💬 روحانی از #برجام بعنوان پل مذاکرات که امریکا خراب کرده میگه وجهانگیری، ازتوسعه روزافزون بعد از برجام میگه. درحالی که شرمن مسئول مذاکرات با ایران در دوره اوباما گفته: برجام یک الگو برای کنار هم قرار دادن تهدید تحریم و استمرار منزوی کردن ایران با مذاکره پیگیرانه بوده!
+قضاوت با شما
×🇮🇷مهرسانا🇮🇷×
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
. ❓خاندان نمازی ؛ و شبکه ی نفوذ ❓ بخش دوم 💢محمدباقر نمازی در سال ۱۳۱۵ در شهر نجف اشرف به دنیا آمد
َ
❓خاندان نمازی؛ و شبکه ی نفوذ❓
✍بخش سوم
💢 محمدباقر نمازی پس از دوران تحصیل با سفارشنامهای از پدرش خطاب به علیاصغر حکمت که سمتهایی همچون وزیر خارجه و سفیر ایران در هند را در کارنامه داشت به ایران باز میگردد و پس از آنکه برای اشتغال به ادارات مختلفی مراجعه میکند، اولین شغل جدید خود را در کیهان انگلیسی تجربه میکند.
💢نمازی از طریق فردی به نام “آذر پورآذر” به سازمان برنامه معرفی میشود و در سال ۱۳۳۹ در دفتر اقتصادی سازمان برنامه مشغول به کار میشود و پس از مدتی به سمت ریاست دفتر بودجه وزارت بهداری آن زمان منصوب میشود.
💢با استخدام نمازی در سازمان برنامه و بودجه، منتقد دیروز تبدیل به یکی از خدمتگزاران رژیم پهلوی میشود بهطوری که بهدلیل خدمات فراوان به رژیم، در سال ۵۴ نشان درجه ۳ همایونی را دریافت میکند!
💢محمدباقر نمازی مسئولیتهای مختلفی را طی میکند تا جاییکه از سال ۵۳ تا سال ۵۷، چهار مسئولیت را با حکم مستقیم محمدرضا پهلوی عهدهدار میشود. این مسئولیتها عبارتند از: عضویت در هیئت امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان، معاون امور سازمانهای محلی و عدم تمرکز وزارت کشور، استاندار خوزستان و معاونت امور محلی و عمران شهری وزارت کشور!
💢از نکات قابل توجه دوران مسئولیتی نمازی، حادثهی #سینما_رکس آبادان است که در دوران استانداری او بر خوزستان اتفاق افتاده است. نکتهی دیگر، تاریخ انتصاب نمازی به آخرین مسئولیتش است که تنها ۴ ماه پیش از پیروزی انقلاب صورت پذیرفته و به همین جهت برای دستبوسی به دیدار شاه رفته است.
💢یکی از مهمترین افراد مرتبط با محمدباقر نمازی همسر اوست. “افتخارالسادات طباطبایی زواره” که خاندان نمازی او را با نام افی نمازی میشناسند، از دانشجویان ممتاز دانشگاه تهران در سال ۵۴ بود که به همین دلیل نشانی ویژه از شاه هم دریافت کرده بود.
💢وی پس از ازدواج با نمازی به استخدام سازمان امور استخدامی کشور درآمد و به سرعت مراتب ترقی را طی کرد. افی نمازی در خلال انقلاب بههمراه دو فرزند خود، سیامک و بابک، از ایران فرار میکند و در سال ۵۹ به انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم میشود.
💢محمدباقر نمازی پس از پیروزی انقلاب از آنجایی که پیش از انقلاب به مدت دوسال با یونیسف همکاری داشته، از سوی سازمان ملل دعوت به کار میشود و طبق ادعای خود بهطور غیرقانونی و از مرز سیستان و بلوچستان از کشور خارج میشود.
💢طبق شواهد موجود، تا سال ۸۹ که دادسرای انقلاب درخواست قطع حقوق نامبرده را میکند، از جمهوری اسلامی حقوق دریافت میکرده است!!
💢وی پس از خروج از ایران به پاکستان رفته و از آنجا به آمریکا و نزد خانواده خود میرود و با قبول تابعیت آمریکا در این کشور ساکن میشود تا اینکه در ابتدای دههی هفتاد دوباره به ایران باز میگردد!
💢محمدباقر نمازی پس از فرار از ایران، در اوایل دهه ۷۰ و در دوران دولت سازندگی به ایران باز میگردد. این مقطعِ زمانی، همزمان با پایان جنگ و آغاز راهبردهای جدید نظام آمریکا در مواجههی نرم با جمهوری اسلامی است.
📚اندیشکده مطالعات یهود
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در حال چک کردن #تلگرام در شورای اداری شهرستان جم استان بوشهر! /ثلاث ⚪️
َ
💬 #وزیر_تلگرام دیگه حمایتش از تلگرام رو علنی کرده
اما بدونه که هر محدودیت در فضای مجازی رو از چشم ایشون میبینیم،
همچنانکه مقصر اصلی کمکاری و پشتگوش انداختن ساخت بسترِ #اینترنت_ملی و حراج بیگدیتا و تخلفات و حمایت غیرمجاز از تلگرام و بستن راه نفس شبکههای داخلی هم شخص ایشونه..
×حسین ساجدی×
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
َ 💬 #وزیر_تلگرام دیگه حمایتش از تلگرام رو علنی کرده اما بدونه که هر محدودیت در فضای مجازی رو از چشم
َ
💬 بیچاره پیامرسان #گپ که چقدر امسال تو نمایشگاه الکامپ خرج غرفهش کرده بود!
بیچاره #بله که با حمایت بانک کلی هزینه برای تبلیغات در سطح شهر کرد!
بیچاره #ایتا ، بیچاره #سروش ، بیچاره ما!
#وزیر_تلگرام
×محمد پاداش×
⭕️ تغییر رژیم با کمترین هزینه
💠هدف ترامپ تغییر رژیم با کمترین هزینه است و برای آن استراتژی «تحریم اقتصادی» را برگزیده است. این تحلیل و تیتر نوشته یکی از نشریات آمریکایی است. اما سوال اینجاست که چرا آمریکا «فعلا» استراتژی جنگ را انتخاب نمی کند؟ به شش دلیل!
1⃣ هزینه های سرسام آور: هر چند عده ای می گویند هزینه جنگ را برخی از همسایگان محترم، مهربانانه و گشاده دستانه تقبل کرده اند. اما جنگ فقط هزینه مالی مستقیم ندارد. هزینه های مالی غیرمستقیم و هزینه روانی کشته شدن سربازان آمریکایی بالاست. برخی از مادران آمریکایی خود را کشتزار خون می نامند. یعنی فرزندانی را پرورش می دهیم که بعدا خون شان ریخته می شود!
2⃣ ترس از واکنش های وحشتناک ایران؛ مدیر مطالعات دفاعی آمریکا در مرکز منافع ملی یادداشتی تحلیلی نوشته با عنوانی بسیار جالب: من پیش از این یک بار علیه ایران جنگیده ام و این جنگ پایان بدی داشت. او و تیمش جنگ آمریکا و ایران را در اتاق فکرشان شبیه سازی کرده و نشان داده اند که واکنش های نظامی ایران می تواند بسیار دردناک باشد.
3⃣عدم امکان مدیریت کشور بعد از غلبه احتمالی: تحلیل گران آمریکایی می گویند بر فرض که در جنگ توانستیم موفق شویم. کشوری با 80 میلیون جمعیت با پراکندگی بالا که بسیاری شان نظامی و شبه نظامی هستند را چگونه می خواهیم مدیریت کنیم؟
4⃣ مشروعیت بین المللی: آمریکا برای جنگ با هر کشوری نیازمند یک دلیل محکمه پسند نزد افکار عمومی جهانی است. اکنون به لطف مذاکرات منجر به برجام و انضباط هسته ای هیچ دلیل محکمی برای آمریکا وجود ندارد.
5⃣ کانون نفرت: در جنگ کانون نفرت بیشتر متمرکز می شود روی دشمن. اما در تحریم کانون نفرت متمرکز می شود روی مدیران ارشدکشور. مردم در جنگ می دانند که مسبب اصلی کیست اما در تحریم هر گونه نابسامانی را از چشم مدیران ارشد می بینند.
6- گستردگی اثرات منفی: در جنگ شما می توانید 1000 خانواده را داغدار کنید اما در تحریم، می توانید زندگی تک تک 80 میلیون ایرانی را سیاه کنید. جنگ را فقط بخش خاصی از جامعه مزمزه می کنند اما در تحریم کام تمام هشتاد میلیون ایرانی تلخ می شود.
💠بنابراین عقلانیت استراتژیک می گوید که هزینه های قطعی جنگ از منافع احتمالی آن بالاتر است و «فعلا» (با تاکید بر روی فعلا) نباید در دستور کار قرار بگیرد. چگونه تحریم های اقتصادی منجر به تغییر رژیم می شود؟ در سه مرحله!
💠مرحله اول: تحریم ها منجر به قفل شدن برخی از سازوکارهای اقتصادی و متلاطم شدن برخی دیگر از متغیرهای اقتصادی می شود. حقوق ها نامنظم می شوند. بیکاری وسعت می گیرد. کالاهای اساسی کمیاب می شود و..
💠مرحله دوم: اعتصابات و اغتشاشات اجتماعی شروع می شود آمریکایی ها هر روز آن ها را رصد می کنند بیشتر از ما و دقیق تر از ما.
💠مرحله سوم:آمریکایی ها بسته به شرایط در گام سوم ممکن است به چهار گزینه فکر کنند: مذاکره، انقلاب و کودتای ضدآمریکایی و جنگ. در گزینه مذاکره تغییر رژیم رخ نمی دهد بلکه تغییر رفتار رخ می دهد.ممکن است آمریکا خود را برای انقلاب نیز آماده کند از طریق چهره سازی برخی مهره های سیاسی اپوزیسيون برای فردای نظام.اما گزینه سوم کودتای ضدآمریکایی است. ممکن است در ظاهر کودتایی شکل بگیرد توسط عده ای مقام بلندپایه وطن پرست با ظاهری ضدآمریکایی اما در باطن از حمایت آمریکا برخوردار. در گزینه آخر آمریکا در حالی که کشور در ضعف نسبی به سر می برد وارد جنگ شود. جنگی که در پوشش نجات بخشی یک ملت!
اینجا ایــران است 🇮🇷 🇵🇸🏴
⭕️ اعتراف محسن هاشمی رفسنجانی به غلط بودن سیاست های دولت و شهرداری های اصلاح طلب و نوشت: سیاست های
💬 پاسخ عضو هیئت رئیسه مجلس به توئیت محسن هاشمی: راستی چرا شما خانوادگی پیشگویید؟!
🌍 ۵ قدم برای رسیدن به جنگ‼️
🔻 استفان والت، استاد سرشناس روابط بینالملل دانشگاه هاروارد در مطلبی در نشریه فارن پالسی در مورد جنگ ایران و آمریکا نوشت:
🔻رهبران دنیا قبل از شروع جنگ چند استدلال دارند:
1⃣خطری سنگین و رو به رشد، پیشرو است
2⃣ جنگ آسان و ارزان خواهد بود
3⃣ جنگ مشکلات زیادی را حل خواهد کرد
4⃣دشمن یا شرور است یا دیوانه یا شاید هر دو
5⃣صلح با برخی کشورها غیرقانونی است
🔹وی با برشمردن این ۵ کلیدواژه و استدلال که از سوی تندروهای آمریکایی برای آغاز یک جنگ استفاده میشود، نتیجهگیری کرد که ترامپ قصد آغاز یک جنگ مستقیم را ندارد. این استاد نئورئالیست افزود: «رئیسجمهور آمریکا در تلاش است تا با تهدید، امتیازاتی را از طرف مقابل دریافت کند.»
#جنگ_نخواهد_شد
#مذاکره_نخواهیم_کرد