💠خاک بر سر من که بخواهم #خون_شما ریخته شود و من استفاده اش را ببرم.
از پانزده خرداد تا حالا که آمدیم ، خون دادیم یعنی شما خون دادید ، من که نشسته ام اینجا،من هم هیچ حقی ندارم شماها خون دادید ، شماها به میدان رفتید،شماها مبارزه کردید،ماها هیچ حقی نداریم.
ما باید برای شما خدمت کنیم. خودمان نباید استفاده کنیم. نه استفاده عنوانی،خاک بر سر من که بخواهم استفاده عنوانی از شما بکنم،خاک بر سر من که بخواهم خون شما ریخته بشود و من استفاده اش را ببرم.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۷ ، صفحه ۵۵
👈بیانات امام خمینی(ره) به مناسبت سالگرد ۱۵ خرداد
🗓مورخ: ۱۳۵۸/۰۳/۱۵
✅ #گزارش_ویژه :
◀️ #لاریجانی به دنبال "رفاه ملت"!
علی لاریجانی برای ورود به انتخابات98 و 1400 رسما آغاز به کار حزب #رفاه_ملت ایران را اعلام کرده است. او از جمله سیاستمدارانی است که هرجا مسئولیت داشته، مدیریتش به کشور هزینه تحمیل کرده است؛ اولین بار شاید رفتارهای جناحی و سیاستهای خبری ساده انگارانه اش در دوران ریاست بر رسانه ملی، دردسرساز و مورد سوءاستفاده جریان مافیای رسانه ای اصلاحات شد و اصطلاح "سیمای لاریجانی" را همه گیر ساخت.
او سپس دبیر شورای عالی امنیت ملی شد. آنجا اظهارات سطح پایین، تک روی ها و اختلافاتش با احمدی نژاد دوباره مشکل ساز شد.
سپس با حمایت برخی از روحانیون در قم به مجلس راه یافت و رئیس قوه مقننه شد. اوج مصائب ملت اما در دوره ریاست او بر مجلس بود. دخالتهای بیجا و مستمرش در امورات قوه مجریه یکی از عوامل رفتارهای تند احمدی نژاد و واقعه تلخ یکشنبه سیاه مجلس شد. او در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد آنقدر در امورات قوه مجریه دخالت و ورود نابجا داشت که عملا مجلس را تبدیل به سدی در مقابل دولت کرد و فرصت عرض اندام را برای حلقه انحرافی اطراف رئیس جمهور وقت مهیاتر ساخت.
در دوران دولت یازدهم و دوازدهم اما او تبدیل به یک دلال تمام عیار برای دولت در مجلس شد و کار را به جایی رساند که خانه ملت تبدیل به تجارتخانه دولت شد.
رفتار فاجعه بار لاریجانی در تصویب برجام، پالرمو و FATF و شکست استیضاح وزرای ناکارآمد، عملا در زدوبندهای پشت پرده او و یارانش با دولت اعتدال میسر گردید و هزینه های سنگینی بر کشور تحمیل کرد.
حالا او سودای سلطه بر مجلس و شاید هم ریاست جمهوری سال1400 را در سر می پروراند. حزب رفاه ملت ایران آمده تا ابزاری برای سلطه مجدد او بر مجلس و قوه مجریه باشد؛ شخصیتی که منسوب به جریان انقلابی است اما اقداماتش بیش از هر ضدانقلابی برای انقلاب هزینه ساز شده است!
#دکتر_صدیقی
ادبیات منفعل، آمریکا را وحشی تر می کند
✍ "مایک پمپئو" وزیر خارجه آمریکا (رئیس پیشین CIA ) دیروز، از «گروه اقدام ایران» به ریاست برایان هوک و با هدف هماهنگی امور مرتبط با ایران رونمایی کرد. این اقدام در شصت و پنجمین سالگرد کودتای 28 مرداد 1332 انجام شده است.
🔹پمپئو گفت "مذاکره با ایران پیششرطهایی دارد. امیدواریم به زودی به توافقی جدید با ایران دست پیدا کنیم. راهبرد آمریکا، افزایش فشار بر ایران تا زمانی است که شاهد تغییر زیادی در رفتار ایران در داخل و خارج باشیم".
♦️هوک نیز که همزمان مدیر سیاستگذاری وزارت امورخارجه هست، می گوید "ما روشن گفته ایم حاضریم با ایران مذاکره کنیم و توپ در زمین جمهوری اسلامی ایران است. رفع تحریمها و از سرگیری روابط کامل دیپلماتیک و تجاری با ایران منوط به تغییر رفتار جدی ایران است. با حدود ۲۰ کشور مذاکره کردهایم و رایزنیها برای فشار بیشتر بر این کشور در جریان است".
🔹آنها بی پروا می گویند که در حال خصومت و افزایش فشار برای دیکته کردن خواست های خود هستند؛ بی آنکه کمترین شرمندگی درباره نقض توافق موجود (برجام) داشته باشند. اما این طرف موضع آقای روحانی عجیب و تاسف بار است. او روز چهارشنبه، با ادبیاتی عاطفی و حاکی از دلشکستگی از آمریکا #گله کرد و پاسخ گستاخانه طرف مقابل را دیروز گرفت.
♦️به ادبیات آقای روحانی دقت کنید؛ "آمریکا خود کاری کرده که شرایط مذاکره را از بین برده؛ با روند خوبی داشتیم مذاکره میکردیم اما خودش آن را تخریب کرده و پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و میگوید باید چگونه عبور کنم!؟ اگر میخواستید عبور کنید، چرا خراب کردید؟ #اگر_میخواستید_همدیگر_را_ببینیم چرا پل را خراب کردید؟ خودشان پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و داد میزنند. این که نشد. اگر راست میگویید بیایید پل را دو مرتبه درست کنید".
🔹آیا این ادبیات، ادبیات یک دولتمرد مقتدر و معترض به نقض عهد است؟ دشمن از این سخنان، انزجار و اقتدار و بی اعتمادی و بی میلی به مذاکره را برداشت می کند و مجبور به دادن امتیاز می شود یا احساس می کند فشارش نتیجه داده و به نوعی گلایه و درخواست از موضع پایین منتهی شده و بنابراین مسیر بدعهدی و فشار کاملا درست است؟!
♦️اکنون که مذاکره جدید، با توجه به موضوع عهدشکنی گستاخانه آمریکا، ممنوع و منتفی است. اما به فرض محال، اگر قرار بر مذاکره هم بود، نوع واکنش های آقای روحانی، بدترین مواضع است؛ درست نظیر ادبیاتی که قبل و بعد از انتخابات سال 92 با مضمون اظهار ضعف و اشتیاق به مذاکره و توافق به هر قیمت به کار بست (آمریکا کدخداست/ خزانه خالی است/ نباید با شعارهای توخالی مقابل ابرقدرت ها ایستاد) و حاصل آن، امضای توافقی نامتوازن و اجرای نامتوازن تر برجام بود.
محمد ایمانی
💬 تازه فهميدم چرا ميگفتن فيلم #سيانور نبايد ديده بشه!
تو يه سكانس از فيلم،تصفيه سازمانى مجاهدين رو نشون ميده،اونى كه در ترورِ مجيد شريف واقفى(جداشده از سازمان) نقش داشت،داداشِش الان معاونت يكى از ارگانهاست! چند تا از اين #نفوذ يها الان دارن به نظام ضربه ميزنن!
#شاخه_زيتون
°كِلاش نيكُف°
⭕️ خسارات بی سابقه و تکان دهنده مدیران غربزده به کشور..
♦️توکلی: ۱۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی و معوقات بانکی متعلق به ۱۰۸ نفر است!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام :
🔹۲۰ میلیارد دلار ظرف چند روز به دلیل سیاستهای غلط دولت از دست رفت.
🔹با پیش فروش سکه، ۶۲ تن طلا را در ظرف چند روز از بین بردند.
از پُل شیطان پایین بیایید
🔹آقای روحانی تصور می کند مذاکرات و توافق، پلی بود که آمریکا و ما را به هم رساند و فاصله های دوستی را برداشت. او می گوید "با روند خوبی داشتیم مذاکره میکردیم اما آمریکا خودش #پل را خراب کرده و میگوید باید چگونه عبور کنم!؟ اگر میخواستید عبور کنید، چرا خراب کردید؟ اگر میخواستید همدیگر را ببینیم، چرا پل را خراب کردید؟ پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و داد میزنند. این که نشد. اگر راست میگویید بیایید پل را دو مرتبه درست کنید".
♦️سوء تفاهم و اشتباه محاسباتی کجاست؟ آقای ترکان مشاور ارشد رئیس جمهور، دو هفته قبل درباره همین #پل گفت "اصطلاحاتی در ورزش کشتی وجود دارد که برای آسان سازی موضوع می گویم: وقتی کسی روی #پل است، موقع گفتگو و مذاکره نیست، مذاکره باید در سر پا باشد. الان ما در وضعیتی هستیم که باید مقاومت کنیم".
♦️مذاکرات و برجام، دولت ما را روی پل عملیات و ضربات آمریکا برد، نه اینکه پلی برای رفاقت و شراکت و دوستی طرفین باشد؛ چنان که روحانی و ظریف به غلط می پنداشتند. به تعبیر حافظ " شیوه چشمت فریب جنگ داشت- ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم/ ...گفت خود دادی به ما دل حافظا- ما محصّل بر کسی نگماشتیم".
محمد ایمانی