⭕️ به استناد قانون اساسی آمریکا هرکسی دست به شورش علیه کشور بزند از تمام سمت های لشکری و کشوری محروم خواهد شد و مخالفان ترامپ بر این اساس میخواهند وی را از آینده سیاسی آمریکا حذف کنند.
❗️اگر این قانون درباره عوامل #فتنه ۸۸ اجرا میشد چند نفر از مدیران فعلی از سمت خود برکنار میشدند؟
⭕️ هدف برجام پلاس گرفتن مولفه های قدرت از ایران است.
جو بایدن رییس جمهوری منتخب آمریکا از زمان مبارزات انتخاباتی خود وعده داد که در صورت راه یافتن به کاخ سفید، به توافق هسته ای با ایران بازگردد. اکنون که پیروزی بایدن مسجل شده اطرافیانش نیز به بازگشت به برجام تاکید دارند اما نحوه بازگشت به برجام می تواند به گونه ای باشد که درنهایت منجر به تولد توافق ثانویه ای شود که به آن برجام پلاس می گویند.
هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان چهاردهم آذرماه در خصوص افزودن مفاد بیشتر به برجام گفت: «ما به نوعی برجام پلاس نیاز داریم که مطابق با منافعمان باشد. ما از ایران انتظارات روشنی داریم نداشتن سلاح هسته ای و نداشتن برنامه موشک های بالستیک که کل منطقه را تهدید می کند. علاوه بر این، ایران باید نقش دیگری را در منطقه ایفا کند.»
با توجه به صحبت های وزیر امورخارجه آلمان و دیگر سخنانی که این اواخر از زبان آمریکایی ها و برخی از مقامات کشورهای حاشیه خلیج فارس می شنویم می توان فهمید بازگشت آمریکا به برجام و اجرای تمام تعهداتش بی شرط و شروط نیست.
این بازگشت می تواند به دوشکل صورت گیرد، شکل اول که بعید است عملیاتی شود این است که رییس جمهوری جدید آمریکا اعلام کند هرگونه تعلیق تحریم ها وبازگشت واشنگتن به برجام منوط به آمدن ایران به میز مذاکره به سر برنامه موشکی و فعایت های منطقه ای ایران است.
شکل دوم این است که بایدن اعلام کند که به توافق هسته ای بازگشته است و قدری از تحریم ها علیه ایران را تعلیق کند و برداشته شدن بیشتر تحریم ها را به محدود کردن برنامه موشکی و فعالیت های منطقه ای و مذاکره برسرآنان وابسته بداند که این گزینه محتمل تر است.
اگرچه حسن روحانی هرگونه مذاکره مجدد برسر برجام و افزودن مفاد بیشتر مانند دائمی شدن برخی از محدودیت ها را منتفی دانسته است اما این اواخر زیاد نمی توان به سخنان او اطمینان داشت. باید به این نکته توجه داشت که ما همه ی این امتیازات را به طرف مقابل دادیم تا تحریم ها رفع شود حال با گذشت بیش از چهارسال نه تنها این تحریم ها رفع نشده بلکه بیشتر هم شده است. بنابراین به هیچ عنوان نباید به وعده های طرف مقابل اطمینان کرد همانطور که در برجام اعتماد کردیم و نتیجه آن را نیز دیدیم.
می گویند ابهام قدرت می آورد. در برجام سعی شد با محدود کردن برنامه هسته ای ایران و افزایش بی سابقه میزان بازرسی های آژانس انرژی اتمی از مراکز هسته ای نگرانی و ابهام کشورهای غربی و اسراییل که خود دارنده سلاح هسته ای هستند، از اینکه ممکن است ایران سلاح هسته ای بسازد رفع شود.
در برجام پلاس تلاش می شود تا ایران را ایزوله کنند. با محدود کردن فعالیت های منطقه ای ابتدا دست و پای ایران را در خاورمیانه قطع کنند و سپس با محدودیت های موشکی سایه تهدید ایران را از سر اسراییل بردارند.
آیا برجام پلاس همان خواسته ی ترامپ نیست؟
نجوا
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ناوبندر مکران به روایت خبرنگار شبکه العربی :
این ناوبندر که به زودی به اقیانوس هند اعزام میشود، یک پایگاه دریایی است که تعداد زیادی پهپاد، بالگرد و سامانه های پدافندی با خود حمل میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هر چه سریعتر چراغ گردسوز و آفتابهها رو آماده کنین
🔸روحانی چند وقت پیش گفت علت اعتماد مردم به ما اینه برق مردم قطع نمیشه.
🔹خیلی حرف عجیبی به نظر میرسید اون موقع که الان دیگه عجیب به نظر نمیرسه.
🔸 روحانی تو این خبر گفته آب هم قطع نمیشه، ملت آفتابهها رو پر کنید.
⭕️ امروز بابت اجرای غیرقانونی #توافق_پاریس ،از دولت به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی شکایت کردم.
سید یاسر جبرائیلی
⭕️ #کنگره آمریکا یا پادگان نظامی؟
آمادهباش آمریکا برای مقابله با آشوب داخلی
همزمان با برگزاری جلسه بررسی استیضاح ترامپ، نیروهای گارد ملی هم در ساختمان کنگره مستقر شده و هم در بیرون در حال گشت زنی هستند.