⭕️ خط نفوذ/ هرزگی و فساد اجباری شده ، دین داری و فرهنگ و اخلاق ممنوع
رضا محمدی، مدیر سابق مدرسه دهخدا اصلی ترین عامل اخراج خود رامخالفتش با اجرای #سند۲۰۳۰ در مدارس دانست و گفت: به خاطر برگزاری برنامه های حیات طیبه و مناسبت های مذهبی بارها مدیران آموزش و پرورش به من گفتند که مگر مدرسه حسینیه است که مراسم مذهبی در آن برگزار می کنید!
+یامهدی+
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی مرکز ملی فضای مجازی تا 19 تیر ماه 1397 حدود 29 میلیون کاربر در 7 پیام رسان اجتماعی داخلی (سروش,بیسفون ,ویسپی, گپ, ایتا,بله و آی گپ) ثبت نام کرده و فعالیت دارند. پیام رسان سروش به تنهایی حدود دوازده و نیم میلیون نفر عضو دارد. مهاجرت کاربران ایرانی به پیام رسانهای داخلی علاوه بر اینکه امنیت و آسایش را برای خانواده ها بهمراه داشته و جرایم را کاهش داده است, موجب صرفه جویی قابل توجه ارزی برای کشور و کاهش هزینه های اینترنتی مردم شده است.
✅ کسانی که اعلام می کنند فیلتر تلگرام در ایران شکست خورده است در اشتباه محض هستند. سال گذشته کمتر از 5 میلیون کاربر در پیام رسان های اجتماعی داخلی عضویت داشتند. اما بعد از فیلتر تلگرام جذابیت های مختلف پیام رسانهای داخلی موجب شد ظرف مدت کوتاهی میلیون ها نفر عضو این پیامرسانها شوند
✅ همانگونه که قاچاق و واردات بی رویه کالا به تولید داخلی لطمه جدی وارد میکند، فعالیت غیر قانونی فیلتر شکن ها و پیام رسانهای خارجی در فضای مجازی کشور، اساسی ترین مانع بر سر راه پیشرفت و ترقی پیام رسان های داخلی محسوب می شوند .اگر قوانین بدرستی اجرا شوند و حمایت های مادی و معنوی لازم برای بالا بردن کیفیت و کمیت خدمات پیام رسانهای داخلی بعمل آید بزودی تلگرام در ایران به بوته فراموشی سپرده خواهد شد
عبدالصمد خرم آبادی
💢 نمونه ای از روش رصد و نفوذ اطلاعاتی
📝 آقا بیگ اوف که از بیست و چهار سالگی در سازمان اطلاعاتی شوروی شروع به کار کرده بود، تقریباً به همه شبکه اطلاعاتی شوروی آشنا بود. وی بعدها به غرب پناهنده و اطلاعات گران بهایی را در اختیار سازمان جاسوسی انگلستان گذاشت و به شبکه اطلاعاتی شوروی در خارج ضربه وارد کرد. او روش دستیابی به مکاتبات انگلیسیها را نیز فاش نمود.
📌 آقا بیگ اوف با تطمیع کارمندان محلی اداره پست در کشورهای خاور نزدیک، طرح دستیابی به مکاتبات بین وزارت خارجه و سفارتخانههای انگلستان را اجرا نمود. در شروع این کار در سال ۱۹۲۶ کلیه نامههای ارسالی از انگلستان به ایران و از ایران به هندوستان و بالعکس تحت نظر قرار گرفت.
📎 کارمندان محلی اداره پست برای تحویل نامههای انگلستان، دو دلار و برای نامههای سایر کشورها یک دلار رشوه میگرفتند. بیشتر نامههایی که به دست مقامات ایرانی میرسید، طبق مقررات مهروموم میگردید. ولی آقا بیگ اوف به مأمورین اطلاعاتی غربی اطمینان داد که این امر به هیچ وجه محفوظ ماندن پاکتها را تضمین نمیکند.
🖇 وی برای اینکه صحت گفتههای خود را ثابت کند به آنها گفت که نامه ای را نوشته، آن را داخل پاکت گذاشته و مهروموم نمایند.
سپس به مدت چهار ساعت در اختیار وی قرار دهند. آقا بیگ اوف روز بعد نامه را به آنها پس داد، حتی در چشم تیزبین هوشیارترین مأموران غربی هم این پاکت دست نخورده به نظر میرسید ولی بیگ اوف تمامی مضمون آن نامه را برای آنها بازگو کرد!
نمونه ای از طرح #عملیات_روانی جهت بهره برداری سیاسی
⭕️در بهار سال ۱۹۵۷ چهار تن از کارمندان سازمان جاسوسی چکسلواکی که تحت نظر کا.گ.ب فعالیت میکردند، یک بمب نسبتاً قوی اما سبک را داخل یک بسته سیگار جاسازی کردند و عازم فرانسه شدند.
⭕️ سپس پاکت را در داخل پاکت دیگری شبیه یک نامه جاسازی و آن را به آدرس رئیس شهربانی استان «رن سفلی» پست کردند. این پاکت هنگامی تحویل خانه رئیس شهربانی گردید هوک و همسرش جمعی از نمایندگان مجلس فرانسه را در خانه خود به میهمانی دعوت کرده بودند و هدف این بود که رئیس شهربانی به همراه نمایندگان مجلس توسط این بمب کشته شوند. اما محموله پستی توسط همسر رئیس شهربانی تحویل گرفته شد و به محض باز کردن آن، بمب منفجر گردید.
⭕️یک روز پس از این انفجار اعلامیه هایی جعلی در سطح شهر پخش شد و گروهی موهوم به نام « سازمان مبارزان برای استقلال آلمان» مسئولیت این انفجار را بر عهده گرفت. به دنبال آن روزنامه های اروپای شرقی نیز هم صدا با روزنامه های اروپای غربی علیه تروریستهای آلمان غربی تبلیغات به راه انداختند.
⭕️در آن سال رابطه فرانسه و آلمان غربی به عنوان دو عضو پیمان ناتو تیره گشت. ولی بعدها با انجام تحقیقات مشخص شد این اعلامیه توسط مأموران مخفی کا.گ.ب منتشر و تکثیر شده و از چکسلواکی به فرانسه منتقل گردیده است و اساساً آلمان غربی کوچکترین اطلاعی از این موضوع نداشته و گروه سازمان مبارزان برای استقلال آلمان نیز اصلاً وجود خارجی نداشته است.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
📚💡📚سواد سیاسی📚💡📚 📙❓"تاکتیک" چیست؟ 📙❓"تاکتیک" با "استراتژی" چه تفاوتی دارد؟ 📝تاکتیک در گذشته صرفا
📚سواد سیاسی📚
📙❓"تکنیک" چیست؟
📝"تکنیک" بخش مهمی است که سبب میشود "تاکتیک" لازم را درجهت "استراتژی" بتوانید به خوبی بکارببندید.
📝تکنیک زیرمجموعه تاکتیک محسوب میشود.
📝اگر "تاکتیک" را نقشه یا برنامه انجام کار بدانیم، "تکنیک" استفاده از مهارت های مختلف جهت انجام آن نقشه یا برنامه است.
📝در "تاکتیک" نگاه مداوم به استراتژی، درک شرایط های مختلف، اتخاذ مسیرهای مناسب درمسیر استراتژی، جهت دادن صحیح به گام ها و... مهم است.
📝اما "تکنیک خوب" باعث میشود که "تاکتیک" شما زیبا و حساب شده و مؤثرتر عملیاتی شود.
📝هوشمندی، موقعیت شناسی، تسلط، سرعت انتقال بالا، سرعت عمل بالا و درعین حال ظرافت و دقت ازجمله متغیرهای مهم برای تکنیک موفق در یک تاکتیک است.
📝اگر یکی از استراتژی های ایران را دفع خطر تروریست های حاضر در سوریه و عراق از داخل مرزهای کشورمان بدانیم، یکی از تاکتیک هایی که ایران اتخاذ نمود هم پیمانی با روسیه در این زمینه بود و در اینجا تکنیک واحدها و نیروهای عمل کننده برای سرکوب و متوقف کردن تروریست ها نقش تعیین کننده داشت که خوشبختانه امروزه شاهد نتایج مثبت آن هستیم.
📝با یک مثال فوتبالی این مطلب را به پایان میبریم:
استراتژی شما در دیدار تیم های ملی فوتبال ایران_کره جنوبی بُردن و کسب کامل ۳امتیاز است.
درمقاطع مختلفی از بازی، تاکتیک های مختلف را برای بردن بکار میبندید.
هنگام دفاع دربرابر حملات تیم حریف، قطعا تکنیک بازیکنان خط دفاع در تاکتیک دفاعی تیم ما، تعیین کننده است.
هنگام تاکتیک حمله هم، تکنیک حمله کننده ها نقش بسیار تعیین کننده دارد.
📝تاکتیک هرچه تکنیکی تر پیاده شود نتایج حاصله هم طبعا بهتر خواهد بود.
🗓مثل دیدار ایران_کره جنوبی در جام ملت های آسیا درسال ۱۹۹۶میلادی که ایران توانست کره جنوبی را با نتیجه ۶ بر۲ درهم بکوبد.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
📚سواد سیاسی📚 📙❓"تکنیک" چیست؟ 📝"تکنیک" بخش مهمی است که سبب میشود "تاکتیک" لازم را درجهت "استراتژی"
📚سواد سیاسی📚
📙❓ژِئواِستراتژیک چیست؟
📝اگر در حد یک جمله ساده بخواهیم بگوییم:
بهکارگیری "استراتژی" بر پایه "جغرافیا" توسط یک دولت را "ژئواستراتژی" گویند.
📝بازهم به زبان ساده میتوان اینگونه تعریف کرد:
"موقعیت مناسب جغرافیایی" که به یک کشور "برتری نظامی" نسبت به رقیب یا رقبا را میدهد.
✅و اما توضیح بیشتر👇
📝به مطالعه اثر عوامل استراتژیکِ محیطِ جغرافیایی روی تصمیمگیریهای سیاسی حکومتها، ژئواستراتژیک میگویند.
📝این محیط جغرافیایی که از آن سخن میگوییم میتواند منطقه ای باشد یا جهانی.
📝همچنین در ژئواستراتژی، اثر گذاریهای متقابل کشورها درابعاد منطقهای و جهانی، و سیاستهای قدرتی را نیز مطالعه میکنیم.
📝ژئواستراتژی، روابط بین استراتژی و عناصر جغرافیایی را بررسی میکند.
📝ژئواستراتژی هدایت صحیح عملیات نظامی و یا دفع خطرات احتمالی را به طور ویژه شامل میشود.
📝بعبارتی ژئواستراتژی کشف روابط استراتژی و محیط جغرافیایی است برای پرداختن به تعیین "قلمرو جغرافیایی استراتژی های نظامی" به منظور هدایت صحیح عملیات نظامی.
📝عناصر جغرافیای طبیعی، بنیان ژئواستراتژیک را تشکیل میدهد چرا که عناصر طبیعی تأثیر عمیقی در کاربرد ابزار و امکانات دارد.(مانند راه ابریشم، خلیج فارس، سواحل مکران، باب المندب، مناطق نفت خیز و...)
📝 سرزمین، جمعیت، کشور، جامعه، اقتصاد، سیاست و استراتژی ازجمله عناصر ژئواستراتژیک هستند.
📝بطور خاص مختصات جغرافیایی یک منطقه، پایه و اساس ژئواستراتژی است.
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
📚سواد سیاسی📚 📙❓ژِئواِستراتژیک چیست؟ 📝اگر در حد یک جمله ساده بخواهیم بگوییم: بهکارگیری "استراتژی
📚سواد سیاسی📚
📙❓عمق استراتژیک(عمق راهبردی) چیست؟
📝به زبان ساده: اینکه یک کشور و ملت برای تقویت خود، افزایش قدرت چانه زنی ... و دستیابی به اهدافش و نیز دفع خطرات از خود، تا چه میزان بر روی قدرت مادی، قدرت معنوی، نیروی مردمی و امکانات خود آنهم در چه میزان از وُسعت، میتواند حساب کند.
✅اما توضیح بیشتر و علمی تر تقدیم شما👇
📝عمق استراتژیک یک واژه در ادبیات نظامی است که به طور گسترده به فاصله بین خط مقدم نبرد رزمندگان با مناطق اصلی صنعتی، پایتختها، قلب کشور، و دیگر مراکز اصلی جمعیت و تولید نظامی اطلاق میشود.
📝هرچند عمق استراتژیک واژهای است که در بحث قدرت سخت و نظامی از آن استفاده شده، اما درواقع امروزه معنی این واژه برمیگردد به ذات و ماهیت قدرت.
📝امروزه عمق استراتژیک(عمق راهبردی)، هم درمورد قدرت سخت و هم در مقولهی قدرت نرم تعریف می شود.
📝اگر بخواهیم عمق استراتژیک را معطوف به داخل تعریف کنیم عبارتست از:
ابزارهای سیاسی، جغرافیایی، نیروی انسانی، اعتقادی، نیروهای بالقوه و بالفعل دفاعی یک ملت و یک کشور برای دفاع از خود، عمق استراتژیک آن راتشکیل میدهند.
📝اما در تعریف دیگری از "عمق استراتژیک" باید گفت:
تواناییها و ظرفیتهای یک کشور و دولت برای پیشبرد اهداف و برنامههایش است.
عمق استراتژیک(عمق راهبردی) را باید همان عمق و دایره و حوزه نفوذ یک کشور و ملت دانست که میتواند شامل هر ابزار و توانایی مادی (سخت افزار) و غیرمادی (نرم افزار) مثل ایده، تفکر و باورها و اعتقادات مشترک باشد.
📝وقتی برای یک کشوری(مثل ایران) ملتها عمق استراتژیک باشند، بیش از آن که جنبه مادی ملاک باشد، بُعد معنوی مدنظر است.
📝ضمن این که مسائل و اقدامات مادی نیز متأثر از این لایه معنوی است.
📝البته برخی دولت ها عمق استراتژیک خود را بیشتر با معاهدات۲یاچندجانبه با دولت های دیگر و صرفاً براساس بودجه های کلان نظامی و منافع اقتصادی تعریف میکنند.
📝اما در عمق استراتژیک ملتمحور، ابزار و امکانات و معاهدات هرچند درجای خود مهم هستند ولی محور نیستند،
بلکه تفکر، اعتقادات، درک و باورهای مشترک مردم است که تعیین کننده بوده و قدرت را شکل میدهد ، ضمن اینکه به نسبت قدرت سخت هزینهبر نیست و سبب شکل گیری حوزه نفوذ بسیارمؤثر میشود.
📝این حوزه نفوذ فارغ از تعارفات و توافقهای دیپلماتیک است و بر اساس معاهدات بینالمللی و یا دوجانبه نیست تا بتوان آن را نادیده گرفت و یا نقض کرد.
📝حوزه نفوذ در میان ملتها بر گرفته از اعتقادات و باورهای آنهاست. بر این اساس پایهدارتر، اصالتدار و ریشهای است و از قابلیت ماندگاریِ بالایی نسبت به سایر مؤلفهها برخوردار است، بنابراین تحمیلی نیست و معطوف به انتخاب ملتهاست؛
📝این حوزه نفوذ متقابل است، مثلا همان گونه که سایر ملتها عمق استراتژیک ایران هستند، ملت ایران نیز عمق استراتژیک آنها به شمار میآید، بنابراین در هنگام مشکلات به کمک یکدیگر میشتابند.(بعنوان نمونه جنگ تحمیلی ۸ساله که از کشورهای مختلف نظیر افغانستان، سوریه، یمن، پاکستان، لبنان، عربستان، کویت، بحرین، نیجریه، ترکیه، فرانسه... ازجمله خود عراق که در جبهه برای ایران در برابر ارتش متجاوز عراق جنگیدند؛ تا پاکسازی تروریست ها از عراق و سوریه در سال های اخیر با حضور نیروهای ایرانی و...)
📝در دولت های غربی هم این عمق استراتژیکِ متقابل در قالب پیمان هایی نظیر ناتو و... شکل گرفته است.
📝و یا دولتی مانند آمریکا که عمق استراتژیک خود را(براساس معاهدات مختلف نظامی و یا منافع اقتصادی اش) تقریبا در اقصی نقاط دنیا تعریف کرده است و بارها دیده ایم که نسبت به وقایع مختلف از آمریکای لاتین تا غرب و شرق آسیا(با ده ها هزارکیلومتر فاصله) حساسیت نشان داده و برای دخالت در امور مناطق برای خودش مشروعیت قائل شده است.(چون آنجا را عمق راهبردی خود دانسته است).
🔻اهم سخنان دکتر جلیلی در جمع دانشجویان در دوره معرفتی- تشکلاتی اسلام ناب:
🔹امروز یک جنگ واقعی شکل گرفته و هر فرد، هر تشکل، هر دانشجو، هر طلبه باید وظیفه خودش را در این جنگ پیدا کند.
🔹باید مشخص بشود که قرار است در این جنگ چه نقشی ایفاء کند؟ نمیشود گفت جنگ است اما این جنگ مسئول دارد و مسئولین به تنهایی بروند جنگ را پیش ببرند!
🔹در زمان دفاع مقدس کسی نمیگفت نیروهای مسلح وظیفه دارند به تنهایی بروند و جنگ را اداره کنند بلکه هر فردی متناسب با استعداد، توانمندیها و امکاناتی که داشت برای خودش وظیفهای تعریف میکرد.
🔹برگزاری اردو برای بالا بردن توان نیروهای انقلابی خوب است اما کافی نیست و باید در اردوهای آموزشی به طراحی عملیات های دانشجویی برای نقش آفرینی مثبت در دانشگاه و جامعه پرداخت.
🔹گاهی اوقات افراد مختلف سوال می کنند که در شرایط فعلی و در این جنگ اقتصادی و روانی دشمن، چه کاری از ما برمی آید و ما چه کمکی می توانیم انجام دهیم؟ اما وقتی در جواب گفته میشود مثلا در حوزه تخصصی و استعداد و تواناییهایی که دارید می توانید این کارها را انجام بدهید، میگویند مگر با این کار ما مشکلات مملکت حل میشود؟
🔹در جنگ هم قرار نبود که مثلاً با یک آر پی جی که یک رزمنده شلیک می کرد، تمام مشکلات جبهه حل بشود.
🔹باید مشخص شود اردویی که آمدید، به قصد کدام خرمشهر است؟ کدام خرمشهر را میخواهید آزاد کنید و مختصات آن چیست؟
🔹وظیفه نسل امروز این است به گونه ای اقدام کند که دشمن را برای همیشه از گزینه اقتصادی و فشار اقتصادی ناامید کند، این به معنی عملیات موثر علیه دشمن در جنگ اقتصادی است.
🔹اگر میبینید دشمن 30 سال است به سراغ گزینه نظامی نمیآید، به دلیل این است که در دفاع مقدس جانفشانی ها شد تا دشمن در عمل به این نتیجه رسید که گزینه ی نظامی جواب نمیدهد.
🔹دولت سایه ترجمان وظیفه دینی و انقلابی یک فرد است و منحصر به هیچ کس نیست. وقتی ما از امر به معروف و نهی از منکر و اصل 8 قانون اساسی صحبت می کنیم و می گوییم امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه دینی است، یعنی هر فردی در یک جامعه دینی نمیتواند نسبت به روند امور بیتفاوت باشد و نسبت به تمامی مسائل جامعه وظیفه دارد.