💢پیرامون گزینه #استیضاح روحانی
🔻 با داغ شدن بحث استیضاح روحانی شاهد بودم برخی از دوستان با خوشحالی زائدالوصفی به استقبال این خبر در فضای مجازی رفته اند.
🔻در این خصوص بیان چند نکته را لازم دارم:
1⃣ بارها گفته و نوشته ام که نسبت به سوء مدیریت ها دل پردردی دارم و داریم ؛ مع الوصف دوستان عزیز با نهایت احترام به حامیان و بانیان بحث استیضاح، معتقدم صحبت از گزینه استیضاح در مقطع فعلی حکم کری خواندن های فوتبالی برای تخلیه هیجان های سیاسی و گاهی انتقام گیری دارد و مشکلی به مشکلات خواهد افزود.
2⃣ با طرح بحث استیضاح ریل مطالبات ملت را عوض نکنید. مطالبات ملت فعلا اقتصادی است.
3⃣ طرح بحث استیضاح در شرایط فعلی که دشمن با هدف تفرقه افکنی بر طبل تحریم ها می کوبد پالس های خلاف مصلحت انقلاب به معماران خارجی تحریم خواهد داد و آنها را برای رسیدن به سناریوهای دوقطبی سازی و....امیدوار خواهد کرد. بسیار بسیار دقت شود.
4⃣ بحث از استیضاح در پسابرجام خلاف تصریح فرمایشات رهبری و سیره امام راحل است. ( فعلا مجال بحث نیست ولیکن به فرمایشات اخیر رهبری و به سیره امام در خصوص بنی صدر رجوع شود. در فرصت های بعدی خواهم نوشت)
5⃣ امروز حرف از استیضاح زدن همان است که مشاوران نام #آشنا در دولت تدبیر میخواهند. آنها دنبال خوراک های حاشیه ای برای برچسب زنی و متلک پرانی در جنگ های توئیتری هستند.
6⃣ با عبور از درست یا نادرست بودن بحث استیضاح به خاطر سوء مدیریت ها نبایست فراموش کنیم که هر سخن حق جایی و هر نکته مکانی دارد!!!
7⃣ همیشه این دولت سر کار نیست. لوث کردن بحث استیضاح در آینده تبعات بسیار منفی خواهد داشت و جایی برای دفاع نخواهد گذاشت. هر چند با هیچ دولتی عقد اخوت نداریم لیکن برادران ناتنی در آینده آدرس این روزها خواهند داد..!!!
8⃣ پس وظیفه ما چیست؟ به شدت معنقدم در شرایط فعلی بزرگترین فتنه دشمن #فتنه_زرد یا همان #ناامید_سازی با حول محور تفرقه و بدبینی و القاء یاس است.
دشمن از ظرفیت کنشگرانی داخلی برای تین فتنه بیشترین سهم می برد:
🔹دولت با سوء عملکرد
🔹برخی از منتقدان با نقدهای غیرمنصفانه در قالب رقابت های سیاسی
🔹انقلابی نمایان با رفتارهای نابخردانه
دقت کنید در روزهای آتی طرح بحث استیضاح در صدر تحلیل های رسانه های بیگانه خواهد نشست.
در شرایط فعلی بایست با وحدت و همدلی و تکرار مطالبات اقتصادی و پرهیز از حرف های حاشیه ای نه تنها بحث استیضاح شود بلکه اصرار به ماندگاری و پاسخگویی دولتی باشد که در مناظرات ناجوانمردانه به رقیبان و دولت قبل می تاخت.
9⃣ تاکید میشود در این شرایط حساس بیان مطالبات بایست بسیار هنرمندانه مطرح شود. گاهی برخی هیجانات و جو دادن ها در فضای مجازی با سنگ پرانی های اعتشاشات خیابانی برابری میکند. هر دو سنگ هایی است که در خیابان انقلاب پرت میشود!!
🔹صدالبته یقین دارم برخی دوستان از یادداشتم دلخور خواهند شد؟ لیکن دغدغه حفظ انقلاب اولی بر همه ی دلخوری هاست. پیشاپش اراداتم را پیشکش حضورتان میکنم.
✍ #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
توییت روز: بیرانوند پسر دوست داشتنی ماست. اما الگو ساختن از او رویای دروغ سرمایه داری آمریکایی است. رویای درخشیدن برغم ناعادلانه ترین شرایط و از رفتگری بیرانوند و از یتیمی استیو جابز شدن.
نه! در جامعه ناعادلانه نود و نه درصد بیراوندها مثل علف هرزی گم میشوند و هیچ نمیشوند. به خاطر بیروانوندهای فراموش شده جامعه را عادلانه کنیم.
🔸 داستان بیرانوند، این پسر دوست داشتنی ایران، این خطر را هم دارد که این امید کاذب را در میان افراد در شرایط ناعادلانه و پر از تبعیض شان ایجاد کند که انها یعنی مستضعفین هم میتوانند با عبور از همه موانع ساختاری به قله ها برسند.
🔹ولی خطر این نوع نگاه، خطر این نوع رویای آمریکایی، فردگرایی بیشتر و تبدیل جامعه به اتم های جداگانه و افرادی غیرسیاسی شده ای است که هریک به دنبال موفقیت و بهبود وضعیت شخصی و فردی خویش است. در نهایت از هر صد نفر یک نفر لاتاری و بلیت بخت ازمایی را برنده میشود و وضع دیگران همانقدر که قبلا هم ناعادلانه بود، ناعادلانه میماند.
🔸 رویای آمریکایی یا رویای سیندرلا شدن یا رویای ورزشکاری از زاغه و حلبی اباد برخاسته، همان است که اجازه میدهد نسل بعد از نسل، بی عدالتیهای ساختاری را تحمل کنیم به این امید که ما قربانی و بازنده این بیعدالتی بنیانی نخواهیم بود و همسایه مان هزینه این بی عدالتی را خواهد داد. این امید غیرانسانی که دیگران میبازند و ما برنده این وضعیت جنگل مانند خواهیم بود که تنها قویترینها حق بقا و رشد دارند. وضعیتی که اگر کسی موفق نشد هم تقصیر خودش است و تنبلی و تلاش نکردن خودش و نه تقصیر شرایط غیرانسانی و ناعادلانه اقتصادی و اجتماعی.
🔹 بماند که در چنین وضعیتی بسیاری برای بیرانوند شدن حاضرند پای خود را روی شانه های دیگران هم بگذارند. جامعه ای که هر فرد برای تک ستاره موفق شدن و بیرانوند شدن خیز برمیدارد گاهی به جای قهرمان معصوم دروازه ملی ما، بابک زنجانی و خاوری تولید میکند.
🔸 اما نگاه ما در انقلاب اسلامی نه تک ستاره شدن که عادلانه کردن شرایط جمعی ما بود. یعنی در انقلاب ما چنان روح جمعی داشتیم که میدانستیم کامیابی و سعادت ما تنها بواسطه کامیابی و سعادت «همه» به دست می اید. یعنی کامیابی ما وقتی بوجود می اید که اصلا مناطق محرومی باقی نماند که حالا یک نفرشان بخواهد ستاره شود.
🔹انقلاب ما را از رویای آمریکایی سیندرلا شدن و رویای دستفروشی که میلیاردر میشود بیدار کرد و ما خواهان زیر و رو کردن تمامیت وضعیت و کلیت شرایط تبعیض شدیم ولی بعد از چند کش و قوس انگار دوباره به خواب رفتیم و به بیعدالتی خو کردیم.
🔸پانوشت: داستان چگونه بیرانوند شدن مهم است. اما نه برای الگو شدن. که برای شرمگین شدن. اینکه برغم انقلاب هنوز مناطق محروم داریم و اینقدر امکانات در کشورمان نامتوازن توزیع شده است.
✍علی علیزاده
⭕️ چرا در بازی پرتغال،کیِروش وارد زمین نشد؟!
🔸دیشب و در بین بازی ایران با پرتغال، قطعا به ذهن کسی نیامده است که چرا آقای کارلوس کیِروش برای برد ایران و کمک به بازیکنانش وارد زمین نشده است؟! چراکه سرمربی قبل از آغاز بازی توصیه های لازم را به افراد حاضر در تیم کرده و حتی در حین بازی هم در کنار زمین توصیه های لازم را به گوش بازیکنان می رساند اما هیچ انسان عاقلی توقع ندارد که سرمربی در حین بازی وارد زمین شود حتی اگر بازیکنانش بدترین نوع بازی را ارائه دهند!
🔹سرمربی هدایت کننده است نه بازی کننده!
🔸اما جالب است که بدانید به مدد رسانه های فریبنده و مزدور دشمن و پیاده نظام داخلی او که غربگرایان باشند این شبهه بطور جدی مطرح و به شبهه روز تبدیل شده است که چرا رهبری مشکلات را حل نمیکند؟!
🔺جدای از اینکه در خیلی از موارد رهبر معظم انقلاب بصورت جزئی و مصداقی در اشتباهات مسئولین ورود کرده و مسیر را اصلاح کرده اند که نمونه های متعدد فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دارد؛ اما برخی از افرادی که در مواجهه با سوال تیترِ این متن، لبخند عاقل اندر سفیه میزنند به این شبهه دامن میزنند که چرا رهبری مشکلات را حل نمیکند!؟
🔹امام امت هدایت کننده امت و حکومت است نه مجری؛ اجراء، تقنین، و قضاوت، به سه قوه مجریه و مقننه و قضاییه واگذار شده و رهبری هم قانونا اجازه دخالت ندارند و هم عرفا، دقیقا مانند عدم اجازه دخالت سرمربی در صورت بد بازی کردن تیم در بین بازی!
✅ مردم باید بدانند که به همین سادگی با ترفندهای رسانه ای مورد فریب دشمن واقع میشوند بنابراین باید با هوشیاری و دقت، با شبهات و فضاسازی های رسانه ای مواجه شده و مراقب باشند تا در زمین دشمن حرکت نکرده و هر محتوا و خوراک فاسدی را به ذهن و اندیشه خود راه ندهند!
✍ حمید قدیری
🖋
✍《 #سیاسی 》
▫️ترکیه ۱۳۲ نفر را به ظن مشارکت در کودتا بازداشت کرد
⭕️مقامات ترکیه دستور بازداشت ۱۳۲ نفر از شهروندان عمدتاً نظامی این کشور را به ظن مشارکت در کودتای نافرجام ۲۰۱۶ صادر کردند.
🔻ترکیه بیش از یک ساله که بعد از اون کودتا هنوز داره اون افرادی رو که توی پیاده رو هم راه میرفتن بازداشت میکنه
🔻توی جمهوری اسلامی طرف توی سال ۸۸ باعث آشوب و خسارت مالی و معنوی شده راست راست راه میره فحش رو از بالا به پایین مملکت میگیره ... شمال هم میره ... نوشابشم میخوره ... کسی بهش حرف نمیزنه ...
#دموکراسی_زیادی
"سورنا"
🇮🇷
✍《 #سیاسی 》
⭕️دیپلماسی حرفهای جواب داد!؟
▫️جهانگیری، معاون اول روحانی در جلسه غیرعلنی مجلس: دیگر چین و روسیه هم به ما کمک نمیکنند
🔻" #مردم_یادتان_هست"؛ "سیاست خارجی، شناخت دنیا را میخواست"؛ "بعدِ برجام هر روز یک گشایش ایجاد میشود"
🔻 ۴ تیر ۹٧ | بهروز بنیادی، نماینده اصلاحطلب: دیروز در جلسه غیرعلنی مجلس، اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی هشدار داد، در آستانه یک «جنگ اقتصادی» قرار داریم و شرایط در آینده بهمراتب سختتر خواهد شد؛ برخی کشورها که در عرصه سیاست بینالملل دوست ما شناخته میشدند مثل برخی کشورهای همسایه و حتی #چین، #روسیه و کشورهای اروپایی، امروز دیگر #نمیتوانند به ما #کمک کنند - اعتماد
🔻 ۱۹ خرداد ۹۵ | #حسن_روحانی درباره تفاوتهای بعدِ برجام و قبلِ برجام توضیح میدهد: قبلِ برجام هر روز یک مشکل برای ما ایجاد میشد، بعدِ برجام هر روز یک #گشایش ایجاد میشود - ایسنا
🔻 ۹ خرداد ۹۲ | حسن روحانی: ای امان، ای امان از شعارهای بیمحتوا؛ سیاست خارجی شناخت دنیا را میخواهد، سیاست خارجی شناخت قدرتهای خارجی را میطلبد؛ #والله_العظیم! اگر مشکلات کشور راه حلی نداشت، #کاندیدا نمیشدم - تسنیم
🖋
هدایت شده از مهر و ماه🌙
@mehrOmah
▫️غزل سروده شده ی #امام_خامنه_ای كه برای اولين بار منتشر میشود:
می کند آشفته ام، همهمه ی خویشتن
کاش برون می شدم، از همه ی خویشتن
می کشد از هر طرف، چون پر کاهی مرا
وسوسه ی این و آن، دمدمه ی خویشتن
پنجه در افکنده ام، در دل خونین خویش
گرگ وش افتاده ام، در رمه ی خویشتن
باده ی نابم گهی، زهر هلاهل گهی
خود به فغانم از این، ملقمه ی خویشتن
طفلم و بنهاده سر، بر سر دامان عشق
تا کندم بیخود از، زمزمه ی خویشتن
مست و خرابم امین، بی خبر از بود و است
از که ستانم بگو! مظلمه ی خویشتن
🖋
🔻اهم سخنان کارشناسان در نشست بررسی آخرین وضعیت ورزش کشور در عرصه های "ورزش قهرمانی"، "ورزش حرفه ای"، "ورزش همگانی" و "ورزش تربیتی":
🔹دکتر رضا قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک با تاکید بر «ورزش قهرمانی»:
🔸ایران به لحاظ استعداد در عرصه ورزش از بسیاری کشورهای منطقه و جهان جلوتر است اما متاسفانه هنوز اتصالی بین دستگاه های تصمیم گیر در عرصه ورزش وجود ندارد.
🔸وزارت ورزش پیشگام شود تا استعدادهای فراوان ورزشی را در بین دانش آموزان شناسایی و پرورش دهد.
🔸متاسفانه نظام باشگاه داری در ایران ضعیف است در حالی که یکی از علل پیشرفت ورزش بسیاری از کشورها تقویت نظام باشگاه داری آنها و شناسایی استعدادهای ورزشی آنها از این طریق است.
🔸باید بتوانیم یک نظام حقوقی مبتنی بر کسب درآمد، برای مربیان ورزشی که استعدادهای ورزشی مختلف را شناسایی می کنند ایجاد کنیم.
🔸یکی دیگر از موانع موفقیت های ما در عرصه ورزش قهرمانی این است که قهرمانان ورزشی ما درآمد پایدار ندارند.
🔸مدیریت ورزش قهرمانی باید به کمیته ملی المپیک واگذار شود و مدیران ورزشی کشور نیز باید بر اساس فهم و تجربه ورزشی انتخاب شوند.
🔹دکتر مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و معاون سابق وزیر ورزش با تاکید بر «ورزش تربیتی»:
🔸تا وقتی «سواد حرکتی» را رونق ندهیم و کودکان را از سنین پایین وارد چرخه تربیت بدنی نکنیم نتیجه بهتری نخواهیم گرفت.
🔸متاسفانه سبک زندگی ها به سمتی می رود که تحرک بدنی جامعه کمتر می شود لذا در قدم اول باید «سواد حرکتی» در یک جامعه بیشتر شود و در درجه دوم ورزش دانش آموزی را جدی گرفت تا بتوان به آینده ورزشی کشور امیدوار بود.
🔸هر دانش آموز از ابتدای شروع تحصیل تا زمان فارغ التحصیلی از دانشگاه 12 سال در اختیار وزارت آموزش و پرورش است که متاسفانه هنوز نتوانسته ایم حداکثر استفاده جهت کشف استعدادهای ورزشی دانش آموزان در این دوره 12 ساله را انجام دهیم.
🔸اگر موفقیت هایمان در عرصه های ورزشی سینوسی و غیر پایدار است به خاطر این است که از ظرفیت های دانش آموزی برای استعدادیابی در عرصه ورزش به خوبی بهره نمی بریم.
🔸نباید هیچ سالن ورزشی در کشور دور از مدارس ساخته شود، ولی متاسفانه امروز چنین قاعده ای وجود ندارد و از آن بدتر اینکه 80% سالن های ورزشی کشور از صبح تا ظهر خالی است در حالی که باید دانش آموزان هر مدرسه بتوانند از ظرفیت این سالن ها استفاده کرده و بطور حرفه ای در سالن های ورزشی و نه حیاط مدارس به ورزش بپردازند.
🔹دکتر کاظمی عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران با تاکید بر «ورزش حرفه ای»:
🔸برای حل بسیاری از مشکلات در عرصه ورزش باید اصلاح ساختاری صورت بگیرد.
🔸متاسفانه مدل وزارت ورزش و جوانان در ایران شبیه ساختار ناکارآمد بسیاری از کشورهای منطقه است در حالی که ورزش در بسیاری از کشورها پیشتاز برای جذب گردشگر و حتی رونق اقتصادی است.
🔸در 5 سال آینده اقتصاد ورزش از 500 میلیارد دلار به 800 میلیارد دلار خواهد رسید و در این میان ایران باید تلاش کند تا بتواند از طریق ورزش نیز به اقتصاد خود رونق دهد.
🔸از 600 کد شغلی در جهان در عرصه ورزش، تنها 3 تا آن در ایران فعال است در حالی که پدیده ورزش در جهان امروز باعث رونق اقتصاد و افزایش اشتغال در بسیاری از کشورها شده است. چرا ما از این چنین فرصتی با برنامه ریزی صحیح استفاده نکنیم؟
🔸مثلا در آلمان 500 هزار شغل فقط بر اساس ورزش ایجاد شده که این نشان می دهد می توان با برنامه ریزی صحیح، از فرصت های اقتصادی ورزش در ایران نیز استفاده کرد.
🔹دکتر محمد کاظم واعظ موسوی مدیر مرکز روانشناسی آکادمی ملی المپیک با تاکید بر «ورزش همگانی»:
🔸در ورزش پرورش استعدادها مهم تر از استعدادیابی است.
🔸عدم تبدیل دانش به روش رایچ در باشگاه های ایرانی موجب شده است تا 65% کسانی که شروع به ورزش می کنند بعد از 6 ماه نخست این کار را رها می کنند در حالی که این آمار در دنیا 50% است.
🔸هر فردی باید در طول هفته 150 دقیقه ورزش کند در حالی که آمار کسانی که در ایران ورزش می کنند از این رقم کمتر است.
🔸افزایش چربی در بدن به خاطر کمبود ورزش که منجر به اخلال و تعجیل در بلوغ جنسی می شود، این پدیده در دراز مدت باعث پایین آمدن سطح سلامت جامعه شده و آسیب های اجتماعی را افزایش خواهد داد.
🔹 دکتر مصطفی آجرلو مدیرعامل سابق باشگاه تراکتورسازی:
🔸ورزش یک پدیده تک بعدی نیست و باید برای ابعاد مختلف آن در جامعه فکر کرد و برنامه داشت در غیر این صورت بسیاری از فرصت های آن به تهدید تبدیل می شود.
#دولت_سایه
کانال رسمی دکتر جلیلی
#محرمانه
🔹بازخوانی ماجرای خانه ۱۰۰۰ متری که هاشمی با ۹۸.۵ درصد تخفیف به میرحسین موسوی داد
🔻میرحسین موسوی در سال ۷۱منزلی با مساحت نزدیک به ۱۰۰۰متر آن هم با ۹۸.۵ درصد تخفیف! از هاشمی رفسنجانی دریافت کرده است.
🔻شاید زمانی که هاشمی رفسنجانی در سه دهه قبل «دزدی و اختلاس» را امری طبیعی می دانست، فکرش را هم نمی کرد که روزی برسد که این تفکر در بین اطرافیان خود آن قدر گسترش پیدا کند که بعدها از مفسدان اقتصادی با عنوان«ذخیره انقلاب» نام برده شود. با این وجود به جرئت می توان گفت که فساد سیتسمی و رانت اقتصادی یک شبه به وجود نیامده است و سالها قبل بذر آن در تفکر برخی از مدیران کاشته شده است که امروز میوه فاسد آن خود را نمایان کرده است.
🔻برای بررسی اولین نشانه ها از تولد این تفکر در میان مسئولان، باید به زمانی برگشت که دولت سازندگی بر روی کار آمده بود. همان زمان بود که اولین سخن ها از لزوم تجمل گرایی به گوش می رسید. تأثیر منفی این نگاه بیش از هرکس متوجه مسئولین و خواص شد و آنها تحت تأثیر رئیس دولت وقت که یک روحانی بود و لابد حرفهایش مستند شرعی! هم داشت، مسابقه در امر تجملگرایی و ثروتاندوزی را آغاز کردند. در چنین فضایی بود که ماشینهای لوکس زیر پای مسئولان قرار گرفت و سکونت در خانههای مجلل شمال شهر برای مسئولان رفتهرفته عادی شد و گروهی از عناصر سابقاً انقلابی چرب و شیرین دنیا بهشدت زیر زبانشان مزه کرد.
🔻درست همان سالهایی که هاشمی در خطبه های نماز جمعه از «مانور تجمل» سخن میگفت، برخی از مسئولان نیز به این دعوت لبیک گفته و به میدان آمدند تا بتوانند زمینه تجمل گرایی خود را فراهم کنند. یکی از مطرح ترین افرادی که در این باره به میدان آمد میرحسین موسوی بود. موسوی در سال 71 در راستای پیاده سازی برنامه رئیس دولت سازندگی برای ارائه چهره ای «جذاب»! از انقلاب اسلامی منزلی با مساحتی نزدیک به 1000 متر آنهم با 98.5 درصد تخفیف! از هاشمی دریافت کرد.
🔻مساله ای که سالها بعد در سال 88 در نامهای که فاطمه رجبی خطاب به موسوی منتشر کرده بود نمایان شد. در این نامه برخی تناقضات و ابهامات در خصوص عملکرد و مواضع موسوی مورد اشاره قرار گرفته بود. از جمله بحث ساده زیستی و منزل مسکونی میرحسین. رجبی نوشته بود: «موسوی سادهزیست است!؟ کدام سادهزیستی؟... اگر موسوی در کاخنشین یا شاهنشین جماران سکنی ندارد، معنایش سادهزیستی است؟ روزی با ماشین، مسافتی را از پشت یک دیوار در منطقه پاستور طی کردم، به من گفته شد این مسافت دیوار خانه مسکونی موسوی است! به عمل کار بر آید به سخندانی نیست».
#ویلاییها
#ادامه_دارد...