شبهدولتیها، در ۶ماهه نخست امسال، ۵۰ هزار میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.
و اکنون سهمی را که در قله فروختند، حاضر به خرید آن پس از ۷۰ % اصلاح هم نیستند.