دوافسر شاباک توسط یک مبارزفلسطینی در یک عملیات شهادت طلبانه ترور شدند
وزارت دفاع ایران در غرفه خود در جریان نمایشگاه DIMDEX ۲۰۲۴ در قطر، فناوری های جدید مختلفی را در کنار عناصر موجود در حوزه های مختلف به نمایش گذاشت. در این نمایشگاه نمونه ای ماکتی از زیردریایی کلاس فاتح به نمایش گذاشته شد که از بقیه متمایز بود.
به گفته نمایندگان ایران در این نمایشگاه، تغییر قابل توجهی که در این زیردریایی دیده می شود، یک سیستم پیشرانه مستقل از هوا (AIP) است. نیروی دریایی ایران قصد دارد باتری زیردریایی های کلاس فاتح را با سیستم AIP جایگزین کند.
ظاهراً دانشگاه صنعتی مالک اشتر مدتهاست که با جدیت در حال کار بر روی ادغام این قابلیت در زیردریایی های کلاس فاتح است. این دانشگاه علاوه بر کار بر روی پروژه های فناوری جدید، توانایی آزمایش سیستم های دریایی مختلف را دارد
یک سیستم پیشرانه شبیه استرلینگ روی آن به کار رفته است. پیش بینی می شود که اضافه شدن فناوری AIP به طور قابل توجهی قابلیت های عملیاتی این زیردریایی ها را افزایش خواهد داد، به ویژه افزایش استقامت آن ها در زیر آب که یک ویژگی کلیدی برای زیردریایی های دیزلی – الکتریکی است.
زیردریایی کلاس فاتح به عنوان یک پیشرفت قابل توجه در کشتی سازی ایران محسوب می شود که جهش کیفی نسبت به نسل قبلی خود یعنی کلاس غدیر را نشان می دهد. قدرت جابجایی کلاس غدیر ۱۲۰ تن است، در حالی که کلاس فاتح قدرت جابجایی بسیار بیشتری در حدود ۶۰۰ تن دارد.
⭕️ خیک شرکت لهستانی یک طرح ضد پهپاد را ارائه کرده که شامل یک خودروی تاکتیکی چهار چرخ است که مجهز به ۴ آنتن رادار برای کشف هدف و یک مسلسل 12.7 میلیمتری گاتلینگ سه لول با سامانه هدایت آتش اپتیکی است که برای درگیری با پهپادها استفاده میشود.. بر اساس گفته سازنده میتوان به جای مسلسل بر روی آن توپهای ۲۳ و یا ۳۰ و یا ۳۵ میلیمتری نیز نصب کرد.
⭕️ این روزها در شبکههای تلویزیونی فرانسه و برخی رسانهها صحبتهای بسیاری در مورد حمله به روسیه در اوکراین مطرح میشود و وزیر دفاع فرانسه که از این به بعد باید نامش را به عنوان «وزیر جنگ» تغییر بدهیم (دلیلش هم این است که میخواهد به جنگ علیه کشوری برود که هیچ حملهای علیه خاک فرانسه انجام نداده است!) هم در این مورد صحبتهایی کرده است.
رئیس ستاد نیروی زمینی فرانسه هم در این زمینه اظهار نظر کرده و گفته که نیروهای فرانسوی برای جنگ علیه روسیه در اوکراین آماده میشوند.
پیوستیم به جمع ۳ کشور دارنده دانش ساخت نوسانگر ترمواکوستیک بر پایه سیکل استرلینگ
نیروگاه کوچک تولید برق فضاپیما
یکی از پژوهشگران جایزه خوارزمی با راهنمایی استادش، موتوری رو طراحی کرده که بهش نیروگاه کوچک هم میگن. با اینکه هدف اولیهاش تأمین برق فضا پیماهاست اما یه جایگزین برای تأمین برق و گرما از صفحات خورشیدی هست و بدون نیاز به نیروگاه، برق تولید میکنه.
• سومین سازنده بعد از آمریکا و چین
• کاهش هزینه ساخت
• کاهش زمان ساخت
• طول عمر موتور
• تأمین انرژی بیشتر با هزینه کمتر
• و ...
⭕️ صدای پای جنگ از قفقاز بیش از هر زمان دیگری به گوش میرسد.
تلاشهای رژیم #باکو برای تداوم #جنگ در این منطقه با هدایت و حمایت #ناتو با همراهی ویژه نخستوزیر ارمنستان باعث شده تا منافع راهبردی ایران و روسیه به شدت به خطر بیفتد.
تلاش علیف برای قطع خطوط ترانزیتی شمال به جنوب که از ارمنستان و چند روستای مورد ادعای باکو در قلب خاک ارمنستان میگذرد، اعلام جنگ مستقیم او به ایران و روسیه است.
🔸علیف فکر میکند که روسها سرگرم جنگ در اوکراین هستند و با توجه به اختلافاتی که با ارمنستان پیدا کردهاند، انگیزه مداخله در هر بحرانی را ندارند و ایران هم با موضوعات داخلی خود و تحولات منطقهای درگیر است و در آستانه نوروز حواسش به این مناطق نیست. اما باید گفت ایران تمام حواسش به تحولات این منطقه است. در گفتوگویی که رئیسجمهور ایران با ولادیمیر پوتین داشت به صراحت به وی گفت که ایران در استفاده از زور برای دفاع از منافع خود هیچ تردیدی نخواهد کرد.
🔸برخی منابع تاکید میکنند که روسیه با نگاه ایران در مورد تحولات قفقاز کاملا موافق و همراستا است و طرفین با تاکید بر عدم مداخله و حضور نیروهای فرامنطقهای، هر گونه حضور و نقشآفرینی ناتو را خطرناک میدانند. ایران به رژیم علیف هم اطلاع داده که هر جنگ جدید میتواند تبعات غیرقابل پیشبینی در پی داشته باشد. جنگافروزی جدید رژیم وابسته باکو میتواند فرصتی تاریخی برای تثبیت معادلهای جدید به نفع ایران در قفقاز جنوبی باشد. بنابراین رژیم علیف باید حواسش باشد که این بار داستان بسیار متفاوت است.
⭕️ منابع رسمی میگویند که نیروهای مسلح کشورمان در شمال به حال آمادهباش کامل درآمدهاند.
جنگافروزی احتمالی علیف در قفقاز جنوبی این بار قرار است با پاسخ سنگین مواجه شود.
باوجود رفت و آمدهای دیپلماتیک و برخی کنشهای سیاسی اما نابخردی علیف و سوءاستفادهاش از شرایط منطقهای و جهانی که به شدت برای منافع ملی ایران مضر و مهلک است باعث شده تا نیروهای مسلح ماموریت «دفاع از منافع ایران» را که طرح آن مدتهاست موجود بوده، به شکل عملیاتی وارد کنند.
شاید قرار باشد مزدوران علیف قدرت کوبنده فرزندان ایران را برای یک بار احساس کنند تا بعد از این سراغ یک ارتش تنها، ضعیف و کوچک که توسط نخستوزیری وابسته، بیعرضه و بیوجود هدایت میشود، نروند.
📌 این نبرد میتواند درسهای جدی برای علیف داشته باشد.
فاصله بین صلح و جنگ به اندازه یک تار مو است...
هر لحظه ممکن است جنگ شعلهور شود.
پاشینیان گفته بود که یک هفته دیگر ، اما برخی معتقدند بسیار کمتر از یک هفته ممکن است شاهد نبردی خونین باشیم ...
K.j
⭕️ دعای روز نهم ماه مبارک رمضان
🔻 اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِکَ الواسِعَةِ و اهْدِنی فیهِ لِبراهِینِکَ السّاطِعَةِ و خُذْ بناصیتی الی مَرْضاتِکَ الجامِعَةِ بِمَحَبّتِکَ یا أمَلَ المُشْتاقین
🔸 ای خدا مرا نصیبی از رحمت واسعه خود عطا فرما و به ادله روشن خود هدایت فرما و پیشانی مرا بگیر و به سوی رضا و خشنودی که جامع (هر نعمت) است سوق ده به حق دوستی و محبتت ای آرزوی مشتاقان