⭕️ نظری، نماینده خمین :
بالاترین مقامات صنعت برق یعنی معاون وزیر نیرو در امور برق و مدیرعامل توانیر برای انتهای تابستان درخواست بازنشستگی کردهاند و درحال حاضر هیچ انگیزهای برای ساماندهی وضعیت برق ندارند.
به نظر شما از مدیری که تنها به گذشت زمان میاندیشد میتوان انتظار کار در جهت حل مشکلات را داشت؟
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری معاون قضایی دادستان کل کشور از اقدامات مخرب روحانی در روزهای آخر دولت
عمرانی :
🔹 دولت، تمام معادن را در این روزهای آخر به فروش گذاشته است.
🔹 به دوستان گفتم این یک ماه آتش سوزی زیاد داریم.
🔹اوباش را اجیر میکنند که مراکز دولتی را آتش بزنند.
🔹 این سید خدا (رئیسی) با بدهی ۵۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق قرضه روبرو است و این یک قلم از سختی کار رئیسجمهور منتخب است.
⭕️ شاید این دو بیت از قصیده سیف فرغانی از شعرا و مشایخ قرن هفتم و هشتم هجری خطاب به سپاهیان ویرانگر مغول قدری حق مطلب را ادا کند!
▫️در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت
▫️این عو عو سگان شما نیز بگذرد
▪️آن کس که اسب داشت غُبارش فرو نشست
▪️گرد سُم خران شما نیز بگذرد
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پایگاه نظامیان تروریست آمریکایی در فرودگاه اربیل هدف حملات راکتی و پهپادی مقاومت عراق قرار گرفت.
بر اساس اطلاعات موجود، حدود ٢٠ راکت به سمت این پایگاه شلیک شده و از سه فروند پهپاد انتحاری نیز برای هدف قرار دادن مواضع ارتش اشغالگر آمریکا در فرودگاه اربیل استفاده شده است.
در پایگاه اشغالگران آمریکایی در فرودگاه أربیل در شمال عراق سامانه پدافندی، پاتریوت، اونجر و هم سامانه سیرم حضور داشته، اما هیچ کدام از آنها موفق به رهگیری و انهدام راکتها و پهپادها نشدهاند.
به نظر می رسد هدف از این حمله، انهدام مکان افسران فراری و عوامل سازمان آدمکشی و ترور رژیمصهیونیستی ، موساد بوده است.
پایگاه اشغالگران آمریکایی در فرودگاه اربیل همچنان در آتش میسوزد. ۲۰ راکت کاتیوشا و مینیکاتیوشا در کنار سه فروند پهپاد انتحاری ترقه نبودند که اثری از آنها نباشد.
با توجه به دقت در اصابت به اهداف از پیش تعیین شده، بدون شک محل حضور افسران فراری سازمان جاسوسی رژیمصهیونیستی (که برای در امان ماندن از عملیاتهای جوخه انتقام به این فرودگاه فرار کرده بودند) با دقت هرچه تمامتر مورد اصابت قرار گرفته است.
یکی این ویدئو را برای وزیر امورخارجه آمریکا و بالاترش بفرستد و بگوید معنی عملیات بازدارنده را هم فهمیدیم ...
و برای سخنگوی ارتش اشغالگر و تروریست آمریکا بفرستید که میگوید این حمله کشته، زخمی و خسارتهای مالی نداشته است !!!
K.j
⭕️ حزبالله عراق از نقش عربستان در تخریب دکلهای برق عراق خبر داد.
🔹 گردانهای حزبالله عراق ، عربستان را به دست داشتن در عملیات تخریب دکلهای برق در عراق متهم کرد و گفت که هدف سعودیها ایجاد آشوب و هرج و مرج و فعال کردن داعش در کشور است.
🔹 در این بیانیه آمده که ریاض تلاش دارد با ورود به خط بحران به عنوان ناجی، چهره مخدوش و جنایتکارانه خود در مقابل عراقیها را ترمیم کند.
🔹 از سوی دیگر، شب گذشته نیز، نیروهای الحشد الشعبی حمله تروریستهای داعش به دکلهای برق در استان دیالی را خنثی کردند.
👈 شبکه برق عراق در روزهای اخیر هدف حملات تروریستی قرار گرفته که موجب کاهش ساعتهای تأمین برق در این کشور شده است.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ میدانید چرا برق ندارید؟ پاسختان را جناب اردکانی وزیر محترم نیرو قبلاً دادهاند: ساخت نیروگاهِ
⭕️ سرمایهگذاری در زیرساختها را تعطیل کردند چون صرفه اقتصادی نداشت!؟
یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و ... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب ۲۵۰۰ تومان تمام میشود و از مردم ۷۰۰ تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
نئولیبرالهای وطنی ( با ریش و بدون ریش ) رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و ... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد.
این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند.
یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
📌جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن ، متروکه شد. در اروپا در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۹ میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
📌با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله منعقد کرد و هفت_هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای خصوصی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکارد و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای ۲۰ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خرده منافع جاده صافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند.
سید یاسر جبرئیلی
⭕️ صادرات برق کاهش یافت/ ایران برق صادراتی به هرات را قطع میکند.
ابوذر صالحی مدیرکل امور بین الملل توانیر :
با توجه به شرایط تامین برق داخل، صادرات برق به کشورهای دیگر به حداقل ممکن رسیده است.
اولویت نخست وزارت نیرو تامین برق مشترکان داخل کشور است.
حدود ۷۰ درصد برق مورد نیاز هرات از طریق خط انتقال برق وارداتی ایران تامین میشود که پس از قطع کامل برق و به صفر رساندن آن برق خوبی به کشور میرسد.
❓کدام یک از وزرای دولت روحانی، جبران ناپذیرترین خسارات را بر مردم و کشور تحمیل کرد؟
بسیاری از خسارات وارده این چند ساله وزرای دولت روحانی، در کوتاه مدت و بلند مدت قابل جبران است اما کدامیک از خسارات زیر که حاصل کارشکنیهای وزارت ارتباطات بود قابل جبران است؟
👁🗨 به تاراج رفتن دقیقترین اطلاعات میلیونها ایرانی از کشور
💔 فروپاشی بنیان میلیونها خانواده و بروز هزارن قتل، طلاق، خودکشی، تجاوز، اغتشاشات و کشتهها، شایعات، تخریبها، آبروریزیها و بروز انواع انحرافات فکری و جنسی و همچنین بروز آسیبهای عمیق و جبرانناپذیر بر افکار و اعتقادات دینی، فرهنگی و اجتماعی و... که عامل اصلی همگی آنها، ول کردن فضای مجازیِ تحت تسلط مطلق بیگانگان و از طرفی کارشکنیهای متعدد در مسیر حمایت از ابزارهای ایرانی و زیر پا گذاشتن فرامین رهبری بوده است.
امام خامنه ای: متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند، حواسشان باشد. همهی کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [درحالیکه] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد؛ این به هیچ وجه افتخار ندارد. فضای مجازی را بایستی مدیریّت کرد. از این امکان مردم استفاده کنند، برای مردم بلاشک وسیلهی آزادی است، خیلی هم خوب است امّا نباید این وسیله را در اختیار دشمن گذاشت که بتواند علیه کشور و علیه ملّت توطئه کند. ۱۴۰۰/۰۱/۰۱