وزیر ارتباطات: یک میلیون نفر کلاً تلگرام را از گوشی خود پاک کردند/حدود ۷ میلیون نفر پیامرسانهای داخلی را نصب کردهاند.
🖋
در 9دی 315 ام می خوانید:
🔰 دلار 7 هزارتومانی؛ نتیجه برجام
🔸نقش بیست ساله سیاستهای نئولیبرالی در ایجاد شرایط اقتصادی فعلی
🔸 دکتر شهریار زرشناس
✅ اگر ما به روند مذاکراتی که جریان غربگرا و نولیبرال از سال 92 دنبال می کردند نگاه کنیم و حتی چند ماه زودتر از آن از نیمه دوم سال 91، مشاهده می کنیم که استراتژی اصلی و ادعای این طیف این بود که از طریق همگرایی و انطباق با نظام جهانی که در عمل به حذف در نظام جهانی می انجامد، می توان مشکلات اقتصادی کشور را حل کرد.
✅برجام میوه چنین رویکردی است و اکنون می توان درس ها و عبرت های متعددی از شرایط فعلی و سرانجام برجام گرفت؛
🔸نکته اول اینکه مسائل و مشکلات اقتصادی امروز جامعه ایران در چند دهه اخیر کشور بی سابقه است. وضعیت اقتصادی امروز حتی در تاریخ اقتصاد شبه مدرن ایران هم بی سابقه است.
🔸نکته مهم دیگر اینکه همین شرایط بد اقتصادی، نتیجه مستقیم اجرای سیاست های نولیبرالی است، یعنی نتیجه مستقیم بیش از بیست سال نولیبرالیزاسیون اقتصاد ایران است که از سال 68 به طور مشخص شروع شد.
✅با توجه به این دو نکته، رویکردی که مدیران تکنوکرات بوروکرات و نولیبرال ما از سال 92 در پیش گرفتند مبنی بر حل این مشکلات از طریق به قول خودشان تعامل سازنده با جهان که چیزی جز وادادگی نبود، از ابتدا مشخص بود که به جایی نمی رسد. امروز هم ثابت شد که راه حل آقایان کاملا غلط بوده است. چرا که نولیبرال ها برای حل مسائل و مشکلاتی استراتژی مبتنی بر وادادگی طراحی کردند که خودشان مسبب آن مشکلات بودند!
✅از سوی دیگر پذیرش سلطه جهانی کاملا با آرمانگرایی انقلاب اسلامی و همچنین با استقلال و منافع ملی کشورمان در تضاد و با واقعیات جامعه ایرانی ناسازگار بود. الان مردم ما به تجربه دریافتند که نسخه نولیبرالی برای ایران، نتیجه ای جز ظلم و وابستگی نداشته و در صورت تداوم آن ما بیش از پیش از عدالت دور خواهیم شد، فاصله طبقاتی روز به روز افزایش یافته و رانتخواری مدیران اشرافی مآب تداوم می یابد. از سوی دیگر مشکلات اقتصادی اکثریت مردم همچنان حل نشده باقی خواهد ماند.
✅تداوم حاکمیت نگاه های نولیبرالی حتی می تواند به بی ثباتی های اجتماعی و خطرات امنیتی و سیاسی و اغتشاشات منجر شود. بنابراین به نظر می رسد ما باید به طور جدی و در این لحظه تاریخی تامل کرده و یک نوع تجدید نظر را در حرکت های نولیبرالی مطالبه نماییم. این خواسته باید به یک مطالبه فراگیر اجتماعی از مدیران نولیبرال تکنوکرات و نجومی بگیر تبدیل شود.
✅امروز دیگر جامعه باید به مدیران نولیبرال تاکید کند که استراتژی شما در سیاست خارجی علیرغم دادن امتیازات فراوان شکست خورده و نه تنها هیچ نتیجه ای نداشته بلکه کشور را در وضعیت خطرناک اقتصادی و معیشتی قرار داده است که ممکن است استقلال و امنیت ما را هم به خطر بیاندازد. الحمدلله فضای این مطالبه را رئیس بزرگوار مجلس خبرگان اخیرا و با بیانیه خود گشودند و بنظرم رسانه ملی و سایر رسانه ها هم وظیفه شان است که بیایند و مطالبه تجدیدنظر در این سیاست ها را به طور حداکثری دنبال کنند.
✅اگر تا چند ماه پیش نولیبرال ها سعی داشتند تا با عملیات روانی سنگین پیرامون دستاوردهای برجام توهماتی را به جامعه القا کنند که گویی برجام یک نسخه رهگشا برای مشکلات کشور است و یا مدعی بودند که ما می خواهیم از سیاست به اقتصاد سوبسید بدهیم، امروز دلار 7 هزار تومانی به عنوان نتیجه این نگاه پیش روی مردم است. آزموده را تا کی باید دوباره آزمود؟
✅اینکه با خروج آمریکا از برجام و شکست عملی این معاهده، بازهم مدیران تکنوکرات به اروپا دل می بندند یعنی از این تجربه درس نگرفته و قصد تجدیدنظر در این سیاست ها را ندارند. مسئله فقط برجام نیست مسئله ایدئولوژی های نولیبرالی است که مدیران تکنوکرات بوروکرات ما می خواهند به هر قیمتی که شده آن را اجرایی کنند.
✅علت دیگر تمایل این دولت به ادامه برجام با اروپا در این است که این مدیران نگاه مثبتی به انطابق ایران با نظام جهانی داشته و نظام جهانی هم فقط در آمریکا خلاصه نمی شود و اروپا بخشی از آن به حساب می آید. اینها اگر می توانستد تا جای ممکن به آمریکا و به قول خودشان کدخدا تکیه می کردند ما چون می بینند که کدخدا با آنها چنین برخوردی کرده، رفته اند سمت اروپا. انگیزه اصلی را باید در نگاه نولیبرالی آقایان دانست.
✅یک نکته ای که در خصوص قضایای اخیر نباید مغفول واقع شود، این است که ما باید از تجربه برجام برای نقد و تجدید نظر در همه سیاست های نولیبرالی در فرهنگ، سیاست و اقتصاد بهره بگیریم و صرفا در نقد خود برجام محدود نمانیم.
هفته نامه ۹ دی
🖋
در 9دی 315 ام می خوانید:
♻️ تصویب FATF؛ شرط اروپا برای مذاکره با ایران
🔸با خروج آمریکا از برجام، توافقی باقی نمانده است که برای ادامه آن مذاکره کنیم!
🔸حجت الاسلام حمید رسایی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی یزد، پس از بیان خلاصه ای از روند مذاکرات هسته ای از سال 82 تا کنون و استراتژی جریانات غربگرا در گره زدن مشکلات کشور به مذاکره با آمریکا، به تحلیل شرایط فعلی برجام پرداخت.
🔰عالیترین مقام اجرایی کشور معترف است که همچنان با گونی پول جابجا میکنیم
رسایی در تشریح شکست سیاست برجامی دولت گفت: طی چند ماه گذشته عالیترین مقام اجرایی کشور به این موضوع اشاره کرد که همچنان با گونی پول جابجا میکنیم و محدودیتهای بانکی و ارزی کشور پابرجا است. رئیسجمهور کشور در آبان ماه سال گذشته در مجلس، مذاکره با آمریکا را دیوانگی دانست؛ و حال سؤال ما از دولتمردان این است که ما پیشازاین بارها بدعهدیهای آمریکا و غربیها را دیده بودیم و تجربه مذاکره با آنها را داشتیم چرا به مذاکره و توافقی اینچنینی رضایت دادیم.
🔰مسئولین نسبت به توصیههای رهبری در خصوص مذاکرات و برجام بیتفاوت بودند
رهبر انقلاب در آبان آن سال در سخنانی فرمودند که به مذاکره با آمریکا خوشبین نیستند. این عدم خوشبینی به این دلیل بود که هم طرفهای غربی و آمریکایی امتحان خود را پس داده بودند و هم طرفهای مذاکرهکننده ایرانی در توافق سعدآباد خود را نشان داده بودند و از طرفی اصرار دولتمردان و اینکه آنها سفره مردم و حل معضلات را به نتیجه مذاکرات گرهزده بودند باعث شد تا رهبری اجازه مذاکرات مشروط را به آنها بدهند اما بارها به مذاکرهکنندگان کشور توصیه کردند که نسبت به فریبکاری و حیلههای آمریکایی ها و غربیها هوشیار باشند و هر موقع از مذاکره با آنها ناامید شدند بازگردند. رسایی با تأکید بر اینکه رهبر انقلاب برای پذیرش برجام نیز شروط نهگانهای مطرح کردند، عنوان داشت: مسئولین نسبت به این شروط نهگانه نیز بیتفاوت بودند و بهجای آن امضای کری را تضمین دانستند.
🔰با خروج آمریکا از برجام، هیچ اعتباری برای برجام باقی نمانده است
مطابق قوانین بینالملل اگر یکی از طرفهای توافق از توافقی خارج شود، آن توافق فاقد ارزش است، با خروج آمریکا از توافق برجام که صریحاً بسیاری از بندهای این توافق مربوط بهطرف آمریکایی است، در حقیقت توافقی وجود ندارد که برای ادامه آن بخواهیم با اروپاییها مذاکره کنیم. وی با تأکید بر اینکه خروج آمریکا از برجام و مواضع طرفهای غربی در خصوص برجام تکمیلکننده یکدیگر و بخشهایی از یک پازل است، عنوان کرد: همه آنها به دنبال محدود کردن صنایع موشکی ایران، جلوگیری از نفوذ منطقهای کشور و به مذاکره کشاندن مسئولین کشور در خصوص بهانه بیاساس حقوق بشر هستند.
🔰تصویب FATF شرط اروپا برای مذاکره با ایران
اروپا هم به دنبال گرفتن امتیازات جدید و اعمال فشار و محدودیتهای بیشتر به کشور است و مجدداً برخی مسئولین به دنبال ایجاد شرایطی برای پذیرش این محدودیتها هستند. تصویب FATF در کشور، که در روزهای اخیر پروسه آن در مجلس پیگیری شد نیز از شروط و مقدمات اروپاییها برای مذاکره با ایران است که تصویب آن باعث میشود تا شرایطی بهمراتب بدتر از برجام به کشور تحمیل شود و معضلات دوچندان شود.
هفته نامه ۹ دی
🖋
🔴سوال از رییسجمهور فردا قرائت میشود
🔹نماینده قم در مجلس از اعلام وصول طرح سؤال از رئیسجمهور در جلسه علنی فردای مجلس و قرائت متن سؤال از روحانی در نشست علنی خبر داد و گفت: طبق قانون رئیسجمهور یک ماه پس از اعلام وصول سؤال فرصت دارد برای پاسخگویی در صحن علنی حضور یابد.
#استیضاح
🖋
🔴سبک سازماندهی جدید آشوبها
🔷کامیون دارا جمع شدن افزایش کرایه خواستن از دولت . اسنپیا جمع شدن افزایش قیمت سرویس خواستن . امروز مرغ دارا جمع شدن افزایش قیمت خواستن . بعد قیمتارو که بردن بالا، باز همه مردم جمع میشن به گرونی اعتراض میکنن...
😐بعد ۶ تا وزیر در نامه ای فوری به رئیسجمهور خواستار رفع فیلتر از توییتر میشن....
توییتر همون شبکه سازماندهی آشوب در فتنه ۸۸ بود ..
🖋
🔴انتقاد شدید یک دانشجو از قوه قضائیه در حضور رهبر انقلاب
🔴معتمدینژاد: شکاف میان دارندگان و محرومان از مسکن بیشتر میشود
🔺دبیر اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در محضر رهبر معظم انقلاب:
🔹هنوز مسئله مسکن حل نشده است و هر روز اجارهنشینها به دره فقر سقوط میکنند و شکاف میان دارندگان و محرومان از مسکن بیشتر میشود.
🔺طبق فرمایش شما در سال گذشته «قوه قضائیه باید پرچمدار حقوق عمومی در جامعه شود و در هر زمینهای که لازم بود، از حقوق مردم با قدرت دفاع، و با متخلفان و قانونشکنان مقابله کند.»
🔺چرا تاکنون هیچ دادگاه مؤثری برای استیفای حقوقِ کارگران شلاقخورده آقدره، کارگران جانباخته معدن یورت، معلمان معترض، مالباختگان مؤسسات مالی، دانشجویان آواره دانشگاه صنعت نفت، رانندگان و کامیونداران، کارگران فولاد و هپکو و المهدی و صدها مورد دیگر برگزار نشده است؟!
🔺امروز عدم شفافیت بلای جان قوه شده است. آرا قضات شفاف نیست؛ رئیس دستگاه قضا مدتهاست که وعدهی انتشار اسامی و تصاویر قضات فاسد را دادهاند، ولی هنوز خبری نشده.
🔺عدم شفافیت باعث شده مفسدین بهجای مستضعفین احساس امنیت کنند و اعتماد عمومی به قوه قضائیه سلب شود./فارس
🖋
🔴واردی: عدهای با ناامیدی از کاخ سفید به کاخ الیزه و باکینگهام دخیل بستهاند
نماینده بسیج دانشجویی در محضر رهبر انقلاب:
🔺وجه تمایز میان حضرت امام با آنانی که پس از حاجت نگرفتن از آستان کاخ سفید، حال به پنجرههای کاخ الیزه و باکینگهام دخیل بستهاند و توسل به «اروپای آزمونپسداده» را تجویز میکنند، تفاوت در دستگاه محاسباتی است.
🔺روی کار آمدن مجلسی که بیشتر شبیه باشگاه احزاب است تا خانه ملت و شاید بیراه نباشد اگر بیاهمیتی مسئولین دو قوه دیگر به امر مهم پاسخگویی و اقناع مردم را نتیجه چنین عملکردهایی در نماد مردمسالاری کشور بدانیم.
🔺اگر در عرصه جنگ نرم کوتاهی کنیم در حق مادران، همسران و فرزندان شهدای مدافع حرم خیانت کردهایم.
🔺چرا صدا و سیما جایی را ندارد تا دانشجویان به دور از هیاهوی جناح بازی ها در میان مردم روشنگری کنند؟!
🔺نمازجمعه ای که چندسال گذشته خود حضرتعالی دستور حضور دانشجویان برای روشنگری را داده اید با فشارهای مکرر دولتی و غیردولتی در معرض خطر و حذف قرار دارد.
🔺آقاجان برایمان سوال است که این نظام دقیقا شامل چه کسانی می شود که تصمیمات آن هم مخالف صریح بیانات حضرتعالی ست و هم مخالف نظر آحاد مردم بخصوص قشر انقلابی جامعه است!؟
🖋