❌پیرامون اهمیت استراتژیک یمن❌
✍شک نکنید باید به آنها(اعم از سیاستمدار، اقتصاددان، نظامی، فوتبالیست، خواننده، بازیگر و...) که نسبت به متحدان استراتژیک ایران نظیر سوریه،عراق، یمن و... جوسازی میکنند، جِداً به دیده تردید نگریست.
✍این سروصداهایی که در داخل به بهانه های مختلف علیه ارتباط و حمایت های ایران از کشورهایی نظیر یمن میشود را هرگز اتفاقی ندانید.
✍هرچند که ممکن است عده ای از سرجهالت یا عصبانیت و نادانی با این سروصداها همراه و هم صدا شوند ولی قطعا محرّکان این جوسازی ها(در تیپ، شخصیت و لباس های مختلف) مأموریت دارند که از داخل ایران را تحت فشار قراردهند تا کشورمان متحدانِ استراتژیک(+ایدوئولوژیک)خود را از دست بدهد.
✍فارغ از نگاه انسانی(که برای حمایت از مردم یمن کافی است)،اگر بخواهیم با نگاه صرفاً یوتیلیتی(منفعت گرایانه) و دو دو تا چهارتا هم به تحلیل اهمیت ارتباط با یمن اشاره کنیم، به شما هموطنان عزیز پیشنهاد میکنیم تا مطلب زیر را کامل و با دقت حتما مطالعه بفرمائید و برای آنها که اهل دقت و تعقّل هستند هم ارسال بفرمائید👇
🇮🇷ابزار چماق و هویچ ایران درپاسخ به تحریمهای نفتی؛ بستن تنگه هرمز و بابالمندب
💻پایگاه تخصصی اویل پرایس با اشاره به توانایی ایران در بستن تنگه هرمز نوشت ایران برای اجرای سیاست (همه یا هیچکس) در بحث صادرات نفت خلیج فارس یک راه دیگر هم دارد و آن استفاده از ظرفیت نیروی دریایی خود در تنگه بابالمندب میان یمن و شاخ آفریقاست.
💢اویل پرایس مینویسد مقامات ایرانی بار دیگر سناریوی بستن تنگه هرمز را احیا کردهاند. رئیس جمهورایران روز سهشنبه در برن سوئیس گفت، اگر واشنگتن سناریوی به صفر رساندن صادرات نفت ایران را در ماههای آینده اجرا کند، کشورش ممکن است مانع صدور نفت کشورهای دیگر از تنگه هرمز شود.
💢روحانی که با هدف زنده نگه داشتن برجام و کاهش تأثیرات تحریمهای آمریکا به اروپا سفر کرده و کسی که سیاستمداران اروپایی وی را یک اصلاحطلب تلقی میکنند، ظاهراً مواضع خود را به استراتژی رهبری معظم ایران، آیتالله خامنهای نزدیکتر کرده است.
💢ساعاتی پس از اظهارات روحانی، ژنرال قاسم سلیمانی یکی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران ایران به رسانهها گفت که سپاه بهطور کامل آماده اجرای هرگونه دستور آیتالله خامنهای یا حسن روحانی است.
💢تهدید ایران به بستن تنگه هرمز موضوع جدیدی نیست. در جریان جنگ نفتکشها(۱۹۸۸_۱۹۸۰) نیز ایران تهدید کرده بود که تنگه هرمز را مسدود میکند.
💢برآوردهای نظامی نشان میدهد که بستن تنگه هرمز امکانپذیر است.حمله به چند کشتی در آن واحد در تنگه هرمز موجب بسته شدن تنگه برای مدتی طولانی خواهدشد.
💢تهران با این تهدید در حال استفاده از رویکرد چماق و هویج است. ایران به کشورهای اروپایی پیشنهاد میکند که در بخشهای بالادستی و پاییندستی انرژی این کشور سرمایهگذاری کنند و سود بالایی را از آن خود کنند، ضمن اینکه پایبندی صددرصدی ایران به برجام میتواند موجب کاهش قیمت نفت طی ماههای آتی شود که یک عامل مثبت برای مصرف کنندگان اروپایی است.
💢اما درعین حال تهران درحال ترسیم تبعات حذف ۱۰۰درصدی نفت خود از بازارنفت برای کشورهای اروپایی است که میتواند موجب کمبود عظیم عرضه و رشد قابل توجه قیمت نفت در ماههای آینده شود.
💢اما اگر اینها بهاندازه کافی برای رقبای ایران متقاعد کننده نباشد، اقدام نظامی در خلیج فارس همواره یکی دیگر از گزینههای ایران است.
💢بستن تنگه هرمز ضربه سختی به اقتصادهای عربی وارد خواهد ساخت. هرچند مقامات آمریکایی گفتهاند که این کشور و متحدان منطقهایاش تداوم ترافیک تجاری و آزادی کشتیرانی در منطقه را تضمین خواهند کرد، اما رویارویی نظامی با ایران و بسته شدن تنگه هرمز ولو برای مدتی کوتاه تأثیرات مخربی بر بازار نفت خواهدگذاشت.
💢روزانه ۱۷میلیون بشکه نفت از این تنگه عبور میکند که معادل یکپنجم مصرف نفت دنیاست.
💢اگر آمار صادرات الانجی قطر را به آن اضافه کنیم این رقم بسیار قابلتوجهتر خواهدشد.
💢✅یکی دیگر از گزینهها که کمتر در رسانههای بین المللی از آن سخن به میان رفته، استفاده از ظرفیت نیروی دریایی ایران در تنگه بابالمندب میان یمن و شاخ آفریقاست. ایران از سال۲۰۱۳ به این طرف، کشتیهایی را به دریای سرخ اعزام کرده است.
💢هرچند ایران اعلام کرده که این نیروها با هدف مبارزه با دزدی دریایی اعزام شدهاند، اما در حقیقت کشتیهای نیروی دریایی ایران در حال گشتزنی در خلیج عدن و دریای سرخ هستند، بدین ترتیب ایران پتانسیل مختل کردن ترانزیت نفت در این منطقه آبی را نیز داراست.
💢بخش عمدهای از نفت و گاز صادراتی منطقه خلیج فارس با عبور از تنگه بابالمندب وارد کانال سوئز میشود. هرگونه ناامنیای در این تنگه میتواند موجب اختلال در عرضه نفت به بازار جهانی و رشد قیمت نفت شود.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
❌پیرامون اهمیت استراتژیک یمن❌ ✍شک نکنید باید به آنها(اعم از سیاستمدار، اقتصاددان، نظامی، فوتبالیست،
💢درپی تجاوزات مکرر عربستان، ارتش یمن در یک تحول راهبردی شرکت آرامکو در ریاض را با یک پهباد بمباران کرد.
این پهباد مسافتی بیش از1000کیلومتر را بدون رهیابی توسط پدافند سعودی پیموده است.
🗞روزنامه هاآرتص چاپ اسرائیل(سرزمین های اشغالی) نوشت:
حتی ارتش اسراییل هم با همه تجربیات میدانیاش از جنگهای متعدد، در نبردهای پارتیزانی آسیبپذیر و منفعل است.
چه برسد به ارتشهای سعودی و امارات که در یمن مقابل چریکهای باتجربه حوثی ناکارآمدی خود را اثبات کردهاند.
هوش سفید
Ghafari Eita:
با تصمیم کشور مبنی بر رفع انحصار از پیام رسانهای خارجی و جلوگیری از خروج اطلاعات کاربران فضای مجازی از کشور، پیامرسانهای داخلی در جهت تقویت زیرساختها و ارائه خدمات هرچه بهتر به کاربران تلاش مضاعفی را در دستور کار خود قرار دادند.
جریان مهاجرت به پیامرسانهای داخلی پس از خروج کانال پرمخاطب از تلگرام سرعت گرفت و با انسداد تلگرام، روزانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در پیامرسانهای داخلی ثبت نام میکردند و در این مسیر وزارت ارتباطات با ارائه وام و امکانات تخصصی، در فرآیند شتابگیری این صنعت دانشبنیان، با پیامرسانهای داخلی همراهی مطلوب و صمیمانهای داشته است.
متاسفانه این مهاجرت با ظهور دو پوسته غیر رسمی تلگرام که مجهز به فیلترشکن داخلی بودند، به شدت آسیب دید. علیرغم تاکید وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات برعدم اجازه فعالیت این دو پوسته و قوانین حمایتی علنی شورای عالی فضای مجازی از پیام رسان های داخلی مشخص نیست با کدام مجوز و از چه طریقی این دو پوسته تلگرام ( که مانع رشد پیام رسانهای داخلی شدهاند ) به فعالبت خود ادامه دادهاند.
البته اجرا نشدن کامل تکالیف سایر دستگاهها در مصوبه شورای عالی فضای مجازی در مورد پیامرسانهای داخلی همچون ارائه خدمات پرداخت از طرف بانک مرکزی، جوسازی برخی نمایندگان مجلس در مورد پیامرسانهای داخلی و عدم مهاجرت جدی دستگاهها به پیامرسانهای داخلی نیز از عوامل عدم رشد سریع پیامرسانهای داخلی می باشد.
در حالی که پیامرسانهای داخلی توانمندی و ظرفیت برای پوشش نیاز کشور و فراتر از آن را فراهم نمودهاند، مجددانه از مرکز ملی فضای مجازی میخواهیم تا بسیار شفاف سیاست کشور در مورد حضور و یا عدم حضور تلگرام و پوستههای غیرسمی (هاتگرام و طلگرام طلایی) را مشخص نمایند.
به نظر میرسد وجه المصالحه قراردادن موضوع پیامرسانهای داخلی در مناقشات سیاسی باعث صدمه به مسیر رشد این صنعت دانشبنیان میگردد و باید از آن پرهیز شود.
آل سقوط پیام رسان گپ را فیلتر کرد
صرفا جهت اطلاع جناب آقایان آذری جهرمی، ظریف ، روحانی و شورای عالی فضای مجازی ..
#دولت_غربگرا
🔴متهم های اصلی یک فاجعه...
✍محمود باقری
#اظهار_ندامت_های_تامل_برانگیز
◀️ پروانه سلحشوری نماینده تهران و عضو فراکسیون امید اظهار داشته است:
"برای ریاست جمهوری روحانی مایه گذاشتیم و خدا می داند که از روی مردم شرمنده ایم. من از روی مردم (به خاطر حمایت از روحانی) خجالت می کشم!"
اما از مدتی قبل تا زمانهای پیش رو:
۱. به مرور زمان شاهد این اظهارندامت های جریان استمرار طلب هستیم:
مرحله اول پس از عیان شدن پوچی برجام در جامعه تا عملیاتی شدن تحریم ها.
مرحله دوم در انتخابات آتی مجلس.
🔸۲. نباید افکار عمومی #شوهای_انتخاباتی و فضاسازی خبری روزنامه های زنجیره ای که توام با زیرپا گذاشتن منافع ملی و اخلاق و شریعت برای رسیدن به قدرت روحانی بود را فراموش کند.
۳. این جریان #اصلاحات بود که بدنه اجتماعی و تبلیغاتی روحانی برای انتخابات را به میدان آورد و اکنون که مجموعه اقدامات و شکست طرح های آنها برای مردم روشن شده است، تلاش می کند از هزینه های آن بگریزد.
۴. باید ابطال تفکر همه جریان هایی که با تزریق اندیشه وادادگی در جامعه و #نگرش_غربگرایانه، دولت و مجلس را به دست گرفته و اقتصاد کشور را طی پنج سال گذشته معطل توهم مذاکره در حل مشکلات کرده اند، روشن و معرفی شوند.
۵. #جریان_انقلابی به دنبال حذف روحانی به شیوه سناریوهای اصلاح طلبی نیست بلکه بدنبال تبیین نظریات غربگرایانه و جریان فکری کدخدا محوری است که نتیجه پیاده سازی تفکراتشان جز وادادگی در برابر استکبار و هزینه سازی و از بین بردن فرصتها نبوده است.
6. هزینه جاری این تفکر در وضعیت فعلی کشور، مشترکا به حساب #جریان_اعتدال_و_اصلاحات است نگذاریم با این توبه خوانی ها از بازخواست مردم قسر در بروند و با تکرارهای منفعت_گرایانه باز برای کشور و ملت هزینه سازی و فرصت سوزی کنند.
⚡️مجمع تشخیص و صیانت از سیاستهای نظام
یک اتفاق مبارک در مجمع تشخیص مصلحت نظام افتاده است و آن، ورود مجمع به انجام وظیفه قانونی خود درباره صیانت از سیاستهای کلی نظام است.
تاکنون معالاسف در انجام این وظیفه قانونی کوتاهی شده بود و عملا به سیاستهای کلی نظام از سوی دستگاهها بیاعتنایی میشد. دولتی بر سر کار میآمد و طریقی میرفت، دولتی دیگر دور میزد و صراطی دیگر میگزید!
بر اساس بند دوم اصل ۱۱۰ قانون اساسی، نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام از اختیارات رهبر انقلاب است که حضرت آیت الله خامنهای این مهم را به مجمع تشخیص مصلحت نظام تفویض کردهاند.
بنابراین، آقایان حقوقدان اشتباه نکنند! ورود مجمع به ماجرای کنوانسیون پالرمو و اعلام عدم انطباق آن با سیاستهای کلی نظام، نه از موضع نهاد مجمع تشخیص مصلحت، بلکه از موضع رهبر نظام و در راستای اجرای بند ۲ اصل ۱۱۰ است.
مدتهاست مردم ما سوال میکنند که چرا به رهبری در مدیریت کشور بیاعتنایی میشود؟ مجمع تشخیص مصلحت نظام وارد شده است تا به این بیاعتنایی پایان دهد. جمهوری اسلامی یک نظام لیبرال دموکراسی نیست که هر کسی به قدرت میرسد هر آنچه میل و هوسش ایجاب میکند انجام دهد. کسانی که نامزد پستهای انتخابی میشوند، باید بدانند که باید در چارجوب سیاستهای کلی نظام عمل نمایند.
سال گذشته طی سرمقالهای در روزنامه قدس، خواهان احیای این جایگاه نظارتی مجمع شده بودم که علاقمندان میتوانند آن را در لینک زیر مطالعه بفرمایند.
سید یاسر جبرائیلی
https://www.mashreghnews.ir/news/763856/